Seninde Allah yardımcın olsun cnm bi şekilde çıkacaklar sende haklısın Allah bebeklerimizi korusunCanım hiç korkma sezeryandan içini ferah tut en azından bebişin sağlıklı sana en azından sezaryen demiş doktorun bana ilk normal yapmak zorundasın sezeryan kesiğinin altında miyomun var dedi sonra bi kaç doktora daha gittik miyom kanama yapar kanamayı durduramayabiliriz dediler normale yönlerdirdiler kendimi normal doğuma hazırlamaya başlamışken bu seferde miyomun büyümüş doğum kanalını kapatabilir normalde doğuramazsın dediler bende isyan ettim napcam içimde mi kalcak Bebek diye miyom olduğu için tam kesiğin altında sezeryan riskli normal doğumda yapamıyorum miyom büyüyüp doğum kanalını kapattığı için ama inan bunları düşünüp kendimi hiç strese sokmuyorum en azından bebeğim sağlıklı ve gelişimi normal seyrinde devam ediyo ve bi şekilde doğcak diyorum sende içini ferah tut Allah yardımcımız olsun dua edelim ve bebişlerimizi şimdiden üzmeyelim
Sagolun gerçekten benzer sıkıntıları olanlarla karşılaşmak insanın içini rahatlatıyor.İnşallah hepimiz sag salim kucagımıza alırızCnm bende de aynı durum söz konusu ara ara kanamalarım oluyo ama illa erken doğum söz konusu değil dinlenmeye bak özellikle 6. Aydan sonra ve şunu unutma bebeklerimiz iyi oldugu sürece emin ol yaşadığımız Herşeyden sonra şükredicez o kadar çok kanamam oldu ki bunlara rağmen bebeğim hala benimle ve iyi ya dedim sezaryen da olurum ki hiç Olmayı istemiyorum
Töbe töbe sezeryan yapamion normal yapamion ne yapacan ya sen dediğin gibi içinde mi duracak güler misin Ağlar misin böyle denir mi hamile bi bayana kurban olduğum allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin canim dediğin gibi hiç üzülme su akar yolunu bulur ins düzelir herseyin doğuma kadarCanım hiç korkma sezeryandan içini ferah tut en azından bebişin sağlıklı sana en azından sezaryen demiş doktorun bana ilk normal yapmak zorundasın sezeryan kesiğinin altında miyomun var dedi sonra bi kaç doktora daha gittik miyom kanama yapar kanamayı durduramayabiliriz dediler normale yönlerdirdiler kendimi normal doğuma hazırlamaya başlamışken bu seferde miyomun büyümüş doğum kanalını kapatabilir normalde doğuramazsın dediler bende isyan ettim napcam içimde mi kalcak Bebek diye miyom olduğu için tam kesiğin altında sezeryan riskli normal doğumda yapamıyorum miyom büyüyüp doğum kanalını kapattığı için ama inan bunları düşünüp kendimi hiç strese sokmuyorum en azından bebeğim sağlıklı ve gelişimi normal seyrinde devam ediyo ve bi şekilde doğcak diyorum sende içini ferah tut Allah yardımcımız olsun dua edelim ve bebişlerimizi şimdiden üzmeyelim
Can'ım kanama derken kırmızı mı? Benimde 17. Haftaya kadar 3 kez çok şiddetli kırmızı onun dışında da sürekli kahverengi kanamam oldu.progesteron ve iğnesini kullandım.eğer kahverengiyse onu progesteron da yapıyor haberin olsun ilacı kestim lekeler bittiBenim sancım yokta ara ara kendimi yordugumda kanamalarım oluyo sürekli yat yatta dayanamıyorumprogestan kullanıyorum bende sabah akşam umarım ilerleyen haftalarda değişir yeri :s benim oğlum olucak inş
Henüz çok şükür kanamam olmadı ama ilk hamileligindede aynı soruna benzer sorun vardı plesanta aşagıdaudı ve 28. Haftada hem kanamam oldu hem bebek kasılmaları başlatıp dogmaya çalıştı serumlar ilaçlar derken yata yata 6 hafta gecirip 34 hafta sonunda normal dogum yapmıştım hergün endişeyle korkuyla geçen 6 haftaydı.Allah bir daha yaşatmadın dedim ama sanırım kaderim buBana da detaylida previa dendi.insaallh cikar yukari .kanamaların oluyor mu veya oldu mu hic .
