Benim sancım yokta ara ara kendimi yordugumda kanamalarım oluyo sürekli yat yatta dayanamıyorumbenimde öyleçok baskı var. süreki tuvaletim var gibi çok rahatsızlık verici aynı zamanda böyle sürekli rahatsız eden bi sancı var..
doktor magnezyum ve progestan verdi günde 2 şer defa.....
cinsiyet belli mi? belki kız bebeklerde oluyordur böyle çünkü oğlumda böyle birsey yaşamamıştım.....
Arkadaşlar detaylı ultrasona giden ve elinde raporu olan var mı ? amniyon sıvısı ile ilgili bi ölçüm var AFI diye kaç çıktı söyleyebilir misiniz dünden beri kafama takıldı bu amniyon sıvısı stres yaptım kendme
tsk ederim inş hepimiz Sağlıcakla kucagımıza alırızAllah yardımcın olsun Can'ım benim inşallah çıkar yukarı
Ben de çok korkmuştum doktor plesenta previa deyince ama sonraki kontrolde çıkmış biraz yukarı doktor 30. Haftaya kadar yolu var düzelir demişti
İnşallah seninkisi de düzelir kendine çok dikkat et kanama olması biraz tedirgin ediyor olabilir seni ama böyle çok hamile var inşallah dağ salim alırsin bebeğini kucağına
inşallah cnm ya benim de detaylıya bakan doktor rapora normal değerlerde yazmış ama kendi doktorum sınırda çok dikkat et dedi ve olumsuz konuştu hep keşke gitmeseydim aynı gün ona da o kadar da mutluydum ki bebeğimi canlı canlı gördüm resmini verdiler elime kendi doktorum suyla ilgili öyle konuşunca sıktı canımıbenimkinde sadece resimler var? doktor sadece iyi yeter diyip yolladı bizi hiç değer falan bilmiyorum beneve gidince bi bakayım kenarında köşesinde bişey yazıyo mu diye ama sen de çok sıkma kendini bol bol su içince geçiyomuş bi arkadaşıma da olmuştu su içince geçmişti
dinlenmeye çalış canım, iyi olacaksınız inşallah
Ben bu insanlari hic anlamiyorum..surda dogumuna 18 haftan kalmis,hic de buyuk degil ustelik karnin..benimkini gorsen seninkinin iki kati..bence hic takma o bos bos konusan insanlari kafana..kızlar benimde bu ara bu kilo ve göbek büyüme muhabbetine moralim bozuluyor. Gören karnın çok büyümüş diyor bide dün kesin erken doğum yaparsın sen 7 aylık göbeği gibi görünüyor dediler. sinirlerim çok bozuk. aradaki farkı gönderiyorum sizcede çok mu büyük. Hamilelik depresyonuna girdim sanırım.
inşallah cnm ya benim de detaylıya bakan doktor rapora normal değerlerde yazmış ama kendi doktorum sınırda çok dikkat et dedi ve olumsuz konuştu hep keşke gitmeseydim aynı gün ona da o kadar da mutluydum ki bebeğimi canlı canlı gördüm resmini verdiler elime kendi doktorum suyla ilgili öyle konuşunca sıktı canımı
Günde kaç lt su içiyosun ? Eğer düzenli bi şekilde 3 lt kadar su içersen bişeyin kalmıcagını düşünüyoruminşallah cnm ya benim de detaylıya bakan doktor rapora normal değerlerde yazmış ama kendi doktorum sınırda çok dikkat et dedi ve olumsuz konuştu hep keşke gitmeseydim aynı gün ona da o kadar da mutluydum ki bebeğimi canlı canlı gördüm resmini verdiler elime kendi doktorum suyla ilgili öyle konuşunca sıktı canımı
Ben 39 yaşındayım yalvardim yakardım Allaha bu bebek icin...öldüm öldüm dirildim 8 ay korkudan ,bebeğim olmayacak diye.hamileligin 7.haftasında da vurdu hastalık canım.ben de iyileşmeyi bekliyorum eski duygularıma kavuşurum inşallah...belkı kazara olmasından kaynaklıdır.ilk zamanlar çok zordu benimseyemedim.sonra 3 lü test risklı cıktı orda yıprandım.yanı yıprattı belkı de ondan.belkı isteyerek olsaydı farklı mı olurdu bilmiyorum.ama genel olarak bu kadar heyecan duyacagmı sanmıyordum.Ama normal kucagma almayı beklıyorum o zaman bır seyler değişecek emınım.
