2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Olmaz mı :s 5. Haftadan beri kanamam var ilk başta ikinci bi kesenin düşmesinden kaynaklıydı şimdide plesantadan kaynaklıymış

Kanaman oldugunu bilmiyordum cnm ustte ona gore yazdim kanama varsa yatis verdimi dr..az hareket et bence bebekle konus ama sese tepki veriyorlar cunku

Çok sabırlısın, ben artık kim bişey dese paylıyorum,senjinki iyike edepsizliği ele almış.Ne cahil,ne anlayışsız bir toplum yaa

ikili testim iyi çıkmıştı.dörtlüde yaş riskim 116/1 diğeri 922/1 çıktı.korkuyorum, 12 nisanda detayli var.

Gördüm ben de net bir şekilde ama hala cok bir şey ifade etmiyor annelık duygusu yok merak heyecan yok sadece merhamet vicdan var o da her bebege karsı ne bilim ben de demekkı skıntı
ruhi sıkıntıların yok değil mi canım,ben depresyon hastasıyım,hamilelik hormonlarıyla alevlendi hastalığım.daha yeni yeni toparlıyorum,hiçbirşey hissetmiyordum bebeğe...

Kanaman oldugunu bilmiyordum cnm ustte ona gore yazdim kanama varsa yatis verdimi dr..az hareket et bence bebekle konus ama sese tepki veriyorlar cunku
Yatıyorum cnm ona bişey Olmasın da :) aslında bebek konuşmaları anlamıyomuş sadece sesin frekansı ve yüksek oluşuna göre tepki veriyomuş

Canım ben de yarın yaptıracağım açıkçası sol tarafa vurdururum diyordum yazdıklarınızı okuyunca kararımı değiştirdim ne olur ne olmaz ağrı olursa diye sağa yaptıracağım
benim de niyetim oydu,hemşire direkt sol kolunu aç dedi:)

ruhi sıkıntıların yok değil mi canım,ben depresyon hastasıyım,hamilelik hormonlarıyla alevlendi hastalığım.daha yeni yeni toparlıyorum,hiçbirşey hissetmiyordum bebeğe...
belkı kazara olmasından kaynaklıdır.ilk zamanlar çok zordu benimseyemedim.sonra 3 lü test risklı cıktı orda yıprandım.yanı yıprattı belkı de ondan.belkı isteyerek olsaydı farklı mı olurdu bilmiyorum.ama genel olarak bu kadar heyecan duyacagmı sanmıyordum.Ama normal kucagma almayı beklıyorum o zaman bır seyler değişecek emınım.

Yatıyorum cnm ona bişey Olmasın da :) aslında bebek konuşmaları anlamıyomuş sadece sesin frekansı ve yüksek oluşuna göre tepki veriyomuş

Aslinda evet sese tepki veriyormus :) ama anneyede cocukla konusmak iyi geldigi icin daha iyi hissediyormus diye okumustum ben

Kızlar Selam,

artık yavaştan alışverişe başlıyım dedim. carter's ve burts bee ürünlerine bayılıyorum ama carter’s ın fiyatları malum, burt’s bee organik tulumları da Türkiye’de bulamamıştım bir arkadaşımın tavsiyesi ile instagramda babyfoni.us diye bir hesapta çok güzel şeyler buldum ve aldım. amerikan direkt getiriyorlarmış bu nedenle fiyatları da gayet makul . ben bunları aldım diye çook mutlu oldum:)

Amin canım inşallah .. Fotoğrafçılarda 2 ay önceden çektirin diyor zaten hem yorulmayız ben hamile ve yeni doğan çekimlerini araştırıyorum 1.000 den başlıyor fiyatlar

Ayyy çok tatlı :) ben 19+2 yim 2 haftaya böyle olur muyum ki:) gerçi ikiz mi acaba sizin
olur benim aniden 21 hafada büyüdü ne olduğunu anlayamadım 20 haftaya kadar kimse fark etmıyordu.gerci şimdide fark etmıyor ama ben de bariz büyüme var 2 haftada oldu.

çok mantıklı düşünmüşşsün canım bence de ramazan ayı ben de öyle fiyat alıyım :)

olur benim aniden 21 hafada büyüdü ne olduğunu anlayamadım 20 haftaya kadar kimse fark etmıyordu.gerci şimdide fark etmıyor ama ben de bariz büyüme var 2 haftada oldu.
Foto nasıl eklediğimizi bilsem eklerdim aslında ama bilmiyorum ama yaptığınız Hoşuma gitti bende hafta hafta çekim bari:)

Mrb hanımlar bende Ağustos annesi olucam inş. Yalnız benim plasentam aşağıda aranızda böyle bişey yasayan var mı?
benimde öyle çok baskı var. süreki tuvaletim var gibi çok rahatsızlık verici aynı zamanda böyle sürekli rahatsız eden bi sancı var..
doktor magnezyum ve progestan verdi günde 2 şer defa.....
cinsiyet belli mi? belki kız bebeklerde oluyordur böyle çünkü oğlumda böyle birsey yaşamamıştım.....

Halt yemiş kim demişse hıh, çok tatlış gözküyosun ben sana yollasam 18 haftadayım şok geçirirsin
Gaz da var arkadaşım unutma ve tekrar söylüyorum çok tatlışsın tadını çıkar

Eki Görüntüle 1806110
Bende adanadayim bende sabahlarim beraber sıcaktan yatilmiyor zaten birde hamile olunca hiç yatamam artik

Olmaz mı :s 5. Haftadan beri kanamam var ilk başta ikinci bi kesenin düşmesinden kaynaklıydı şimdide plesantadan kaynaklıymış

Allah yardımcın olsun Can'ım benim inşallah çıkar yukarı

Ben de çok korkmuştum doktor plesenta previa deyince ama sonraki kontrolde çıkmış biraz yukarı doktor 30. Haftaya kadar yolu var düzelir demişti
İnşallah seninkisi de düzelir kendine çok dikkat et kanama olması biraz tedirgin ediyor olabilir seni ama böyle çok hamile var inşallah dağ salim alırsin bebeğini kucağına

Aynen oylee su an bahar zaten mayis haziranda normal bi yaz olurr.. Temmuz agustos da kavrulma zamani hayirlsii olsnn... Ay annende olcaksan ne guzel.. Benm caaannnimm anam istanbulda dogumdan once gelcek tabi yanmda olcak ama ne zaman gelebilir bilmiyorm tabi.. Bir de ekimde de abimn dugun var ortaligi fena karistirdk biz bizdikla

Kiz ben baya bi sey aldm zaten bu ara frenledm kendimi.. Odasina besigine odaklandm bu ay.. Kiyafet simdilk yeteri kadr oldu bile heves istee Allahm saglikli guzel gunlerde kullanmak nasip etsn insallah hepimize de

Arkadaşlar detaylı ultrasona giden ve elinde raporu olan var mı ? amniyon sıvısı ile ilgili bi ölçüm var AFI diye kaç çıktı söyleyebilir misiniz dünden beri kafama takıldı bu amniyon sıvısı stres yaptım kendme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…