Umarım artmaz benimde göğüs etrafında oldu öyle çok derin deil ama umarım bu defa vücut alışmış diye fazla fire vermeyizAyy benimde karnim hic catlamadi ama bacaklarimdakiler catlak değil yarik resmennn inşallah bu kez artmaz
Evt cnm baska doktora gittim ve cok memnun kaldim hersyini detaylica anlatti suyun olcumunu de yapti bu yüzden kafam karistiDetaylı için kendi doktoruna değil başkasına gittin değil mi. Benim bebis ne alemde acaba :))
Aynen oyle oldu bencede cnm benim doktorun olcum yaptigini farketmedim ama digeri olcum yapti gordum verdigi raporda da yaziyor zaten normal olculerde diyeSadece tahminimi söyleyebilirim kendi drun belkide ölçüm yapmadan sadece ultrasonda gördüğü siysh alanın azlığına göre sana böyle söylemiş olabilirmi ki ,Allah yardımcımız olsun arkadaşım 3.bir dr olabilir tabi içini rahatlatmak için
tatlış aslanlar geliyor Allahın izniyle :)Benimki de size çok yakın 1 gun var aramızda
Günaydın kızlar. Yarın tetanoz aşım var. 20 haftası dolanlar aşılarınızı yaptırdınız mı?
Gunaydin evet 1 hafta oldu yaptırdım.Günaydın kızlar. Yarın tetanoz aşım var. 20 haftası dolanlar aşılarınızı yaptırdınız mı?
Günaydın bende dun yaptırdım sol koluma yaptırmıştım sadece iğnenin vurulduğu yerde hafif bir acı var o kadar bende soluma yaptırdığım için soluma yatamadım acı veriyor çünkü.Günaydın kızlar. Yarın tetanoz aşım var. 20 haftası dolanlar aşılarınızı yaptırdınız mı?
Ben çatlaklar için değil ama egzama için kullanıyorum. Gebelikten kaynaklı yüzümde ve elimde egzama çıktı. Doktor bunun ilacını veremem sana bebeğe zarar verebilir o yüzden yumuşatmak için vazelin kullan dedi. Büyük olasılıkla geçmicek ve doğuma kadar elimde vazelinle gezcem..Mrb bu vazelini doktorunuza sordunuzmu. Bence de en ıy nemlendirici ama iÇinde Petroleum bi madde var zararlı diyolar.ben druma sormayı unuttum.bida ki randevuda sorup kullan derse kullanacagim
Detaylida ki daha guvenilirdir sanki yinede ihmal etme su içmeyi zarari olmaz. Belki tedbir amaçlı demistir canım yine de tedbirli ol bool bol su ic.Evt cnm baska doktora gittim ve cok memnun kaldim hersyini detaylica anlatti suyun olcumunu de yapti bu yüzden kafam karisti
Günaydınn:)
evet ben oldum aşımı geçtiğimiz hafta içi, vurulurken acımıyor hiç ama bende uyurken rahatsızlık verdi bir de sol koluma yaptırmuştım hep sol tarafıma yattınca mecbur kolumun üstüne yatmak zorunda kaldım.
mümkünse sağ koldan olmanızda fayda var
Gunaydin evet 1 hafta oldu yaptırdım.
Geçmiş olsun hanımlar. Ben sağıma yatıyorum o nedenle sol kola yaptırırım aşıyı. İğne olmaktan korkmuyorum ama aşıdan biraz çekiniyorum açıkcası. Malum küçüklüğümüzde olduğumuz aşıların iğnelerinin büyüklüğü ve bilinçaltısıyla tırsıyorum sanırımGünaydın bende dun yaptırdım sol koluma yaptırmıştım sadece iğnenin vurulduğu yerde hafif bir acı var o kadar bende soluma yaptırdığım için soluma yatamadım acı veriyor çünkü.
Geçmiş olsun hanımlar. Ben sağıma yatıyorum o nedenle sol kola yaptırırım aşıyı. İğne olmaktan korkmuyorum ama aşıdan biraz çekiniyorum açıkcası. Malum küçüklüğümüzde olduğumuz aşıların iğnelerinin büyüklüğü ve bilinçaltısıyla tırsıyorum sanırım
Çok minik bir iğne ☺ korkmaGeçmiş olsun hanımlar. Ben sağıma yatıyorum o nedenle sol kola yaptırırım aşıyı. İğne olmaktan korkmuyorum ama aşıdan biraz çekiniyorum açıkcası. Malum küçüklüğümüzde olduğumuz aşıların iğnelerinin büyüklüğü ve bilinçaltısıyla tırsıyorum sanırım
Ben de oldum dün.ağrım falan yok canım.Tetenozuda oldum şimdilik bir ağrım yok sonradan oluyo mu acaba tetenoz olan anneler?
Mrb bu vazelini doktorunuza sordunuzmu. Bence de en ıy nemlendirici ama iÇinde Petroleum bi madde var zararlı diyolar.ben druma sormayı unuttum.bida ki randevuda sorup kullan derse kullanacagim
canım neye guvenecegımızı sasırdık doktorumda aktardan bısey alma dedı :/aktardan catlak ıcın deyıp lıtrelık bır karısım yaptırın. vazelın bebe yagı petrol var onlarda diye biliyorum ve zararlı...
Dr.unuz birşey diyor mu kilonuzla ilgili?merhaba kızlar,
hep okuyorum ama ilkkez yazıyorum benım dogumumda ınsallahh ağustos başı yada temmuz sonu doktrcuğumla sat tarihinde anlaşamıyoruz daufak tefek bilgi vereyim bu döneme ilişkin..
bende bugün tetanoz aşısı oldum. ağrım sızım yok... araştırdım yaptırmak daha mantıklı geldi bana sorduğum tüm doktorlar(aile hekimi işyeri hekimi kendi doktorum) zararı olmadığını aksine bir sorun olursa doğumda bebek ve benim içinde koruyucu olacağını anlattı. bide en son ne zaman tetanoz aşısı oldum hatırlamıyorum arada yenilemek gerek..
bu arada kaşınmak kuruluğun gerilmenin ve yani çatlamaların başlaması demek. sabun kurutur sabun kullanmayın yada bulabilirseniz saf zeytınyaglı sabun kullanın, asla sıcak yıkanmayın haftada 1 defadan fazla da sabunla yıkanmayın yanı ben duş alıyorum ama saf su yeterli oluyor haftada 1 kese kopuk yeterli, tarlada çalışmıyoruz yaama her duştan sonra yağlanıyorum. 6-7aydan sonra hergun yağlanacağım. en değerli en güzel giysimiz cildimiz bu arada kılo da onemlı ben 51le hamile kaldım kusmaktan 2 kılo vermiştim. şuan 22. haftamdayım veee 54 kiloyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?