2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Çok hoş duruyo canım gece çok hareket etmiyorsa yani düşmezse çok güzel bi seçenek olur bence

Kızlar bu şeker yuklemesi konusunda kafam çok karışık zaten midem hala kotu aç karna gel dedi doktor şeker yuklemesi yaptıracakmısınız?

onu bende düşünüyorum..

geçen hamileliğimde ilk yüklemede çıkmıştı ama 2.yüklemede kontrol altına almıştı..

insanın midesini mahveden bi yükleme acaba yaptırmasam olurmu diye sorucam doktoruma zamanı gelince

Kızlar bu şeker yuklemesi konusunda kafam çok karışık zaten midem hala kotu aç karna gel dedi doktor şeker yuklemesi yaptıracakmısınız?

benim daha yaptırmak için zamanım var fakat bende çok kararsızım yaptırılmalı mı yaptırılmamalı mı?
bi doktorum bugune kadar hiç bişey olduğu görülmedi karataydan başka bunu soyleyen yok dedi,
ama bende çok kararsızım...

ben kızlarımda yaptırmadım, bunda da yaptırmayacağım. 3 aylık şeker testi var, asmlerde yapılıyor. hba1c idi sanırım adı. eğer o testte değer normalse gerek yok diye düşünüyorum.

yok canım. kızım deli yatıyor ama hiç düşmedi :)

Ben de hemen istiyorum sünneti. Bu konuda nedense herkesin bir görüşü var yok hatırlasın mış yok erken miş küçük müş. Bunları duyunca sinirleniyorum valla. Sünnet gibi travmatik bir şeyi hatırmamaması daha iyi bence.

ben yaptıracağım canım. Canan Karatay yaptırmayın diyor ama Canan Karatayın dediği gibi beslensek hiç şekerli gıda almasak zaten yaptırmaya gerek yok. Eğer şekerimiz varsa, yeterince ünsülin üretilmiyorsa kandaki şeker miktarı yüksek kaılyor bebeğe hep fazla miktarda besin gidiyor. Bu sebeple de bebekler iri oluyor iri doğumlar gerçekleşiyor. Ne olur ne olmaz eğer şekerimiz varsa bebeğimiz tehlikeye girer etrafımda şekeri çıkan çok oldu.

Maşallah darısı bizlere sagselamet doğumlar yapalım inşallah

Sütun olsada biberon lazım oluyor. Bazı bebişler iştahlı oluyor ve cok emmek istiyor. Ben emzirme saatlerine dikkat ederek emzirenlerdendim. Eğer zirt pırt saatli emzirmezsen süt memede beklemediğinden su gibi oluyor. Ne kadar beklerse o kadar yaglaniyor , yaglandikca doyuruculugu kalitesi vitamini vs si artıyor. Bu sayede sütün yaramış deniyor ya o durum ortaya çıkıyor. Bunu yapabilmek içinde ben bi emzirip bi mama verdiğim oluyordu. Veya disaridayim yer yok emzirmeye yanımda biberonu maması acil durum kit ı gibi hazır bulunurdu. Veya meme uçları yara oluyor bazen emziremez oluyorsun yada idrar yolu enfeksiyonu oluyorsun kuvvetli anibiyotik alıyorsun gece uyandığında mama veriyorsun antibiyotik süte geçiyor çünkü ... vs bir sürü durum olabiliyor . Çok sukur oğlum birakmamisti hatta zorla 30.ayında bıraktırdim her cocuk farklıdır emecegi varsa emiyor yoksa sütun fışkırsa kâr etmiyor böyle de bir durum var

Çok güzelmiş bloglar. İkea dan almayı düşünüyorum ben de beşik vs gerekenleri. Şimdilik sadece yatak odamıza koyacağımız bir beşik ve bebek için bir şifonyer almayı düşündüm ilk blogdaki şifonyer güzelmiş. Erkek çocuğunun asılacak çok fazla bir şey olur mu dolap yerine şifonyer daha mantıklı gibi geldi.
Odasını hemen yapsak mı yapmasak mı bilemedim. İnsan heves ediyor tabi :)

Selam hanımlar ^_^
Nasılsınız? Hisseden var mı bebişini?
Bu arada aşı için aramışlar, bu haftadan başlayalım diye ama 18. hafta erken değil mi?

