2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ya bir de hastane fiyatları konuluşmuş..biraz okudum. Töbe estağfurullah!!!!! 3000-4000₺ nedir Allah aşkına! Sezaryen için hadi neyse diim de normal doğumda afedersiniz de bi çüş! demem lazım! Hem ben saatlerce sancı çekip ıkınacam çırpınacam kimsenin doğru düzgün bi faydası olmayacak (kendi çabanla doğuruyorsun kim ne derse desin!) hemde üstüne para verecem?! Allah yardımcımız olsun. Valla soygundan başka bir şey değil! Resmen 'paran varsa doğur' demeye getiriyorlar

Aynen canim ya.ben normal doğum yaptim.ikincide de normal istiyorum.nasip olursa .isin zoru sanciyi çekmekte.oda kral olmuş gözün görmüyor zaten.4000 TL yi cocuguma harcarim .simdi ki arasyirma hastnden memnu n değilim ama herkese ayni muamele.alismislar artik.artik kendim dikkat ediyorum herseyime .ikinci olunca tecrübe ki oluyorsun.

istanbulda mısınız,nerede yaptıracaksınız detaylı ultrasonu?Bana verilen fiyat 500 tl ve zor randevu aldım ,çok dolu,Prof.Recep has yapacak.dr'um ille de o diyor,komisyon mu alıyor nedir?
Ben Gebze de Konak hastanesine gidiyorum.Burda yaptirabilecegimi söyledi doktorum.Gun almak sorun değil. Ama doktorun ünvanı nedir bilmiyorum

Kızlar ayrıntılı ultrasona gittik herşey yolunda şükür 400 gram 25 cm olmuşuz renkli ultrason da gördük çok tatlı oluyor ya acayip hareketler falan Rabbim korusun hepsini inşallah
Maşallah cnm Allah bebişini sana kavuştursun. Cnm senin kaç haftalık oldu ki renkli ultrasona girdin? En erken 20. haftada alıyorlar diye biliyorum. Birde cnm ücreti pahallı mıydı? doktorun unvanı filan neydi?

Arkadaslar belki sacma gelebilir ama kafama cok takiliyo ya benim karnim cok küçük hala ikinci hamileligim oldugu halde normal mi ki
Bi de ogluma hamileyken bu haftalarda gum gum vuruyodu
Simdi kizim olcak minik minik dokunuyo sanki nazik nazik böyle ne bilim..pek hareket etmiyo. Kiz oldugu icin olabilir mi cok takinti yaptim bu ara. Birisi benimde öyle dese raharlicam sanki :)

Maşallah cnm Allah bebişini sana kavuştursun. Cnm senin kaç haftalık oldu ki renkli ultrasona girdin? En erken 20. haftada alıyorlar diye biliyorum. Birde cnm ücreti pahallı mıydı? doktorun unvanı filan neydi?
erken değil cnm biz bebişi ilk 12 haftalıkken renkli ultrasonda görmüştük.

Eklentiler

• IMG_5879.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 97
Kız kardeşim özel hastaneye gidiyordu Dr araştırma hast geçti doçent oldu. Doğum için beni orda bul falan dedi (daha önce de anlatmıştım burda) özel hastaneye göre uğraşı çok; iziniydi imzasıydı yatış işlemiydi falan uğraşıyorsun bu kısımlar biraz sıkıntılı amaaaa sonrasında gördüğün muamele ve ilgi şaşırtıcı. Araştırma hastanesi olduğu için her şeyi en ince detayına kadar inceliyorlar. Her gün 3 öğün Dr anneyi kontrole geldiği gibi yeni doğan Dr da bebeği muayeneye geliyor. Diğer hastanelerde yenidoğan uzmanı yok gibi bir şey. Belki çok büyük özel hastanelerde olabilir..
İlk doğumu olacak arkadaşlar başlarına ne geleceğini neyle karşılaşacaklarını bilmedikleri için endişeli olabilirler. Çok normal. 2.ve üstü çocuk için heleki normal doğum yapmış anneler için ben çok şart görmüyorum. Çünkü ciddi bir para! Ben hem özel hem de devlet hast gidiyorum. Doğumda devlet hast gidecem nasipse. 10larca 100lerce kadın doğum yapıyor oralarda ben de yapsam incilerim dökülmez diye düşünüyorum. 2.çocuk beni baya bi tutumlu hale getirdi şaka bir yana da oralara harcayacağım parayla başka şeyler yapabilirim diye düşünüyorum tabi bunlar benim düşüncelerim..herkesin fikri zikri başka saygı duyarım

