- 12 Temmuz 2013
- 1.108
- 593
- 323
Bayılıyor bu doktorlar insanı strese sokmaya.
Benim de plesentam rahmi kapatmıştı ama 2 haftada bile çıkmış yukarı 30. Haftaya kadar yolu var çıkar Can'ım o yukarı hem sen daha 20.haftadasın kanaman olmuyorsa hiç endişe etme çıkar inşallah
Bence cok guzel gorunuyorsun arkadasım masallahhhkızlar benimde bu ara bu kilo ve göbek büyüme muhabbetine moralim bozuluyor. Gören karnın çok büyümüş diyor bide dün kesin erken doğum yaparsın sen 7 aylık göbeği gibi görünüyor dediler. sinirlerim çok bozuk. aradaki farkı gönderiyorum sizcede çok mu büyük. Hamilelik depresyonuna girdim sanırım.
bence cok normal karnın :)kızlar benimde bu ara bu kilo ve göbek büyüme muhabbetine moralim bozuluyor. Gören karnın çok büyümüş diyor bide dün kesin erken doğum yaparsın sen 7 aylık göbeği gibi görünüyor dediler. sinirlerim çok bozuk. aradaki farkı gönderiyorum sizcede çok mu büyük. Hamilelik depresyonuna girdim sanırım.
Çok takma bence günde 1 saat yürüyüş yeterli dedi doktor zaten daha fazlası olmuyorbanada normal geliyodu ta ki dün bu söylenenleri duyana kadar 7 kilo aldım toplamda yarından itibaren yürüyüşe başlıyrm hergün hafta sonuda pilates için görüşcem hamile pilatesine başlamayı düşünüyrm
ayneen tatlım ya daha dün gibi hamile öğrendiğim gün ne çabukta geçiyor zaman her ay çekcem böyle 17ci haftamda da çekmiştim baya fark var aradaya ben geceleri uyuyamıyorum millet bana tadını çıkar diyor ama hep uykusuz işe geliyorum etlerim belim bacağım ağrıyo sende de var mı bu durum
kızlar benimde bu ara bu kilo ve göbek büyüme muhabbetine moralim bozuluyor. Gören karnın çok büyümüş diyor bide dün kesin erken doğum yaparsın sen 7 aylık göbeği gibi görünüyor dediler. sinirlerim çok bozuk. aradaki farkı gönderiyorum sizcede çok mu büyük. Hamilelik depresyonuna girdim sanırım.
Benim de yarın detaylı ultrasonum var çok heycanlıyım video çekiyorum her gittiğimde bu sefer ki daha belli olacak inşallah
bu daha şişmemiş halim canım ayaklarımın yapısı öyle ama karnım çok şiş sabahları daha iyii akşam olunca biraz daha büyüyorSeninle aynı gun dogurcaz sanırım
Ayakların şiş gıbı geldı bana tuza ve suya dıkkat et arkadaşım
evet son günler zormuş sanırım o da evde geçiyor ya ondandır yapcak bişey bulamayınca gelin bebek diyorladır çalışınca daha bi kolay sanki inşaAllah son zamanlara kadar çalışır durumda olurum valla temmuz ağustosta artık sabahlarız senleAynen canm hakkaten cabuk geciyo.. Bi sonlari zor geciyo diyolar sabirsizlandikca ve agirlastikca
Ben de ayniym cicim.. Valla bi kalkiyorm her yanm agriyo cok bolunuyo uykum iste aralarda ne kadr uyuyabilirsemm... Oyle yani son aylari gorunce aricaz bu gunleri bence agustosta piserken
bu daha şişmemiş halim canım ayaklarımın yapısı öyle ama karnım çok şiş sabahları daha iyii akşam olunca biraz daha büyüyortuza dikkat edyorum ama arada çekirdek yiyesim geliyor işte
evet son günler zormuş sanırım o da evde geçiyor ya ondandır yapcak bişey bulamayınca gelin bebek diyorladır çalışınca daha bi kolay sanki inşaAllah son zamanlara kadar çalışır durumda olurum valla temmuz ağustosta artık sabahlarız senle
ay saçmalamasınlar! valla hamilelere laf edenlerin saçını başını yolmak istiyorumkızlar benimde bu ara bu kilo ve göbek büyüme muhabbetine moralim bozuluyor. Gören karnın çok büyümüş diyor bide dün kesin erken doğum yaparsın sen 7 aylık göbeği gibi görünüyor dediler. sinirlerim çok bozuk. aradaki farkı gönderiyorum sizcede çok mu büyük. Hamilelik depresyonuna girdim sanırım.
Ayy bebeklerimiz sağlıklı olsunda gerisi Mühim değil çok güzel görünüyosun hem:)yok tatlım ya keşke ikiz olsa ben göbekliydim zaten ondan biraz fazla benim
Çektirmezsek olmaz eksik kalırızFotoğraf çektirecek olan var mı ? ben bakıyorum ama bi türlü uygun bir şey bulamadım
İnş değişir cnm benim ki tam rahim ağzını kapatıyomuşCnm 27 haftaya kadar plesanta yeri degisebiliyrmus. Olumsuz dusunme dr niye oyle demis anlamadim.
kız antalyada mayısta yanmaya başlıyon zaten ben mayısta orda balayı yaptım denize girdimAynen valla aslnda calismak daha iyi bazen kalkmak da is yapmak da yorucu oluyo ama en azndan kendini dinlemiyosn ve zaman geciyo.. Son zamanlarda calisilmaz da ama yaa hele ben Antalya'da piserim gizzzmumkun oldunca calisacam ben de tabi kii...
Dedigin gibi geceleri uyuyamadikca girerz artk burayaa
Ayy çok tatlı görünüyosun bence ve Zayıf oldugun için karnın öyle top gibi boşver sen millet ne diyosa desin :)kızlar benimde bu ara bu kilo ve göbek büyüme muhabbetine moralim bozuluyor. Gören karnın çok büyümüş diyor bide dün kesin erken doğum yaparsın sen 7 aylık göbeği gibi görünüyor dediler. sinirlerim çok bozuk. aradaki farkı gönderiyorum sizcede çok mu büyük. Hamilelik depresyonuna girdim sanırım.
çok sağol tatlımm yaaAyy bebeklerimiz sağlıklı olsunda gerisi Mühim değil çok güzel görünüyosun hem:)
Olmaz mı :s 5. Haftadan beri kanamam var ilk başta ikinci bi kesenin düşmesinden kaynaklıydı şimdide plesantadan kaynaklıymışBayılıyor bu doktorlar insanı strese sokmaya.
Benim de plesentam rahmi kapatmıştı ama 2 haftada bile çıkmış yukarı 30. Haftaya kadar yolu var çıkar Can'ım o yukarı hem sen daha 20.haftadasın kanaman olmuyorsa hiç endişe etme çıkar inşallah
Kilolu kaldımdan kastın ne :) gayet normalsin karnında gayet iyi ben hiç böyle resimler çekmedim doğrusu ama iyi akıl etmişsiniz benim de ancak bu kadardır karnım maşallahArkadaslar buda benim gobegim.sizinki kadar sismemis sanirim ama ben zaten goruldugu uzere sisman hamile kaldim. Ama benim tek artim gobeksiz bir kilolu olmam o yuzden 10. haftadan itibaren buyudugunun farkindaydik. Paylasmak istedim
İnş değişir cnm benim ki tam rahim ağzını kapatıyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?