- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Hayırlı Cumalar annecikler ve melekleri
Günümüz bereketli olsun, pıtır pıtır hareketli olsun
Bugün detaylısı olanlar hayırlı haberler ile gelin inşallah
İdrar kaçırma bende de oluyor hapşırma, çok gülmede falan
Size yazarken kuzum da pıtır pıtır şuan, oda arkadaşlarına selam söylüyor sanırsam
Göbeğimin bir sağında bir solunda maşaAllah
Bu arada bebek güncesi alan varmı hanımlar
yerim senin prensesiniiiiMaşallah kuzucuklarımıza
hemde ne maskot tüm ilgi onda olcak nazar değmese bari kuzucuğa nazar duası falan oku düğüne gitmeden öncegörümce olarak baş köşede olman lazım zaten erkenden git biraz görümcelik yapa :d darısı başıma aabim evlense de şöyle bi oynasamm
ben tekme yiyemedim henüz ama var bi kıpırdama göbekli olduğum için fazla hissedemiyorum ama sanki kalp atışlarını hissediyorum elimi koyunca atıo pıt pıt yanitekmeleyeceği günleri sabırsızlıkla bekliyorumm bendee
Günaydın kızlarrr.. bebegim hareketlerini henüz hissedemiyorum. sizde durumlar nasıl
Rabbim korusun bebişlerimizi inşaAllahAmann Allah korusun canm aynen dua da okurum nazar boncugu da takarmmayy evet ben gorumcekim bas kose bizimmm hem de kucuk goruncekle amin insallah senin abicin de hayirli bi kismet bulur evlenir canm..
Evet kalp atisi gibi bi his oluyo ama olabilir de sanirm artk.. Ben de gobekliydm biraz aslnda ama her seye gore degisiyo ya ben de son iki haftadir hissetmeye basladm baya..
Rabbim korusun bebişlerimizi inşaAllahtabiki de baş köşe sizin iki kişilik bi köşe ahh nerde o günlerr yaşlandı ama hiiç niyeti yok hakta veriyorum aslında ama napalım kısmettt bende 1 haftadır falan sağ bölgemde bebiş ya ondan anlıorum bi orda var hareketlilik yumruklasa tekmese keşke benim burdayım ben dese
Beeeen ilk öğrendiğimde d&r dan almıştım :)Hayırlı Cumalar annecikler ve melekleri
Günümüz bereketli olsun, pıtır pıtır hareketli olsun
Bugün detaylısı olanlar hayırlı haberler ile gelin inşallah
İdrar kaçırma bende de oluyor hapşırma, çok gülmede falan
Size yazarken kuzum da pıtır pıtır şuan, oda arkadaşlarına selam söylüyor sanırsam
Göbeğimin bir sağında bir solunda maşaAllah
Bu arada bebek güncesi alan varmı hanımlar
ay olsun ya hareket edince insan merak etmiyor en azından ama böyle bişey oldu mu iyi mi diye meraklanıoz dimi yanii?Hayirlisi olsn insallah canm
Simdi boyle diyorz ama arkadasm da tekmelerden oturamiyodu sonlarda artk.. Midesini bulandiriyodu, acitiyodu resmen vallaaaama tabi onlarn verdigi aciya kurbannn
Bebeğin kilosu boyu ne kadar oluyo bu haftada bu altta yazanla uyumlumu genelde ?
BI an önce büyüseler Sağlıcakla doğsalar her günü korkuyla geçirmekten çok yoruldumüç aşağı beş yukarı aynı canım.. Bizim birazcık daha önde gidiyor ama dr o kadar önemli değil diyor..
BI an önce büyüseler Sağlıcakla doğsalar her günü korkuyla geçirmekten çok yoruldum(
B
Beeeen ilk öğrendiğimde d&r dan almıştım :)
Kızlar yarın detaylı ultrason randevum var rapor cd vb neler veriyorlar?Yaptıran arkadaşlardan bilgi rica ediyorum
Tekden de semih mun cnmBen de denizlideyim canim..doktorun kim?
Çok tesekkür ediyorum Anladıgım kadarıyla rapor kesinlikle veriliyor.Peki kendi doktoruma hemen göstermelimiyim 1-2 hafta sonra göstersem olur mu?cnm bana cd vermediler sadece bebek fotolari ve 2 sayfalik rapor vardi devlette yaptirdim ben
Maşallah maşallahSelamlarrr annisler ben de detaylidan geliyorm... Cok sukur her seyimz saglikli
Elleriyle ayaklariyla oynuyodu yaramaz kizim.. Hareketliydi baya.. Yuzunden de bikac kare foto verdi en son bize... Ama vermese de zorlamicaktm saglikli oldunu duydk yaa gerisi bosssonun o dudaklarini yerm yaaa cok tatli Allahm ne guzel duyguuu
27 cm, 460 gram olms bizim bizdikanasi gibi iri azcik
Merhaba annisler doktordan geldim kızımı gördümkipir kipirdi maşallah agizini çenesini yemek yiyor gibi oynatiyordu 370 gr 24 cm olmuş maşallah detayliyada gircektim ama geç saate verdiler okadar saat bekleyemicem için çarşambaya kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?