2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Benim sancım yokta ara ara kendimi yordugumda kanamalarım oluyo sürekli yat yatta dayanamıyorum progestan kullanıyorum bende sabah akşam umarım ilerleyen haftalarda değişir yeri :s benim oğlum olucak inş

benimkinde sadece resimler var? doktor sadece iyi yeter diyip yolladı bizi hiç değer falan bilmiyorum ben eve gidince bi bakayım kenarında köşesinde bişey yazıyo mu diye ama sen de çok sıkma kendini bol bol su içince geçiyomuş bi arkadaşıma da olmuştu su içince geçmişti

dinlenmeye çalış canım, iyi olacaksınız inşallah

Ts
tsk ederim inş hepimiz Sağlıcakla kucagımıza alırız

inşallah cnm ya benim de detaylıya bakan doktor rapora normal değerlerde yazmış ama kendi doktorum sınırda çok dikkat et dedi ve olumsuz konuştu hep keşke gitmeseydim aynı gün ona da o kadar da mutluydum ki bebeğimi canlı canlı gördüm resmini verdiler elime kendi doktorum suyla ilgili öyle konuşunca sıktı canımı

Ben bu insanlari hic anlamiyorum..surda dogumuna 18 haftan kalmis,hic de buyuk degil ustelik karnin..benimkini gorsen seninkinin iki kati..bence hic takma o bos bos konusan insanlari kafana..

sıkma canını hiç, bazen doktorlar kendilerini garantiye almak için en ufak ihtimali bile söylüyolar

aynısı bizim de başımıza geldi, ufacık bişey için bir sürü uğraştık, üzüldük

içini ferah tut, bişeycik olmayacak inşallah

Günde kaç lt su içiyosun ? Eğer düzenli bi şekilde 3 lt kadar su içersen bişeyin kalmıcagını düşünüyorum

Ben 39 yaşındayım yalvardim yakardım Allaha bu bebek icin...öldüm öldüm dirildim 8 ay korkudan ,bebeğim olmayacak diye.hamileligin 7.haftasında da vurdu hastalık canım.ben de iyileşmeyi bekliyorum eski duygularıma kavuşurum inşallah...

doğru söylüyosun cnm doktorlar hep en kötüsünü söylüo düşünmüolar hç daha kötü stres olur diye inşallah sağ salm atlatacaz bu günleri de bebişimle inanıyorum . ilgin ve desteğin için çok sağol cnm

Günde kaç lt su içiyosun ? Eğer düzenli bi şekilde 3 lt kadar su içersen bişeyin kalmıcagını düşünüyorum
içiyorum cnm 3 litre su fazlası var eksği yok yani ve çok içmeye başladığımdan beri akıntım çok oluyo normal mi acaba bu durum yoksa benm akıntı sandığım idrar kaçağı mı anlayamıyorum

içiyorum cnm 3 litre su fazlası var eksği yok yani ve çok içmeye başladığımdan beri akıntım çok oluyo normal mi acaba bu durum yoksa benm akıntı sandığım idrar kaçağı mı anlayamıyorum
Bu kadar içmene rağmen suyun az olması biraz garip geldi bana ynede olumsuz Düşünme eminim hersey yoluna girer ve Ağustos'ta bebişlerin resimlerini paylaşıp hep beraber sevinirken Bugünleri anarız :)

Bu kadar içmene rağmen suyun az olması biraz garip geldi bana ynede olumsuz Düşünme eminim hersey yoluna girer ve Ağustos'ta bebişlerin resimlerini paylaşıp hep beraber sevinirken Bugünleri anarız :)
Bende şaşırdım zaten cnm suyumu içiyorum düzenli bi şekilde zaten detaylı ultrason bakan doktora özellkle sordum suyu nasıl yeterli mi diye evet ormal miktarda yeterli dedi aynı gün kendi doktorum da suyun sınırda çok dikkat et dedi ve hep olumsuz konuştu sıktı canımı

Ben ilk aylarımda görüyordum, kucağıma almışım böcek böcek bakıyordu bana Bi kaç defa gördüm aynı bebişi. Uyanmak istemiyordum rüyadan, hatta bi an önce doğsun istiyordum. Şimdi arada görüyorum gene bişeyler ama hatırlamıyorum

Hangi hastanede takip oluyosun

iyi akşamlar hanımlar;
bu decavit bana yaramıyor ya. ya başımı ağrıtıyor, ya ishal yapıyor. zaten sevmiyorum ilaç içmeyi. bunu da bırakmaya karar verdim.
herkesin bebişi iyidir inşallah.
henüz göbeğime laf atan olmadı. galiba kilo aldığımı düşünüyorlar. gerçi laf etseler de çok tın yani. ben ve bebeklerim iyi olsun yeter ki.

Bebeklerim??ikiz mi yoksa?

Göreceli mi ki bu sıvı değişsin dr.a göre Allah Allah..söyledin mi canım farklı konuşuyorsunuz diye?

Nasıl yani sadece karın büyüklügünden erken dogum yapacagin kanısına mı varıyorlar?Allah korusun ya ...bu ne cahillik bu ne densizliktir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…