o da doğru ama eylülde de devam ediyor artık sıcaklar, sonra pastırma yazı falan olur, her türlü kıyafet giydirecek kadar şanslıyız bence bizZaten o 2 3 hafta sonra eylul ayina girmis olcaz..havalar serinler buyuk ihtimal.bence kisa kol olayina cok giremeyecegiz maalesef bu yil :)
Arkadaşım gecen sene agustosta dogum yaptı.Onun söyledigine göre bebekler yeni dogduklarında anne karnındaki sıcaklıgı aradıkları için patikli uzun kollu hastane çıkışı ve şapka giydirmiş 2 gün sonra kısa kollukara geçebilmiş gece serin oldugu için yine uzun kollu giydiriyormuş ama hiç battaniye alma örtmedim sadece uyurken tülbent örttüm dedi.slm arkadaşlar aklıma takılan bir şeyi size sormak istiyorum malum doğumlarımız yaza denk yor ve havalar çok sıcak olacak. geçen gün bir hastane çıkışı aldım yalnız kafama takıldı ayaklı altlar çıtçıtlı badiler yelekler vs.giydirilir mi. aklıma çok takıldı hastane çıkışı alan var mı aranızda gerçi hepsi birbirinin aynısı.
Mrb allah ssğlıkla kucağımıza versin yavrularımızı.bende ilk gebeliğimde buna benzer duygular yaşamıştım.çalıştığım birime yarık damak yırtık dudaklı hastalar geliyordu.aslında herzamankinden fazla hasta gelmiyo ama algıda seçicilik oluyodu demekki.druma bahsetmiştim.farzetki yarık damaklı ne yapıcaksın dedi.hiçbiley dedim.madem hiçbişey yapmıcaksın çok küç0k bi ihtimal üzerinden ve hiç bulgu yokken niye zehir ediyosun gebeliğini?dedi.hak verdim dua etmekten başka elden gelen yok.hem işimiz allaha kaldıysa olmuş bilkızlar bu arada bu haftasonu detaylıya gıurıcem ama ıcımı bır korku kapladı 2li test yaptırdım sadece, cunku rısk 17500/1 cıktı cokkk dusuk yanı gerek gormedı doktor 3lü yafa amnınosenteze ama bıkac seferdır rısk dusuk cıkmasına ragmen down sendromlu bebek doguran haberlerı goruyorum yada duyuyorum. burda da bırazcık arastırdım tum taramaları rısklerı dusuk olmasına ragmen down sendrolu bebek doguran anneye de denk geldim. allah yardımcıları olsun cok zor cok emek ısteyen bırsey ben kendımı okdr guclu gormuyorum ve cok korkuyorum bu derken bıle vıcdan yapıyorum ama bu dusuncelerı de kafamdan atamıyorum... bnm gıbı takıntı yapan var mı ??
Canım rüyanın içeriğini sil istersen ,Allah hayırlara cıkarsın de.. İyi şeyler düşün.
Teşekkürlergerçekten küçüük bir iğne ve hiç acımıyor, olunca bana hak vereceksiniz=)
Teşekkürler.Ben pazartesi oldum asimi oyle cok acimadi aksamina biraz yanma oldu o kadar ben sol koluma yaptirmistim ama pisman oldum. Cunku bebege giden kan akisi bildigimle sag tarafta imis sola yatmak gerekir diye okumustum. Asidan sola bebekten saga yatamadim kasildim kaldim ;S Bi arastirin derim
Kızlar dün gece rüyamda altınlarla uğraştım hep.yüksek yerlerden indirdim.bir koluma bilezikleri bir koluma künyeleri taktım.felan.yorumunu bilen var mı? Bide rica etsem olumsuz yorum bilen varsa yazmazsa sevinirim.madem duymak istemiyosun yazmasaydın diyenler olabilir.paylaşıp rahatlamak istedim.
valla çok aklıma takılmıştı bu konu hastane çıkışı aldım sonra tereddütte kaldım kullanabileceğim yani teşekkür ederim canımAa cok iyi sevindm.. Insallah canm cok sagol guzel dileklerin icn
Canm bildigim ve okudugum kadariyla ilk bi kac gun bebisler dis dunyaya alismakta zorluk cekiyorlarms yani biraz fazla usuyebilirler ama sonrasinda alisip normal duzene donuyorlarms... Genelde onerilen kendinden bi kat fazlasini giydirmen yani abartmamak lazm.. Ama ilk bi kac gun eldiveniyle sapkasiyla patikli pantolonuyla.. Yani yelek falan yazin ihtiyacimiz olmaz sanirm belki sadece aksamlari ama citcitli badileri hep kullancaklar zaten... Yani hastane takimlari ideal canm bi citcitli badi ve uzun kollu giymeleri bence normalamma konustm bee
teşekkürler canım kafama takılmıştı iyi oldu açıklamalarınızArkadaşım gecen sene agustosta dogum yaptı.Onun söyledigine göre bebekler yeni dogduklarında anne karnındaki sıcaklıgı aradıkları için patikli uzun kollu hastane çıkışı ve şapka giydirmiş 2 gün sonra kısa kollukara geçebilmiş gece serin oldugu için yine uzun kollu giydiriyormuş ama hiç battaniye alma örtmedim sadece uyurken tülbent örttüm dedi.
