2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ben de anadolu yakasındayım centralden başladım e5 üstündeki hemen her hastaneyi arastırdım.En uygunu central ve medipol. Onlar bile dediğin rakamlar değil sen nerdesin semt olarak ?

Ben de anadolu yakasındayım centralden başladım e5 üstündeki hemen her hastaneyi arastırdım.En uygunu central ve medipol. Onlar bile dediğin rakamlar değil sen nerdesin semt olarak ?
Central ne kadar fiyat verdi acaba ,benim drum ora ile anlasmali

Central ne kadar fiyat verdi acaba ,benim drum ora ile anlasmali
2300 le 3700 arası diye hatırlıyorum dışardan dr la. Ben orayı düşünmüyorum sizi yanıltmıyım. Epidural spinal normal dr dışardan hastaneki dr diye değişiyor. Telefonda da söylüyorlar isterseniz arayın. Anlaşmalarına da bağlı dr size ne fiyat verir bilemem.

Cokmus tesekkur ederim

Biberon için dr browns ta kullandım aventte kullandım. Bence de avent diyorum. B Began in kizlar almamış sanırım . Aynen dediği gibi kabul etmeyen bebekler olabiliyor o yüzden en kucugunden bir tane alıp boşa masraf etmemek bence en mantıklı yol.

Doğum içinde kaç tl olursa olsun özel hastanede yapma zihniyetindeyim.10 tane çocuk dogurmayacagim. Doğum parası fazla geliyorsa özelde muayene gitmem devlette takibimi yaptiririm ki ilk doğumda aynen öyle yaptım. Bunda ise doğum yaptığım doktoruma 15.haftamda gittim şimdi tekrar 25. Haftada fln gitmeyi planlıyorum. Takibin özelde olması birsey farketmiyor ama doğum çook farkediyor. Özel odan oluyor , koğuş gibi yerde yalnız sanci çekmek zorunda değilsin. Hemşireler doktordan daha çirkef devlette. Hele de İstanbul şartlarında devleté Allah düşürmesin. Kalabalık yoğunluk ...

Hangi medical é gidiyorsun

Ben birkaç bebek mobilya mağazası gezdim, dediğin gibi hep kocaman kocaman dolaplar beşikler vs.. minnacık bebeğe o kadar büyük eşya çok hoşuma gitmedi açıkçası. Birde fiyatlar 3000 den başlıyor, sonu yok tahmin edeceğin gibi Birde sıpanın aklı ermeye başladığında beğenmiyorum ben bunları derse çok yazık olur o sebepten sanırım ikeadan yapıcam odasını fiyatlarıda boyutlarıda düşündüğüm aralıklarda, ilerde beğenmezse kendi beğendiği takımı alırız

Selamm Kizlarr bişey sorcam tarçın-karanfil çayı içmemde bi sakinca varmı acaba

Merhaba kızlar, bugün internetten sipariş ettiğimiz hamilelik ve bebek günceleri geldi. Bir de bebeğimi büyütüyorum diye ciltli bir kitap sipariş etmiştim daha elime geçmedi. Günceler çok güzel önemli tarihleri unutmadan not almak istiyordum bugün başladım. Fotoğraf yapıştırabileceğim yerler var baya ayrıntılı. Tavsiye ederim

20+5 im canım benim doktorum 18 ila 22 inci hafta arası yaptırmami istedi bir doktora yönlendirdi özel muayene de 180 TL aldı 4d ultrason fotoğraf ve CD de verdi radyoloji doktoruydu sadece uzman unvanı
Çok iyi yapmışsın cnm. Beninde 18+1 doldu bugün. Burda bizim doktor da bir hastaneye yönlendirdi oraya gidin dedi o da 4D ultrason filan, 300 tl diyor. Bakacak kişi de Kadın doğumcu. zaten 1 kez ayrıntılı ultrasona giriliyor sanırım bende 14-15 nisan gibi girecem. inşallah bebişim sağlıklı çıkar.

Fotoğraf çeksene canım merak ettim bendekiyle aynımı diye :)

Ayni seyleri ben de dusunuyorm.. Evet fiyatlar hep oyle.. Ucmus valla piyasa acikcasi ama biraz daha kucuk boyutlarda dolapla falan almayi planliyorm ben de tabi yine en az 2500 e geliyor ama altini bulmak pek mumkun degil zaten malum ilerde valla begenmeZse o dedigin yas 4-5 .. O zamana kadr yatsin da bakarsn yeni bebis gelir zaten ona lazm olur kizimiza da yeni oda alirz o zman insallahh

Odani cok begendim.. Gule gule kullanain kizlarn insallahh her daim nerden almistn acabaa baya olmustur ama merak ettmm..

M mertur bu sağlık sigortası gibi değil tamamlayıcı sağlık sigırtası diyorlar doğum paketi veya doğum paketi artı tahlil paketi alıyorsun örnek veriyorum doğum hastane fiyatı 4000 tl ama sigortayla 2500 oluyor en güzel yanı hamileliğin istediğin haftasında yaptırabiliyorsunuz halk sigortada da var tamamlayıcı sağlık sigortası diye internetden bakın isterseniz

Uyku problemi başladı bende geç saate kadar yatakta dönüp duruyorum sabaha karşı resmen sızıyorum.Erken kalkıp işe gidiyorum yorgunluktan uykusuzluktan bittim valla

Merhabalar...sevgili anneler birşeyi soracaktım,ABD den ithal bir bebek markası var ya,Carter's diye, o marka hakkında bilgi sahibi olan var mi? Ya da daha once kullanan.kalitesi nasil? Kıyafetlerin görselleri cok hos ama acaba kumaşları nasil?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…