Ben yürürken yoruluyorum kalcam agriyor .bebek de asagida duruyor .bununla bir alakasi var mi bilmiyorum
Canım valla bende çok sinir oluyorum bu konuşmalara herşeyi çok biliyorlar banada geçen gün eşimin akrabası senin karnın niye büyümüyor doktora gitmiyor musun çocuk küçük mü diyor ya görümcem de hamile onun karnı çok şişti çok sinir oldum bebeğim 500 gram olmuş kendim de 5.5 kilo aldım daha nasıl olsun ki herkes bisi diyor herkes doktor olmuş maşallah yaİyi geceler kızlar.
Bu gece büyük oğlum bi türlü uyumadı şuanda ayağımda sallıyorum..durum o kadar fena yanitürlü türlü bahaneler bulup durdu.. Yok resim çizcem,vay uçakla uynicam...en son kardeşimi sevcem diyerekten karnımı öpüp okşadı bayaa bi
Öğretmenine 'benim annemin karnında Bebek var ama benim karnımda yok' demiş
Orta yaş hanım ablaları memnun edemiyorum. Hamile kalmadan önce 'yaa sen çok zayıfsın biraz kilo alsan' diyen ablalar şimdi geçmiş karşıma 'maşallah semirdin bişeye benzedin ama çok kilo aldın' demeye başladılar. Ayyyy!! Tatlışkolarım benimnaapsınlar..laf ola beri gele
Hele birinin kızı hamile benimle aynı haftalarda oğlu olacakmış aman bi havalarda duyan şehzade doğuruyor sanarsanki erkek doğurunca baş arşa değiyor töbe bismillah! Bana diyorki 'benim kız da senle aynı kaç kilo aldın?' 5 deyince 'aaaaaaa naaptın çok fazla almışsın ama zaten belli oluyor benim kız daha 2 kilo aldı dikkat ediyor sen hiç dikkat etmiyorsun çok yemiyor musun?elin ayağın şişer birazdan ödem olursun..çocuk içinde büyüyemez..erken doğar..zor doğurursun vs vs vs' demez mi kiloyla ilgili bi takıntım yok yanlış anlaşılmasın. Heleki kızını da tanıyorum hiiiiç umursamam İçimi şişirdi;resmen yediklerimi saydı en son dayanamadım 'abla benim bi tane daha var gidiş dönüş yollarını az biraz biliyorum sen sıkıntı etme. Kızın da dikkat etsin tabi biraz kilolu sonra bana saydıkların Allah muhafaza başına gelir' dedim çıt yok! Aslında daha fazlasını söylemeyi haketti ama neyyyseeee...
Demem o ki... Zayıf ya da kilolu hamile kalmak bir şeyi değiştirmiyor. Her ikisinde de millete batıyor
Yiyorum içiyorum misler gibi kilo alıyorum
Rabbim şifa versin canım..Kızlar ya dua edin bana. Rahmim catllasmaya başlamış açılmaya başlangıcı varmiserken doğum riski diye 40 günlük rapor verdi doktor. Bu hafta ara ara sağ tarafıma bıçak saplamasi gibi ağrı giriyordu normal ağrı değilmiş doğum sancisiymis meğer ama sukur bizdigim saglikliymis
Beni bilse neler der acaba?52kilodan 65e coştumİyi geceler kızlar.
