Merhabalar...sevgili anneler birşeyi soracaktım,ABD den ithal bir bebek markası var ya,Carter's diye, o marka hakkında bilgi sahibi olan var mi? Ya da daha once kullanan.kalitesi nasil? Kıyafetlerin görselleri cok hos ama acaba kumaşları nasil?
İyigeceler teyzeleri eminim hepiniz miniklerle uyuyorsunuzdur ... Buara pek takip edemedim oğlum dişlerini çıkarıyor azı dişleri en zoru diyorlardı ama böylesi acı çektiklerini hiç tahmin etmiyordum .. Şu sıralar daha da çok bağlandı bana anneci oldu .. Bnde elimden geldiğince yardımcı oluyorum Ağrı'ları dinsin diye yavrumun..bugün nerdeyse oturup onunla ağlayacaktım artık ..diş jeli aldım ağrı kesici de veriyorum bir nebze kesiyor..Bnde de mide yanmaları erken başladı ya .. İlkinde 7. Ayda başlayıp doğuma kadar devam etmişti ama bunda şimdiden yoruyor beni gece uyuyamıyorum ..mideyi rahatlatmak için tavsiyeleriniz varsa seve seve uygularım gerçi pek yararı da olmuyor ama bir umut işte
sağol canım.Odani cok begendim.. Gule gule kullanain kizlarn insallahh her daimnerden almistn acabaa baya olmustur ama merak ettmm..
sağol canım.
maskoda siparişle yaptırmıştım 2 yıl önce 3500 tl ye.
sancaktepedeyim via hospital var biliyor musun oranın fiyatı benim verdiğm arayıp sorabilirsin canımBen de anadolu yakasındayım centralden başladım e5 üstündeki hemen her hastaneyi arastırdım.En uygunu central ve medipol. Onlar bile dediğin rakamlar değilsen nerdesin semt olarak ?
Benim ikiside erkek canım ama göbeğim hep küçük oluyor. Hala hamile olduğum fatkedilmiyor. Yüksel bel streç pantalonlar kullanabiliyoum hala. Bazılarını iç karnı geniş olurmuş. Tabi seninki kız erkek farkı da olabilir.Arkadaslar belki sacma gelebilir ama kafama cok takiliyo ya benim karnim cok küçük hala ikinci hamileligim oldugu halde normal mi ki
Bi de ogluma hamileyken bu haftalarda gum gum vuruyodu
Simdi kizim olcak minik minik dokunuyo sanki nazik nazik böyle ne bilim..pek hareket etmiyo. Kiz oldugu icin olabilir mi cok takinti yaptim bu ara. Birisi benimde öyle dese raharlicam sanki :)
Çok yoğunsam ve yorgunsam moralimde bozuksa aynen dediğin gibi oluyor bende de. Kuzular etkikeniyor ister istemez dikkat etmrmimz lazım aslında. Benim de okul çık stresli.Slm arkadaşlar bebisinin hareketlerini hatta teknelerini hisseden ve de ikinci ucuncu gebeligi olan annelere bi sorum olacak iki uc gun oncesine kadar cok hareketliydi bebisim tekmeler kaymalar falan cok fazla hissediodum gun icinde ama iki gundur gunde bi kac kez hissediorum iki gundur cnm sikkin baya esimle tartisma yasadik okulda da ogrencilerle bazi sorunlar oldu yani hepsi ust uste geldi onun da etkisi oldu mu bilemedim cok tedirgin oldum
Buz dılabından yudum yudum soğuk süt iç canım. Evde iş yaparken gezinirken yeöek yaparken v.s. bardağı dolaba koy bir yudum çek işine devam et. On onbeş dk sonra bidaa tüm güne yay bir bardak sütü. Ben faydasını gördüm inş. Sana da iyi gelirİyigeceler teyzeleri eminim hepiniz miniklerle uyuyorsunuzdur ... Buara pek takip edemedim oğlum dişlerini çıkarıyor azı dişleri en zoru diyorlardı ama böylesi acı çektiklerini hiç tahmin etmiyordum .. Şu sıralar daha da çok bağlandı bana anneci oldu .. Bnde elimden geldiğince yardımcı oluyorum Ağrı'ları dinsin diye yavrumun..bugün nerdeyse oturup onunla ağlayacaktım artık ..diş jeli aldım ağrı kesici de veriyorum bir nebze kesiyor..Bnde de mide yanmaları erken başladı ya .. İlkinde 7. Ayda başlayıp doğuma kadar devam etmişti ama bunda şimdiden yoruyor beni gece uyuyamıyorum ..mideyi rahatlatmak için tavsiyeleriniz varsa seve seve uygularım gerçi pek yararı da olmuyor ama bir umut işte
Bildiğim kadarı ile alınmıyor hatta yasak diye söyleniyor
Cnm benim devlet hastanesine gidiyorum basindan beri esimde geliyor giriyor ultrasona felan.. ama acile almiyorlar
Teşekkür ederim cevap için. Eşim gidelim görelim diyor da bende bilmediğim için sizlerden bilgi alayim dedim :)Cnm benim devlet hastanesine gidiyorum basindan beri esimde geliyor giriyor ultrasona felan.. ama acile almiyorlar
aynen öyle ben de central ve medipolden fiyat aldım, anlaşmam olduğu halde central normal 2800 sezeryan 3900 medipol normal 2650 sezeryan 4250 dedi.Ben de anadolu yakasındayım centralden başladım e5 üstündeki hemen her hastaneyi arastırdım.En uygunu central ve medipol. Onlar bile dediğin rakamlar değilsen nerdesin semt olarak ?
