- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
çok güzel görünüyor , hayırlı olsun
Hayırlı olsun cnm güle güle kullan
,
çok güzelmiş canım güle güle giy
Kizlarrr selammm
Ay ben bu sefer kendime ciciler aldmm...
Bi tane sabahlikli logusa gecelik bi de lohusa taci gulkurusu renklericok begendmmm dayanamadm aldmm...
Ben şaşırıyorm hamile olur olmaz bu kadar analık duygusuna gırmenize abartıyormusnz yoksa ben de mı tık yok bebegi görmeye bu kadar heyecanlanmalar aglamalar garipsiyorm.tabi bu benım dusuncem.saygım sonsuz sadece garip:)) bi de bu kadar çabuk kıyafet alımına baslayanlar enteresan sanırm ben de var cinslik
Ben boyuyorum bitkisel deil normal boyayla..saç derisinde herhangi ciddi bir kesik yara ve ya alerji durumu söz konusu değilse boyatmak için korkmanıza gerek yokkızlar hamilelikte saç boyama ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Bitkisel olan önerebileceğiniz boya markaları varmı ?
Çok güzeller güzel günlerde giyin.tacina bayildim.
Kizlarrr selammm
Ay ben bu sefer kendime ciciler aldmm...
Bi tane sabahlikli logusa gecelik bi de lohusa taci gulkurusu renklericok begendmmm dayanamadm aldmm...
bende kontrole gitmeden önce bebeğimi görmek için heyecanlanmıyorum ama ultrasonda görmeye başlayınca bir anda duygularım değişiyor. Harika hisler içine giriyorum. Oğluma hamileyken alacaklarımı hep son anda almıştım. Ama şimdi kız olacağını duyunca kendimi tutamadım. Kızlar için çok güzel güzel cicili bicili kıyafetler var, zaten hep kız bebek kıyafetlerini almaya heveslenirdim.Dayanamadım koyverdim kendimi aldım zıbınlarını, bodylerini:))Ben şaşırıyorm hamile olur olmaz bu kadar analık duygusuna gırmenize abartıyormusnz yoksa ben de mı tık yok bebegi görmeye bu kadar heyecanlanmalar aglamalar garipsiyorm.tabi bu benım dusuncem.saygım sonsuz sadece garip:)) bi de bu kadar çabuk kıyafet alımına baslayanlar enteresan sanırm ben de var cinslik
Dr.unuz birşey diyor mu kilonuzla ilgili?
Ben sormadan doktor yasaklı.listesine boyayı hemen katmisti. Ama bitkisel de dahilmi bilmiyorum zaten boyamayacagim için sormamistimkızlar hamilelikte saç boyama ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Bitkisel olan önerebileceğiniz boya markaları varmı ?
canım neye guvenecegımızı sasırdık doktorumda aktardan bısey alma dedı :/
Evet bencede kötü niyetliler bizim işyerindede habire arkandan sanki başka bîrsey geliyor o kalça ne o öyle diyen biri var agzını yırtasım var du bakalım.Kendisi doguralı 19 yıl olmuş 45 yasında çok kilolu dönmüş bana bu lafı söylüyor.Olsun veririm napayım diyorum bana bak bende dal gibiydim veremezsin heveslenme diyorBaZı insanlar nedense çok kötü niyetli, rahatlatıp telkin edeceğine neler diyorlar
Benim de bazı arkadaşlarım kalınlaştığımı söylüyorlar hamileyim ben Can'ım aaa
Geçmiş olsun hanımlar. Ben sağıma yatıyorum o nedenle sol kola yaptırırım aşıyı. İğne olmaktan korkmuyorum ama aşıdan biraz çekiniyorum açıkcası. Malum küçüklüğümüzde olduğumuz aşıların iğnelerinin büyüklüğü ve bilinçaltısıyla tırsıyorum sanırım
bennn.. aynı düşüncelerdeyim su an.. ben de geçenlerde öyle bi yazı okudum hatta sarkıcı özgünündü galiba hiç risk çıkmadığı halde olmuş, onu okuduktan sonra araştırdım oluyormuş öyle seyler. ben de kendimde o gücü sabrı göremiyrumkızlar bu arada bu haftasonu detaylıya gıurıcem ama ıcımı bır korku kapladı 2li test yaptırdım sadece, cunku rısk 17500/1 cıktı cokkk dusuk yanı gerek gormedı doktor 3lü yafa amnınosenteze ama bıkac seferdır rısk dusuk cıkmasına ragmen down sendromlu bebek doguran haberlerı goruyorum yada duyuyorum. burda da bırazcık arastırdım tum taramaları rısklerı dusuk olmasına ragmen down sendrolu bebek doguran anneye de denk geldim. allah yardımcıları olsun cok zor cok emek ısteyen bırsey ben kendımı okdr guclu gormuyorum ve cok korkuyorum bu derken bıle vıcdan yapıyorum ama bu dusuncelerı de kafamdan atamıyorum... bnm gıbı takıntı yapan var mı ??
