2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Çok teşekkür ederim Can'ım verdiğin bilgi için zeytinyağı var karanfil yağı bulayım ben o Zaman her yolu Denicem artık yavrum ağlarken ellerini yukarı kaldırıp ağlıyor yardım istiyor daha çok içim parçalanıyor saol grillcim

bebeğin hareketlerini tam olarak nerde hissediyorsun. Benim rahim ters olduğu için hareketi algılamam zor oluyor. Emin olamıyorum açıkcası. Zaten kız çocuklar daha az hareket edermiş bildiğim kadarıyla.

bebeğin hareketlerini tam olarak nerde hissediyorsun. Benim rahim ters olduğu için hareketi algılamam zor oluyor. Emin olamıyorum açıkcası. Zaten kız çocuklar daha az hareket edermiş bildiğim kadarıyla.

Göbek deliği (yatay) hizamın 1-2 parmak altında kalan bölge üzerinde.
Sıklıkla sol tarafta.
Evet kız çocuklar öyleymiş ben de duydum, kibarlar ^_^

Benim minikin hareketlerini ben 16 dan beri hissediyrum günden günede sertleeşiyo şükür:))))ama zayıfım belki ondandır bitek karnım çıktı yemeklerden sonra uzanınca daha rahat hissediyorum ama ilk defa dün 6.30da onun hareketleriyle uyandım inanılmaz bir duygu rabbim isteyen her kadına yaşatsınnn inşşş

Ay masallah sonunda degisik cinsiyeti yakalamissin kizlarina da oglusuna da masallahh rica ederm ne demek dedigin gibi ben de cesaret edemiyorm bilmedigm sitelere.. Fiyatlar biraz pahali aynen sadece degisiklik olsn diye bi kacvtakim alinabilirr..

B Began gobegim aciyor yazmissin bi dee... Ay bende de oluyor ozellikle geceleri donerken falan aciyo gibi oluyo ben de endise edecektm az daha normal bi sey miii???

diğer kızlarımda özellikle sola dönemezdim acıdan. normaldir herhalde. kontrolde soracağım dr a içim rahat etsin diye.
Kızlar sanırım göbeklerinizde acıma hissi olmuş.Benim de oldu aynı his,uyurken değil ama gündüz birden bir acıma hissi oluyordu kısa süreli,birkac yerde oldu.Dün kontrole gittim,sordum doktora.Bu bir refleksmis,karnın darbe almaması icin.Yanı bir nevi içimizde bir mucizenin olduğunu hatirlayip dikkatli olmak adına olan bir şeymiş.

kızlar bugün sağlık ocağında tetanos aşımı oldum ne yalan söyleyim biraz kolum ağrıyor bir ay sonra yine gidecekmişim 2. dozu yapacaklarmış kızlar sizde 2 doz mu oluyorsunuz yoksa bana mı böyle yapılacak anlamadım!

Bende bu sabah oldum tetenos aşısını,3 haziranda ve 27 temmuzda tekrar olucam,benide sabah çok sersemletti kolumda ağrıdı,şimdi iyiyim.

Çok güzelmiş cnm.İyi günlerde kullansınlar inşallah

Allahim nasil bir mucize gercekten her yeni bi sey ogrenince sok oluyorm Cok sagol cevabin icn canm.. Gece ben de donerken faln hep dikkat etmeye calisiyorm ya demek ki ondan bende gece olustu bu refleks Allah'ın işi..

Yarım ltfn ( kızlar ateşim 2 saattir 37,4-37,6 civarında. hafif halsizlik var. Ateşim bu şekilde olması zarar vermez değil mi bebişime çok korkuyorum. bilgisi olan arkadaşlar ne önerirsiniz ltfn yardım edin çok korkuyorum (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…