2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
küçük şehirde yaşasam ben de devleti tercih ederdim ama İstanbul gibi 14 milyonluk şehrin devlet hastaneleri kim kime dum duma, temizlik hijyen ilgi minimum düzeyde. tabi her özel hastane de güvenilir değil. onda da çok seçici davranmak lazım. Allah korusun bir aksilik yaşansa hem imkanları yeterli olmalı hem de şikayetlerimize muhatap bulabilmeliyiz.
zaten ömrümüzde en fazla 3-4 doğum yaşayacağız, onu da en rahat sıkıntısız stressiz şekilde yaşamayı tercih ederim.

Cokmus tesekkur ederim

Kızlar ben Anadolu yakasındayım.. İlk doğumumu Çamlıca Erdem'de yapmıştım çok memnun kalmıştım. Kısmet olursa bu doğumuda orda yapacağım normal 1000 TL diye biliyorum ben sezeryan olucam 1200 TL ödeme yapıcam.. Hastane gayet temiz ve çok ilgililer aklınızda olsun..

Oğlumda Carter kullanmıştık çok memnun kaldık.. Ama ülkemizde fiyatları malesef pahalı bizde o nedenle aliexpress'ten getirttik.. gerçekten kaliteli.. Umarım yardımcı olabilmişimdir. :)

Uyku problemi başladı bende geç saate kadar yatakta dönüp duruyorum sabaha karşı resmen sızıyorum.Erken kalkıp işe gidiyorum yorgunluktan uykusuzluktan bittim valla
ben de bazı geceler öyle oluyorum napıcam bilmiyorum
ben de almak istemiştim internetten ama kumaşına bakmak istedim jokere gelmiş sanırım yarın gidip bakıcam :)

kesinlikle dediğim gibi ailenin de imkanı varsa sağlık konusunda çok hesap kitap işi yapmaya gerek yok. Mart ayında indirimli kampanya vardı biz acıbademle anlaşıp kapora verdik. Oğlumun doğumunu da acıbademde yapmıştım doktorum yine aynı dışarıdan gelecek düzeni değiştirmedim. Oğlumun sünnetini de doğumundan bir hafta sonra acıbademde yapmıştım. Erkek bebek bekleyen annelere tavsiye ederim sünneti erken yapsınlar. Lokal anestezi ile çok rahat atlattı. 4-5 günde de düzeldi. Bakımı da çok kolaydı.

Arkadaşlar internetten sürekli bir arkadasım cok uyguna Bebek alışverişi yapıyor kalitesi gayet güzel cok memnun.ben de ilk defa bugün küçük bir alışveriş yaptım.malum bebekler hemen büyüyor ve günde defalarca kıyafet değiştirebiliyor bir bakın derim işinize yarayabilir.resim ekledim site ismi yazıyor 3 TL den başlayan kıyafetler be cok güzeller

Eklentiler

• image.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 310
Merhaba güzel anneler Benim bebişkom şuan tam 19 haftalık çok hareketli özellikle sabah ve geceleri durmuyo elimle bile hissediyorum acaba başka bişey mi 19 haftalık bebek bu kadar hareket eder mi ? bide hareket ettiğinde ilk yanlışlıkla eşime baktım

İnşallah sende kucagına sağ salim alırsın annesi bebeğini o minik diş serüvenini güle oynaya yaşarsınkötü olan meyve bile yesem midem yanıyor .. Ay Bi geçeydi şu yanma rahat rahat yiyebilseydik

Sütü denedim ama maalesef süt içtiğim an daha da çok kötü oluyor midem bu aralar yine deneyim umarım faydası olur teşekkür Ederim çok

küçük beşikte yatacağı için büyüğe ikea'dan bu divanı düşünüyorum kızlar.
hem yatak niyetine kullanırlar, hem de biraz daha büyüyünce odalarında oturmak istediklerinde kanepe niyetine kullanırlar diye düşünüyorum.

Eklentiler

• ikea.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 1.487
Sütü denedim ama maalesef süt içtiğim an daha da çok kötü oluyor midem bu aralar yine deneyim umarım faydası olur teşekkür Ederim çok
canım geçmiş olsun. diş ağrısı için bir kaşık zeytinyağı o yoksa sıvıyağın için 2-3 damla karanfil yağı damlat ve damaklarına sür. ilaçtan daha etkili. eskiler dişi ağrıyınca karanfil çiğnermiş ya. kızlarımda çok faydasını gördüm.
mide için önerim yok maalesef.

kızlar, mayıs annelerin de dahi erken doğumlar başlamış. Rabbim evlatlarına sağlık versin, herkese vakitlice sağlıklı doğum nasip etsin.
mayıs'ı da çıkarsak kaldı 2 ay. zaman ne çabuk geçiyor diyorum bazen

Canım benim de oğlum hala karyolasında yatıyor ama bi kaç aya taşıncaz orda odası olucak inşaAllah biz de bu tarz sedir yataklı oda yapıcaz hatta kızıma da öyle oda yapıcam inşaAllah odasını ayırana kadar oturma odası gibi de kullanırım diye düşündüm...geçen haftaya kadar ikea sedir düşünüyorduk ama içi sünger yatakmış çocuk rahat edemiyormuş ayrıyeten yatak almam gerekicekti ve özel yaptırmak gerekli sedir olacağı için katlanır yatak olmalı... Neyse ondan vazgeçtik geçen hafta meltem çocuk odasına baktık kendi güzel yatağını da vericekler iki çocuk için sedir mobilyası+yatakları+kenar korumalığı 4000 tl çıktı biz onu tercik edicez inşaAllah

Eklentiler

• image.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 388
hmm.
bak bu kadar detay bilmiyordum. ben de meltem e bakayım o zaman. artık ona göre karar veririz.
güle güle kullansınlar inşallah evlatlarımız :)

Biz de h.sonu gezdim ikae yi kizima yatak baktik.ben bunu daha önce görmüştüm çok hoşuma gitti. Kizin henüz iki yasinda .bunda yatamaz diye Vazgeçtim.hala hozum buna gidiyor .uzayan yataklardan alacagiz artik .onlar daha alçak .düşerse yataktan en azindan biyeri acimaz.

Benim kızım 2,5 yaşından beri normal yatakta yatıyor. gece düşer diye etrafına yorgan vs serdim ama hiç düşmedi. aslında benim de cesaretim yoktu ama kızım korkuluğu olan yataktan inemediği için sinirleniyordu, mecburen normal yatağa geçtik.

Ben de aynı şekilde düşünüyorum oğluşuma :) yegenlerim de hemen oldular sünnetlerini. Çok rahat ettiler. Sağ salim bi gelsin yavrumuz. Hastaneye bi sorucam bu konuda nasıl hareket ediyorlar anestezi konusu nasıl olur bebekte diye

Kızlar bu şeker yuklemesi konusunda kafam çok karışık zaten midem hala kotu aç karna gel dedi doktor şeker yuklemesi yaptıracakmısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…