Ah tamamm hatirladım şimdi.Allah bağıslasın yavrularını maşallahyok canım. iki kızım var, 3. yolda ya, onu kastettim :)
Soyledim cnm ben az goruyorum sen yine de dediklerimi yap dediGöreceli mi ki bu sıvı değişsin dr.a göre Allah Allah..söyledin mi canım farklı konuşuyorsunuz diye?
Denizli deyim ben cnm tekden diye ozel bi hastanedeHangi hastanede takip oluyosun
Ben de denizlideyim canim..doktorun kim?Denizli deyim ben cnm tekden diye ozel bi hastanede
Aynen öyle ağzına sağlık cnm ben kimseyi takmiyorum umrumda değil kimse valla tinlamam bile boş konuşanlarıSelam kızlar. Artık uğrayamıyorum burayagünlerim bu ara biraz yoğun geçiyor. Oğlana tuvalet eğitimindeyim de şükürler olsun zor kısmını atlattık. Zamanla çok daha iyi olacak inşallah.
Göbekler büyümüş. Kilolar artmış. Maşallah maşallahkızlar çevrenizdeki çatal dilli çok bilmişlerin LAFlarına ne çok itibar ediyorsunuz; aşk olsun ya size bıkbıkbık.. konuşanların çoğu bi ara hamileydi ve homini yedi afedersiniz götü başı ağzı burnu eli ayağı ayrı şişti;yattığı yerden zor kalktı, sağı solu ağrıdı, sürekli uykusu geldi hali mecali kalmadı! O zamanlarını unuttukları için 'aaa!ben hiç öyle olmadım' 2sn sonra 'ben neler çektim sen haline şükret' gibi tutarsızlıklar yaşarlar. Kilolar verilmiyor vs vs gibi safsatalara hele hiiiiç inanmayın milyonlarca kadın doğuruyor ve zayıflıyor! O zayıflayamamışsa bu onun iradesizliğidir! Heee bide 'kız bu ne kaç aylıksın sen?yoksa ikiz mi' ya da 'ay İlahi çocuk nerende?nasıl hamilesin sen' sorularına hiç takılmayın bunu söyleyenler yukarıda saydıklarımdan farklı bi örnekleme. Zaten bir çoğu da henüz hamile olmayan tipler.
Sağlıklıyım!Evlatlarım da sağlıklı! Sonsuz kez şükürler olsun rabbime
Özendim size bende göbek paylaşcam bi ara
Denizli deyim ben cnm tekden diye ozel bi hastanede
Merhaba kızlar bende denizlideyim odakta murat beye gidiyorum. Siz hangi dr a gidiyorsunuzBen de denizlideyim canim..doktorun kim?
Merhaba canim..benim doktorum Nuray Aydin..kendi muayenahanesinde calisiyor..Merhaba kızlar bende denizlideyim odakta murat beye gidiyorum. Siz hangi dr a gidiyorsunuz
Dogru söylüyosun valla bende iki gündür bunalima girdim resmen sonra amann dedim silkelendim yani burda kızların yazdiklarini falan okuyuncaSelam kızlar. Artık uğrayamıyorum burayagünlerim bu ara biraz yoğun geçiyor. Oğlana tuvalet eğitimindeyim de şükürler olsun zor kısmını atlattık. Zamanla çok daha iyi olacak inşallah.
Göbekler büyümüş. Kilolar artmış. Maşallah maşallahkızlar çevrenizdeki çatal dilli çok bilmişlerin LAFlarına ne çok itibar ediyorsunuz; aşk olsun ya size bıkbıkbık.. konuşanların çoğu bi ara hamileydi ve homini yedi afedersiniz götü başı ağzı burnu eli ayağı ayrı şişti;yattığı yerden zor kalktı, sağı solu ağrıdı, sürekli uykusu geldi hali mecali kalmadı! O zamanlarını unuttukları için 'aaa!ben hiç öyle olmadım' 2sn sonra 'ben neler çektim sen haline şükret' gibi tutarsızlıklar yaşarlar. Kilolar verilmiyor vs vs gibi safsatalara hele hiiiiç inanmayın milyonlarca kadın doğuruyor ve zayıflıyor! O zayıflayamamışsa bu onun iradesizliğidir! Heee bide 'kız bu ne kaç aylıksın sen?yoksa ikiz mi' ya da 'ay İlahi çocuk nerende?nasıl hamilesin sen' sorularına hiç takılmayın bunu söyleyenler yukarıda saydıklarımdan farklı bi örnekleme. Zaten bir çoğu da henüz hamile olmayan tipler.
Aynenn oyle canmm... Ben de ayni seyleri farkli kelimelerle anlattm.. Insallah akillandi bizim kizcelerSelam kızlar. Artık uğrayamıyorum burayagünlerim bu ara biraz yoğun geçiyor. Oğlana tuvalet eğitimindeyim de şükürler olsun zor kısmını atlattık. Zamanla çok daha iyi olacak inşallah.
ayyy Adana yı da bilirim iki kez geldim oraya ikisinde de evden klimanın altından çıkamadım hiç gezip dolaşamadım nemden boğuluyordumEki Görüntüle 1806110
Bende adanadayim bende sabahlarim beraber sıcaktan yatilmiyor zaten birde hamile olunca hiç yatamam artik
bence sen kalk gel istanbula anneneAynen oylee su an bahar zaten mayis haziranda normal bi yaz olurr.. Temmuz agustos da kavrulma zamanihayirlsii olsnn... Ay annende olcaksan ne guzel.. Benm caaannnimm anam istanbulda dogumdan once gelcek tabi yanmda olcak ama ne zaman gelebilir bilmiyorm tabi.. Bir de ekimde de abimn dugun var ortaligi fena karistirdk biz bizdikla
günaydınn o bel ağrısı bende de var sağ kalçamın üstü çıkmış gibi ammaaa bugün cuma nasıl hissedersen o haftan öyle geçermiş o yüzden maşaAllah çok iyiyizzgünaydın kızlar. bel ağrısı yorgunluk ve uykusuzlukla bir güne başladık hayırlısı ile
ayyy Adana yı da bilirim iki kez geldim oraya ikisinde de evden klimanın altından çıkamadım hiç gezip dolaşamadım nemden boğuluyordumAllah kolaylık versin valla zor o zman yaza doğru hep beraberiz geceleri
bence sen kalk gel istanbula annenekadın hem senle ilgileni hem düğün hazırlığında gözü arkada kalmaz ekime kadar da ele avuca gelir bebişin ne güzel ya beraber kombin olursun bızdığınla
Günaydın bende de var aynı agrilardan ama ben daha çok midemden şikayetçiyim sol tarafima yatamiyorum bazende midem kesiliyo gibi müthiş bi acıyla uyanıyorum yara var sanki böyle bi aci yok ya aglayasim geliyor normal mi sizce bebek vuruyodur diyolargünaydınn o bel ağrısı bende de var sağ kalçamın üstü çıkmış gibi ammaaa bugün cuma nasıl hissedersen o haftan öyle geçermiş o yüzden maşaAllah çok iyiyizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?