Gördüm ben de net bir şekilde ama hala cok bir şey ifade etmiyor annelık duygusu yok merak heyecan yok sadece merhamet vicdan var o da her bebege karsı ne bilim ben de demekkı skıntıHadi Yaaaa,ne biliyim ben heyecanlıyım,sürekli kıpırtılarını hissettiğim bir tuhat oluyorum. Biz geçen renkli ultrasonda bebeğin suratını görünce çok etkilendik,o gün bu gün daha da arttı hislerim. Normalde çok cocuk isteyen birisi değildim,hatta hamile olupta bu kadar salya sümük olanlara bende şaşkınlıkla bakardım. Ama başıma gelince,renklide yüzünü görünce çok değişik hissettim demekki analık duygusu buymuş dedim. Sende renkli ultrasonda gördüğünde mutlaka bir garip olucaksındır diye düşünüyorum. Bir anda olan birşey çünkü.
kızlar bu arada bu haftasonu detaylıya gıurıcem ama ıcımı bır korku kapladı 2li test yaptırdım sadece, cunku rısk 17500/1 cıktı cokkk dusuk yanı gerek gormedı doktor 3lü yafa amnınosenteze ama bıkac seferdır rısk dusuk cıkmasına ragmen down sendromlu bebek doguran haberlerı goruyorum yada duyuyorum. burda da bırazcık arastırdım tum taramaları rısklerı dusuk olmasına ragmen down sendrolu bebek doguran anneye de denk geldim. allah yardımcıları olsun cok zor cok emek ısteyen bırsey ben kendımı okdr guclu gormuyorum ve cok korkuyorum bu derken bıle vıcdan yapıyorum ama bu dusuncelerı de kafamdan atamıyorum... bnm gıbı takıntı yapan var mı ??
Ben pazartesi oldum asimi oyle cok acimadi aksamina biraz yanma oldu o kadar ben sol koluma yaptirmistim ama pisman oldum. Cunku bebege giden kan akisi bildigimle sag tarafta imis sola yatmak gerekir diye okumustum. Asidan sola bebekten saga yatamadim kasildim kaldim ;S Bi arastirin derim
İlk defa anne olacagm ıcın olabılr sızın 2. Galıba en azından o duyguyu bılıyrsnz ya sanırm ondanmerhabalar herkese
canım çok güzeller güle güle giy
bende kontrole gitmeden önce bebeğimi görmek için heyecanlanmıyorum ama ultrasonda görmeye başlayınca bir anda duygularım değişiyor. Harika hisler içine giriyorum. Oğluma hamileyken alacaklarımı hep son anda almıştım. Ama şimdi kız olacağını duyunca kendimi tutamadım. Kızlar için çok güzel güzel cicili bicili kıyafetler var, zaten hep kız bebek kıyafetlerini almaya heveslenirdim.Dayanamadım koyverdim kendimi aldım zıbınlarını, bodylerini:))
Belki sen kucağına alınca tam hissedeceksin o duyguyu. Yani aslında yine de çok aşırı bişey yok,karnım büyümese ve hareketleri olmadığı zamanlarda,işe güce daldığımda unutuyorum bile varlığını, doğduğu zaman tam anlayacağız hepimiz bence,şimdiki heyecan ve kontrol günleri geldiğinde kıpırtışlarını görünce insan bir hoş oluyor. Ama sonra o duyguda geçiyor. Bence sende böylesindir,fazla üzerinde durmuyorsundur ondan. Bende de senin dediğin gibi çok aşırı bişey yok aslında. ama düşününce,hatırlayınca bir gülümse yapışıyor suratıma,doğumunu kucağıma aldığımı düşünüyorum.Gördüm ben de net bir şekilde ama hala cok bir şey ifade etmiyor annelık duygusu yok merak heyecan yok sadece merhamet vicdan var o da her bebege karsı ne bilim ben de demekkı skıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?