- 30 Ocak 2016
- 185
- 223
- 103
- 38
Ben de anadolu yakasındayım centralden başladım e5 üstündeki hemen her hastaneyi arastırdım.En uygunu central ve medipol. Onlar bile dediğin rakamlar değilyoo istanbul anadolu yakasında yaşıyorum canım ben kendim de araştırdım etrafımdaki özel hastanelerde geçen sene normal doğum 750 iken bu sene 900 oldu sezeryan da 1300dü en son yani o fiyat ile benim sorduğum arasında çok fark var
Central ne kadar fiyat verdi acaba ,benim drum ora ile anlasmaliBen de anadolu yakasındayım centralden başladım e5 üstündeki hemen her hastaneyi arastırdım.En uygunu central ve medipol. Onlar bile dediğin rakamlar değilsen nerdesin semt olarak ?
2300 le 3700 arası diye hatırlıyorum dışardan dr la. Ben orayı düşünmüyorum sizi yanıltmıyım. Epidural spinal normal dr dışardan hastaneki dr diye değişiyor. Telefonda da söylüyorlar isterseniz arayın. Anlaşmalarına da bağlı dr size ne fiyat verir bilemem.Central ne kadar fiyat verdi acaba ,benim drum ora ile anlasmali
Cokmus2300 le 3700 arası diye hatırlıyorum dışardan dr la. Ben orayı düşünmüyorum sizi yanıltmıyım. Epidural spinal normal dr dışardan hastaneki dr diye değişiyor. Telefonda da söylüyorlar isterseniz arayın. Anlaşmalarına da bağlı dr size ne fiyat verir bilemem.
Bizde medical park a gidiyoruz özel tamamlayıcı sigorta yaptırdık dr muayeneleri tahliller doğum iki gece yatış hepsi 4500 tl taksit yapıldı fetak dna buna dahil değil ona artı odedik ayrıntılı dişarda olucak 250 tl sanırım diğer hastanelere göre iyi devlet hastanesine bir kere gittim kotun gibi dizdiler aç karna kan alıcaklar 11 kan verdim inat diye bekledim sonucu dr gösteremedim mesaisi bitmiş ama şimdi dr cebi var gece 12 bişey olsa yazıyorum cevap veriyor sağolsun belki pahalı ama soruna cevap alıyorsun ultrasonda bebişi seyrediyorsun testlerin hakkında detaylı yorum yapılıyor. Ben kendi adıma şunu diyim değer bu saatden sonra ikinci çok zor bize o yüzden ben sorun etmedim ama komşum 6 ay önce koruda sadece dogum için 6000 vermiş e böyle olunca da ucuz bile oluyor
Ben birkaç bebek mobilya mağazası gezdim, dediğin gibi hep kocaman kocaman dolaplar beşikler vs.. minnacık bebeğe o kadar büyük eşya çok hoşuma gitmedi açıkçası. Birde fiyatlar 3000 den başlıyor, sonu yok tahmin edeceğin gibiKizlar odalariniz hayirli olsn gule gule kullanin.. Biz de nisan mayisa alacaz artk yavastan.. Ben de kararsizm gardrop almali miym? Yarn bir gun kocaman seyi neden aldm ki der miym? Gerci bi suru esya olur toparlar di mi?? Hem alsak da iki kapili olanlrdan dusunuyorm bakalm nasip
Selamm Kizlarr bişey sorcam tarçın-karanfil çayı içmemde bi sakinca varmı acaba
Hmm anladım canimTarcinda sıkıntı yok ama karanfil pek tavsiye edilmiyo diye biliyorum
Çok iyi yapmışsın cnm. Beninde 18+1 doldu bugün. Burda bizim doktor da bir hastaneye yönlendirdi oraya gidin dedi o da 4D ultrason filan, 300 tl diyor. Bakacak kişi de Kadın doğumcu. zaten 1 kez ayrıntılı ultrasona giriliyor sanırım bende 14-15 nisan gibi girecem. inşallah bebişim sağlıklı çıkar.20+5 im canım benim doktorum 18 ila 22 inci hafta arası yaptırmami istedi bir doktora yönlendirdi özel muayene de 180 TL aldı 4d ultrason fotoğraf ve CD de verdi radyoloji doktoruydu sadece uzman unvanı
Fotoğraf çeksene canım merak ettim bendekiyle aynımı diye :)Merhaba kızlar, bugün internetten sipariş ettiğimiz hamilelik ve bebek günceleri geldi. Bir de bebeğimi büyütüyorum diye ciltli bir kitap sipariş etmiştim daha elime geçmedi. Günceler çok güzel önemli tarihleri unutmadan not almak istiyordum bugün başladım. Fotoğraf yapıştırabileceğim yerler var baya ayrıntılı. Tavsiye ederim
Ben birkaç bebek mobilya mağazası gezdim, dediğin gibi hep kocaman kocaman dolaplar beşikler vs.. minnacık bebeğe o kadar büyük eşya çok hoşuma gitmedi açıkçası. Birde fiyatlar 3000 den başlıyor, sonu yok tahmin edeceğin gibiBirde sıpanın aklı ermeye başladığında beğenmiyorum ben bunları derse çok yazık olur o sebepten sanırım ikeadan yapıcam odasını fiyatlarıda boyutlarıda düşündüğüm aralıklarda, ilerde beğenmezse kendi beğendiği takımı alırız
çok güzel canım. güle güle kullansın bebeğin :)
günaydın. benim kız şimdiden canımı acıtıyor. sağa sola dönerken resmen karnım acıyor :)
ben de heveslendim. yeni oda almadım, nasıl olsa kızlara aldım diye, şimdi odayı değiştirip 3. yatağı eklemem lazım :)Eki Görüntüle 1801595 Eki Görüntüle 1801596
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?