2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
:)) kimse cins değil, sen de değilsin

Hissetmeye başladın mı bebişini?
Hissettikten sonra daha yığın oluyor duygular çünkü

Son düzenleme:

Ben senin yerinde olsam "Yaşım genç daha veririm, 45 50 yaşından sonra hiç verilmiyormuş sen napıcan abla" derdim.

Fesat şeyler

Allah sağlıkla doğmalarını kolaylıkla büyümelerini göstersin inşallah
Annelerii :))

Kilon neden çokmuş ben 8 küsür kilo aldım doktor normal diyor

Masallahhh sizeee ne guzel kilolari da snein kilon da bence gayet guzel.. Ay ben tek dogurcam ben bile 7 kilo aldm ne olckams dr da yaniii.. Dikkat et diye demistir o sen de zaten ediyosundur eminm hic takma boyle guzel haberlerden sonra kilonun ne onemi varrr...

Merhaba annişler..
Nisan anneleri doğumlara başlamış
Bizden de bazılarımız temmuzda doğum yapar ben de sezeryan ile yaparsam 3.5 ayım kaldı
Çok heyecanlııı

Ay dimi ozellikle agustos ilk haftasi olanlar temmuzda dogurabilir bence de mesela ben anamm cok heyecanli.. Gerci kimseye belli olmaz ama insallahh sagliklica zamaninda dogururuz...

İnşallah hepimiz herşeyin üstesinden gelebiliriz ben de dershaneye gidiyorum atanamazsam kına yakacak olan çok.

:)) kimse cins değil, sen de değilsin

Hissetmeye başladın mı bebişini?
Hissettikten sonra daha yığın oluyor duygular çünkü
Hissediyrum artık dısarıdan eşim bile hissediyor ama hala içimdekı için yiyorum ıcıyorm benden dolayı ona zarar gelmesın dıye bır cok seyden vazgectım.ha ama bunu analık duygusuyla yapmıyorm.arkadasım bebegı benım ıcın neyse o da oyle suan kucagma alınca değısır dıye dusunuyorm

Canımkucağına alınca herşey bambaşka olacak.Ama artık çok az kaldı alışverişlerine başla bence son 1 ay cok ağırlaşırsın gezemezsin .Bebeğinin eksiklerini tamamlamak için 3 ayın var

Kucağına alınca hissedeceksin inşallah:))

Biz de şimdi analık içgüdüsü diyoru çok seviyorum diyoruz ama doğurunca anlarız sanırım analık neymiş sağ sağlam gelsinler de bir

Kızlar selam!

Bugün ancak fırsat bulup gelebildim yanınıza, işlerim hala bitmedi ama 3 saatlik toplantıdan sonra isyan bayrağını çektim artık tüm gün su bile içemedim şimdi arayı kapatmaya çalışıyorum

üzülme arkadaşım tek değilsin bu konuda, bende de çok fazla annelik güdüsü yok gibi, ama geçtiğimiz haftalarda test sonuçlarını beklerken az da olsa olduğuna kanaat getirdim, çok üzülmüştüm çünkü ama yine de alttan alta başarısız olma gibi bi his de vardı (sanki benim elimde olan bişeymiş gibi). genel olarak çocuklara karşı özel bi ilgisi olan birisi olmadığımdan kendiminkini normal karşılıyorum, şu aşamada hissetiğim ve yapmam gerekenleri yapmamı sağlayan şey annelik güdüsünden çok tohum yeşertme güdüsü gibi bişey, iyi olsun büyüsün serpilsin istiyorum ama "yavrıııım" olamadım henüz kucağımıza alınca anlayacağımızı söylüyo herkes, ben de katılıyorum çünkü daha hiç tanışmadık bebişlerle, neye benzerler huyları nedir hiç bilmiyoruz. bence tanışınca çok severiz, o yüzden herkesten çıkan sesleri dinlememek adına dışarıya çok renk vermeden hayatıma devam ediyorum ben

