2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Selam kızlar. Artık uğrayamıyorum buraya günlerim bu ara biraz yoğun geçiyor. Oğlana tuvalet eğitimindeyim de şükürler olsun zor kısmını atlattık. Zamanla çok daha iyi olacak inşallah.
Göbekler büyümüş. Kilolar artmış. Maşallah maşallah kızlar çevrenizdeki çatal dilli çok bilmişlerin LAFlarına ne çok itibar ediyorsunuz; aşk olsun ya size bıkbıkbık.. konuşanların çoğu bi ara hamileydi ve homini yedi afedersiniz götü başı ağzı burnu eli ayağı ayrı şişti;yattığı yerden zor kalktı, sağı solu ağrıdı, sürekli uykusu geldi hali mecali kalmadı! O zamanlarını unuttukları için 'aaa!ben hiç öyle olmadım' 2sn sonra 'ben neler çektim sen haline şükret' gibi tutarsızlıklar yaşarlar. Kilolar verilmiyor vs vs gibi safsatalara hele hiiiiç inanmayın milyonlarca kadın doğuruyor ve zayıflıyor! O zayıflayamamışsa bu onun iradesizliğidir! Heee bide 'kız bu ne kaç aylıksın sen?yoksa ikiz mi' ya da 'ay İlahi çocuk nerende?nasıl hamilesin sen' sorularına hiç takılmayın bunu söyleyenler yukarıda saydıklarımdan farklı bi örnekleme. Zaten bir çoğu da henüz hamile olmayan tipler.
Sağlıklıyım!Evlatlarım da sağlıklı! Sonsuz kez şükürler olsun rabbime

Özendim size bende göbek paylaşcam bi ara

Aynen öyle ağzına sağlık cnm ben kimseyi takmiyorum umrumda değil kimse valla tinlamam bile boş konuşanları

Dogru söylüyosun valla bende iki gündür bunalima girdim resmen sonra amann dedim silkelendim yani burda kızların yazdiklarini falan okuyunca

Aynenn oyle canmm... Ben de ayni seyleri farkli kelimelerle anlattm.. Insallah akillandi bizim kizceler

Ay bana da hatirladm simdi kadinin biri daha 4 ayliktm ustelik bu kadar gobek de yoktu, dogum yakin galiba dediii ama ben gulerek herkese anlattm bile bunu kadin gelms 60 ina hamile oldugu gunleri mi hatirlicak ya da o an kizi gelini mi aklina gelcek dusunceli mi olcak nerdeee.... iste laf olsn torba dolsnn...

Eki Görüntüle 1806110

Bende adanadayim bende sabahlarim beraber sıcaktan yatilmiyor zaten birde hamile olunca hiç yatamam artik
ayyy Adana yı da bilirim iki kez geldim oraya ikisinde de evden klimanın altından çıkamadım hiç gezip dolaşamadım nemden boğuluyordum Allah kolaylık versin valla zor o zman yaza doğru hep beraberiz geceleri
bence sen kalk gel istanbula annene kadın hem senle ilgileni hem düğün hazırlığında gözü arkada kalmaz ekime kadar da ele avuca gelir bebişin ne güzel ya beraber kombin olursun bızdığınla

Sorma illa ben de gelecem dedi dayimin dugunune simdiden butun planlari kendine gore cevirtti valla...

Sen de haklisn da iste o zman da esim mirin kirin ediyo dugunde bile bi on gun once falan gideriz biz bizdikla insallah dedm napcam ben o kadr sure diyo tabi bi de kizi olcak artk.. Hayirlisi bakalm canm bi seyler olcak artk insallah saglikl dogsunlar hepsi hallolurr vall dusundm kombini de zor gibi geldi ben koyu giyerm genelde cunku acik tenliym ama kizceye koyu olmaz simdi o ya beyaz giyer ya pudra falan boyle gelinlik gibi elbise sac bandi falan ayyy yemelikk

Gunaydin güzel anneler :) Gobekleriniz ne guzel olmuş :) Bana da geçen biri dedi ki yakında doğum mu var 4aylık diyince şok oldu ne ilginç insanlar var ne guzel tatli olmuş falan filan diyeceklerine hemen ığneleme çabaları

günaydınn o bel ağrısı bende de var sağ kalçamın üstü çıkmış gibi ammaaa bugün cuma nasıl hissedersen o haftan öyle geçermiş o yüzden maşaAllah çok iyiyizz
Günaydın bende de var aynı agrilardan ama ben daha çok midemden şikayetçiyim sol tarafima yatamiyorum bazende midem kesiliyo gibi müthiş bi acıyla uyanıyorum yara var sanki böyle bi aci yok ya aglayasim geliyor normal mi sizce bebek vuruyodur diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…