2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
karnın bir anda büyüyecek demekki bebek yağı krem vs ile nemlendir çatlamasın.

Doktorlar tedbir amaçlı herkese bol su iç diyo merak etme bişey yoktur. Hem su içmenin bi zararı yok ki bol bol iç. sadece sık tuvalete çıkarsın. İçini ferah tut emaneti Allah'a...

Kizlar gunaydin,

Dun ayrintili ultrasona girdik devlet hastanesinde idi. Ultrasonda hersey normal cikti ama tek sorun plasenta asagida dogum kanalina yakinmis dr. kontrol edecegiz yukarida cikabilir sonra dedi. Boyle birsey yasayan var mi?
1 ay önce ben doktora gittiğimde doktor bana da aynısını söyledi. 1 hafta önce gittiğimizde bebek yukarı çıkmış dedi. Bebek plesenta içinde zıplıyormuş ve o yukarı çıkmasını sağlıyor. DOktor bana çamaşır sepetini boş bile kaldırma dedi. Çok iş yapma fazla yürüme ayaklarını uzat çalışırken de ayakta gezme dedi. Seninki de düzelir merak etme.

Bu durumda çok.olanı duydum.şu an bile çok sevdiğim arkadaşıma dr solemis ti ..çok su icti ,havuç suyu icti ve hani koy armutu deriz ya ufak eğri hergün yedi ve bi ayda suyu arttı.dr ne yapiyosan devam et demis.şükür 34.haftasına geldi..bunları dene lütfen hic aksatmadan ins faydasını gorursunama bence ayrıntılı daha doru .. Buna benzer ilk gebelikte yaşadım.kendi dr bebek kilo.almiyo buyumuyo dedi.ayrıntılı gönderdi.dr gelişimi.çok ıy haftasında dedi.ve ayrıntılı bakan dr doru cikti.kendi dr rahim boyu kisalmis erken doğum olabilir dedi.hastaneye zevk etti.4 dr baktı 3 gün boyunca rahim boyu çok ıy dediler.39 +1 doğum yaptim..Halbuki kendi dr çok ıy randevu almak bile zor.ama ya ultrasonu ıy degil ya da hafif bi el titreme si yanlış sonuç veriyo.

Son düzenleme:
Ben aşıdan sonra kolumu kaldıramadım. 1 hafta kadar da bacağım ağrıdı. Bünye ile alakalı bence bişey olmaması daha iyi değil mi?
Bencede olmaması daha iyi tabi sadece acaba sonramı ağrıyo diye düşündüm korkarak gitmiştim ama şukur ağrım yok.

Oturup agladim bilemedim ne yapcagimi 4 cm kalmis kapatmasina doktor cok rahatdi ama ben iyice stres yaptim ins duzelir. Zaten agir felan kaldirdigim yok

Selamm annislerr .. Ay bugn hicc keyfim yok nedensee bi de iki gundur nasill zor kalkiyorm sabahlarii uyusamm uyusammm... Yine de tabii kizimin arada kipirtilari beni kendime getiriyorr cuma ayrintili gunum ben de iple cekiyormmm Allahm hayirlisiyla guzel haberlerle gelirm insallahh Bir de benm gobis de cokk fena kasiniyorrr ve alt karin kismimda ufak cizgiler olusms bilee.. Ama o da benm bi gururumm hic takacak degilm su an.. Elimden geldikce yagladm kremledm artk yapcak bi sey yokk.. Dogumdan sonra dusunuruz gorseli

Aynen bende tatlım ya,sabah kalkması işkence gibi,uyanamıyorum,akşamlarıda artık uyumak zorlaşıyor,göbek büyüdüğü için istediğim pozisyonda uyuyamıyorum,kramp giriyor orama burama. Aman bel ağrım olmasında,ondan çok korkuyorum. Ay bende detaylıya cumartesi günü gideceğim,ay bi özledim oğluşumu sormayın. Akşamları konuşuyoruz hayallerimizden bahsediyoruz.Kıpır kıpır oluyor. Her dediğime tepki veriyor,anlıyormuş gibi. Benim bütün vucudum kaşınıyor kızlar,vucut susuz kaldığı için olurmuş,dıştan ne kadar nemlendirsekte faydasız olabilir. Bol bol bol sıvı tüketelim,sulu meyveler falan,ah şu erik bir çıksa da doya doya yesem allahımmmmm.

Benim göğüslerim çok kaşınıyor ve arasıra uçlarında yanma acı hissediyorum sürekli nemlendiriyorum ama vücudum çok kurumaya başladı.belim çok ağrıyo sol bacağıma vuruyor daha önceden fıtık başlangıcı vardı ilerleyen Zaman'larda ne yapıcam bilmiyorum

Bende bu ara sabahları zorlanıyorum saatlerden galiba kuzum bide ben pek rüya görüyorum rüya gördüğümde alarm bile duymam o yüzden eşim derki çocuk ağlasa duymazsın sen dedim sen bakarsın o zaman
Ayyy çok heyecanlı bizimde ctesi siz hayırlı haberle gelin sonrada biz inşallah cümlemiz
Bu çatlama durumu tamamen genetik geliyor bana benim annem 4 doğurdu öle bariz çizgisi falan yok maşallah, krem falanda kullanmamış tabi henüz bende başlamadım kreme tırsmıyor değilim haniumarım annişime benzerim, hayırlısı bebişlerimiz sağlıkla doğsunlarda inşallah

bugun ayrıntılıya gıdecegım bende. cok az su ıcıyorum ortalama ıkı lıtre ıcmek lazım dıye bılıyorum . bugun gıttıgımde sorarım

Merhaba benimde suyumun az olduğunu söyledi drum 2 haftadır da artış yada azalma olmadı stabil devam ediyor ,bana sadece istirahat verdi dr ,bende şu anda günde en az 3 litre su içiyorum ve minumum hareket ediyorum ,birde sabah ve akşam 1 bardak havuç suyu içiyorum umarım faydasını görürüm ,cmt günü tekrar kontrolüm var istersen sanada tekrar bilgi veririm ,geçmiş olsun unutma bizim için en önemlisi moral

Aynen oyle her yerm agriyarak iyaniyorm hic yatmasam iyiydi diyorm hadi bakalm ben gidim gelin sonra sen git mademm.. Hayirli haberlerimz olsn insallahh ben de sirt bel agrisi cok oluyo malesef.... Bi deee ben de erik bekliyormmmm valla ben suyu da cok tuketen bi insanm 2 nin altina pek dusmez ama nasip genetik derler ya hep catlak olayinii..

Canm dikkat et yuruyusu ihmal etmemeye calis.. Allah hepimizin yardimcisi olsn insallah

Cumartesi olan da cok desenizeeee.. Ben gidim sira siz de hepimiz guzel haberlerle gelelm insallahh
Evet canm saatlerden olabilirr... Ama haklisn tabi babalari da var bu bebislerin onlar bakar gerekirse de napakkk ayy

Evet canm benm annemde de baya catlak var genetik derler hep yapcak bi sey yokkk...

bugun ayrıntılıya gıdecegım bende. cok az su ıcıyorum ortalama ıkı lıtre ıcmek lazım dıye bılıyorum . bugun gıttıgımde sorarım

Aynen 1,5 2 altina hiccc dusmemek lazmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…