- 29 Temmuz 2015
- 350
- 543
- 103
- 36
Rica edrim genelde 50 gr glikoz ile yükleme yapıyorlar.internette bunun kwrşılığı besinleri bulabilirsiniz.emin olun diyabet bebeklerimize daha çok zarar verir.ben ilk gebeliğimde gestesyonel diyabettim,şimdide endoktin takibindeyim.henüz şekerim yükselmiyor.ama tokluk şekerim zamamerhaba,kusura bakmayın yeni gördüm mesajınızı.. evet haklsiniz aslında,karatayın her ddiğine uyamadım ama yapmaya çalışırım ama tatlıdan pek uzak durmuyorum :) ne kadar şeker verildiğini bilmediğim için belki endişem,teşekkürederim yazınıza iyi geldi :)
bilmiyorum artık doğumdan sonra veririz diyip kendimizi teselli edecezyaa bende öyleyim ne olacak
sağol canım düşüncelerini paylaştığın için. pazartesiye kadar düşünüp karar vereceğim inşallah.öncelikle geçmiş olsun, umarım bir daha yaşamazsın..
test konusunda da naçizane fikrim, ben olsam yaptırırdım. sonucu ne olursa olsun doğuracak olsan bile, en azından belirsizlikten kurtulursun. belirsizlik kadar kötü bir durum olamaz.. sonuç iyi gelirse zaten düğün bayram, Allah korusun kötü gelirsede en azından bu durumla yaşayan annelere ulaşma şansın olur, seni nelerin beklediğini bilirsin, çok daha hazırlıklı olursun
merhaba, normalde de umut hastanesine mi gidiyorsun canım?Günaydın annişkolar ben ayrıntılı ultrason için fiyat aldım bilmek isterseniz
KARTAL UMUT HASTANESİ / SGK 140 + muayene ücreti 70
bilmiyorum artık doğumdan sonra veririz diyip kendimizi teselli edecez
Evet FATİH BİROL doktorummerhaba, normalde de umut hastanesine mi gidiyorsun canım?
benıde bugun saglık ocagından aradılar aşı için. doktoruna danış tamam derse yapalım dıye. bazı doktorlar onermıyormus neden bılemedımTetenozuda oldum şimdilik bir ağrım yok sonradan oluyo mu acaba tetenoz olan anneler?
hoşgeldnin canım bebeğin de hayırlı olsun. ben duştan sonra zeytin yağı sürmezsem çok kaşınıyorum.sabun çok kaşındırıyor ama ben yine de kullanıyorum çünkü duş jeli pek kullanmam. vücudunu nemlendirmeni tavsiye ederim.aranıza yenı katıldım oncelıkle herkese merhaba cici anneler. bugun ayrıntılı ultrasonum var bana şans dileyın. bırde son bır haftadır ozellıkle karın bolgemde ınanılmaz kaşıntım var. bu sorunu yasayan var mı aranızda?
hoşgeldnin canım bebeğin de hayırlı olsun. ben duştan sonra zeytin yağı sürmezsem çok kaşınıyorum.sabun çok kaşındırıyor ama ben yine de kullanıyorum çünkü duş jeli pek kullanmam. vücudunu nemlendirmeni tavsiye ederim.
Benim doktorumda sağlık ocağındakiler ne diyorlarsa yaptırabilirsin dedi çevremdekilerde yaptırmış bende yaptırdım.benıde bugun saglık ocagından aradılar aşı için. doktoruna danış tamam derse yapalım dıye. bazı doktorlar onermıyormus neden bılemedım
Rabbim insallah hic sorunsuz bir sonuc verr. Arada kasinti oluyor ama kasimamaya calis catlak olusmasinaranıza yenı katıldım oncelıkle herkese merhaba cici anneler. bugun ayrıntılı ultrasonum var bana şans dileyın. bırde son bır haftadır ozellıkle karın bolgemde ınanılmaz kaşıntım var. bu sorunu yasayan var mı aranızda?
Evet canim kizda popo bir tek bu sasirtmiyor oglanda gobek kizda popoGaliba kızlarda popo büyüyor oglumda böle değildi kizda baya buyudu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?