2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Rica edrim genelde 50 gr glikoz ile yükleme yapıyorlar.internette bunun kwrşılığı besinleri bulabilirsiniz.emin olun diyabet bebeklerimize daha çok zarar verir.ben ilk gebeliğimde gestesyonel diyabettim,şimdide endoktin takibindeyim.henüz şekerim yükselmiyor.ama tokluk şekerim zama

sağol canım düşüncelerini paylaştığın için. pazartesiye kadar düşünüp karar vereceğim inşallah.

Geçmişi okuyamadım ama Ankara'da olup ayrıntılı ultrasona giren oldu mu? Kime gittiniz? Ne zaman randevu aldınız? Memnun kaldınız mı?

Kizlar gunaydin,

Dun ayrintili ultrasona girdik devlet hastanesinde idi. Ultrasonda hersey normal cikti ama tek sorun plasenta asagida dogum kanalina yakinmis dr. kontrol edecegiz yukarida cikabilir sonra dedi. Boyle birsey yasayan var mi?

Tetenozuda oldum şimdilik bir ağrım yok sonradan oluyo mu acaba tetenoz olan anneler?

hoşgeldnin canım bebeğin de hayırlı olsun. ben duştan sonra zeytin yağı sürmezsem çok kaşınıyorum.sabun çok kaşındırıyor ama ben yine de kullanıyorum çünkü duş jeli pek kullanmam. vücudunu nemlendirmeni tavsiye ederim.

tamam bırde zeytın yağı deneyeyım. sizinde bebegınız hayırlı olsun. tesekkuler :)

benıde bugun saglık ocagından aradılar aşı için. doktoruna danış tamam derse yapalım dıye. bazı doktorlar onermıyormus neden bılemedım
Benim doktorumda sağlık ocağındakiler ne diyorlarsa yaptırabilirsin dedi çevremdekilerde yaptırmış bende yaptırdım.

Kizlaaaaaar ayrintili ultrasondan gelioz minigimiz 22 cm 400 gr olmus :) bi de poz verdi annesine renkli ultrasonda .cok sukur bi sorunumuz yokmus her seyine bakti . daha sonra kendi doktoruma gittim bana da gel ayni gun demisti o amniyon sivisinin sinirda oldugunu soyledi ve 4 lt su icmemi soyledi gunde ayrintili ultrasonu yapan doktora ozellikle sordum suyu yeterli mi diye cok iyi dedi hangisine inanacam sasirdim var mi benim durumda olanlar

Rabbim insallah hic sorunsuz bir sonuc verr. Arada kasinti oluyor ama kasimamaya calis catlak olusmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…