2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

offff sımdıye kadar soyle akıllı olsun doktor yapcam kızımı boyle babası gıbı yesıl gozlu olsun fılan dıye dusunup duruyordum smdı ıse cok kızıyorum kendıme buyuk konusmayacagım bırdaha! saglığı zekası yerinde olsun tamamıyle baska bırsey ıstemıyorum. oyle de kıpır kıpır kı butun gun ask yasıyoruz doktorumda tanıdık her seferınde renklı yuz fotosunu cdsını verıyor bana bakıp duruyorum sevıyorum butun gun daha dogmadan herseyım oldu umarım herseyıyle cok ıyıdır...

Umarım iyidir sağlıklıdır canım seninde dediğin gibi hepimizin ki, aynen dediğin gibi bende yok sarışın olsun,yok ben oğluma neler neler yapcam diye düşünürken,çok çok daha mühim birşey var bu konuda,sağlığı zekası yerinde olsun allahım inş. Ya allahım nolur gücenme bana,gerçekten çok korktum, anne karnında down sendromlu çocuklar nasıl görünüyor diye hatta baktım,oğlumun renkli fotosuyla karşılaştırdım. Ay sonra bir ağlama krizi geldi sana anlatamamm. Offff çok kötü oldum. Allahım hayırlısını,kısmetimizi nasip etsin. Gerisi boş nabalım.

Gördüm ben de net bir şekilde ama hala cok bir şey ifade etmiyor annelık duygusu yok merak heyecan yok sadece merhamet vicdan var o da her bebege karsı ne bilim ben de demekkı skıntı

Ilk bebegimde bende oyleydim dogana kadar.. ne kdr ruhsuzum diye kendime kiziyodum. dogup da yanima yatirdiklarinda emzirmeye baslayinca hissettim o duyguyu Bence sende öyle olursun

Ilk bebegimde bende oyleydim dogana kadar.. ne kdr ruhsuzum diye kendime kiziyodum. dogup da yanima yatirdiklarinda emzirmeye baslayinca hissettim o duyguyu Bence sende öyle olursun
ben de oyle dusunuyorm insallah oyle olur:)

Ben oğluma hamileyken bi arkadaşım " ben yeni doğum yaptığımda kızımı çok sevemedm zamanla ona alıştım" demişti ben hayret etmiştim zatenn soğuk bir insandır ona bağlamıştım... Sonra doğum yaptım oğlumu ilk emzirdiğin an tarifsizdi harikaydı ama gerçekten zamanla daha çok sevdim bağlandım ona... Hatta şimdi 3 yaşında çoook daha fazla seviyorum çünkü artık emeklerimin karşılığını alıyorum beni sevdiğini söylüyor,beraber alışverişe, sinemaya, tiyatroya gidiyoruz... En tatlı arkadaşım o benim... Bir fidanı dikersiniz, sularsınız emek verirsiniz başta size hiç bişey veremez ama sizin için çook değerlidir ama sonra hem meyvesini yersiniz hem de gözünüz gibi bakarsınız yaa öyyle işte :)

Ayy hiç sorma..

Canım ben de yarın yaptıracağım açıkçası sol tarafa vurdururum diyordum yazdıklarınızı okuyunca kararımı değiştirdim ne olur ne olmaz ağrı olursa diye sağa yaptıracağım

kızlar herkese merhaba bugün detaylı ultrasonum vardı. cinsiyetler netleşti bir kız bir erkek olacakmış nasipse. yaklaşık 1,5 saat sürdü. pozisyonları biri secde biri amuda modunda olduğu için zorladı doktoru. çok şükür tüm organları normal gelişimleri de normal seyrinde çıktı. kiloma yine fazla dedi doktorum 6.2 kilo almışım bebişlerim de biri 340 diğeri 380 gr olmuşlar.. darısı tüm güzel haber bekleyenlere olsun inşallah.. her doktordan çıktığımda kuş gibi hafifliyorum

evet yani kendileri kilo almasın o zaman hamile kaldıklarında ya saçmalığa bak diyet mi yaptırcaz çocuğa sürekli acıkıyom ben şahsen

uyuza bak ya. valla benim kuzenler çatır çatır doğurdu demezsin iki çocuk annesi hiç birine öyle de güzel verdiler ki herkes bir olmak zorunda değil.

takıntı yapma canım ya ne güzel risk çıkmamış sıkıntı yapmana ne gerek var ortada bir şey yokken. Ben bu konularda çok rahatım sanırım ne ikili test öncesi ne ayrıntılı ultrason öncesi aklıma en ufak kötü şey gelmedi hatta testleri unuttum bebeği görcez diye gittim. Olacaksa zaten önüne geçemeyiz ama ortada bir şey yokken üzülme bence.

Hem sana hemde bebişlerine kocaman kocaman maşallah annesi
Rabbim esirgesin sizi kem gözden
Bence kilon gayet ve gayet normal...abartmış orda birazcık doktor hiç takılma ve üzülme
sen sağlıklı bir şekilde yemene bak.. bak ki bebişlerinde beslensin
kiloları da tek hamilelik gibi maşallah
Allah sağlıcakla kucağınıza almak nasip etsin

Cok tesekkur edermm.. Ben de cok begenerek aldm ins istedigim gibi gelirler

nerden aldınız cok begendım.

Gecelik bondy, tac minilola diye bi siteden.. Cok guzel taclar var cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…