Bu gece büyük oğlum bi türlü uyumadı şuanda ayağımda sallıyorum..durum o kadar fena yanitürlü türlü bahaneler bulup durdu.. Yok resim çizcem,vay uçakla uynicam...en son kardeşimi sevcem diyerekten karnımı öpüp okşadı bayaa bi
Öğretmenine 'benim annemin karnında Bebek var ama benim karnımda yok' demiş
Orta yaş hanım ablaları memnun edemiyorum. Hamile kalmadan önce 'yaa sen çok zayıfsın biraz kilo alsan' diyen ablalar şimdi geçmiş karşıma 'maşallah semirdin bişeye benzedin ama çok kilo aldın' demeye başladılar. Ayyyy!! Tatlışkolarım benimnaapsınlar..laf ola beri gele
Hele birinin kızı hamile benimle aynı haftalarda oğlu olacakmış aman bi havalarda duyan şehzade doğuruyor sanarsanki erkek doğurunca baş arşa değiyor töbe bismillah! Bana diyorki 'benim kız da senle aynı kaç kilo aldın?' 5 deyince 'aaaaaaa naaptın çok fazla almışsın ama zaten belli oluyor benim kız daha 2 kilo aldı dikkat ediyor sen hiç dikkat etmiyorsun çok yemiyor musun?elin ayağın şişer birazdan ödem olursun..çocuk içinde büyüyemez..erken doğar..zor doğurursun vs vs vs' demez mi kiloyla ilgili bi takıntım yok yanlış anlaşılmasın. Heleki kızını da tanıyorum hiiiiç umursamam İçimi şişirdi;resmen yediklerimi saydı en son dayanamadım 'abla benim bi tane daha var gidiş dönüş yollarını az biraz biliyorum sen sıkıntı etme. Kızın da dikkat etsin tabi biraz kilolu sonra bana saydıkların Allah muhafaza başına gelir' dedim çıt yok! Aslında daha fazlasını söylemeyi haketti ama neyyyseeee...
Demem o ki... Zayıf ya da kilolu hamile kalmak bir şeyi değiştirmiyor. Her ikisinde de millete batıyor
Yiyorum içiyorum misler gibi kilo alıyorum
Cnm geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah. Dikkat et iyi dinlenirsen inşallah zamanında ve sağlıklı bir şekilde doğumunu yaparsın. Moralini bozmadan ve kararlı bir şekilde Allahın da izniyle doğuracam de ve de doğrursun. Dua edecem senin için.Kızlar ya dua edin bana. Rahmim catllasmaya başlamış açılmaya başlangıcı varmiserken doğum riski diye 40 günlük rapor verdi doktor. Bu hafta ara ara sağ tarafıma bıçak saplamasi gibi ağrı giriyordu normal ağrı değilmiş doğum sancisiymis meğer ama sukur bizdigim saglikliymis
Kahve olsa sıkıntı yok açık kırmızı baya kanama şeklinde oldum hemde defalarcaCan'ım kanama derken kırmızı mı? Benimde 17. Haftaya kadar 3 kez çok şiddetli kırmızı onun dışında da sürekli kahverengi kanamam oldu.progesteron ve iğnesini kullandım.eğer kahverengiyse onu progesteron da yapıyor haberin olsun ilacı kestim lekeler bitti
Cnm üzmemeye çalış kendini ve yat kalkma gerekirse dua et bizde ederiz sana inş geçicek bugünlerimiz sabırKızlar ya dua edin bana. Rahmim catllasmaya başlamış açılmaya başlangıcı varmiserken doğum riski diye 40 günlük rapor verdi doktor. Bu hafta ara ara sağ tarafıma bıçak saplamasi gibi ağrı giriyordu normal ağrı değilmiş doğum sancisiymis meğer ama sukur bizdigim saglikliymis
Raporla beraber ilaçta verdi mi cnm?Çok geçmil olsun rabbim yardımcın olsunKızlar ya dua edin bana. Rahmim catllasmaya başlamış açılmaya başlangıcı varmiserken doğum riski diye 40 günlük rapor verdi doktor. Bu hafta ara ara sağ tarafıma bıçak saplamasi gibi ağrı giriyordu normal ağrı değilmiş doğum sancisiymis meğer ama sukur bizdigim saglikliymis
