2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
içiyorum cnm 3 litre su fazlası var eksği yok yani ve çok içmeye başladığımdan beri akıntım çok oluyo normal mi acaba bu durum yoksa benm akıntı sandığım idrar kaçağı mı anlayamıyorum
canım ben 2 hafta önce ağlaya ağlaya apar topar nasıl hastaneye gittim bi bilsen herkeside korkuttum suyum geliyo diyo meğersem altıma kaçırmışım doktorda suyum geliyo diye diyince bi panikledi hemen ultrasona aldı baktık bebiş hareketli suyuda normal öyle bi rahatladımki idrar kaçırma hamilelikte çok normal bi olaymış ama genelde son haftalarda rastlanırmış ama bende erken olmuş şimdi eşimle hatırlayıp gülüyoruz inşallah hepimiz sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucağımıza sonrada bu hallerimizi gülerek hatırlarız.

İdrar kaçırma bende de oluyor, :) çok gülünce, hapşırınca vs... Selpak marka günlük ped var onu kullanıyorum ben. Başka bir çözüm bulamadım

Bebeğin kilosu boyu ne kadar oluyo bu haftada bu altta yazanla uyumlumu genelde ?

Ara ara nefessiz kaldıgımı hıssedıyorum bır de nasıl tarıf etsem bılemedım tam catı oluyor herhalde ıkı bacagımın kesişimi gıbı dusunun cok agrıyor normal mi arkadaslar

Günaydın kızlarrr.. bebegim hareketlerini henüz hissedemiyorum. sizde durumlar nasıl
benim de çok nadir hareketleri harekette sayılır mı bilmiyorum ama içimde bişey oynuyor benim karnım kaşınıyor içten tuhaf yani anlayamıyorum henüz
eşin de haklı çocuğu seni görmek isticek falan en azından 40ına kadar kalcan adam kafayı yer o minnoşu düşünemiyorum yaaa sen anlatınca gözümün önüne geldi böyle yumak yumak ısırasım geldi valla

benim de öyle canım midem sorunlu olduğu için normalde onla ilgili sıkıntıyı takmıyorum bazen uykumdan kaldırıyo beni bende kalkıp 1 bardak soğuk süt içiyorum sonra yastığımı dikleştirim yarı oturur vaziyette uzanıyorum geçince yada hafifleyince uyumaya çalışıyorum tabi bazen sabaha kadar uyutmuyor da..sağımda bebek var sağa dönemiyorum hep solda da yatamıyorum benim için de geceleri şimdiden işkence ama napalım sağlıkla gelsin de ben bunlara razıyım
aynen benimde sağ kalçamın üstü. hadi yaa o zaman bende çok iyiyim
aynı şeyleri yaşıyorsak demekki normal şeyler bunlar canı o yüzden pek takmamak lazım ben dün yürüyüşe başladım akşamları 1 saat kadar mesela bugün o kadar yok ağrım etkisi olduğunu düşünüyorum canım

Herkese Günaydın Musmutlu hayırlı cumalarınız olsun inşallah :)

Hayır canım hiç de 7 aylık görünmüyorsun cok zayıfmışsın kemik yapısı olarak zayıf insanlarda ani kilo değişimleri daha cok belli olur sadece.harika görünüyorsun tam kıvamı :)

Kim söylediyse çok büyük densizlik etmiş bence göbeğiniz gayet normal fiziksel yapınıza göre. Genelde zayıf annişlerde daha bi belli oluyo göbiş tatlı tatlı

içiyorum cnm 3 litre su fazlası var eksği yok yani ve çok içmeye başladığımdan beri akıntım çok oluyo normal mi acaba bu durum yoksa benm akıntı sandığım idrar kaçağı mı anlayamıyorum

Cnm bende günde ortalama 3 litre su içiyorum. Ve en az 2 kez günlük ped değiştiriyorum. Çok akıntım var bnmde. Geçen hafta kontrole gitmiştim idrar tahlili yaptı hafifbi bakteri var dedi doktor. Monurol saşe verdi antibiyotiğe gerek yok dedi. Ama akıntının olması da normalmiş öyle söyledi.

Günaydın kızlarrr.. bebegim hareketlerini henüz hissedemiyorum. sizde durumlar nasıl

Benim sıpam bazen inanılmaz hareketli olabiliyor. Mesela rutin saatimden daha geç yattığımda, bazen neşeli müzik dinlediğimde, geçen akşam sinemaya gitmiştim orda hiç durmadı maşallah.

