- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Ay canlarım saolun rahatladım valla,rüyalar insanı çok etkiliyor gerçekten stresede sokuyor. Bizim huzurlu bir hamişlik geçirmemiz lazım,allah yanımızda olsun.
evet o duyguyu bir kere yaşadıktan sonra farklılaşıyor. Ama şöyle söyleyim ben oğlumu şu an çok daha fazla yüreğimde hissediyorum benim her şeyim haline geldi. Karnımdayken hissediyordum ama eh işte şeklinde kucağıma alınca daha çok sevdim, mutlu oldum ama büyüdükçe yavrumla bütünleştim. Aşk emek ister şeklinde benim durumum zaten kocama da ilk görüşte aşık olmamıştım:)İlk defa anne olacagm ıcın olabılr sızın 2. Galıba en azından o duyguyu bılıyrsnz ya sanırm ondan
Bende hibor 3500 ve aspirin kullanıyorum baş ağrım oluyor ama çok ara ara ve dayanılmıycak gibi değil ağrı kesici almıyorum yani ,başımda ağrımaya başlayınca hemen su içiyorum 2 bardak üst üste iyi geliyor ,baş ağrısı gebelikte beklenen bi durum bizim iğnelerle ilgili olmayabilir arkadaşım ,geçmiş olsunKan sulandırıcı iğne v aspirin kullanan arkadaşlar başş ağrısı çekiyormusunuz? Ve paraol türevi ağrı kesici içiyormusunuz, baş ağrılarıyla başım dertde
Çok doğru canım,benimde moralim bozuk olduğunda,öyle bir içeride çırpınıyorki boşver onları ben burdayım diye,allahım kavuştursun hepimizinkini,sağlıklı sıhhatli,güzel huylu hayırlı evlat olsunlar inş. Çok güzel günler geçiriyoruz,doğduğunda dünyanın akışı bizim için çok değişmiş olacak. Allah güç kuvvet versin bize,biz herşeyin üstesinden geliriz. Yeni bir can geliyor bizim aracılığımızla dünyaya,o kadar ulvi bir görev ki aslında. Allah bahtını güzel etsin.Amin canm aminhemen etkisinden cikmamz lazm.. Kizim kipirdadikca unutuyom ben her seyi.. Aksam canm skkindi dedm ya Allahm nasi guclu guclu vurdu sanki ben burdaym diyor ya hem cok duygulandm hem de binlerce kez sukrettim Allaha..
kızlar eylül annelerine de yazdım ama siz daha ilerdesiniz diye bide burayada yazayım dedim. arkadaşlar merhaba. Bugün öğleden sonra doktor randevusu var ama dakikalar bile geçmiyo. Bizim ikili test çok iyi çıktığı için ben üçlü istemedim ama doktor en azından üçlü içindeki AFP (Alfa protein testi) yapalım dedi tamam dedim. Şimdi sonuç çıkmış doktorla konuşamadık ama baktığımızda AFP (MoM) 20 yazıyo anlamadım, farklı birimdemi yazıyolar test sonucunu acaba... MoM değeri 2,5 en fazla diyo ve millet 3,5-4 çıktığında bile eyvah biz napçaz demiş... bukadar yüksek olabilir mi yaptıran var mı? bide 15+3 te yaptı bu testi.
Çok doğru canım,benimde moralim bozuk olduğunda,öyle bir içeride çırpınıyorki boşver onları ben burdayım diye,allahım kavuştursun hepimizinkini,sağlıklı sıhhatli,güzel huylu hayırlı evlat olsunlar inş. Çok güzel günler geçiriyoruz,doğduğunda dünyanın akışı bizim için çok değişmiş olacak. Allah güç kuvvet versin bize,biz herşeyin üstesinden geliriz. Yeni bir can geliyor bizim aracılığımızla dünyaya,o kadar ulvi bir görev ki aslında. Allah bahtını güzel etsin.
Bence bu değere baktırman için doğru bir haftanda değilsin,17+4 te bakıldı benim değerime ve 1,12 çıktı. o yüzden hiç bir yorumdan etkilenmeden,bu konuyu ilk önce doktorunla konuşmanı tavsiye ederim. Benim doktorum özellikle afp için haftanın önemli olduğunu ve 17 hafta sonrası bakılmasının daha doğru sonuç verdiğini belirtti.
Doğru değer için,17. haftanı doldurduğunda tekrar yaptırman gerekecektir.yani zaten internette araştırdığımda en yüksek 11 çıkanı bulabildim. anormal geldi bana, doktor bu şekil üzerinden devam ederse zaten hastane değiştirmeyi düşünüyorum. en azından tekrarlamak lazım testi.
