2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Slm kizlar .bana da pesentan asagida dediler.bayagi kafamda takmistim.bu hafta
gitti.ucu asagida zamanla cikar dedi .inşallah öyle olur .ama erken doğum riskin var .rahim agzin incelnus dedi.progesteron iğne verdi.ben de mümkün olduğunca dinlenmeye calisiyorum.allah YARDIMCINIZ olsun.

Bence cok guzel gorunuyorsun arkadasım masallahhh

bence cok normal karnın :)

Çok takma bence günde 1 saat yürüyüş yeterli dedi doktor zaten daha fazlası olmuyor

Aynen canm hakkaten cabuk geciyo.. Bi sonlari zor geciyo diyolar sabirsizlandikca ve agirlastikca
Ben de ayniym cicim.. Valla bi kalkiyorm her yanm agriyo cok bolunuyo uykum iste aralarda ne kadr uyuyabilirsemm... Oyle yani son aylari gorunce aricaz bu gunleri bence agustosta piserken

Valla cok da iyi gorunuyosn canm.. Gayet de normal insanlar ne diceni sapitiyor hamile gorunce ..ben artk biz bunun moralini nasil bozariz diye caba harcadiklarini dusunuyorm

Benim de yarın detaylı ultrasonum var çok heycanlıyım video çekiyorum her gittiğimde bu sefer ki daha belli olacak inşallah

Kizzz senin de mi ayrintili gunu geldi ayy cok heyecanliii aynen zaten foto ve cd veriyolarms sanirm bazi hastaneler heralde bizimkisi de veriyo diye hatirliyom cok tatlis olurr..
Basin nasil oldu kuzum?? Basina patates sar bakalm bi de masaj yaptir kocana falan kimi bulursan.. Yani rahat olmaya calis..

Seninle aynı gun dogurcaz sanırım
Ayakların şiş gıbı geldı bana tuza ve suya dıkkat et arkadaşım
bu daha şişmemiş halim canım ayaklarımın yapısı öyle ama karnım çok şiş sabahları daha iyii akşam olunca biraz daha büyüyor tuza dikkat edyorum ama arada çekirdek yiyesim geliyor işte

evet son günler zormuş sanırım o da evde geçiyor ya ondandır yapcak bişey bulamayınca gelin bebek diyorladır çalışınca daha bi kolay sanki inşaAllah son zamanlara kadar çalışır durumda olurum valla temmuz ağustosta artık sabahlarız senle

Aynen valla aslnda calismak daha iyi bazen kalkmak da is yapmak da yorucu oluyo ama en azndan kendini dinlemiyosn ve zaman geciyo.. Son zamanlarda calisilmaz da ama yaa hele ben Antalya'da piserim gizzz mumkun oldunca calisacam ben de tabi kii...
Dedigin gibi geceleri uyuyamadikca girerz artk burayaa

Arkadaslar buda benim gobegim. sizinki kadar sismemis sanirim ama ben zaten goruldugu uzere sisman hamile kaldim. Ama benim tek artim gobeksiz bir kilolu olmam o yuzden 10. haftadan itibaren buyudugunun farkindaydik. Paylasmak istedim

Eklentiler

• quickgrid_201632922274770.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 124
ay saçmalamasınlar! valla hamilelere laf edenlerin saçını başını yolmak istiyorum fıstık gibisin arkadaşım, maşallahın var nazardan çatlatacak bu manyaklar ya, sen takılma onlara içlerinin fesatlığından öyle diyolardır.

yalnız hastasıyım şu yok ne kadar kilo almışsın yok hiç kilo almamışsın, bebeğin ufak mı ne, yok beslenmiyor musun sen vesaire vesaire diye yorum yapanların!! kardeşim herkesin bünyesi bir mi? hadi diyelim öyle, kilo aldım ya da almadım size ne! şu memlekette insanlar "bana ne" demeyi öğrenemediğinden daha çok çekeriz biz, takılmayın kısçeler

ay valla sinir bastı beni burdan, çekinmeyin hemşireler basın kalayı böyle konuşanlara, az biraz hadlerini öğrensinler

Fotoğraf çektirecek olan var mı ? ben bakıyorum ama bi türlü uygun bir şey bulamadım
Çektirmezsek olmaz eksik kalırız fotojenik bir çiftiz biz söylemesi ayıptır bakalım benim göbekle ne kadar fotojenik olacağım :)
Henüz konuşmadım fiyatta sormadım, düğün hikayemizi çeken fotocumuz var ondan fiyat alıcam yada tanıdık var ona düşünüyorum, senin aldığın fiyatlar nasıl canım
Kafamda konsept oluşturyrm önce tabisi
Çok şişmeden bide erken doğum ihtimaline karşı haziran ayı iyi geliyor bana
hem fotoğrafçılarda çok yoğun olmaz ramazan sebebi ile
Allah gönlümüzce nasip eder inşallah

kız antalyada mayısta yanmaya başlıyon zaten ben mayısta orda balayı yaptım denize girdim Allah yardımcın olsunn şimdiden evde olsan iş yap otur bekle akşam olsunn öyle de zor gerçi ben annemde olcam alır çıkar gezerim örgülerini örerim gündüzleri akşam da artık senleyiz

Ayy çok tatlı görünüyosun bence ve Zayıf oldugun için karnın öyle top gibi boşver sen millet ne diyosa desin :)

Olmaz mı :s 5. Haftadan beri kanamam var ilk başta ikinci bi kesenin düşmesinden kaynaklıydı şimdide plesantadan kaynaklıymış

Arkadaslar buda benim gobegim. sizinki kadar sismemis sanirim ama ben zaten goruldugu uzere sisman hamile kaldim. Ama benim tek artim gobeksiz bir kilolu olmam o yuzden 10. haftadan itibaren buyudugunun farkindaydik. Paylasmak istedim
Kilolu kaldımdan kastın ne :) gayet normalsin karnında gayet iyi ben hiç böyle resimler çekmedim doğrusu ama iyi akıl etmişsiniz benim de ancak bu kadardır karnım maşallah

İnş değişir cnm benim ki tam rahim ağzını kapatıyomuş

Degisir canim bebek hareket ettikce zaten plasentada oynuyormus. ben bebegimle surekli konusuyorum sese tepki verip oynuyor ins plasentayida oynatiyordur. Annem ayaklarini duvara daya kasiktan yukari dogru bastirmadan hafif masaj yap demisti ama bir yerde de duz yatmak daha faydali diye okumustum bilemedim iyi arastirmak lazim biz arada masaj yapip sesle bebegi hareketlendiriyoruz plasenta da oynasin diye ins oynuyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…