- 28 Mayıs 2011
- 852
- 478
- 103
Olmaz mı :s 5. Haftadan beri kanamam var ilk başta ikinci bi kesenin düşmesinden kaynaklıydı şimdide plesantadan kaynaklıymış
Çok sabırlısın, ben artık kim bişey dese paylıyorum,senjinki iyike edepsizliği ele almış.Ne cahil,ne anlayışsız bir toplum yaaEvet bencede kötü niyetliler bizim işyerindede habire arkandan sanki başka bîrsey geliyor o kalça ne o öyle diyen biri var agzını yırtasım var du bakalım.Kendisi doguralı 19 yıl olmuş 45 yasında çok kilolu dönmüş bana bu lafı söylüyor.Olsun veririm napayım diyorum bana bak bende dal gibiydim veremezsin heveslenme diyor
ikili testim iyi çıkmıştı.dörtlüde yaş riskim 116/1 diğeri 922/1 çıktı.korkuyorum, 12 nisanda detayli var.kızlar bu arada bu haftasonu detaylıya gıurıcem ama ıcımı bır korku kapladı 2li test yaptırdım sadece, cunku rısk 17500/1 cıktı cokkk dusuk yanı gerek gormedı doktor 3lü yafa amnınosenteze ama bıkac seferdır rısk dusuk cıkmasına ragmen down sendromlu bebek doguran haberlerı goruyorum yada duyuyorum. burda da bırazcık arastırdım tum taramaları rısklerı dusuk olmasına ragmen down sendrolu bebek doguran anneye de denk geldim. allah yardımcıları olsun cok zor cok emek ısteyen bırsey ben kendımı okdr guclu gormuyorum ve cok korkuyorum bu derken bıle vıcdan yapıyorum ama bu dusuncelerı de kafamdan atamıyorum... bnm gıbı takıntı yapan var mı ??
ruhi sıkıntıların yok değil mi canım,ben depresyon hastasıyım,hamilelik hormonlarıyla alevlendi hastalığım.daha yeni yeni toparlıyorum,hiçbirşey hissetmiyordum bebeğe...Gördüm ben de net bir şekilde ama hala cok bir şey ifade etmiyor annelık duygusu yok merak heyecan yok sadece merhamet vicdan var o da her bebege karsı ne bilim ben de demekkı skıntı
Yatıyorum cnm ona bişey Olmasın da :) aslında bebek konuşmaları anlamıyomuş sadece sesin frekansı ve yüksek oluşuna göre tepki veriyomuşKanaman oldugunu bilmiyordum cnm ustte ona gore yazdim kanama varsa yatis verdimi dr..az hareket et bence bebekle konus ama sese tepki veriyorlar cunku
benim de niyetim oydu,hemşire direkt sol kolunu aç dedi:)Canım ben de yarın yaptıracağım açıkçası sol tarafa vurdururum diyordum yazdıklarınızı okuyunca kararımı değiştirdim ne olur ne olmaz ağrı olursa diye sağa yaptıracağım
belkı kazara olmasından kaynaklıdır.ilk zamanlar çok zordu benimseyemedim.sonra 3 lü test risklı cıktı orda yıprandım.yanı yıprattı belkı de ondan.belkı isteyerek olsaydı farklı mı olurdu bilmiyorum.ama genel olarak bu kadar heyecan duyacagmı sanmıyordum.Ama normal kucagma almayı beklıyorum o zaman bır seyler değişecek emınım.ruhi sıkıntıların yok değil mi canım,ben depresyon hastasıyım,hamilelik hormonlarıyla alevlendi hastalığım.daha yeni yeni toparlıyorum,hiçbirşey hissetmiyordum bebeğe...
