2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
allah korusun canım

5.ayı doldurdum ve şu an 5 kilo aldım toplamda. hafta sonu da ayrıntılı ultrasonda bebişin ne kadar olduğunu öğrenirim inşallah en son 2 hafta önce gitmiştik 21cm 260gr dı paşamız. Bakalım ne kadar değişmiş olacak Bi arkadaşım gittiği hastaneden doğum için fiyat almış, normal 880 sezeryan 980 epidural olursa artı 350 demişler. aynı hastaneye gidiyoruz, bende bi daha ki gidişime fiyatları öğreneyim diyorum. Şu an için normal istiyorum ama bakalım nasip. Daha vakit var bazen geçmiyormuş gibi geliyor ama yolu yarıladık bile

Hamilelik her anlamda çok zormuş yaşamayan bilemiyor düşüneceğimiz o kadar şey var ki.bi de bunlar üstüne insanların yorumları deli ediyor beni daha 2.5 kilo alıp aynı kıyafetlerimi giymeme rağmen kilo almışsın yorumlarına çok alınıyorum.alıcaz tabi yoruma ne gerek var!

Allah Aşkına ya herkes ne kadarda çok biliyor değil mi? Elbette kilo alacağız. Ne var sanki.

kilo almadan nası olucakmış acaba hamilelik gerçekten ne kaadr garip insanlar var :s

Ay geçmiş olsun inşallah geçer iyi düşün iyi osun

Hangi hastane bu canim,uygunmuş bayağı,istanbulda mı?

Isyerinde herkesi azarladim gecen gün.hiç laflarıni bilmiyorlar.bir kadina pat cat ikide bir kilo aldigi soylenir mi hem de en hassas donemde olan hamile bir kadina...

BaZı insanlar nedense çok kötü niyetli, rahatlatıp telkin edeceğine neler diyorlar

Benim de bazı arkadaşlarım kalınlaştığımı söylüyorlar hamileyim ben Can'ım aaa

Isyerinde herkesi azarladim gecen gün.hiç laflarıni bilmiyorlar.bir kadina pat cat ikide bir kilo aldigi soylenir mi hem de en hassas donemde olan hamile bir kadina...

Canm insanlrr boyleee ama siz onemsediginz derece onlari dedigi inemli olur.. Neden bu kadr umursuyosunuz kii sallamicaksin boyleleriniii..

Ayrica bakiyorm 2 kilo aldm 3 kilo aldm 5 kilo aldm yazip kilo aldin diyenlere de alinan var.. Sanirm kafaniza takiyosunuz biraz..

Valla ben 7 kilo aldm.. Zayif da degildm baslangicta... Ama gurur duyuyorm su an saglikli oldugumz surece benm icn hoc bir sorun yok, cunku ben bu kilolari belli bi amac icn aliyorm kizim icin!!! Bundan daha degerli bi sey olabilr mi hayatta!!! Tabi ki bayaniz bakimli guzel gorunmek her zman isteriz ama bu donem kisacik bi donem ve boyle takintilarla gecirmek yerine mutlu olmanizi oneririm bebek de her sti hissediyo.. Dusunsenize sanki ona senin yuzunden kilo aldm mutsuzum der gibi oluyo yapmayin Allah askina yaziktir...

Ben tombik anne adayi olaym nolur ki yani sonra da fit anne olurm kime ne yaniii...

BaZı insanlar nedense çok kötü niyetli, rahatlatıp telkin edeceğine neler diyorlar

Benim de bazı arkadaşlarım kalınlaştığımı söylüyorlar hamileyim ben Can'ım aaa
Ay bu insanlardan her yerde var demek ki, ben de şimdi tez yazıyorum, tez yazarken hamile kalıp da tezini bitiremeyenleri örnek gösterip sırıtıyorlar, geçen çok moralim bozuldu, oturdum ağladım. İnsanlar ne kadar art niyetli ya ((

Ben şaşırıyorm hamile olur olmaz bu kadar analık duygusuna gırmenize abartıyormusnz yoksa ben de mı tık yok bebegi görmeye bu kadar heyecanlanmalar aglamalar garipsiyorm.tabi bu benım dusuncem.saygım sonsuz sadece garip:)) bi de bu kadar çabuk kıyafet alımına baslayanlar enteresan sanırm ben de var cinslik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…