bana da arkadaşlarım almış o kadar güzeller ki.. ama hala bişey yazamadım:) her gün işte eve gidince yazıcam diyorum ama unutuyorumMerhaba kızlar, bugün internetten sipariş ettiğimiz hamilelik ve bebek günceleri geldi. Bir de bebeğimi büyütüyorum diye ciltli bir kitap sipariş etmiştim daha elime geçmedi. Günceler çok güzel önemli tarihleri unutmadan not almak istiyordum bugün başladım. Fotoğraf yapıştırabileceğim yerler var baya ayrıntılı. Tavsiye ederim
Doğum içinde kaç tl olursa olsun özel hastanede yapma zihniyetindeyim.10 tane çocuk dogurmayacagim. Doğum parası fazla geliyorsa özelde muayene gitmem devlette takibimi yaptiririm ki ilk doğumda aynen öyle yaptım. Bunda ise doğum yaptığım doktoruma 15.haftamda gittim şimdi tekrar 25. Haftada fln gitmeyi planlıyorum. Takibin özelde olması birsey farketmiyor ama doğum çook farkediyor. Özel odan oluyor , koğuş gibi yerde yalnız sanci çekmek zorunda değilsin. Hemşireler doktordan daha çirkef devlette. Hele de İstanbul şartlarında devleté Allah düşürmesin. Kalabalık yoğunluk ...
Ben birkaç bebek mobilya mağazası gezdim, dediğin gibi hep kocaman kocaman dolaplar beşikler vs.. minnacık bebeğe o kadar büyük eşya çok hoşuma gitmedi açıkçası. Birde fiyatlar 3000 den başlıyor, sonu yok tahmin edeceğin gibiBirde sıpanın aklı ermeye başladığında beğenmiyorum ben bunları derse çok yazık olur o sebepten sanırım ikeadan yapıcam odasını fiyatlarıda boyutlarıda düşündüğüm aralıklarda, ilerde beğenmezse kendi beğendiği takımı alırız
diğer kızlarımda özellikle sola dönemezdim acıdan. normaldir herhalde. kontrolde soracağım dr a içim rahat etsin diye.
Emziren ya da emzirmeyi düşünen anneler için Medela Calma muhtesem bir icat kesinlikle tavsiye ederim.Benim ilk çocugumda yoktu çok zorluk çektim şu an kullanan arkadaşlarım biberon ve emzirmeyi beraber yürütebiliyorlar emmeyi unutmuyor bebek bu biberonla
Kız kardeşim 1 ay önce doğum yaptı ve ondaki yeni doğan doktoru avent natural biberonu önerdi. Ben oğlumda da kullandım ve yine aldım. Tecrübeyle sabit bir şey daha ekleyeyim bebeler değişiklikten pek hoşlanmıyor. Ağız yapıları birbirinden farklı ürünler Bebek'te şaşırmaya neden olur. Küçük bir tavsiye daha almayı düşündüğün şeyler pahalı ürünler bebeğin biberonu kabul etmezse yazık oluronun için bir üründe karar ver ve ondan al. Ayrıca dar ağızlı biberonların yıkaması (mama koyması) falan zor oluyor oğlum emzik almadı parmağını emdi (hala emiyor malesef) o yüzden bir şey diyemeyecem.
Bizim de doğum 2 ağustos görünüyor ama küçük bey ağustosa kadar bekler mi Allah bilir :)herkese günaydın kızlar..
uzun zamandır yazmıyorum ama hep takip ediyorum sizleri.. benim takvimim eylüle kaydı gibi gözüküyor ama ben kendimi ağustos annesi gibi hissediyorum :) içimde ağustosta doğuracağıma dair bir his var :)
günümüz güzel olsun inşallah.
İnşallah canım benim kalbini ferah tut bende çok endiseleniyordum ama gidince çok yersiz kaygılara kapildigimi anladım çünkü maşallah o kadar hareketliydi ki tuhaf tuhaf hareketler yapıyor hatta ben uyurken nasılsam o da öyleydi :) tadını çıkarÇok iyi yapmışsın cnm. Beninde 18+1 doldu bugün. Burda bizim doktor da bir hastaneye yönlendirdi oraya gidin dedi o da 4D ultrason filan, 300 tl diyor. Bakacak kişi de Kadın doğumcu. zaten 1 kez ayrıntılı ultrasona giriliyor sanırım bende 14-15 nisan gibi girecem. inşallah bebişim sağlıklı çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?