Benim de karnım küçük. İlkine hamileyken de küçüktü doktora sormuştum 'herkes karnın çok küçük diyo Bebek'te küçük mü' diye. Gaz sorunu bağırsak hareketleri ve kilo durumu karnın büyüklüğünü etkiler demişti. Oğlan 3,5kg doğdu..daha ne olsun. Ebata değil gelişime bak. Bebe hareketlerine gelince benim 2.de erkek olduğu için içerde parti var

Emziren ya da emzirmeyi düşünen anneler için Medela Calma muhtesem bir icat kesinlikle tavsiye ederim.Benim ilk çocugumda yoktu çok zorluk çektim şu an kullanan arkadaşlarım biberon ve emzirmeyi beraber yürütebiliyorlar emmeyi unutmuyor bebek bu biberonla

Bizde medical park a gidiyoruz özel tamamlayıcı sigorta yaptırdık dr muayeneleri tahliller doğum iki gece yatış hepsi 4500 tl taksit yapıldı fetak dna buna dahil değil ona artı odedik ayrıntılı dişarda olucak 250 tl sanırım diğer hastanelere göre iyi devlet hastanesine bir kere gittim kotun gibi dizdiler aç karna kan alıcaklar 11 kan verdim inat diye bekledim sonucu dr gösteremedim mesaisi bitmiş ama şimdi dr cebi var gece 12 bişey olsa yazıyorum cevap veriyor sağolsun belki pahalı ama soruna cevap alıyorsun ultrasonda bebişi seyrediyorsun testlerin hakkında detaylı yorum yapılıyor. Ben kendi adıma şunu diyim değer bu saatden sonra ikinci çok zor bize o yüzden ben sorun etmedim ama komşum 6 ay önce koruda sadece dogum için 6000 vermiş e böyle olunca da ucuz bile oluyor

Slm arkadaşlar bebisinin hareketlerini hatta teknelerini hisseden ve de ikinci ucuncu gebeligi olan annelere bi sorum olacak iki uc gun oncesine kadar cok hareketliydi bebisim tekmeler kaymalar falan cok fazla hissediodum gun icinde ama iki gundur gunde bi kac kez hissediorum iki gundur cnm sikkin baya esimle tartisma yasadik okulda da ogrencilerle bazi sorunlar oldu yani hepsi ust uste geldi onun da etkisi oldu mu bilemedim cok tedirgin oldum

Canim benim de öyle .bebek asagida duruyor .hareketleri de minik minik.karnim belli değil.ikinci gebeligim.sikinti olacagini sanmiuorum.sakin bir kizin olacaktır .belki gün geçtikçe daha da hareketlenir bebegin.

20+5 im canım benim doktorum 18 ila 22 inci hafta arası yaptırmami istedi bir doktora yönlendirdi özel muayene de 180 TL aldı 4d ultrason fotoğraf ve CD de verdi radyoloji doktoruydu sadece uzman unvanı

Gerçekten benimde öyle ilk hamileligimde gümgün vuruyordu bu haftalarda oglum ve oldukça iri karnım vardı.Ama şimdi kızımı neredeyse hiç hissetmiyorum hala ve de katnım yok gibi onun yerine kalçalar maşallah.Üzülme demek ki kızlarda böyle

Benim ilk gebeliğim ama cevap vereyim : )
Ben de bazen çok hareketlendi diyorum, sonra 1 gün boyunca hiçbir şey hissetmiyorum.
En son dün sabah biraz kıpırdandı, şu saate kadar gaz mı bebek mi karar veremediğim birkaç hareket oldu.
Ben normal olduğunu düşünüyorum.

Geçen haftada 2 gün pek bir şey hissetmedim, sonrasında daha belirgin hareketlilik oldu.

Kizlar odalariniz hayirli olsn gule gule kullanin.. Biz de nisan mayisa alacaz artk yavastan.. Ben de kararsizm gardrop almali miym? Yarn bir gun kocaman seyi neden aldm ki der miym? Gerci bi suru esya olur toparlar di mi?? Hem alsak da iki kapili olanlrdan dusunuyorm bakalm nasip

Amaninn o bi disari cikayim abimle evde ne partiler yapcaz diyodur. :))

Canim benim de öyle .bebek asagida duruyor .hareketleri de minik minik.karnim belli değil.ikinci gebeligim.sikinti olacagini sanmiuorum.sakin bir kizin olacaktır .belki gün geçtikçe daha da hareketlenir bebegin.
Evet benimde asagida
Dedigin gibi olabilir oglum cok hareketli ayni karnimdaki gibi eli ayagi durmuyo. Bu da sakin olsun inşallah pek bi sevinirim inan :)

Aynen öyle ya, bu hamileligim bambaska geciyo, kiz bebek erkek bebek cok farkediyo, demek kii cok kiyaslamamak lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…