- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
Ben günde iki defa igne ve hergün aspirin alıyorum.ilk gebeligim dede aynısını kullandım.hiç baş agrim olmadı.Kan sulandırıcı iğne v aspirin kullanan arkadaşlar başş ağrısı çekiyormusunuz? Ve paraol türevi ağrı kesici içiyormusunuz, baş ağrılarıyla başım dertde
Hımm benim hala aşağıda Dr pek ümitli konuşmadı böyle giderse sezaryen olucakmışımCanım onu hatırlamıyorum 16 olması lazım
Detaylı ultrason için randevu mu aldınız yoksa hemen yaptırılabiliyo muMerhaba güzel anneler herkes iyidir umarım benim 3-4gundur sirtim çok agriyor batıyor gibi oluyor yarın doktor randevum var hemde detaylı ultrasona girecem çok heyecanliyim kızımı çok özledim
yok tatlım ya keşke ikiz olsa ben göbekliydim zaten ondan biraz fazla benimAyyy çok tatlı :) ben 19+2 yim 2 haftaya böyle olur muyum ki:) gerçi ikiz mi acaba sizin
Mrb hanımlar bende Ağustos annesi olucam inş. Yalnız benim plasentam aşağıda aranızda böyle bişey yasayan var mı?
Bana da öyle demişti doktorum fazla ayakta durma demişti.Ama ben çalıştığım için mecbur hep yaktaydım,bir sonraki kontrolümde yukarı çıkmıştı plasenta
Hımm benim hala aşağıda Dr pek ümitli konuşmadı böyle giderse sezaryen olucakmışım
Çok doğru canım,benimde moralim bozuk olduğunda,öyle bir içeride çırpınıyorki boşver onları ben burdayım diye,allahım kavuştursun hepimizinkini,sağlıklı sıhhatli,güzel huylu hayırlı evlat olsunlar inş. Çok güzel günler geçiriyoruz,doğduğunda dünyanın akışı bizim için çok değişmiş olacak. Allah güç kuvvet versin bize,biz herşeyin üstesinden geliriz. Yeni bir can geliyor bizim aracılığımızla dünyaya,o kadar ulvi bir görev ki aslında. Allah bahtını güzel etsin.
Bence bu değere baktırman için doğru bir haftanda değilsin,17+4 te bakıldı benim değerime ve 1,12 çıktı. o yüzden hiç bir yorumdan etkilenmeden,bu konuyu ilk önce doktorunla konuşmanı tavsiye ederim. Benim doktorum özellikle afp için haftanın önemli olduğunu ve 17 hafta sonrası bakılmasının daha doğru sonuç verdiğini belirtti.
kelebek.hill benim doktorum kilo takıntılı canım kesinlikle 14 kilo toplamda al diyo hani bebekler 3 kiloya yakın doğsa eşleriyle zaten 12 kilo o yapar:) ama bebekleri sağlıklı gördüm ya takmıyorum şekerimi sürekli kontrol ettiriyorum
herkes koymuş bende paylaşim dedim geçen hafta bugün çekmiştim
Merhaba güzel anneler herkes iyidir umarım benim 3-4gundur sirtim çok agriyor batıyor gibi oluyor yarın doktor randevum var hemde detaylı ultrasona girecem çok heyecanliyim kızımı çok özledim
Önce kendi doktoruma gorunecem sonrada kendisi yönlendirecek aynı hastanede yaptiracamDetaylı ultrason için randevu mu aldınız yoksa hemen yaptırılabiliyo mu
İnşallah hayırlı haberlerle döneriz cnmEvet canm aynen oyle gercekten.. Insallah saglikla hayirlisiyla dogar bebeciklerimiz
Aynen valla baya takintiliyms senin dr da
Amann kiz benmki de boyle masallahimz var costuk gidiyozgerci normal tabi 6 ya girdik artk..
Sirtim belimde benm de agrilar oluyo canm normal karsiliyorm tabi .. Ayyy benm de yarn ayrintili ultrasonn merakla bekliyormm
ayneen tatlım ya daha dün gibi hamile öğrendiğim gün ne çabukta geçiyor zaman her ay çekcem böyle 17ci haftamda da çekmiştim baya fark var aradaAmann kiz benmki de boyle masallahimz var costuk gidiyozgerci normal tabi 6 ya girdik artk..
Hayır canım hiç de 7 aylık görünmüyorsun cok zayıfmışsın kemik yapısı olarak zayıf insanlarda ani kilo değişimleri daha cok belli olur sadece.harika görünüyorsun tam kıvamı :)kızlar benimde bu ara bu kilo ve göbek büyüme muhabbetine moralim bozuluyor. Gören karnın çok büyümüş diyor bide dün kesin erken doğum yaparsın sen 7 aylık göbeği gibi görünüyor dediler. sinirlerim çok bozuk. aradaki farkı gönderiyorum sizcede çok mu büyük. Hamilelik depresyonuna girdim sanırım.
Cnm gayet normalsin söyleyenler abartmis takma onları senkızlar benimde bu ara bu kilo ve göbek büyüme muhabbetine moralim bozuluyor. Gören karnın çok büyümüş diyor bide dün kesin erken doğum yaparsın sen 7 aylık göbeği gibi görünüyor dediler. sinirlerim çok bozuk. aradaki farkı gönderiyorum sizcede çok mu büyük. Hamilelik depresyonuna girdim sanırım.
Benim de yarın detaylı ultrasonum var çok heycanlıyım video çekiyorum her gittiğimde bu sefer ki daha belli olacak inşallahMerhaba güzel anneler herkes iyidir umarım benim 3-4gundur sirtim çok agriyor batıyor gibi oluyor yarın doktor randevum var hemde detaylı ultrasona girecem çok heyecanliyim kızımı çok özledim
Çok tatlişkosun bence normal valla ben neler görüyorum dışarılardakızlar benimde bu ara bu kilo ve göbek büyüme muhabbetine moralim bozuluyor. Gören karnın çok büyümüş diyor bide dün kesin erken doğum yaparsın sen 7 aylık göbeği gibi görünüyor dediler. sinirlerim çok bozuk. aradaki farkı gönderiyorum sizcede çok mu büyük. Hamilelik depresyonuna girdim sanırım.
Bayılıyor bu doktorlar insanı strese sokmaya.Hımm benim hala aşağıda Dr pek ümitli konuşmadı böyle giderse sezaryen olucakmışım
banada normal geliyodu ta ki dün bu söylenenleri duyana kadar 7 kilo aldım toplamda yarından itibaren yürüyüşe başlıyrm hergün hafta sonuda pilates için görüşcem hamile pilatesine başlamayı düşünüyrmÇok tatlişkosun bence normal valla ben neler görüyorum dışarılarda
Seninle aynı gun dogurcaz sanırımherkes koymuş bende paylaşim dedim geçen hafta bugün çekmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?