Kızlar dün gece rüyamda altınlarla uğraştım hep.yüksek yerlerden indirdim.bir koluma bilezikleri bir koluma künyeleri taktım.felan.yorumunu bilen var mı? Bide rica etsem olumsuz yorum bilen varsa yazmazsa sevinirim.madem duymak istemiyosun yazmasaydın diyenler olabilir.paylaşıp rahatlamak istedim.
evet Canım bende çekiyorum o AğrıyıKan sulandırıcı iğne v aspirin kullanan arkadaşlar başş ağrısı çekiyormusunuz? Ve paraol türevi ağrı kesici içiyormusunuz, baş ağrılarıyla başım dertde
Cnm geçmiş olsun. Benim yengemde kan sulandırıcı iğne kullandığında baş ağrısı bayağı vardı hem senin gibi migreni vardı, doğuma kadar çok çekti neyseki idare etti doğuma kadar. sende sabret cnm Allah şifa ve sabır versin inş.Kan sulandırıcı iğne v aspirin kullanan arkadaşlar başş ağrısı çekiyormusunuz? Ve paraol türevi ağrı kesici içiyormusunuz, baş ağrılarıyla başım dertde
Cnm pozitif düşün. Gece uyumadığın için böyle huzursuz olmuşsun. birde şeyi düşün öesala ben bir sürü rüya görürüm inan varya hepsi tam tersi çıkıyor :) inşallah sende çok güzel bir çocuk doğurursun dua edecem senin için. Bide uykusuz kalınca insan bazen saçma saçma rüyalar görüyor, bilniyorum bende hep öyle oluyor :) kal sağlıcakla cnmGünaydınnnn kızlar,
Benim bu göbeğim çok büyüdü,artık yatma pozisyonum uyumam için yardımcı olmuyor,dön dön bi hal oluyorum,dönerkende kasıklarıma,kasık altıma doğru ciddi kramplar giriyor. Bütün günde geçmiyor acısı. Dün gecede tam uyuyo gibi oluyorum, hoba sokak köpekleri it dalaşı yapmaya başladılar,bütün gece hav hav,birde o ara rüya görmüşüm,sözde cocuğumu doğuruyorum. Bana getiriyorlar,aman diyorum bu benim cocum olamaz,koca adam suratı gibi suratı var,kap kara kaş kapkara göz,ay allahım,ağlayarak uyandım resmen.Ter içinde kalmışım. Sabah sabah da enkaz gibiyim,inş bugün açılırımda iyi bir gün geçiririm.
valla çok aklıma takılmıştı bu konu hastane çıkışı aldım sonra tereddütte kaldım kullanabileceğim yani teşekkür ederim canım
Ayy bende bi agresif oldum bi asabi anlatamam hormonlar la başım belada . Yapmiim diyorum ama belli kişiye yada kişilere tahammül edemiyorum :/
Günaydınnnn kızlar,
Benim bu göbeğim çok büyüdü,artık yatma pozisyonum uyumam için yardımcı olmuyor,dön dön bi hal oluyorum,dönerkende kasıklarıma,kasık altıma doğru ciddi kramplar giriyor. Bütün günde geçmiyor acısı. Dün gecede tam uyuyo gibi oluyorum, hoba sokak köpekleri it dalaşı yapmaya başladılar,bütün gece hav hav,birde o ara rüya görmüşüm,sözde cocuğumu doğuruyorum. Bana getiriyorlar,aman diyorum bu benim cocum olamaz,koca adam suratı gibi suratı var,kap kara kaş kapkara göz,ay allahım,ağlayarak uyandım resmen.Ter içinde kalmışım. Sabah sabah da enkaz gibiyim,inş bugün açılırımda iyi bir gün geçiririm.
Cnm pozitif düşün. Gece uyumadığın için böyle huzursuz olmuşsun. birde şeyi düşün öesala ben bir sürü rüya görürüm inan varya hepsi tam tersi çıkıyor :) inşallah sende çok güzel bir çocuk doğurursun dua edecem senin için. Bide uykusuz kalınca insan bazen saçma saçma rüyalar görüyor, bilniyorum bende hep öyle oluyor :) kal sağlıcakla cnm
Canm uyku sorunu bende de ayniii... Allah yardimcimz olsnn.. Bi de ne ruyalar goruyorm ben de sorma valla dun esime kizip yatmistm Allahmm ruyamda esime kiziyorm agliyorm bagiriyorm hic beni sallamiyo falan gidiyo baska biriyle ilgileniyo ben kendimi jiletlemeye basladm dusunnaglayarak uyandmm.. Ben de kotuym bu aralar valla Allah yardimcimz olsn.. Ama tabi ruya bunlar cok takilmamak lazm da iste insanin paikolojisini etkiliyor..
Dimi yaaaa süslenir,takar takıştırır gezerim artık.Nasıl yorarsan öyle çıkar
Bebis doğunca başta kocan olmak üzere bir sürü altın inci gelecek takip takip gezersin sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?