Hem sana hemde bebişlerine kocaman kocaman maşallah annesi
Rabbim esirgesin sizi kem gözden
Bence kilon gayet ve gayet normal...abartmış orda birazcık doktor hiç takılma ve üzülme
sen sağlıklı bir şekilde yemene bak.. bak ki bebişlerinde beslensin
kiloları da tek hamilelik gibi maşallah
Allah sağlıcakla kucağınıza almak nasip etsin
Allah sağlıkla doğmalarını kolaylıkla büyümelerini göstersin inşallah
Annelerii :))
Kilon neden çokmuş ben 8 küsür kilo aldım doktor normal diyor
rüya durumu bende durmuştu ama bu ara yine başladı gecen gece allah geçinden versin babamın öldüğünü gördüm, gecenin bi yarısı ağlamaktan gözlerim şişti, eşim su falan getirdi yok durduramıyorum kendimi, sonra yattım ama bu sefer de acaba bişey oldu bana söylemiolar mı die sabaha kadar uyuyamadım, nerdeyse gece annemi arıcaktımGünaydınnnn kızlar,
Benim bu göbeğim çok büyüdü,artık yatma pozisyonum uyumam için yardımcı olmuyor,dön dön bi hal oluyorum,dönerkende kasıklarıma,kasık altıma doğru ciddi kramplar giriyor. Bütün günde geçmiyor acısı. Dün gecede tam uyuyo gibi oluyorum, hoba sokak köpekleri it dalaşı yapmaya başladılar,bütün gece hav hav,birde o ara rüya görmüşüm,sözde cocuğumu doğuruyorum. Bana getiriyorlar,aman diyorum bu benim cocum olamaz,koca adam suratı gibi suratı var,kap kara kaş kapkara göz,ay allahım,ağlayarak uyandım resmen.Ter içinde kalmışım. Sabah sabah da enkaz gibiyim,inş bugün açılırımda iyi bir gün geçiririm.
Sanırım ikiz olduğu için dahada az kilo ile tamamlamanı istiyor drun.kilo fazlan arttıkça sende daha çok sıkıntıya düşmenden endişeleniyordur.ve tabi kilo ve ödem arttıkça komplikasyon ihtimali de artıyor.oyüzden az kilo diye tutturması bence.tabi bu sadece senin için değil hepimiz için geçerli.kelebek.hill benim doktorum kilo takıntılı canım kesinlikle 14 kilo toplamda al diyo hani bebekler 3 kiloya yakın doğsa eşleriyle zaten 12 kilo o yapar:) ama bebekleri sağlıklı gördüm ya takmıyorum şekerimi sürekli kontrol ettiriyorum
Bana da öyle demişti doktorum fazla ayakta durma demişti.Ama ben çalıştığım için mecbur hep yaktaydım,bir sonraki kontrolümde yukarı çıkmıştı plasentaMrb hanımlar bende Ağustos annesi olucam inş. Yalnız benim plasentam aşağıda aranızda böyle bişey yasayan var mı?
20 yazamaz ya belkı 2.o falanmı 20 pek mumkun degıl doktorla bır gorus istersenkızlar eylül annelerine de yazdım ama siz daha ilerdesiniz diye bide burayada yazayım dedim. arkadaşlar merhaba. Bugün öğleden sonra doktor randevusu var ama dakikalar bile geçmiyo. Bizim ikili test çok iyi çıktığı için ben üçlü istemedim ama doktor en azından üçlü içindeki AFP (Alfa protein testi) yapalım dedi tamam dedim. Şimdi sonuç çıkmış doktorla konuşamadık ama baktığımızda AFP (MoM) 20 yazıyo anlamadım, farklı birimdemi yazıyolar test sonucunu acaba... MoM değeri 2,5 en fazla diyo ve millet 3,5-4 çıktığında bile eyvah biz napçaz demiş... bukadar yüksek olabilir mi yaptıran var mı? bide 15+3 te yaptı bu testi.
Kaçıncı haftanda çıktı pekiBana da öyle demişti doktorum fazla ayakta durma demişti.Ama ben çalıştığım için mecbur hep yaktaydım,bir sonraki kontrolümde yukarı çıkmıştı plasenta
Ayyy çok tatlı :) ben 19+2 yim 2 haftaya böyle olur muyum ki:) gerçi ikiz mi acaba sizinherkes koymuş bende paylaşim dedim geçen hafta bugün çekmiştim
Canım onu hatırlamıyorum 16 olması lazımKaçıncı haftanda çıktı peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?