Çok teşekkür ederim Can'ım verdiğin bilgi için zeytinyağı var karanfil yağı bulayım ben o Zaman her yolu Denicem artık yavrum ağlarken ellerini yukarı kaldırıp ağlıyor yardım istiyor daha çok içim parçalanıyor saol grillcimcanım geçmiş olsun. diş ağrısı için bir kaşık zeytinyağı o yoksa sıvıyağın için 2-3 damla karanfil yağı damlat ve damaklarına sür. ilaçtan daha etkili. eskiler dişi ağrıyınca karanfil çiğnermiş ya. kızlarımda çok faydasını gördüm.
mide için önerim yok maalesef.
Cok guzel olmus hemde kullanisli gorunuyor ,Yatagini, oyuncak dolabini, masasini sandalyesini ikeadan aldik. Giysileri de gömme dolapta bulunuyor. Eki Görüntüle 1802393
odası çok güzelmiş bayıldım. duvardaki sticker nerden aldın?Yatagini, oyuncak dolabini, masasini sandalyesini ikeadan aldik. Giysileri de gömme dolapta bulunuyor. Eki Görüntüle 1802393
bebeğin hareketlerini tam olarak nerde hissediyorsun. Benim rahim ters olduğu için hareketi algılamam zor oluyor. Emin olamıyorum açıkcası. Zaten kız çocuklar daha az hareket edermiş bildiğim kadarıyla.Selam hanımlar ^_^
Nasılsınız? Hisseden var mı bebişini?
Bu arada aşı için aramışlar, bu haftadan başlayalım diye ama 18. hafta erken değil mi?
Bi de şeker yüklemesi konusu geçmiş, ben onu sordum doktoruma, "Şeker yüklemesi yaptırmıyorum ben, onun yerini tutan başka testlerimiz var, onları yapıyorum" dedi. Bi sorun isterseniz doktorlarınıza.
Cok guzel olmus hemde kullanisli gorunuyor ,
teşekkürler..stickerlari evmanyadan aldımodası çok güzelmiş bayıldım. duvardaki sticker nerden aldın?
bebeğin hareketlerini tam olarak nerde hissediyorsun. Benim rahim ters olduğu için hareketi algılamam zor oluyor. Emin olamıyorum açıkcası. Zaten kız çocuklar daha az hareket edermiş bildiğim kadarıyla.
Bende genelde sağda ama son zamanlar göneğin altında ortada arada solad vuruyo sıpa:))Göbek deliği (yatay) hizamın 1-2 parmak altında kalan bölge üzerinde.
Sıklıkla sol tarafta.
Evet kız çocuklar öyleymiş ben de duydum, kibarlar ^_^
Carter's markanin fiyatlari biraz pahali ama ig de sitesine gore cok uyguna getiren yerler buldum..ama iste kalitesini bilmeden cesaret edemiyor insan..benim 3 kizim var Allah a emanet..4. Oglan olunca pek bir heves ettim kiyafet olayina :)..yorumun icin cok tesekkur ederim..
Kızlar sanırım göbeklerinizde acıma hissi olmuş.Benim de oldu aynı his,uyurken değil ama gündüz birden bir acıma hissi oluyordu kısa süreli,birkac yerde oldu.Dün kontrole gittim,sordum doktora.Bu bir refleksmis,karnın darbe almaması icin.Yanı bir nevi içimizde bir mucizenin olduğunu hatirlayip dikkatli olmak adına olan bir şeymiş.diğer kızlarımda özellikle sola dönemezdim acıdan. normaldir herhalde. kontrolde soracağım dr a içim rahat etsin diye.
kızlar bugün sağlık ocağında tetanos aşımı oldumne yalan söyleyim biraz kolum ağrıyor bir ay sonra yine gidecekmişim 2. dozu yapacaklarmış kızlar sizde 2 doz mu oluyorsunuz yoksa bana mı böyle yapılacak anlamadım!
Çok güzelmiş cnm.İyi günlerde kullansınlar inşallahküçük beşikte yatacağı için büyüğe ikea'dan bu divanı düşünüyorum kızlar.
hem yatak niyetine kullanırlar, hem de biraz daha büyüyünce odalarında oturmak istediklerinde kanepe niyetine kullanırlar diye düşünüyorum.
Ben hala çok hissedemiyorum minicik kelebek kanadı gibi birsey oluyor.Çok mu hissizim nedirSelam kızlar bebişlerinizi ilk ne zaman hissetmeye başladınız, tek yumurta kızlarım tekmelesin istiyorum artık :)))
sağol canım inşallah.Çok güzelmiş cnm.İyi günlerde kullansınlar inşallah
İki tane oldukları için erken hissederim diye çok umutluydum haftaya ultrasonda görücez artık bakalım ne yapıyorlarBen hala çok hissedemiyorum minicik kelebek kanadı gibi birsey oluyor.Çok mu hissizim nedir
Kızlar sanırım göbeklerinizde acıma hissi olmuş.Benim de oldu aynı his,uyurken değil ama gündüz birden bir acıma hissi oluyordu kısa süreli,birkac yerde oldu.Dün kontrole gittim,sordum doktora.Bu bir refleksmis,karnın darbe almaması icin.Yanı bir nevi içimizde bir mucizenin olduğunu hatirlayip dikkatli olmak adına olan bir şeymiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?