2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Çok tesekkür ediyorum Anladıgım kadarıyla rapor kesinlikle veriliyor.Peki kendi doktoruma hemen göstermelimiyim 1-2 hafta sonra göstersem olur mu?

Ben hemen gosterdim cunku ultrosanda yorumlamiyor birsey demiyorlar eline tutusturup yolluyorlar ozelde oyle mi bilmiyorum. Dr yorumluyor. Allah korusun bir problem felan cikarsa belki dinlenmen gerekir ona gore sana birsey soyler. Ins birsey cikmaz cnm saglikla gelsin bebisin ama sen dr na goster bence aldiktan sonra

Kızlar bu gün karnım çok sert. Hafif bi hareket te sancı yapıyor. Sizde oldu mu böyle bi sey

Maşallah prenseslere Allah sağlıcakla kavuşmak nasip etsin inşallah
Bizde yarın hayırlı haberler ile geliriz umarım
Heycan yaptım şimcik

Bu arada ben bu kutumuzda olan ağrıyı sordum bebek ve eşi aşağıda hala oyuzden dedi 27ve 28haftadan sonra yukarı çıkar dedi birde doktorum ekmek pilav makarnadan uzak dur dedi

Hmmm anladmmm.. Iyi yapmisin sormakla unutmustm ben valla iyi normalse sorun yokk..

Kızlar bu gün karnım çok sert. Hafif bi hareket te sancı yapıyor. Sizde oldu mu böyle bi sey

Belki yormussundur kendini biraz ondan olabilir.. Benm de genelde aksama dogru sertlesiyo daha cok aciyo gibi oluyo ondan soyluyorm dikkat et kendine yorma pek

Maşallah prenseslere Allah sağlıcakla kavuşmak nasip etsin inşallah
Bizde yarın hayırlı haberler ile geliriz umarım
Heycan yaptım şimcik

Aminn insallah canm cok sagol sen de guzel haberlerle gelirsn insallah..

Ay valla heyecanli zaten sormaa.. Ben saati 4 edemedm bi turlu

selam kızlar!

Bu mükemmel havada ofis pencere kenarından sesleniyorum sizlere neyse ki bugün cuma bir saate kadar azat ederler biz sefil köleleri de

Kızlar yarın detaylı ultrason randevum var rapor cd vb neler veriyorlar?Yaptıran arkadaşlardan bilgi rica ediyorum

ben yaptırdım ama bi kaç ultrason fotoğrafından başka bişey vermedi doktor, cd rapor falan yoktu yani

kalbindeki parlaklığı falan hep yüzümüze söyledi, yazılı bişey vermedi

sen de hayırlı haberlerle gelirsin inşallah

bende de ara ara oluyo, özellikle akşamları daha sık hissediyorum, ama genelde benim bağırsaklarımdan kaynaklanıyo gibi, su içince ve biraz yürüyünce de rahatlıyo sanki, neden oluyo bilmiyorum ama hiç aklıma gelip de sormadım doktoruma

İlk defa bu kdr oldu. Korktum bn de ister istemez

2 gündr yoruldum biraz inşallah geçer

O en azından 34.haftayı Görmüş bana bunu şimdiden söylüyolar ben napim :s

Ahh ahh ne güzel pencere kenarındanda olsa güneşi görüyorsun.canın isterse pencereyi açar şöyle bi içine çekersin.ben sabah hastaneye bi giriyorum.akşama kadar kar mı yağıyo bahar mı gelmiş haberim yok.temiz hava almak mümkün değil sürekli klima ve havalandır çslışıyor.çıkardıkları gürültü de cabası.neyse kendimi depresyona bi adım daha yaklaştırdım.sende hiç değilse güneşi görüyorum diye sevinirsin artık

Tamam cnm tavsiye için çok tesekkürler.Hepimizin evladı saglıkla dünyaya gelsin inşallah

Ben aldım canım hamilelik ve bebek güncesi aldım (= tavsiye ederim..

Kızlar bizde detaylıdan geldik kızımız iyi çok şükür ,suyum 20 gündür azdı bugün kontrolde iyi çıktı ,bol su havuç suyu ve istirahat iyi geldi bana ,suyum az diye çok üzülmüştüm çok şükür düzeldi ,benim gibi olan diğer arkadaşlara da acil şifalar dilerim

Selam hanimlar ne güzel bebişler görülmüş güzel haberler alınmış. Güzel haberlerinize çok sevindim. Yalnız artık fotoğraf paylaşan yok nerde bebişler
Benimde karnımda yorgunluktan bir ağrı var kendimi zorladım farkettim. Ama bir ah bile diyemiyorum annem direk bağırıp çağırıyor bu kadar gezilir mi diye , bende oğlumu memnun etmek istiyorum arada kaldım :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…