Ya sen onu bunu boşversene illa şişman olmak iri bi karna sahip olmak zorunda mıyız! Çocuk 500gr kese 500 gr Ee sende 5 ayda 4 kilo almışsın gayet iyi cnm kıskanıyorlar hep ondanCanım valla bende çok sinir oluyorum bu konuşmalara herşeyi çok biliyorlar banada geçen gün eşimin akrabası senin karnın niye büyümüyor doktora gitmiyor musun çocuk küçük mü diyor ya görümcem de hamile onun karnı çok şişti çok sinir oldum bebeğim 500 gram olmuş kendim de 5.5 kilo aldım daha nasıl olsun ki herkes bisi diyor herkes doktor olmuş maşallah ya
Hersey bebeklerimiz için bi doğuralım hep beraber diyet yapıcaz dicemde emzircez hem emzirirken zayıflarız emzirme Şart bu konu da birbirimize bolca destek olarak halledicez:)Beni bilse neler der acaba?52kilodan 65e coştum
Evwt canim yatıyorum başta da yatıyordum Rabbbim korusun insallah yavrumu insallah unutmayın duanizda benideCnm üzmemeye çalış kendini ve yat kalkma gerekirse dua et bizde ederiz sana inş geçicek bugünlerimiz sabır
Çok sağol canim duanda unutma benide olir mu progesteron 3 öğün, magnezyum ve pruloton depot eklediRaporla beraber ilaçta verdi mi cnm?Çok geçmil olsun rabbim yardımcın olsun
Insallah canım ya Allah razı olsun.Cnm geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah. Dikkat et iyi dinlenirsen inşallah zamanında ve sağlıklı bir şekilde doğumunu yaparsın. Moralini bozmadan ve kararlı bir şekilde Allahın da izniyle doğuracam de ve de doğrursun. Dua edecem senin için.
Cnm bize de doktor sadece icinde fotograflar olan cd ve rapor verdi video yoktu hatta esim kendi telefonuyla cekecekti biz zaten verioruz deyince cekmedi ama maalesef video yok icinde sadece dedigin gibi organlari tek tek gosteren fotograflar vardi . yanlis hatirlamiosam sen de denizlideydin cnm nereye gittin detayli icin ben ultrapark tani merkezine gitmistim.Merhaba kızlar öncelikle ihtiyacı olan herkese Rabbim acil şifalar versin. Hepimize hayırlı ve zamanında doğumlar nasip olur inşallah. Biz de dün ayrıntılı ultrasonumuzu yaptırdık yaklaşık bi saat sürdü. Babamda kalp rahatsızlığı var o yüzden mi bilmiyorum baya detaylı bir şekilde kalbini inceledi, diğer organlarına kemiklerine baktı. Yaklaşık bi ay önce kendi doktorum böbreğin birinde çok az sıvı birikmesi görüyorum zamanla geçebilir veya kalırsa da doğumdan sonra çaresine bakılır demişti. Çok şükür geçmiş. Paşamız sanırım uyuyordu istifini bozmadı bile. Geçen sefer ultrasonda kıpır kıpırdı tatlı yiyip gitmiştim. Bu sefer rahat olsun diye tatlı yemedim. Eliyle yüzünü kapattığı için yüzünü göremedik sanırım utangaç olacakBi çikolata yiyip 10 dk dolaşıp geldik ama nafile. Doktor karnımı salladı baya sadece elini kafasında gezdirip tekrar aynı yere koydu Hatta bi daha karnımı salladığında ağzını açıp esnedi O yüzden yüzünü net bi şekilde göremedik.. Uykusu inşallah bana çeker de doğumdan sonra rahat ederiz diyoruz eşimle, sanırım öyle olacak Yüzünü göremedik net fotoğraf alamadık ama olsun. Şurda ne kaldı ki 4 ay sonra kavuşuruz inşallah sağlık olsun Bu arada rapor ve cd verdi doktor. Ben videosu var sanıyordum sadece fotoğraflar var organların falan göründüğü kendi doktorumuza götüreceğiz. Size doktor video verdi mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?