kendim nerdeyse hiç alışveriş yapmadım bebek için, sadece bir tane body takımı aldım, annemle kayınvalidem ufak tefek bişeyler aldı, aslında artık yavaştan alışveriş yapmak gerekiyo daha da ağırlaşmadan eksiklerin tamamlanması gerek ama nedense pek içimden gelmiyo

dünyanın en pozitif insanı değildim hamilelikten önce de ama şimdi iyice kör kuyuya düşmüş gibiyim, kendimi bi türlü toplayamıyorum, içimden değil alışveriş yapmak konuşmak gelmiyo. zavallı eşim bu kadar çırpınmasa hiç konuşmadan yaşayabilirim, garibim azıcık yüzüm gülsün istiyo ama çok da üzerime gelemiyo bi yandan ona da üzülüyorum ne olacak halim bilemedim, şımarıklık mı acaba bunlar diyorum bazen kendi kendime, her şey yolunda herkes iyi işte ne istiyorum di mi? ayh çok uzun yazdım baydım sizi kızlar, pardon

Allah'tan günlük işler var da hala ucundan kıyısından bi şekilde hayata tutunuyorum. misal yarın kayınvalidemler ilk defa evime gelecek, bu akşamdan yemekleri hazırlamam gerek, yataklarını yapmalıyım ve daha bir sürü şeeey...

Ay yazdım rahatladım valla, oh iyi ki varsınız

slm arkadaşlar aklıma takılan bir şeyi size sormak istiyorum malum doğumlarımız yaza denk yor ve havalar çok sıcak olacak. geçen gün bir hastane çıkışı aldım yalnız kafama takıldı ayaklı altlar çıtçıtlı badiler yelekler vs.giydirilir mi. aklıma çok takıldı hastane çıkışı alan var mı aranızda gerçi hepsi birbirinin aynısı.

Gecelik Can'ım, o da Gül kurusu rengini almış mağazadan deneyip almış kumaşı duruşu gayet iyi.
İnşallah sen de çok severek kullanırsın

Aa cok iyi sevindm.. Insallah canm cok sagol guzel dileklerin icn

Canm bildigim ve okudugum kadariyla ilk bi kac gun bebisler dis dunyaya alismakta zorluk cekiyorlarms yani biraz fazla usuyebilirler ama sonrasinda alisip normal duzene donuyorlarms... Genelde onerilen kendinden bi kat fazlasini giydirmen yani abartmamak lazm.. Ama ilk bi kac gun eldiveniyle sapkasiyla patikli pantolonuyla.. Yani yelek falan yazin ihtiyacimiz olmaz sanirm belki sadece aksamlari ama citcitli badileri hep kullancaklar zaten... Yani hastane takimlari ideal canm bi citcitli badi ve uzun kollu giymeleri bence normal amma konustm bee

ben biraz araştırdım bu konuyu, şöyle diyorlar, ilk birkaç gün uzun kollu tulumlar,sonra 1-2 hafta kısa kollu body+uzun alt, sonra sadece kısa kollu body+minnak ayaklarına minnak çoraplar

bu arada bu hafta izindeydim, annemle alışverişlere başladık, hatta kıyafet alışverişini tamamladık neredeyse, sanırım biraz erken oldu ama olsun çookk keyifliydi minnoşu o kıyafetler içinde hayal etmek, almakAllah üzerinde görmeyide nasip etsin inşallah..

ben biraz araştırdım bu konuyu, şöyle diyorlar, ilk birkaç gün uzun kollu tulumlar,sonra 1-2 hafta kısa kollu body+uzun alt, sonra sadece kısa kollu body+minnak ayaklarına minnak çoraplar
Zaten o 2 3 hafta sonra eylul ayina girmis olcaz..havalar serinler buyuk ihtimal.bence kisa kol olayina cok giremeyecegiz maalesef bu yil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…