Bi de şeker yüklemesi konusu geçmiş, ben onu sordum doktoruma, "Şeker yüklemesi yaptırmıyorum ben, onun yerini tutan başka testlerimiz var, onları yapıyorum" dedi. Bi sorun isterseniz doktorlarınıza.

Aynen dediğin gibi anneler heves ediyor . Bebise bi uyuyacagi yer olsun yeter. 3 yasa geldiklerinde kendileri begeniyorlar. Oğlum ne zaman forum istanbula gitsek elimden tutup çilek é götürüp araba yatak deneyelim diyor . Dolabı acıyor bakıyor velet ne anlıyor diyorsun içinden ama... ben boşuna yer işgal etmesin diye kendi sifonyerimden birkaç çekmece boşalmıştim. Erkekte olsa kıyafeti oluyorda zaten el kadar yer kaplamıyor. Bir tek besik yatak ne alacaksan ilk zaman için o bile yeter ben şimdi oda yapmayı düşünüyorum 3.5 yaşında düşün bu zamana kadar idare edebildim

Kesinlikle lazım oluyor katılıyorum sana.. Ben daha önce DR. Brown kullanmıştım ama şimdi avent aldım 1 tanede medıla alıcam zira benim oğlum benden süt fışkırmasına rağmen 5 ayda bıraktı emmeyi.. Kızımızıda hayırlısıyla sağsalim kucağımıza alırsak 4 ay bakabilicem sonra işe dönücem bu arada medıla ile anne sütünü alabilir diye düşünüyorum.. Umarım hiç değilse 6 ay emzirebilirim bu sefer..

hemde ne heves!! çok çekmeceli bir şifonyer uzunca bir süre idare eder diye düşünüyorum bende, ihtiyaç olursa dolap sonradan da alınabilir.. odanın büyüklüğünede bağlı tabi bu durumlar..
8 çekmeceli şifonyerin fiyatı 750 lira (ikea hemnes), hensvik bebek karyolası 280 lira, hensvik dolap 280 lira.. toplam 1310 lira ediyor, odayı boğmayan, kullanışlı, şık, daha ne olsun

İnşallah sende kucagına sağ salim alırsın annesi bebeğini o minik diş serüvenini güle oynaya yaşarsınkötü olan meyve bile yesem midem yanıyor .. Ay Bi geçeydi şu yanma rahat rahat yiyebilseydik

Insallah canm insalahh evet benm de mesela su an danyaniyor ama cok takmamaya calisiyorm heralde biraz makarna yedm ondan neden oldunu da anlamiyorm ki artkk neyse olsn saglikli olsunlar da biz cekeriz napak kizzz

Arkadaşlar bide ben kabıza ve gaza çözüm buldum sabah aç karnına 1 çay kaşığı çörek otu ılık suyla birlikte yutuyorum sonra yaşamak çok güzel oluyo

Ooo kralsinnm

Anamm baslamislar mi dogurmaya masallah masallah saglikla dogar hepsi insallahh zamaninda dogsalar daha iyi de tabii...

Ben dr um ne derse yapiyorm valla daha iyisi icn egitim almadm cunku bilmiyorm yani dr a guvenmek zorundaym diye dusunuyorm.. ve yapacagiz seker yuklemeyi de.. Arkadasm yapti mesela dusuk cikti hemen kontrol ediliyo beslenme listeleriyle bence erkenden kontrol altina almak daha iyi..

Carter's markanin fiyatlari biraz pahali ama ig de sitesine gore cok uyguna getiren yerler buldum..ama iste kalitesini bilmeden cesaret edemiyor insan..benim 3 kizim var Allah a emanet..4. Oglan olunca pek bir heves ettim kiyafet olayina :)..yorumun icin cok tesekkur ederim..

Cok tesekkur ederim kaju80..bahsettigin siteden hic alisveris yapmadim..nasil oluyor odeme falan?bir sorun yasamadiniz sanirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…