2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

aynen sen git ki sıra bize gelsin amin kuzum hepimiz çok tatlı bal tatlı hayırlı haberler ile geliriz inşallah
nymeria-burcu

merhaba kızlar,

hep okuyorum ama ilkkez yazıyorum benım dogumumda ınsallahh ağustos başı yada temmuz sonu doktrcuğumla sat tarihinde anlaşamıyoruz da ufak tefek bilgi vereyim bu döneme ilişkin..

bende bugün tetanoz aşısı oldum. ağrım sızım yok... araştırdım yaptırmak daha mantıklı geldi bana sorduğum tüm doktorlar(aile hekimi işyeri hekimi kendi doktorum) zararı olmadığını aksine bir sorun olursa doğumda bebek ve benim içinde koruyucu olacağını anlattı. bide en son ne zaman tetanoz aşısı oldum hatırlamıyorum arada yenilemek gerek..
bu arada kaşınmak kuruluğun gerilmenin ve yani çatlamaların başlaması demek. sabun kurutur sabun kullanmayın yada bulabilirseniz saf zeytınyaglı sabun kullanın, asla sıcak yıkanmayın haftada 1 defadan fazla da sabunla yıkanmayın yanı ben duş alıyorum ama saf su yeterli oluyor haftada 1 kese kopuk yeterli, tarlada çalışmıyoruz ya ama her duştan sonra yağlanıyorum. 6-7aydan sonra hergun yağlanacağım. en değerli en güzel giysimiz cildimiz bu arada kılo da onemlı ben 51le hamile kaldım kusmaktan 2 kılo vermiştim. şuan 22. haftamdayım veee 54 kiloyum.

Mrb bu vazelini doktorunuza sordunuzmu. Bence de en ıy nemlendirici ama iÇinde Petroleum bi madde var zararlı diyolar.ben druma sormayı unuttum.bida ki randevuda sorup kullan derse kullanacagim
Bende her akşam uyumadan bebe yağı ve vazelin sürüyorum . badem yağı öneren de cok

aktardan catlak ıcın deyıp lıtrelık bır karısım yaptırın. vazelın bebe yagı petrol var onlarda diye biliyorum ve zararlı...

Bende neutrogena nin kolajen artırıcı özellikli vücut losyonunu kullanıyorum her dustan sonra. Zararli midir acaba bu gittigimde sorayim dr uma. Bol su da içmeye çalışıyorum

aynen sen git ki sıra bize gelsin amin kuzum hepimiz çok tatlı bal tatlı hayırlı haberler ile geliriz inşallah
nymeria-burcu
Ay inş güzel haberlerle geliriz,bem çok heyecanlıyım. Bebişimi çok özledim. Görmek için sabırsızlanıyorum. Bu arada randevu saatim 14.30 da benim,mecidiyeköyde,umarım bir intihar saldırısı vs gibi birşey yaşamayız,tam göbeğinde çünkü,çok ta huzursuzum.

Kızlar size bişe sorcam aloa vera bebek ürünlerini duydunuz bi arkadas onu önerdi de sizce iyi mi tamamen bitkisel diyo şampuan i falan internette de pek bulamadım bileniniz var mi

Slm güzellikler nasılsınız
Kızlar size ufak bir kardeş nasihatı bu çatlakları hiç kafanıza takmayın olur mu çünkü olacağı varsa siz ne yaparsanız yapın olacak bu tamamen vücutla ilgili.. İlk gebeliğimde kız kardeşimle aynı dönemlerde hamile kaldık ..kız kardeşim idrar testiyle hamile olduğunu öğrendiği ilk günden itibaren çatlak kremleri ve yağları süründü.. Günde de 4 litre su tüketti..Bense gebelikte karın çatlağı için kullanılan kremi ilk 3 aylık dilimde bir gün var 3 hafta yok olarak kullandım baktım beceremiyorum Bi arkadaşa hediye ettim ve hiç birşey kullanmadım sonuç kız kardeşimde bayağı Bi çatlak oldu bendeyse hiç .. Bi ara ikinci gebelikte olur mu diye merak ettim ama onun içinde hiç bir şey yapmadım

Doktorlar tedbir amaçlı herkese bol su iç diyo merak etme bişey yoktur. Hem su içmenin bi zararı yok ki bol bol iç. sadece sık tuvalete çıkarsın. İçini ferah tut emaneti Allah'a...
cnm ya kafam karıştı benim de tam bi derin ohh cektim detaylı ultrasondan cıkınca kendi doktorum canımı sıktı. ya benim anlamadıgım öbür doktora ben özellikle sordum suyu nasıl diye normal değerlerde dedi ki kağıtta da ölçümler o yönde 5cm -8cm arası az denio benim ölçüm 13 cm çıkmış anlam veremedim üçüncü bi doktora mı gitsem ki bilemedim

valla bilemedim cnm ya detaylı ultrason doktoruna özellikle sordum suyu nasıl dye normal değerlerde iyi yani dedi ki verdiği kağıtta da normal sınırlarda alt sınıra yakın değil kendi doktorum niye öyle dedi anlayamadım

bana da 4 lt iç dedi cnm ya aynı gün iki doktorun farklı konuşması beni şaşırttı 3. bi doktora gidecem heralde ya özellikle sordum detaylı bakan doktora suyun miktarı iyi dedi sınırda görse söylerdi bence diye düşünüyorum ama ben bi de öğretmenim çalışıyorum yani minumum hareket benim için zor. doktor o kadar karamsar konuştu ki sanki 32. haftadan sonra seni çalıştırmayacağım arada da rapor verim falan dedi çok mu sorunlu gördü ki diye korktum yani

Kizlar bu detayli ultrosonda rapor gibi birsey mi veriyor sadece ultroson fotolari mi

Sadece tahminimi söyleyebilirim kendi drun belkide ölçüm yapmadan sadece ultrasonda gördüğü siysh alanın azlığına göre sana böyle söylemiş olabilirmi ki ,Allah yardımcımız olsun arkadaşım 3.bir dr olabilir tabi içini rahatlatmak için

Ayy benimde karnim hic catlamadi ama bacaklarimdakiler catlak değil yarik resmennn inşallah bu kez artmaz

Reactions: ytb
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…