2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
İyigeceler teyzeleri eminim hepiniz miniklerle uyuyorsunuzdur ... Buara pek takip edemedim oğlum dişlerini çıkarıyor azı dişleri en zoru diyorlardı ama böylesi acı çektiklerini hiç tahmin etmiyordum .. Şu sıralar daha da çok bağlandı bana anneci oldu .. Bnde elimden geldiğince yardımcı oluyorum Ağrı'ları dinsin diye yavrumun..bugün nerdeyse oturup onunla ağlayacaktım artık ..diş jeli aldım ağrı kesici de veriyorum bir nebze kesiyor..Bnde de mide yanmaları erken başladı ya .. İlkinde 7. Ayda başlayıp doğuma kadar devam etmişti ama bunda şimdiden yoruyor beni gece uyuyamıyorum ..mideyi rahatlatmak için tavsiyeleriniz varsa seve seve uygularım gerçi pek yararı da olmuyor ama bir umut işte

Cartersdan ben modellerine dayanamayip biraz alisveris yaptm canm.. Kumaslari gercekten guzel.. Yani sıkı bi dokuması var kaliteli..
Ama tabi her seyi almak icn biraz pahali bi site ben de ozel bi kac takim aldm..

Ayy kiyamam yaa.. Allah kolaylik versn ikinize de zor olsa gerek biz de yasarz ilerde Mide yanmasi bende de oluyor malesef.. Hic tahmin etmedigim bi sey dokunuyor bazen ama en cok yagli bi sey yersem oluyo sanirm ona dikkat etmeye calisiyorm onun disinda bi fikrm de yok kii...

B Began gobegim aciyor yazmissin bi dee... Ay bende de oluyor ozellikle geceleri donerken falan aciyo gibi oluyo ben de endise edecektm az daha normal bi sey miii???

B Began gobegim aciyor yazmissin bi dee... Ay bende de oluyor ozellikle geceleri donerken falan aciyo gibi oluyo ben de endise edecektm az daha normal bi sey miii???
diğer kızlarımda özellikle sola dönemezdim acıdan. normaldir herhalde. kontrolde soracağım dr a içim rahat etsin diye.

Ben de anadolu yakasındayım centralden başladım e5 üstündeki hemen her hastaneyi arastırdım.En uygunu central ve medipol. Onlar bile dediğin rakamlar değil sen nerdesin semt olarak ?
sancaktepedeyim via hospital var biliyor musun oranın fiyatı benim verdiğm arayıp sorabilirsin canım

Benim ikiside erkek canım ama göbeğim hep küçük oluyor. Hala hamile olduğum fatkedilmiyor. Yüksel bel streç pantalonlar kullanabiliyoum hala. Bazılarını iç karnı geniş olurmuş. Tabi seninki kız erkek farkı da olabilir.
Hareket konusunda bişi diyemiycem. Bebeğin karakterinden olabilir. Benim ilk oğlumda fazla vurmazdı buda öyle sakin bebelerim oluyor benim. Senin kızçe de sakindir.
Çok yoğunsam ve yorgunsam moralimde bozuksa aynen dediğin gibi oluyor bende de. Kuzular etkikeniyor ister istemez dikkat etmrmimz lazım aslında. Benim de okul çık stresli.

Buz dılabından yudum yudum soğuk süt iç canım. Evde iş yaparken gezinirken yeöek yaparken v.s. bardağı dolaba koy bir yudum çek işine devam et. On onbeş dk sonra bidaa tüm güne yay bir bardak sütü. Ben faydasını gördüm inş. Sana da iyi gelir

Herkese günaydın...
Bugün akşam misafir gelecek. Oğlum hasta bakıcım hasta ben yorgun okuldan da izin alamadım. Ertelemem mümkün değil. Dün akşam turta ve pudinkli kek yaptım. Okul saatine kadar da bi börekle mercimek köftesi yapsam benden iyi si yok. Offf hadi bana kolay gelsin. Size de güüüpgüzel bir gün dilerim...

Bildiğim kadarı ile alınmıyor hatta yasak diye söyleniyor

Cnm benim devlet hastanesine gidiyorum basindan beri esimde geliyor giriyor ultrasona felan.. ama acile almiyorlar
Cnm benim devlet hastanesine gidiyorum basindan beri esimde geliyor giriyor ultrasona felan.. ama acile almiyorlar
Teşekkür ederim cevap için. Eşim gidelim görelim diyor da bende bilmediğim için sizlerden bilgi alayim dedim :)

herkese günaydın kızlar..

uzun zamandır yazmıyorum ama hep takip ediyorum sizleri.. benim takvimim eylüle kaydı gibi gözüküyor ama ben kendimi ağustos annesi gibi hissediyorum :) içimde ağustosta doğuracağıma dair bir his var :)

günümüz güzel olsun inşallah.

Ben de anadolu yakasındayım centralden başladım e5 üstündeki hemen her hastaneyi arastırdım.En uygunu central ve medipol. Onlar bile dediğin rakamlar değil sen nerdesin semt olarak ?
aynen öyle ben de central ve medipolden fiyat aldım, anlaşmam olduğu halde central normal 2800 sezeryan 3900 medipol normal 2650 sezeryan 4250 dedi.

bana da arkadaşlarım almış o kadar güzeller ki.. ama hala bişey yazamadım:) her gün işte eve gidince yazıcam diyorum ama unutuyorum

günaydınlar

aynı fikirdeyim sağlık ve eğitim konusunda harcadığım veya harcayacağım parayı çok düşünmemeye çalışıyorum. Tabi herkesin kendi maddi gücüne göre de seçimlerini yapması gerekir.

ikea oldukça uygun hem de kullanışlı ben oğlumun odasını çoğunlukla ikea mobilyaları ile düzenledim

Bunu duyduğuma sevindim sanırım sadece 1 tane medela calma alcam. İnşallah başka biberona ihtiyacım olmaz ama olursa da diğer marka biberonları hemen bulup almak daha kolay. Biraz da pahalı olduğu için tereddüt ettim emin olmak istedim. İnşallah sütümüz gelir de pek ihtiyacımız olmaz :)

Son düzenleme:

Ürünlerden bir tanesini almaya karar verdim medela calma alacağım sanırım emzirme ile beraber kullanılabildiği için, aslında avent alasım var ama bu işlevsel özelliği aklımı çeldi. Siz avent i emzirme ile beraber kullanabildiniz mi?

Bu göğüs pompalarını biberonla birlikte mi veriyorlar. Yoksa sadece pompa mı oluyor. Resimlerde hep pompa ve biberon bir arada.

Bizim de doğum 2 ağustos görünüyor ama küçük bey ağustosa kadar bekler mi Allah bilir :)

İnşallah canım benim kalbini ferah tut bende çok endiseleniyordum ama gidince çok yersiz kaygılara kapildigimi anladım çünkü maşallah o kadar hareketliydi ki tuhaf tuhaf hareketler yapıyor hatta ben uyurken nasılsam o da öyleydi :) tadını çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…