canım ben 2 hafta önce ağlaya ağlaya apar topar nasıl hastaneye gittim bi bilsen herkeside korkuttum suyum geliyo diyo meğersem altıma kaçırmışım doktorda suyum geliyo diye diyince bi panikledi hemen ultrasona aldı baktık bebiş hareketli suyuda normal öyle bi rahatladımki idrar kaçırma hamilelikte çok normal bi olaymış ama genelde son haftalarda rastlanırmış ama bende erken olmuş şimdi eşimle hatırlayıp gülüyoruz inşallah hepimiz sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucağımıza sonrada bu hallerimizi gülerek hatırlarız.içiyorum cnm 3 litre su fazlası var eksği yok yani ve çok içmeye başladığımdan beri akıntım çok oluyo normal mi acaba bu durum yoksa benm akıntı sandığım idrar kaçağı mı anlayamıyorum
canım ben 2 hafta önce ağlaya ağlaya apar topar nasıl hastaneye gittim bi bilsen herkeside korkuttum suyum geliyo diyo meğersem altıma kaçırmışım doktorda suyum geliyo diye diyince bi panikledi hemen ultrasona aldı baktık bebiş hareketli suyuda normal öyle bi rahatladımki idrar kaçırma hamilelikte çok normal bi olaymış ama genelde son haftalarda rastlanırmış ama bende erken olmuş şimdi eşimle hatırlayıp gülüyoruz inşallah hepimiz sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucağımıza sonrada bu hallerimizi gülerek hatırlarız.
aynen benimde sağ kalçamın üstü. hadi yaa o zaman bende çok iyiyimgünaydınn o bel ağrısı bende de var sağ kalçamın üstü çıkmış gibi ammaaa bugün cuma nasıl hissedersen o haftan öyle geçermiş o yüzden maşaAllah çok iyiyizz
Bebeğin kilosu boyu ne kadar oluyo bu haftada bu altta yazanla uyumlumu genelde ?kızlar günaydın...
Bayağıdır yazamadımm.. İnşallah herkes iyidir.. Geçmişi de okuyamadım..
Biz iyiyiz çok şükür.. Büyüyyoruz.. Hatta bayağı büyüdük diyebilirim
Musmusmutluu hamiş günleriniz olsunnnnnnnn inşallah
benim de çok nadir hareketleri harekette sayılır mı bilmiyorum ama içimde bişey oynuyor benim karnım kaşınıyor içten tuhaf yani anlayamıyorum henüzGünaydın kızlarrr.. bebegim hareketlerini henüz hissedemiyorum. sizde durumlar nasıl
eşin de haklı çocuğu seni görmek isticek falan en azından 40ına kadar kalcan adam kafayı yer
Sorma illa ben de gelecem dedi dayimin dugununesimdiden butun planlari kendine gore cevirtti valla...
Sen de haklisn da iste o zman da esim mirin kirin ediyo dugunde bile bi on gun once falan gideriz biz bizdikla insallah dedm napcam ben o kadr sure diyotabi bi de kizi olcak artk.. Hayirlisi bakalm canm bi seyler olcak artk insallah saglikl dogsunlar hepsi hallolurr vall dusundm kombini de zor gibi geldi ben koyu giyerm genelde cunku acik tenliym ama kizceye koyu olmaz simdi o ya beyaz giyer ya pudra falan boyle gelinlik gibi elbise sac bandi falan ayyy yemelikk
benim de öyle canım midem sorunlu olduğu için normalde onla ilgili sıkıntıyı takmıyorum bazen uykumdan kaldırıyo beni bende kalkıp 1 bardak soğuk süt içiyorum sonra yastığımı dikleştirim yarı oturur vaziyette uzanıyorum geçince yada hafifleyince uyumaya çalışıyorum tabi bazen sabaha kadar uyutmuyor da..sağımda bebek var sağa dönemiyorum hep solda da yatamıyorum benim için de geceleri şimdiden işkence ama napalım sağlıkla gelsin de ben bunlara razıyımGünaydın bende de var aynı agrilardan ama ben daha çok midemden şikayetçiyim sol tarafima yatamiyorum bazende midem kesiliyo gibi müthiş bi acıyla uyanıyorum yara var sanki böyle bi aci yok ya aglayasim geliyor normal mi sizce bebek vuruyodur diyolar
aynı şeyleri yaşıyorsak demekki normal şeyler bunlar canı o yüzden pek takmamak lazım ben dün yürüyüşe başladım akşamları 1 saat kadar mesela bugün o kadar yok ağrım etkisi olduğunu düşünüyorum canımaynen benimde sağ kalçamın üstü. hadi yaa o zaman bende çok iyiyim
Hayır canım hiç de 7 aylık görünmüyorsun cok zayıfmışsın kemik yapısı olarak zayıf insanlarda ani kilo değişimleri daha cok belli olur sadece.harika görünüyorsun tam kıvamı :)
içiyorum cnm 3 litre su fazlası var eksği yok yani ve çok içmeye başladığımdan beri akıntım çok oluyo normal mi acaba bu durum yoksa benm akıntı sandığım idrar kaçağı mı anlayamıyorum
Günaydın kızlarrr.. bebegim hareketlerini henüz hissedemiyorum. sizde durumlar nasıl
ikili testim iyi çıkmıştı.dörtlüde yaş riskim 116/1 diğeri 922/1 çıktı.korkuyorum, 12 nisanda detayli var.
