küçük beşikte yatacağı için büyüğe ikea'dan bu divanı düşünüyorum kızlar.
hem yatak niyetine kullanırlar, hem de biraz daha büyüyünce odalarında oturmak istediklerinde kanepe niyetine kullanırlar diye düşünüyorum.
Kızlar bu şeker yuklemesi konusunda kafam çok karışık zaten midem hala kotu aç karna gel dedi doktor şeker yuklemesi yaptıracakmısınız?
Kızlar bu şeker yuklemesi konusunda kafam çok karışık zaten midem hala kotu aç karna gel dedi doktor şeker yuklemesi yaptıracakmısınız?
ben kızlarımda yaptırmadım, bunda da yaptırmayacağım. 3 aylık şeker testi var, asmlerde yapılıyor. hba1c idi sanırım adı. eğer o testte değer normalse gerek yok diye düşünüyorum.Kızlar bu şeker yuklemesi konusunda kafam çok karışık zaten midem hala kotu aç karna gel dedi doktor şeker yuklemesi yaptıracakmısınız?
yok canım. kızım deli yatıyor ama hiç düşmedi :)Çok hoş duruyo canım gece çok hareket etmiyorsa yani düşmezse çok güzel bi seçenek olur bence
onu bende düşünüyorum..
geçen hamileliğimde ilk yüklemede çıkmıştı ama 2.yüklemede kontrol altına almıştı..
insanın midesini mahveden bi yükleme acaba yaptırmasam olurmu diye sorucam doktoruma zamanı gelince
iyi maşallah o zaman canım demek bilinçli yatıyor ne güzel :)yok canım. kızım deli yatıyor ama hiç düşmedi :)
kesinlikle dediğim gibi ailenin de imkanı varsa sağlık konusunda çok hesap kitap işi yapmaya gerek yok. Mart ayında indirimli kampanya vardı biz acıbademle anlaşıp kapora verdik. Oğlumun doğumunu da acıbademde yapmıştım doktorum yine aynı dışarıdan gelecek düzeni değiştirmedim. Oğlumun sünnetini de doğumundan bir hafta sonra acıbademde yapmıştım. Erkek bebek bekleyen annelere tavsiye ederim sünneti erken yapsınlar. Lokal anestezi ile çok rahat atlattı. 4-5 günde de düzeldi. Bakımı da çok kolaydı.
ben yaptıracağım canım. Canan Karatay yaptırmayın diyor ama Canan Karatayın dediği gibi beslensek hiç şekerli gıda almasak zaten yaptırmaya gerek yok. Eğer şekerimiz varsa, yeterince ünsülin üretilmiyorsa kandaki şeker miktarı yüksek kaılyor bebeğe hep fazla miktarda besin gidiyor. Bu sebeple de bebekler iri oluyor iri doğumlar gerçekleşiyor. Ne olur ne olmaz eğer şekerimiz varsa bebeğimiz tehlikeye girer etrafımda şekeri çıkan çok oldu.Kızlar bu şeker yuklemesi konusunda kafam çok karışık zaten midem hala kotu aç karna gel dedi doktor şeker yuklemesi yaptıracakmısınız?
Maşallah darısı bizlere sagselamet doğumlar yapalım inşallahkızlar, mayıs annelerin de dahi erken doğumlar başlamış. Rabbim evlatlarına sağlık versin, herkese vakitlice sağlıklı doğum nasip etsin.
mayıs'ı da çıkarsak kaldı 2 ay. zaman ne çabuk geçiyor diyorum bazen
ikea oldukça uygun hem de kullanışlı ben oğlumun odasını çoğunlukla ikea mobilyaları ile düzenledim
Ürünlerden bir tanesini almaya karar verdim medela calma alacağım sanırım emzirme ile beraber kullanılabildiği için, aslında avent alasım var ama bu işlevsel özelliği aklımı çeldi. Siz avent i emzirme ile beraber kullanabildiniz mi?
Bu göğüs pompalarını biberonla birlikte mi veriyorlar. Yoksa sadece pompa mı oluyor. Resimlerde hep pompa ve biberon bir arada.
Çok güzelmiş bloglar. İkea dan almayı düşünüyorum ben de beşik vs gerekenleri. Şimdilik sadece yatak odamıza koyacağımız bir beşik ve bebek için bir şifonyer almayı düşündüm ilk blogdaki şifonyer güzelmiş. Erkek çocuğunun asılacak çok fazla bir şey olur mu dolap yerine şifonyer daha mantıklı gibi geldi.evet kesinlikle katılıyorum, hatta 1-2 blog buldum, fikir olsun tatlı annişlere
http://www.styleboom.net/2013/09/30/sonunda-babyboomun-odasi/
http://www.zeynepinevi.com/2015/05/18/miranin-odasi/
Çok güzelmiş bloglar. İkea dan almayı düşünüyorum ben de beşik vs gerekenleri. Şimdilik sadece yatak odamıza koyacağımız bir beşik ve bebek için bir şifonyer almayı düşündüm ilk blogdaki şifonyer güzelmiş. Erkek çocuğunun asılacak çok fazla bir şey olur mu dolap yerine şifonyer daha mantıklı gibi geldi.
