- 28 Ocak 2014
- 8.386
- 17.398
- 298
:)) kimse cins değil, sen de değilsinBen şaşırıyorm hamile olur olmaz bu kadar analık duygusuna gırmenize abartıyormusnz yoksa ben de mı tık yok bebegi görmeye bu kadar heyecanlanmalar aglamalar garipsiyorm.tabi bu benım dusuncem.saygım sonsuz sadece garip:)) bi de bu kadar çabuk kıyafet alımına baslayanlar enteresan sanırm ben de var cinslik
Evet bencede kötü niyetliler bizim işyerindede habire arkandan sanki başka bîrsey geliyor o kalça ne o öyle diyen biri var agzını yırtasım var du bakalım.Kendisi doguralı 19 yıl olmuş 45 yasında çok kilolu dönmüş bana bu lafı söylüyor.Olsun veririm napayım diyorum bana bak bende dal gibiydim veremezsin heveslenme diyor
Allah sağlıkla doğmalarını kolaylıkla büyümelerini göstersin inşallahkızlar herkese merhaba bugün detaylı ultrasonum vardı. cinsiyetler netleşti bir kız bir erkek olacakmış nasipse. yaklaşık 1,5 saat sürdü.pozisyonları biri secde biri amuda modunda olduğu için zorladı doktoru. çok şükür tüm organları normal gelişimleri de normal seyrinde çıktı. kiloma yine fazla dedi doktorum 6.2 kilo almışım bebişlerim de biri 340 diğeri 380 gr olmuşlar.. darısı tüm güzel haber bekleyenlere olsun inşallah.. her doktordan çıktığımda kuş gibi hafifliyorum
kızlar herkese merhaba bugün detaylı ultrasonum vardı. cinsiyetler netleşti bir kız bir erkek olacakmış nasipse. yaklaşık 1,5 saat sürdü.pozisyonları biri secde biri amuda modunda olduğu için zorladı doktoru. çok şükür tüm organları normal gelişimleri de normal seyrinde çıktı. kiloma yine fazla dedi doktorum 6.2 kilo almışım bebişlerim de biri 340 diğeri 380 gr olmuşlar.. darısı tüm güzel haber bekleyenlere olsun inşallah.. her doktordan çıktığımda kuş gibi hafifliyorum
Merhaba annişler..
Nisan anneleri doğumlara başlamış
Bizden de bazılarımız temmuzda doğum yapar ben de sezeryan ile yaparsam 3.5 ayım kaldı
Çok heyecanlııı
Ay bu insanlardan her yerde var demek ki, ben de şimdi tez yazıyorum, tez yazarken hamile kalıp da tezini bitiremeyenleri örnek gösterip sırıtıyorlar, geçen çok moralim bozuldu, oturdum ağladım. İnsanlar ne kadar art niyetli ya((
Hissediyrum artık dısarıdan eşim bile hissediyor ama hala içimdekı için yiyorum ıcıyorm benden dolayı ona zarar gelmesın dıye bır cok seyden vazgectım.ha ama bunu analık duygusuyla yapmıyorm.arkadasım bebegı benım ıcın neyse o da oyle suan kucagma alınca değısır dıye dusunuyorm:)) kimse cins değil, sen de değilsin
Hissetmeye başladın mı bebişini?
Hissettikten sonra daha yığın oluyor duygular çünkü
Canımkucağına alınca herşey bambaşka olacak.Ama artık çok az kaldı alışverişlerine başla bence son 1 ay cok ağırlaşırsın gezemezsin .Bebeğinin eksiklerini tamamlamak için 3 ayın varHissediyrum artık dısarıdan eşim bile hissediyor ama hala içimdekı için yiyorum ıcıyorm benden dolayı ona zarar gelmesın dıye bır cok seyden vazgectım.ha ama bunu analık duygusuyla yapmıyorm.arkadasım bebegı benım ıcın neyse o da oyle suan kucagma alınca değısır dıye dusunuyorm
Hissediyrum artık dısarıdan eşim bile hissediyor ama hala içimdekı için yiyorum ıcıyorm benden dolayı ona zarar gelmesın dıye bır cok seyden vazgectım.ha ama bunu analık duygusuyla yapmıyorm.arkadasım bebegı benım ıcın neyse o da oyle suan kucagma alınca değısır dıye dusunuyorm
Amin canim insallahİnşallah hepimiz herşeyin üstesinden gelebiliriz ben de dershaneye gidiyorum atanamazsam kına yakacak olan çok.
Güle güle kullan Can'ım arkadaşım da aynısından almış çok beğendim
Hissediyrum artık dısarıdan eşim bile hissediyor ama hala içimdekı için yiyorum ıcıyorm benden dolayı ona zarar gelmesın dıye bır cok seyden vazgectım.ha ama bunu analık duygusuyla yapmıyorm.arkadasım bebegı benım ıcın neyse o da oyle suan kucagma alınca değısır dıye dusunuyorm
Aaa oyle miii.. Hangisi ayni? Gecelik mi tac mi?? Merak ettmsevindm guzel geldi demekkii...
slm canım hangi bölümden atama bekliyorsun inşallah atanırsın emklerin boşa gitmezİnşallah hepimiz herşeyin üstesinden gelebiliriz ben de dershaneye gidiyorum atanamazsam kına yakacak olan çok.
Gecelik Can'ım, o da Gül kurusu rengini almış mağazadan deneyip almış kumaşı duruşu gayet iyi.
İnşallah sen de çok severek kullanırsın
slm arkadaşlar aklıma takılan bir şeyi size sormak istiyorum malum doğumlarımız yaza denk yor ve havalar çok sıcak olacak. geçen gün bir hastane çıkışı aldım yalnız kafama takıldı ayaklı altlar çıtçıtlı badiler yelekler vs.giydirilir mi. aklıma çok takıldı hastane çıkışı alan var mı aranızda gerçi hepsi birbirinin aynısı.
A grubundan hazırlanıyorum ben Can'ım, amin Allah razı olsun bebiş kısmetiyle gelsin inş:))slm canım hangi bölümden atama bekliyorsun inşallah atanırsın emklerin boşa gitmez
ben biraz araştırdım bu konuyu, şöyle diyorlar, ilk birkaç gün uzun kollu tulumlar,sonra 1-2 hafta kısa kollu body+uzun alt, sonra sadece kısa kollu body+minnak ayaklarına minnak çoraplarslm arkadaşlar aklıma takılan bir şeyi size sormak istiyorum malum doğumlarımız yaza denk yor ve havalar çok sıcak olacak. geçen gün bir hastane çıkışı aldım yalnız kafama takıldı ayaklı altlar çıtçıtlı badiler yelekler vs.giydirilir mi. aklıma çok takıldı hastane çıkışı alan var mı aranızda gerçi hepsi birbirinin aynısı.
Zaten o 2 3 hafta sonra eylul ayina girmis olcaz..havalar serinler buyuk ihtimal.bence kisa kol olayina cok giremeyecegiz maalesef bu yil :)ben biraz araştırdım bu konuyu, şöyle diyorlar, ilk birkaç gün uzun kollu tulumlar,sonra 1-2 hafta kısa kollu body+uzun alt, sonra sadece kısa kollu body+minnak ayaklarına minnak çoraplar
Hahaa süpersin valla demek isterim de işte yüzyüze bakıyoruz işyerindeBen senin yerinde olsam "Yaşım genç daha veririm, 45 50 yaşından sonra hiç verilmiyormuş sen napıcan abla" derdim.
Fesat şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?