benim de çok nadir hareketleri harekette sayılır mı bilmiyorum ama içimde bişey oynuyor benim karnım kaşınıyor içten tuhaf yani anlayamıyorum henüz
eşin de haklı çocuğu seni görmek isticek falan en azından 40ına kadar kalcan adam kafayı yero minnoşu düşünemiyorum yaaa sen anlatınca gözümün önüne geldi böyle yumak yumak ısırasım geldi valla
Umarım iyidir sağlıklıdır canım seninde dediğin gibi hepimizin ki, aynen dediğin gibi bende yok sarışın olsun,yok ben oğluma neler neler yapcam diye düşünürken,çok çok daha mühim birşey var bu konuda,sağlığı zekası yerinde olsun allahım inş. Ya allahım nolur gücenme bana,gerçekten çok korktum, anne karnında down sendromlu çocuklar nasıl görünüyor diye hatta baktım,oğlumun renkli fotosuyla karşılaştırdım. Ay sonra bir ağlama krizi geldi sana anlatamamm. Offff çok kötü oldum. Allahım hayırlısını,kısmetimizi nasip etsin. Gerisi boş nabalım.
Ya cnm bende ondan korkuyorum bilio musun bi de benim doktor sinirda suyun dedi daha cok korktum cok su iciyorum artik bende doktora dedim su gibi akintim oluyo acaba cocugun suyu mu diye su oyle azar azar gelmez birden gelir 48 saat icinde de dogum olur dedi ama bana cok inandirici gelmedi cunku burdan cok arkadasi duydum sizinti varmis keseden yavas yavas gelmisbve bitmis suyucanım ben 2 hafta önce ağlaya ağlaya apar topar nasıl hastaneye gittim bi bilsen herkeside korkuttum suyum geliyo diyo meğersem altıma kaçırmışım doktorda suyum geliyo diye diyince bi panikledi hemen ultrasona aldı baktık bebiş hareketli suyuda normal öyle bi rahatladımki idrar kaçırma hamilelikte çok normal bi olaymış ama genelde son haftalarda rastlanırmış ama bende erken olmuş şimdi eşimle hatırlayıp gülüyoruz inşallah hepimiz sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucağımıza sonrada bu hallerimizi gülerek hatırlarız.
yerim senin prensesiniiiiAyyy de mi ama tam maskot olcak dugunde cok rahatsiz etmeseler bari prensesimiaynen o kadar uzun kalamayz iste o da hakli ama en azndan ikna edersem dugunden bi iki hafta once gidecem istanbula.. E o da biricik abim anam ben napim
Kiz hareketten bahsetmissiniz de valla ben bi kac gundur baya gurultulu hissediyormhatta dun aksam hep ayni saatlerde kimildadigi icn actm karnimi koydm elimi sonra da izledm bi tane bamm diye bi tekme geldi resmen gobegimden gorundu ayyy ne tatliydiii Babasi yakalayamadi o ani, eliyle de simdilk pek hissedemiyo tabi ufak hareketleri.. Yakinda onlar da hissederr..
hemde ne maskot tüm ilgi onda olcak nazar değmese bari kuzucuğa nazar duası falan oku düğüne gitmeden önceAyyy de mi ama tam maskot olcak dugunde cok rahatsiz etmeseler bari prensesimiaynen o kadar uzun kalamayz iste o da hakli ama en azndan ikna edersem dugunden bi iki hafta once gidecem istanbula.. E o da biricik abim anam ben napim
Kiz hareketten bahsetmissiniz de valla ben bi kac gundur baya gurultulu hissediyormhatta dun aksam hep ayni saatlerde kimildadigi icn actm karnimi koydm elimi sonra da izledm bi tane bamm diye bi tekme geldi resmen gobegimden gorundu ayyy ne tatliydiii Babasi yakalayamadi o ani, eliyle de simdilk pek hissedemiyo tabi ufak hareketleri.. Yakinda onlar da hissederr..
sağol canım. hepimizinkini bağışlasın Rabbim :)Ah tamamm hatirladım şimdi.Allah bağıslasın yavrularını maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?