2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kilolu kaldımdan kastın ne :) gayet normalsin karnında gayet iyi ben hiç böyle resimler çekmedim doğrusu ama iyi akıl etmişsiniz benim de ancak bu kadardır karnım maşallah

Ben cekmeye devam edicem degisimi gormek icin. Cunku esim buyumedigini ileri suruyo :)

İyi geceler kızlar.
Bu gece büyük oğlum bi türlü uyumadı şuanda ayağımda sallıyorum..durum o kadar fena yani türlü türlü bahaneler bulup durdu.. Yok resim çizcem,vay uçakla uynicam...en son kardeşimi sevcem diyerekten karnımı öpüp okşadı bayaa bi
Öğretmenine 'benim annemin karnında Bebek var ama benim karnımda yok' demiş
Orta yaş hanım ablaları memnun edemiyorum. Hamile kalmadan önce 'yaa sen çok zayıfsın biraz kilo alsan' diyen ablalar şimdi geçmiş karşıma 'maşallah semirdin bişeye benzedin ama çok kilo aldın' demeye başladılar. Ayyyy!! Tatlışkolarım benim naapsınlar..laf ola beri gele
Hele birinin kızı hamile benimle aynı haftalarda oğlu olacakmış aman bi havalarda duyan şehzade doğuruyor sanar sanki erkek doğurunca baş arşa değiyor töbe bismillah! Bana diyorki 'benim kız da senle aynı kaç kilo aldın?' 5 deyince 'aaaaaaa naaptın çok fazla almışsın ama zaten belli oluyor benim kız daha 2 kilo aldı dikkat ediyor sen hiç dikkat etmiyorsun çok yemiyor musun?elin ayağın şişer birazdan ödem olursun..çocuk içinde büyüyemez..erken doğar..zor doğurursun vs vs vs' demez mi kiloyla ilgili bi takıntım yok yanlış anlaşılmasın. Heleki kızını da tanıyorum hiiiiç umursamam İçimi şişirdi;resmen yediklerimi saydı en son dayanamadım 'abla benim bi tane daha var gidiş dönüş yollarını az biraz biliyorum sen sıkıntı etme. Kızın da dikkat etsin tabi biraz kilolu sonra bana saydıkların Allah muhafaza başına gelir' dedim çıt yok! Aslında daha fazlasını söylemeyi haketti ama neyyyseeee...
Demem o ki... Zayıf ya da kilolu hamile kalmak bir şeyi değiştirmiyor. Her ikisinde de millete batıyor
Yiyorum içiyorum misler gibi kilo alıyorum

Yarasın cnm bebisine ye iç ohh sefamiz olsun

Hhaaha çok güldüm cevaplarına süpersininbanaa kiloyla ilgili kimse bişey demiyo çok şükür 5 kilo almışım ama hissettiğim 15...
Benim oğlum da geçen çok güldürdü beni "oğlum oyuncaklarını toplar mısın " dedim bana; " anne toplayamam karnım ağrıyo çünkü karnımda bebek var " dedi ben şok:)
Eşime nazlanırken yakalamışş demek kii

Gunaydin kizlar dun tetanoz asimizi olduk bizde simdilik hic bi sikayetim yok cok sukur sol koluma vurdu asiyi gece de sol kolumun uzerine uyuyabildim daha sonra mi cikacak etkileri bilemiyorum belki de ikinci dozum oldugu icin bunye alisti :) arkadaslar bi de doktoruma su gibi akintim oluyo arada demistim bana mixovul diye fitil ve travazol diye bi krem yazdi ama eczaneden esime mixovul yerine neo penotran diye bi fitil vermisler geri gonderdim tekrar aynisini vermisler icerikleri ayni olmasa sistem vermez zaten demisler ama yine de huzursuz oldum doktor verdiginde bile cekindim kullanmaya simdi hic kullanasim yok beni beklio evde kullanamiyorum sizlerden bunu kullanan var mi hamileyken

canım çok geçmiş olsun , inşallah ağrı filan yapmaz . bu hafta p.tesi yaptırdım , ilk üç gün kolumu kıpratamadım , çok ağrıdı , geceleri uyuyamadım , yok böyle bi ağrı , şu an 6. günüm ama hala o iğne vurulduğu yer batıyo resmen , allahım ne dayanılmaz bi acıydı , sürekli pamuklu kolonya ile ovalattım , inşallah sende olmaz böyle şeyler , bünyeden bünyeye değişiyor sanırım

Travazolu bi kaç kereden fazla kullanma olur mu kortizon içerikli diye biliyorum sakıncalı olabilir belki