Yatıyorum cnm ona bişey Olmasın da :) aslında bebek konuşmaları anlamıyomuş sadece sesin frekansı ve yüksek oluşuna göre tepki veriyomuş
Amin canım inşallah .. Fotoğrafçılarda 2 ay önceden çektirin diyor zaten hem yorulmayızÇektirmezsek olmaz eksik kalırızfotojenik bir çiftiz biz söylemesi ayıptır bakalım benim göbekle ne kadar fotojenik olacağım :)
Henüz konuşmadım fiyatta sormadım, düğün hikayemizi çeken fotocumuz var ondan fiyat alıcam yada tanıdık var ona düşünüyorum, senin aldığın fiyatlar nasıl canım
Kafamda konsept oluşturyrm önce tabisi
Çok şişmeden bide erken doğum ihtimaline karşı haziran ayı iyi geliyor bana
hem fotoğrafçılarda çok yoğun olmaz ramazan sebebi ile
Allah gönlümüzce nasip eder inşallah
olur benim aniden 21 hafada büyüdü ne olduğunu anlayamadım 20 haftaya kadar kimse fark etmıyordu.gerci şimdide fark etmıyor ama ben de bariz büyüme var 2 haftada oldu.Ayyy çok tatlı :) ben 19+2 yim 2 haftaya böyle olur muyum ki:) gerçi ikiz mi acaba sizin
çok mantıklı düşünmüşşsün canım bence de ramazan ayı ben de öyle fiyat alıyım :)Çektirmezsek olmaz eksik kalırızfotojenik bir çiftiz biz söylemesi ayıptır bakalım benim göbekle ne kadar fotojenik olacağım :)
Henüz konuşmadım fiyatta sormadım, düğün hikayemizi çeken fotocumuz var ondan fiyat alıcam yada tanıdık var ona düşünüyorum, senin aldığın fiyatlar nasıl canım
Kafamda konsept oluşturyrm önce tabisi
Çok şişmeden bide erken doğum ihtimaline karşı haziran ayı iyi geliyor bana
hem fotoğrafçılarda çok yoğun olmaz ramazan sebebi ile
Allah gönlümüzce nasip eder inşallah
Eminim senin sesini tanıdığı için tepki veriyodur sen annesisin:)Aslinda evet sese tepki veriyormus :) ama anneyede cocukla konusmak iyi geldigi icin daha iyi hissediyormus diye okumustum ben
Foto nasıl eklediğimizi bilsem eklerdim aslında ama bilmiyorum ama yaptığınız Hoşuma gitti bende hafta hafta çekim bari:)olur benim aniden 21 hafada büyüdü ne olduğunu anlayamadım 20 haftaya kadar kimse fark etmıyordu.gerci şimdide fark etmıyor ama ben de bariz büyüme var 2 haftada oldu.
benimde öyleMrb hanımlar bende Ağustos annesi olucam inş. Yalnız benim plasentam aşağıda aranızda böyle bişey yasayan var mı?
Halt yemiş kim demişse hıh, çok tatlış gözküyosun ben sana yollasam 18 haftadayım şok geçirirsinkızlar benimde bu ara bu kilo ve göbek büyüme muhabbetine moralim bozuluyor. Gören karnın çok büyümüş diyor bide dün kesin erken doğum yaparsın sen 7 aylık göbeği gibi görünüyor dediler. sinirlerim çok bozuk. aradaki farkı gönderiyorum sizcede çok mu büyük. Hamilelik depresyonuna girdim sanırım.
Bende adanadayim bende sabahlarim beraber sıcaktan yatilmiyor zaten birde hamile olunca hiç yatamam artikkız antalyada mayısta yanmaya başlıyon zaten ben mayısta orda balayı yaptım denize girdimAllah yardımcın olsunn şimdiden evde olsan iş yap otur bekle akşam olsunn öyle de zor gerçi ben annemde olcam alır çıkar gezerim örgülerini örerim gündüzleri akşam da artık senleyiz
Olmaz mı :s 5. Haftadan beri kanamam var ilk başta ikinci bi kesenin düşmesinden kaynaklıydı şimdide plesantadan kaynaklıymış
kız antalyada mayısta yanmaya başlıyon zaten ben mayısta orda balayı yaptım denize girdimAllah yardımcın olsunn şimdiden evde olsan iş yap otur bekle akşam olsunn öyle de zor gerçi ben annemde olcam alır çıkar gezerim örgülerini örerim gündüzleri akşam da artık senleyiz
Kızlar Selam,
artık yavaştan alışverişe başlıyım dedim. carter's ve burts bee ürünlerine bayılıyorum ama carter’s ın fiyatları malum, burt’s bee organik tulumları da Türkiye’de bulamamıştımbir arkadaşımın tavsiyesi ile instagramda babyfoni.us diye bir hesapta çok güzel şeyler buldum ve aldım. amerikan direkt getiriyorlarmış bu nedenle fiyatları da gayet makul . ben bunları aldım diye çook mutlu oldum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?