Canım ben de doktorumun takvimine göre 20 hafta 3 günlük olacağım ve yarın yaptıracağım aşımı. Bu cumartesi de ayrıntılı ultrasonum var.Günaydın kızlar. Yarın tetanoz aşım var. 20 haftası dolanlar aşılarınızı yaptırdınız mı?
allah korusun canımAy inş güzel haberlerle geliriz,bem çok heyecanlıyım. Bebişimi çok özledim. Görmek için sabırsızlanıyorum. Bu arada randevu saatim 14.30 da benim,mecidiyeköyde,umarım bir intihar saldırısı vs gibi birşey yaşamayız,tam göbeğinde çünkü,çok ta huzursuzum.
cnm naptın gittin geldin mi ?
Allah Aşkına ya herkes ne kadarda çok biliyor değil mi? Elbette kilo alacağız. Ne var sanki.Hamilelik her anlamda çok zormuş yaşamayan bilemiyor düşüneceğimiz o kadar şey var ki.bi de bunlar üstüne insanların yorumları deli ediyor beni daha 2.5 kilo alıp aynı kıyafetlerimi giymeme rağmen kilo almışsın yorumlarına çok alınıyorum.alıcaz tabi yoruma ne gerek var!
kilo almadan nası olucakmış acaba hamilelikHamilelik her anlamda çok zormuş yaşamayan bilemiyor düşüneceğimiz o kadar şey var ki.bi de bunlar üstüne insanların yorumları deli ediyor beni daha 2.5 kilo alıp aynı kıyafetlerimi giymeme rağmen kilo almışsın yorumlarına çok alınıyorum.alıcaz tabi yoruma ne gerek var!
Ben çatlaklar için değil ama egzama için kullanıyorum. Gebelikten kaynaklı yüzümde ve elimde egzama çıktı. Doktor bunun ilacını veremem sana bebeğe zarar verebilir o yüzden yumuşatmak için vazelin kullan dedi. Büyük olasılıkla geçmicek ve doğuma kadar elimde vazelinle gezcem..
Günaydııııınnnnnn maşallah erkekler 102 olmuş
Hangi hastane bu canim,uygunmuş bayağı,istanbulda mı?5.ayı doldurdum ve şu an 5 kilo aldım toplamda. hafta sonu da ayrıntılı ultrasonda bebişin ne kadar olduğunu öğrenirim inşallahen son 2 hafta önce gitmiştik 21cm 260gr dı paşamız. Bakalım ne kadar değişmiş olacak Bi arkadaşım gittiği hastaneden doğum için fiyat almış, normal 880 sezeryan 980 epidural olursa artı 350 demişler. aynı hastaneye gidiyoruz, bende bi daha ki gidişime fiyatları öğreneyim diyorum. Şu an için normal istiyorum ama bakalım nasip. Daha vakit var bazen geçmiyormuş gibi geliyor ama yolu yarıladık bile
Isyerinde herkesi azarladim gecen gün.hiç laflarıni bilmiyorlar.bir kadina pat cat ikide bir kilo aldigi soylenir mi hem de en hassas donemde olan hamile bir kadina...kilo almadan nası olucakmış acaba hamilelikgerçekten ne kaadr garip insanlar var :s
Isyerinde herkesi azarladim gecen gün.hiç laflarıni bilmiyorlar.bir kadina pat cat ikide bir kilo aldigi soylenir mi hem de en hassas donemde olan hamile bir kadina...
Isyerinde herkesi azarladim gecen gün.hiç laflarıni bilmiyorlar.bir kadina pat cat ikide bir kilo aldigi soylenir mi hem de en hassas donemde olan hamile bir kadina...
Kizlarrr selammm
Ay ben bu sefer kendime ciciler aldmm...
Bi tane sabahlikli logusa gecelik bi de lohusa taci gulkurusu renklericok begendmmm dayanamadm aldmm...
Hayırlı olsun cnm güle güle kullanKizlarrr selammm
Bi tane sabahlikli logusa gecelik bi de lohusa taci gulkurusu renklericok begendmmm dayanamadm aldmm...
,Kizlarrr selammm
Ay bu insanlardan her yerde var demek ki, ben de şimdi tez yazıyorum, tez yazarken hamile kalıp da tezini bitiremeyenleri örnek gösterip sırıtıyorlar, geçen çok moralim bozuldu, oturdum ağladım. İnsanlar ne kadar art niyetli yaBaZı insanlar nedense çok kötü niyetli, rahatlatıp telkin edeceğine neler diyorlar
Benim de bazı arkadaşlarım kalınlaştığımı söylüyorlar hamileyim ben Can'ım aaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?