Aynen oyle her yerm agriyarak iyaniyorm hic yatmasam iyiydi diyormhadi bakalm ben gidim gelin sonra sen git mademm.. Hayirli haberlerimz olsn insallahh ben de sirt bel agrisi cok oluyo malesef.... Bi deee ben de erik bekliyormmmm valla ben suyu da cok tuketen bi insanm 2 nin altina pek dusmez ama nasip genetik derler ya hep catlak olayinii..
Canm dikkat et yuruyusu ihmal etmemeye calis.. Allah hepimizin yardimcisi olsn insallah
Cumartesi olan da cok desenizeeee.. Ben gidim sira siz de hepimiz guzel haberlerle gelelm insallahh
Evet canm saatlerden olabilirr... Ama haklisn tabi babalari da var bu bebislerin onlar bakar gerekirse de napakkk ayy
Evet canm benm annemde de baya catlak var genetik derler hep yapcak bi sey yokkk...
Aynen 1,5 2 altina hiccc dusmemek lazmm..
Benimki de size çok yakın 1 gun var aramızda21+6 günüm bugün seninle 1 gün var aramızda seninki de üç aşağı beş yukarı bu aralıktadır:)
Bende her akşam uyumadan bebe yağı ve vazelin sürüyorum . badem yağı öneren de cok
Ay inş güzel haberlerle geliriz,bem çok heyecanlıyım. Bebişimi çok özledim. Görmek için sabırsızlanıyorum. Bu arada randevu saatim 14.30 da benim,mecidiyeköyde,umarım bir intihar saldırısı vs gibi birşey yaşamayız,tam göbeğinde çünkü,çok ta huzursuzum.aynen sen git ki sıra bize gelsin amin kuzum hepimiz çok tatlı bal tatlı hayırlı haberler ile geliriz inşallah
nymeria-burcu
cnm ya kafam karıştı benim de tam bi derin ohh cektim detaylı ultrasondan cıkınca kendi doktorum canımı sıktı. ya benim anlamadıgım öbür doktora ben özellikle sordum suyu nasıl diye normal değerlerde dedi ki kağıtta da ölçümler o yönde 5cm -8cm arası az denio benim ölçüm 13 cm çıkmış anlam veremedim üçüncü bi doktora mı gitsem ki bilemedimDoktorlar tedbir amaçlı herkese bol su iç diyo merak etme bişey yoktur. Hem su içmenin bi zararı yok ki bol bol iç. sadece sık tuvalete çıkarsın. İçini ferah tut emaneti Allah'a...
valla bilemedim cnm ya detaylı ultrason doktoruna özellikle sordum suyu nasıl dye normal değerlerde iyi yani dedi ki verdiği kağıtta da normal sınırlarda alt sınıra yakın değil kendi doktorum niye öyle dedi anlayamadımBu durumda çok.olanı duydum.şu an bile çok sevdiğim arkadaşıma dr solemis ti ..çok su icti ,havuç suyu icti ve hani koy armutu deriz ya ufak eğri hergün yedi ve bi ayda suyu arttı.dr ne yapiyosan devam et demis.şükür 34.haftasına geldi..bunları dene lütfen hic aksatmadan ins faydasını gorursunama bence ayrıntılı daha doru .. Buna benzer ilk gebelikte yaşadım.kendi dr bebek kilo.almiyo buyumuyo dedi.ayrıntılı gönderdi.dr gelişimi.çok ıy haftasında dedi.ve ayrıntılı bakan dr doru cikti.kendi dr rahim boyu kisalmis erken doğum olabilir dedi.hastaneye zevk etti.4 dr baktı 3 gün boyunca rahim boyu çok ıy dediler.39 +1 doğum yaptim..Halbuki kendi dr çok ıy randevu almak bile zor.ama ya ultrasonu ıy degil ya da hafif bi el titreme si yanlış sonuç veriyo.
cnm naptın gittin geldin mi ?bugun ayrıntılıya gıdecegım bende. cok az su ıcıyorum ortalama ıkı lıtre ıcmek lazım dıye bılıyorum . bugun gıttıgımde sorarım
bana da 4 lt iç dedi cnm ya aynı gün iki doktorun farklı konuşması beni şaşırttı 3. bi doktora gidecem heralde ya özellikle sordum detaylı bakan doktora suyun miktarı iyi dedi sınırda görse söylerdi bence diye düşünüyorum ama ben bi de öğretmenim çalışıyorum yani minumum hareket benim için zor. doktor o kadar karamsar konuştu ki sanki 32. haftadan sonra seni çalıştırmayacağım arada da rapor verim falan dedi çok mu sorunlu gördü ki diye korktum yaniMerhaba benimde suyumun az olduğunu söyledi drum 2 haftadır da artış yada azalma olmadı stabil devam ediyor ,bana sadece istirahat verdi dr ,bende şu anda günde en az 3 litre su içiyorum ve minumum hareket ediyorum ,birde sabah ve akşam 1 bardak havuç suyu içiyorum umarım faydasını görürüm ,cmt günü tekrar kontrolüm var istersen sanada tekrar bilgi veririm ,geçmiş olsun unutma bizim için en önemlisi moral
ben bugün gittim cnm rapor da verio bütün ölçümler yazıo ve en sonunda da anomali var ya da yok diye raporu özetlemişKizlar bu detayli ultrosonda rapor gibi birsey mi veriyor sadece ultroson fotolari mi
Sadece tahminimi söyleyebilirim kendi drun belkide ölçüm yapmadan sadece ultrasonda gördüğü siysh alanın azlığına göre sana böyle söylemiş olabilirmi ki ,Allah yardımcımız olsun arkadaşım 3.bir dr olabilir tabi içini rahatlatmak içinbana da 4 lt iç dedi cnm ya aynı gün iki doktorun farklı konuşması beni şaşırttı 3. bi doktora gidecem heralde ya özellikle sordum detaylı bakan doktora suyun miktarı iyi dedi sınırda görse söylerdi bence diye düşünüyorum ama ben bi de öğretmenim çalışıyorum yani minumum hareket benim için zor. doktor o kadar karamsar konuştu ki sanki 32. haftadan sonra seni çalıştırmayacağım arada da rapor verim falan dedi çok mu sorunlu gördü ki diye korktum yani
Detaylı için kendi doktoruna değil başkasına gittin değil mi. Benim bebis ne alemde acaba :))ben bugün gittim cnm rapor da verio bütün ölçümler yazıo ve en sonunda da anomali var ya da yok diye raporu özetlemiş
Slm güzellikler nasılsınız
Kızlar size ufak bir kardeş nasihatı bu çatlakları hiç kafanıza takmayın olur mu çünkü olacağı varsa siz ne yaparsanız yapın olacak bu tamamen vücutla ilgili.. İlk gebeliğimde kız kardeşimle aynı dönemlerde hamile kaldık ..kız kardeşim idrar testiyle hamile olduğunu öğrendiği ilk günden itibaren çatlak kremleri ve yağları süründü.. Günde de 4 litre su tüketti..Bense gebelikte karın çatlağı için kullanılan kremi ilk 3 aylık dilimde bir gün var 3 hafta yok olarak kullandımbaktım beceremiyorum Bi arkadaşa hediye ettim ve hiç birşey kullanmadım sonuç kız kardeşimde bayağı Bi çatlak oldu bendeyse hiç .. Bi ara ikinci gebelikte olur mu diye merak ettim ama onun içinde hiç bir şey yapmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?