2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Canm konuyla ilgili bilgim yok ama hemen acil de olsa bi yere git bence.. Bebis hemen zarar gormez korkma ama cozum bulmaya bak hemen

Canm konuyla ilgili bilgim yok ama hemen acil de olsa bi yere git bence.. Bebis hemen zarar gormez korkma ama cozum bulmaya bak hemen
Cnm ilk defa oluyor 4-5 gün önce gribal enfekiyon geçirdim acaba halen atlatmamış olabilir miyim bilemedim çok korkuyorum bilmiyorum acillerde hep pis hastalıklı mecbur olmadım mı gitmek istemiyorum. neyse 1 saat daha bekleyip olmazsa giderim

telaş etme ya 37,5 nedirki, git ılık bir duş al boynundan aşağı, alnına, eklem yerlerine sirkeli suyla ıslattığın bezlerle soğuk kompres yap, 1 tanede parol yut, 1 saate hiçbişeyin kalmaz

Eğer canan karatay ın önerdiği gibi besleniyorsanız yaptırmanıza gerek yok.şekerinizin yükselme ihtimali çok düşük.ama şeker ve diğer karbonhidratlardan kaçınmadan besleniyorsanız bence yaptırmalısınız.şöyle düşünün şekeri her türlü kaçınmadan tüketiyorsunuz,ama şeker yüklemeye gelince 1 dilim pasta kadar glikozu içmeyi reddediyorsunuz.bence birbiriyle çelişiyor.belki gestasyobel diyabetsiniz ve haberiniz olmayacak.

Canım benim bebek bir iki kere hissettirdi hareketlerini ilk kez...iki gündür tık yok

Arkadaşlar bide ben kabıza ve gaza çözüm buldum sabah aç karnına 1 çay kaşığı çörek otu ılık suyla birlikte yutuyorum sonra yaşamak çok güzel oluyo
Çörek otu gebelikte güvenilir olmayabilir dr.una bir danış canım.

20.hafta dolmadan yapmayız dedi benim sağlık ocağimdaki dr.

Evet canım.tek doz değildir tetanoz aşısı,geçmiş olsun canım.ben de olacağım onumuzdeki salı..

hamişler şuanda takviye ilaç ve vitamin olarak hangi ilaçları kullanıyorsunuz yada kullanıyor musunuz?
doktorum hamilelik başında bana folik asit dışında hiçbir ilaç vermedi bende ilk aylardan itibaren demir ve kalsiyum kullandım. şimdi bitti. artık vitamin kullanayım diyorum. sanırım genelde vitamin olarak elevit ve delevit kullanılıyor! elevit istemiyorum. aslında istediğim solgarın multivitamin takviyesini kullanmak varmı solgar vitamin kullanan ???
kısmetse nerdeyse 5. ayımı bitireceğim. acaba multivitamin kullanmak için geç mi kaldım doktora kalsa hiç bir şey kullanmadan hamileliği bitireceğim

Kac haftalık gebesin canım?bizim iki kat dikkat etmemiz gerekiyor,lütfen dikkat et kendine,hicbirseyi küçümseme,önemsememe gibi bir lüksümüz yok,canları bize emanet miniklerin.

Beslenmen,kilon vs.nasıl canım?bana da gebeligin basından beri decavit veriyor dr.demir yazdı gecenlerde de.

Merhaba kızlar nasılsınız ? Bebikler iyidir inşallah .
Galiba benim üç numara kızçem çok hareketli olucak son 3 gündür hiç durmuyor yerinde sürekli tekmeliyor hiç uyumuyor gibi :)))

Ohhh ne guzel minikler kipir kipir artk benmki de iyi bu aralar genellikle baya hareketli az hareket edince hatta ay niye kipirdamiyosun diyorummm... Bazen boyle cok garip sanki icerde bi sey dustu gibi oluyo bazen duvara carpti gibi.. Yani garip duygular cidden anlamissinizdir benii

Evet öyle duvara çaptı gibi oluyor bazen , hatta benim idrar torbasına bugün kaç defa vurdu anamm wc ye koştum bari boş olsun diye 1 de 2 -3 te hiç fark etmiyor herdefasında çok güzel bir duygu oluyor . Allah herkeze tattırsın inşallah

Amin insallahh biz 2 3 yasarsak hayirlisiysa goruruz tekrarr.. Gercekten mucizevi bi sey yaa..

Amin insallahh biz 2 3 yasarsak hayirlisiysa goruruz tekrarr.. Gercekten mucizevi bi sey yaa..

Yaşarsın inşallah . Allah'ın İzniylen .ama en büyük tavsiyem araya en fazla 3 yaş koyarak peşpeşe yapmak kaç tane istiyorsanız . Ben 8 yıl ara vermekle çok pişmanım şimdiye emekliydim yaf

Merhaba kızlar nasılsınız ? Bebikler iyidir inşallah .
Galiba benim üç numara kızçem çok hareketli olucak son 3 gündür hiç durmuyor yerinde sürekli tekmeliyor hiç uyumuyor gibi :)))
Benim kızda hep gece hareketleniyor eşime dedim doğduğu zaman gündüz uyuyacak gece nöbet tutacaz dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…