2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

yerim senin prensesiniiii Maşallah kuzucuklarımıza

Amin insallahhh guzel haberlerle gelelmm hepimiz dee oyy bizden de ona selamlarrr

Hihi sagol tyzesi pek yaramaz benimki

Amann Allah korusun canm aynen dua da okurum nazar boncugu da takarmm ayy evet ben gorumcekim bas kose bizimmm hem de kucuk goruncekle amin insallah senin abicin de hayirli bi kismet bulur evlenir canm..

Evet kalp atisi gibi bi his oluyo ama olabilir de sanirm artk.. Ben de gobekliydm biraz aslnda ama her seye gore degisiyo ya ben de son iki haftadir hissetmeye basladm baya..

Günaydın kızlarrr.. bebegim hareketlerini henüz hissedemiyorum. sizde durumlar nasıl

canımm acaba kılon varda ondan mı hıssetmıyorsun. hafta olarak senınkınden buyuk bnmkı ama ben 1 aydır cok net hıssedıyorum vıdeoları bıle var sımdıden dısardan cok net gorunuyor. ama ben cok zayıfım derım ıncedır yapı meselesı olabılır yada sen farkına varmıyorsundur. bugun olmazsa yarın mutlaka hıssedersın veeeee ogun cokkk mutlu olucaksın hıccc merak etme . yatar pozısyonda dınlenırken bırazcık oynat gobegını elinle hafıfce uyuyorsa uyandır sonra elını koy ama hafıfce bastırarak. her bebek ve anne aynı olmaz bunu da unutma...

Rabbim korusun bebişlerimizi inşaAllah tabiki de baş köşe sizin iki kişilik bi köşe ahh nerde o günlerr yaşlandı ama hiiç niyeti yok hakta veriyorum aslında ama napalım kısmettt bende 1 haftadır falan sağ bölgemde bebiş ya ondan anlıorum bi orda var hareketlilik yumruklasa tekmese keşke benim burdayım ben dese

Hayirlisi olsn insallah canm

Simdi boyle diyorz ama arkadasm da tekmelerden oturamiyodu sonlarda artk.. Midesini bulandiriyodu, acitiyodu resmen vallaaa ama tabi onlarn verdigi aciya kurbannn

B
Beeeen ilk öğrendiğimde d&r dan almıştım :)

Hayirlisi olsn insallah canm

Simdi boyle diyorz ama arkadasm da tekmelerden oturamiyodu sonlarda artk.. Midesini bulandiriyodu, acitiyodu resmen vallaaa ama tabi onlarn verdigi aciya kurbannn
ay olsun ya hareket edince insan merak etmiyor en azından ama böyle bişey oldu mu iyi mi diye meraklanıoz dimi yanii?

BI an önce büyüseler Sağlıcakla doğsalar her günü korkuyla geçirmekten çok yoruldum(

evet canım.. Bugün bir arkadaşım 34 haftalık erken doğum yapabileceğini öğrendi.. Biraz korktum bende açıkçası.. Gün geçtikçe endişem çoğalıyor.. Sabırla beklemek gerek.. Sakin davranmak gerek ama elimizde değil olmuyor..

Kızlar yarın detaylı ultrason randevum var rapor cd vb neler veriyorlar?Yaptıran arkadaşlardan bilgi rica ediyorum

cnm bana cd vermediler sadece bebek fotolari ve 2 sayfalik rapor vardi devlette yaptirdim ben
Çok tesekkür ediyorum Anladıgım kadarıyla rapor kesinlikle veriliyor.Peki kendi doktoruma hemen göstermelimiyim 1-2 hafta sonra göstersem olur mu?

Selamlarrr annisler ben de detaylidan geliyorm... Cok sukur her seyimz saglikli

Elleriyle ayaklariyla oynuyodu yaramaz kizim.. Hareketliydi baya.. Yuzunden de bikac kare foto verdi en son bize... Ama vermese de zorlamicaktm saglikli oldunu duydk yaa gerisi bosss onun o dudaklarini yerm yaaa cok tatli Allahm ne guzel duyguuu

27 cm, 460 gram olms bizim bizdik anasi gibi iri azcik

Bu arada soranlar olmustu.. Bikac kare yuzunden renkli foto, bi de cd verdi yuz kismi sadece renkli bakti zaten diger kisimlari ayrintili bakildi sadece..

Maşallah maşallahkizlarimiza insanın ayrilasi gelmiyor ultrasondan

Cok sukur masallahh,canm oyyy agiz cene falan oynatinca da nasi tatli oluyolarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…