2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ayy benimde karnim hic catlamadi ama bacaklarimdakiler catlak değil yarik resmennn inşallah bu kez artmaz
Umarım artmaz benimde göğüs etrafında oldu öyle çok derin deil ama umarım bu defa vücut alışmış diye fazla fire vermeyiz

Detaylı için kendi doktoruna değil başkasına gittin değil mi. Benim bebis ne alemde acaba :))
Evt cnm baska doktora gittim ve cok memnun kaldim hersyini detaylica anlatti suyun olcumunu de yapti bu yüzden kafam karisti

Aynen oyle oldu bencede cnm benim doktorun olcum yaptigini farketmedim ama digeri olcum yapti gordum verdigi raporda da yaziyor zaten normal olculerde diye

Günaydın kızlar. Yarın tetanoz aşım var. 20 haftası dolanlar aşılarınızı yaptırdınız mı?

Günaydınn:)
evet ben oldum aşımı geçtiğimiz hafta içi, vurulurken acımıyor hiç ama bende uyurken rahatsızlık verdi bir de sol koluma yaptırmuştım hep sol tarafıma yattınca mecbur kolumun üstüne yatmak zorunda kaldım.
mümkünse sağ koldan olmanızda fayda var

Günaydın kızlar. Yarın tetanoz aşım var. 20 haftası dolanlar aşılarınızı yaptırdınız mı?
Günaydın bende dun yaptırdım sol koluma yaptırmıştım sadece iğnenin vurulduğu yerde hafif bir acı var o kadar bende soluma yaptırdığım için soluma yatamadım acı veriyor çünkü.

Mrb bu vazelini doktorunuza sordunuzmu. Bence de en ıy nemlendirici ama iÇinde Petroleum bi madde var zararlı diyolar.ben druma sormayı unuttum.bida ki randevuda sorup kullan derse kullanacagim
Ben çatlaklar için değil ama egzama için kullanıyorum. Gebelikten kaynaklı yüzümde ve elimde egzama çıktı. Doktor bunun ilacını veremem sana bebeğe zarar verebilir o yüzden yumuşatmak için vazelin kullan dedi. Büyük olasılıkla geçmicek ve doğuma kadar elimde vazelinle gezcem..

Evt cnm baska doktora gittim ve cok memnun kaldim hersyini detaylica anlatti suyun olcumunu de yapti bu yüzden kafam karisti
Detaylida ki daha guvenilirdir sanki yinede ihmal etme su içmeyi zarari olmaz. Belki tedbir amaçlı demistir canım yine de tedbirli ol bool bol su ic.

Gunaydin evet 1 hafta oldu yaptırdım.

Günaydın bende dun yaptırdım sol koluma yaptırmıştım sadece iğnenin vurulduğu yerde hafif bir acı var o kadar bende soluma yaptırdığım için soluma yatamadım acı veriyor çünkü.
Geçmiş olsun hanımlar. Ben sağıma yatıyorum o nedenle sol kola yaptırırım aşıyı. İğne olmaktan korkmuyorum ama aşıdan biraz çekiniyorum açıkcası. Malum küçüklüğümüzde olduğumuz aşıların iğnelerinin büyüklüğü ve bilinçaltısıyla tırsıyorum sanırım

gerçekten küçüük bir iğne ve hiç acımıyor, olunca bana hak vereceksiniz=)

Çok minik bir iğne ☺ korkma

Dr.unuz birşey diyor mu kilonuzla ilgili?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…