Kızlar bende 1 aydır decavit ve magvital ve adını unuttuğum bi vitamin daha alıyorum. Ama bacak kasılmalarıma falan hiç etki etmemişti. Bazen sabah kalktığımda basamıyodum o kdr kötüydü. Boyun ve sırt ağrısı ztn fenaydı. Egzersiz yapmaya karar verdim ve 2 haftadır da devam ediyorum neredeyse her akşam 30dk ile 1.5 saat arası değişiyor. (Bu arada doktorumla konuşarak başladım bana direk pilates yapabilirsin en etkilisi o dedi) Evde yapıyorum Ebru Şallıyı açıyorum youtube dan. Sadce beni zorlamayacak hareketleri yapıyorum. Zorlandığımı hissettiğim an bırakıyorum. Vee spor yaptığımdan beri neredeyse hiç ağrım kalmadı. Sadece hafta sonu şehir dışındaydım yapamadım. P.tesi sbhı hafif bir kasılma yine oldu ayağımda. Böyle sorunu olanlar bi deneyebilirler bence. Doktora sorarak tabiki.

Birde başıma gelen komik bir şeyi anlatayım. Çarşamba sabahı tartıldım ve kilom 63,5 çıktı. O akşam dışarda yemek yedim üstüne birde sinemaya gittik ben bol tuzlu mısır yedim mi. Hoop sabahki kilomu söyleyim size 64,8 ben şookkk 1 günde yaptığım ödem inanılmazdı şuan hala inanmak istemiyorum. Dünden beri resmen hiç tuz almıyorum Aman dikkat annişler düşmeyin benim hatama sakın havalar ısınırken tuza dikkat

Ayyy de mi ama tam maskot olcak dugunde cok rahatsiz etmeseler bari prensesimi aynen o kadar uzun kalamayz iste o da hakli ama en azndan ikna edersem dugunden bi iki hafta once gidecem istanbula.. E o da biricik abim anam ben napim

Kiz hareketten bahsetmissiniz de valla ben bi kac gundur baya gurultulu hissediyorm hatta dun aksam hep ayni saatlerde kimildadigi icn actm karnimi koydm elimi sonra da izledm bi tane bamm diye bi tekme geldi resmen gobegimden gorundu ayyy ne tatliydiii Babasi yakalayamadi o ani, eliyle de simdilk pek hissedemiyo tabi ufak hareketleri.. Yakinda onlar da hissederr..

yaaaa senın bu mesajtan sonra bende arastırdım bılıyor musunnn offf offffff esıme bahsettım azcık, cok kızdı kızımı kusturme kızdırma ne bıcım konusuosun fılan dedı bana ıyıce vıcdan yaptım. neyse dusundum bende sımdıden cokkk sevıyorum mınıgımı ıcımı ferah tutucam ve sadece ıyılıgımıze beslenmemıze gelecek gunlerımıze odaklanıcam dedım. bu gece de ruyamda gordum kızımı dogmustu 3 yasındaydı ve ben ıkıcıye hamıleydım ve oda kız dıye cok sevınıyordum kızım da sevınıyordu guzel mı guzel tatlı mı tatlı sevecen bır mınık bır abla adayı ve ıkıncısı de yolda... ay allahım gorelım ınsallah o gunlerı daha bırını doguramadık ama

Hayırlı Cumalar annecikler ve melekleri
Günümüz bereketli olsun, pıtır pıtır hareketli olsun
Bugün detaylısı olanlar hayırlı haberler ile gelin inşallah
İdrar kaçırma bende de oluyor hapşırma, çok gülmede falan
Size yazarken kuzum da pıtır pıtır şuan, oda arkadaşlarına selam söylüyor sanırsam
Göbeğimin bir sağında bir solunda maşaAllah

Bu arada bebek güncesi alan varmı hanımlar

Ya cnm bende ondan korkuyorum bilio musun bi de benim doktor sinirda suyun dedi daha cok korktum cok su iciyorum artik bende doktora dedim su gibi akintim oluyo acaba cocugun suyu mu diye su oyle azar azar gelmez birden gelir 48 saat icinde de dogum olur dedi ama bana cok inandirici gelmedi cunku burdan cok arkadasi duydum sizinti varmis keseden yavas yavas gelmisbve bitmis suyu

yerim senin prensesiniiii Maşallah kuzucuklarımıza

hemde ne maskot tüm ilgi onda olcak nazar değmese bari kuzucuğa nazar duası falan oku düğüne gitmeden önce görümce olarak baş köşede olman lazım zaten erkenden git biraz görümcelik yapa :d darısı başıma aabim evlense de şöyle bi oynasamm

ben tekme yiyemedim henüz ama var bi kıpırdama göbekli olduğum için fazla hissedemiyorum ama sanki kalp atışlarını hissediyorum elimi koyunca atıo pıt pıt yani tekmeleyeceği günleri sabırsızlıkla bekliyorumm bendee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…