Odasını hemen yapsak mı yapmasak mı bilemedim. İnsan heves ediyor tabi :)
Sütun olsada biberon lazım oluyor. Bazı bebişler iştahlı oluyor ve cok emmek istiyor. Ben emzirme saatlerine dikkat ederek emzirenlerdendim. Eğer zirt pırt saatli emzirmezsen süt memede beklemediğinden su gibi oluyor. Ne kadar beklerse o kadar yaglaniyor , yaglandikca doyuruculugu kalitesi vitamini vs si artıyor. Bu sayede sütün yaramış deniyor ya o durum ortaya çıkıyor. Bunu yapabilmek içinde ben bi emzirip bi mama verdiğim oluyordu. Veya disaridayim yer yok emzirmeye yanımda biberonu maması acil durum kit ı gibi hazır bulunurdu. Veya meme uçları yara oluyor bazen emziremez oluyorsun yada idrar yolu enfeksiyonu oluyorsun kuvvetli anibiyotik alıyorsun gece uyandığında mama veriyorsun antibiyotik süte geçiyor çünkü ... vs bir sürü durum olabiliyor . Çok sukur oğlum birakmamisti hatta zorla 30.ayında bıraktırdimher cocuk farklıdır emecegi varsa emiyor yoksa sütun fışkırsa kâr etmiyor böyle de bir durum var
hemde ne heves!! çok çekmeceli bir şifonyer uzunca bir süre idare eder diye düşünüyorum bende, ihtiyaç olursa dolap sonradan da alınabilir.. odanın büyüklüğünede bağlı tabi bu durumlar..Çok güzelmiş bloglar. İkea dan almayı düşünüyorum ben de beşik vs gerekenleri. Şimdilik sadece yatak odamıza koyacağımız bir beşik ve bebek için bir şifonyer almayı düşündüm ilk blogdaki şifonyer güzelmiş. Erkek çocuğunun asılacak çok fazla bir şey olur mu dolap yerine şifonyer daha mantıklı gibi geldi.
Odasını hemen yapsak mı yapmasak mı bilemedim. İnsan heves ediyor tabi :)
İnşallah sende kucagına sağ salim alırsın annesi bebeğini o minik diş serüvenini güle oynaya yaşarsınkötü olan meyve bile yesem midem yanıyor .. Ay Bi geçeydi şu yanma rahat rahat yiyebilseydik
Arkadaşlar bide ben kabıza ve gaza çözüm buldum sabah aç karnına 1 çay kaşığı çörek otu ılık suyla birlikte yutuyorum sonra yaşamak çok güzel oluyo
kızlar, mayıs annelerin de dahi erken doğumlar başlamış. Rabbim evlatlarına sağlık versin, herkese vakitlice sağlıklı doğum nasip etsin.
mayıs'ı da çıkarsak kaldı 2 ay. zaman ne çabuk geçiyor diyorum bazen
Cartersdan ben modellerine dayanamayip biraz alisveris yaptm canm.. Kumaslari gercekten guzel.. Yani sıkı bi dokuması var kaliteli..
Ama tabi her seyi almak icn biraz pahali bi site ben de ozel bi kac takim aldm..
Ayy kiyamam yaa.. Allah kolaylik versn ikinize de zor olsa gerek biz de yasarz ilerdeMide yanmasi bende de oluyor malesef.. Hic tahmin etmedigim bi sey dokunuyor bazen ama en cok yagli bi sey yersem oluyo sanirm ona dikkat etmeye calisiyorm onun disinda bi fikrm de yok kii...
Cartersdan ben modellerine dayanamayip biraz alisveris yaptm canm.. Kumaslari gercekten guzel.. Yani sıkı bi dokuması var kaliteli..
Ama tabi her seyi almak icn biraz pahali bi site ben de ozel bi kac takim aldm..
Ayy kiyamam yaa.. Allah kolaylik versn ikinize de zor olsa gerek biz de yasarz ilerdeMide yanmasi bende de oluyor malesef.. Hic tahmin etmedigim bi sey dokunuyor bazen ama en cok yagli bi sey yersem oluyo sanirm ona dikkat etmeye calisiyorm onun disinda bi fikrm de yok kii...
Carter's markanin fiyatlari biraz pahali ama ig de sitesine gore cok uyguna getiren yerler buldum..ama iste kalitesini bilmeden cesaret edemiyor insan..benim 3 kizim var Allah a emanet..4. Oglan olunca pek bir heves ettim kiyafet olayina :)..yorumun icin cok tesekkur ederim..Cartersdan ben modellerine dayanamayip biraz alisveris yaptm canm.. Kumaslari gercekten guzel.. Yani sıkı bi dokuması var kaliteli..
Cok tesekkur ederim kaju80..bahsettigin siteden hic alisveris yapmadim..nasil oluyor odeme falan?bir sorun yasamadiniz sanirim..Kızlar ben Anadolu yakasındayım.. İlk doğumumu Çamlıca Erdem'de yapmıştım çok memnun kalmıştım. Kısmet olursa bu doğumuda orda yapacağım normal 1000 TL diye biliyorum ben sezeryan olucam 1200 TL ödeme yapıcam.. Hastane gayet temiz ve çok ilgililer aklınızda olsun..
Oğlumda Carter kullanmıştık çok memnun kaldık.. Ama ülkemizde fiyatları malesef pahalı bizde o nedenle aliexpress'ten getirttik.. gerçekten kaliteli.. Umarım yardımcı olabilmişimdir. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?