doğru söylüyosun cnm doktorlar hep en kötüsünü söylüo düşünmüolar hç daha kötü stres olur diye inşallah sağ salm atlatacaz bu günleri de bebişimle inanıyorum . ilgin ve desteğin için çok sağol cnmsıkma canını hiç, bazen doktorlar kendilerini garantiye almak için en ufak ihtimali bile söylüyolar
aynısı bizim de başımıza geldi, ufacık bişey için bir sürü uğraştık, üzüldük
içini ferah tut, bişeycik olmayacak inşallah
içiyorum cnm 3 litre su fazlası var eksği yok yani ve çok içmeye başladığımdan beri akıntım çok oluyo normal mi acaba bu durum yoksa benm akıntı sandığım idrar kaçağı mı anlayamıyorumGünde kaç lt su içiyosun ? Eğer düzenli bi şekilde 3 lt kadar su içersen bişeyin kalmıcagını düşünüyorum
Bu kadar içmene rağmen suyun az olması biraz garip geldi bana ynede olumsuz Düşünme eminim hersey yoluna girer ve Ağustos'ta bebişlerin resimlerini paylaşıp hep beraber sevinirken Bugünleri anarız :)içiyorum cnm 3 litre su fazlası var eksği yok yani ve çok içmeye başladığımdan beri akıntım çok oluyo normal mi acaba bu durum yoksa benm akıntı sandığım idrar kaçağı mı anlayamıyorum
Bende şaşırdım zaten cnm suyumu içiyorum düzenli bi şekilde zaten detaylı ultrason bakan doktora özellkle sordum suyu nasıl yeterli mi diye evet ormal miktarda yeterli dedi aynı gün kendi doktorum da suyun sınırda çok dikkat et dedi ve hep olumsuz konuştu sıktı canımıBu kadar içmene rağmen suyun az olması biraz garip geldi bana ynede olumsuz Düşünme eminim hersey yoluna girer ve Ağustos'ta bebişlerin resimlerini paylaşıp hep beraber sevinirken Bugünleri anarız :)
Ben ilk aylarımda görüyordum, kucağıma almışım böcek böcek bakıyordu banaBelki sen kucağına alınca tam hissedeceksin o duyguyu. Yani aslında yine de çok aşırı bişey yok,karnım büyümese ve hareketleri olmadığı zamanlarda,işe güce daldığımda unutuyorum bile varlığını, doğduğu zaman tam anlayacağız hepimiz bence,şimdiki heyecan ve kontrol günleri geldiğinde kıpırtışlarını görünce insan bir hoş oluyor. Ama sonra o duyguda geçiyor. Bence sende böylesindir,fazla üzerinde durmuyorsundur ondan. Bende de senin dediğin gibi çok aşırı bişey yok aslında. ama düşününce,hatırlayınca bir gülümse yapışıyor suratıma,doğumunu kucağıma aldığımı düşünüyorum.
Bu arada rüyanızda görüyormusunuz bebeğinizle ilgili birşeyler.
Hangi hastanede takip oluyosunBende şaşırdım zaten cnm suyumu içiyorum düzenli bi şekilde zaten detaylı ultrason bakan doktora özellkle sordum suyu nasıl yeterli mi diye evet ormal miktarda yeterli dedi aynı gün kendi doktorum da suyun sınırda çok dikkat et dedi ve hep olumsuz konuştu sıktı canımı
Canım ben de bugün oldum. Sağ kol diye gittim sol kola oldum geldimbenim de niyetim oydu,hemşire direkt sol kolunu aç dedi:)
Bebeklerim??ikiz mi yoksa?iyi akşamlar hanımlar;
bu decavit bana yaramıyor ya. ya başımı ağrıtıyor, ya ishal yapıyor. zaten sevmiyorum ilaç içmeyi. bunu da bırakmaya karar verdim.
herkesin bebişi iyidir inşallah.
henüz göbeğime laf atan olmadı. galiba kilo aldığımı düşünüyorlar. gerçi laf etseler de çok tın yani. ben ve bebeklerim iyi olsun yeter ki.
Göreceli mi ki bu sıvı değişsin dr.a göre Allah Allah..söyledin mi canım farklı konuşuyorsunuz diye?Bende şaşırdım zaten cnm suyumu içiyorum düzenli bi şekilde zaten detaylı ultrason bakan doktora özellkle sordum suyu nasıl yeterli mi diye evet ormal miktarda yeterli dedi aynı gün kendi doktorum da suyun sınırda çok dikkat et dedi ve hep olumsuz konuştu sıktı canımı
Nasıl yani sadece karın büyüklügünden erken dogum yapacagin kanısına mı varıyorlar?Allah korusun ya ...bu ne cahillik bu ne densizliktir...kızlar benimde bu ara bu kilo ve göbek büyüme muhabbetine moralim bozuluyor. Gören karnın çok büyümüş diyor bide dün kesin erken doğum yaparsın sen 7 aylık göbeği gibi görünüyor dediler. sinirlerim çok bozuk. aradaki farkı gönderiyorum sizcede çok mu büyük. Hamilelik depresyonuna girdim sanırım.
yok canım. iki kızım var, 3. yolda ya, onu kastettim :)Bebeklerim??ikiz mi yoksa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?