Selamlar sevgiler annecikler ve pıtırcıkları
Detaylıdan geldik Öncelikle hamd olsun çok şükür sağlıklı sonuçlar aldık Eller parmaklar ayaklar maşallah subhanallah Rabbimin mucizesine tanığız herbirimiz
Kızım bu defa kapattı yüzünü göstermedi eller yüzdeydi hep arada yakalayabldi doktorumuz çokta zorlamadık tabisi bacak bacak üstüne attı, elleri ense yaptı falan çok güzel anlardı Rabbim dileyen isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah
Detaylı usg yapan doktorumuz aynı hastane ama farklı doktor, çıkarken bi daha ne zaman görüşüyoruz dedi ben acaba sırada ne test var derken 2019 a bekliyorum dedi Kocacık da demesin mi 2018 e geliriz
Ben selamlar deyip kaçış

Merhaba arkadaşlar. Geçen hafta kan testi yaptırayım dedim, D vitaminim çok azalmış ( sanırım güneşe hiç çıkamamanın getirdiği bir yan etki - işim 19:30'da bitiyor) Serbest T4 de azalmış olduğu için tiroid ilacı verdi. Euthyrox 25 mg, Devit3 (15 damla), Elevit ve Marinecap kullanıyorum şimdi. Bir yandan da bu kadar ilacı kullanmak istemiyorum ama sanırım yapacak birşey yok

ayy maşaAllah kuzuyaa maşaAllah darısı başımaaa

Kızlar şimdi detaylı ultrasondan çıktım.Moralim çok bozuk plesanta previa totalis dedi plesanta rahim agzını tamamen kapatmış muhtemelen kanamaların olur ve çok erken dogum yaparsın dikkat ayrıca sezeryandan başka şansın yok dedi canım çok sıkkın.Ben sezeryandan çok korkuyorum

Güzel haberlerle gelmeni bekliyoruz
Ay saolun canlarim. Ciktik doktordan. Herseyimiz cok normal cikti. Cok mutlu olduk. Ayni babasi gibi uyuyordu. Cok komikti. Doktor hicbir riskin bulunmuyor. Artik rahatlayabilirsin dedi. Cok sukur halimize. Artik dogumu bekliyoruz.

Canım hiç korkma sezeryandan içini ferah tut en azından bebişin sağlıklı sana en azından sezaryen demiş doktorun bana ilk normal yapmak zorundasın sezeryan kesiğinin altında miyomun var dedi sonra bi kaç doktora daha gittik miyom kanama yapar kanamayı durduramayabiliriz dediler normale yönlerdirdiler kendimi normal doğuma hazırlamaya başlamışken bu seferde miyomun büyümüş doğum kanalını kapatabilir normalde doğuramazsın dediler bende isyan ettim napcam içimde mi kalcak Bebek diye miyom olduğu için tam kesiğin altında sezeryan riskli normal doğumda yapamıyorum miyom büyüyüp doğum kanalını kapattığı için ama inan bunları düşünüp kendimi hiç strese sokmuyorum en azından bebeğim sağlıklı ve gelişimi normal seyrinde devam ediyo ve bi şekilde doğcak diyorum sende içini ferah tut Allah yardımcımız olsun dua edelim ve bebişlerimizi şimdiden üzmeyelim

Bana da detaylida previa dendi.insaallh cikar yukari .kanamaların oluyor mu veya oldu mu hic .
Ben yürürken yoruluyorum kalcam agriyor .bebek de asagida duruyor .bununla bir alakasi var mi bilmiyorum

Oh masallahhh... Ne guzel haberler bunlarrr cok sevindmm... Masallahh kizinaaa... Aynen ben de gostermese hic zorlamayacaktm sonucta dogunca goruruz nolcak sabrederiz kiii... Keyif yapms baya senin kuzun daaa

Dr da iyiyms..ama kocacin daha iyiyms adam fazla ara vermek istemiyo demekki

Canm bence hemen moral bozma bunu kendi dr un mu soyledi?? Ayrica sezeryan olcaksan ve cocugun saglikli olcaksa tabi ki olursun normal dogum asamasi biraz daha korkutan bi sey genelde sezeryan sirasinda bi soun yok sadece sonrasi sanci olur biraz ama o da bebisin saglikli olmasi icn degmez mi sence.. Gecms olsn ama bunu ultrason bakan dr soylediyse hemen kendi dr una da gotur sonuclari bence..

Cnm bende de aynı durum söz konusu ara ara kanamalarım oluyo ama illa erken doğum söz konusu değil dinlenmeye bak özellikle 6. Aydan sonra ve şunu unutma bebeklerimiz iyi oldugu sürece emin ol yaşadığımız Herşeyden sonra şükredicez o kadar çok kanamam oldu ki bunlara rağmen bebeğim hala benimle ve iyi ya dedim sezaryen da olurum ki hiç Olmayı istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…