Çok Alsan bu sefer de çok almışsn derler. Mutlaka niyeti bozuk olan bi şeyler der. Ay ben zar zor 2 kilo aldm bi de beni gorseler ooo. Karnım çok az bilmeyen anlamiyo hamile miyim diye. Sen sağlıklı ol, bebiş sağlıklı olsun. Gerisi boş arkadaşım. Salla boşverCanım valla bende çok sinir oluyorum bu konuşmalara herşeyi çok biliyorlar banada geçen gün eşimin akrabası senin karnın niye büyümüyor doktora gitmiyor musun çocuk küçük mü diyor ya görümcem de hamile onun karnı çok şişti çok sinir oldum bebeğim 500 gram olmuş kendim de 5.5 kilo aldım daha nasıl olsun ki herkes bisi diyor herkes doktor olmuş maşallah ya
Canım yeni açılan yer mi orası? Biz izmire gittik, önceden randevu almıştık artık ultraparkı da daha cuma günü bi tanıdığım söyledi. soner recai öner var perinatolog onun kendi muayenesine gittik. ne kadar verdiniz canım ücret olarak?Cnm bize de doktor sadece icinde fotograflar olan cd ve rapor verdi video yoktu hatta esim kendi telefonuyla cekecekti biz zaten verioruz deyince cekmedi ama maalesef video yok icinde sadece dedigin gibi organlari tek tek gosteren fotograflar vardi . yanlis hatirlamiosam sen de denizlideydin cnm nereye gittin detayli icin ben ultrapark tani merkezine gitmistim.
Tabii ki dualarımda unutmam sen merak etmeÇok sağol canim duanda unutma benide olir mu progesteron 3 öğün, magnezyum ve pruloton depot ekledi
Cnm yeni acilmis heralde tam olarak bilgim yok devlet hastanesine yakin bi yerde cengiz cankal diye bi doktordu memnun kaldim gercekten ciktigimda ama kendi doktoruma da ayni gun gitmistim cengiz bey suyun iyi dedi kendi doktorum sinirda dedi kime inanayim sastim kaldim. Bu arada 190 tl odedik cnm siz ne kadar odediniz?Canım yeni açılan yer mi orası? Biz izmire gittik, önceden randevu almıştık artık ultraparkı da daha cuma günü bi tanıdığım söyledi. soner recai öner var perinatolog onun kendi muayenesine gittik. ne kadar verdiniz canım ücret olarak?
İnşallah bişey olmaz canım, gene dikkat etmekte fayda var. Biz de 250 tl odedik. Kendi doktoruma 2 hafta sonra gideceğim ben de.Cnm yeni acilmis heralde tam olarak bilgim yok devlet hastanesine yakin bi yerde cengiz cankal diye bi doktordu memnun kaldim gercekten ciktigimda ama kendi doktoruma da ayni gun gitmistim cengiz bey suyun iyi dedi kendi doktorum sinirda dedi kime inanayim sastim kaldim. Bu arada 190 tl odedik cnm siz ne kadar odediniz?
Mrb canm.hoşgeldin.gece hissettiklerin bebeğinin hareketleridir.bu haftalarda hissediyosundur artikMerhaba kizlar. Yazismalari hergun okuyorum herkese iyi temennilerimi sunuyorum :) konunun komsunun akrabalarin laflarini cok dikkate almayin. Sanki onlarin hamilelikleri dort dortluk gecmis ve ilk ayda karinlari firlamis gibi konusmasinlar herseyin bir zamani var sonucta. Bebisleriniz saglikliysa gerisi onemli degil. Ben hic kimseyi dinlemiyorum akillarinizi kendinize saklayin diyorum. Ayrintili gunumu bekliyorum. Yanliz sizede zaman gecmiyomus gibi geliyomu ?ben evde oldugum icin sanirim zaman gecmiyo. Bu arada catlak kremi kullanmiyorum hic catlamamda yok cok sukur. Bebegim ilk bebek karnimda iki gundur gece sirt ustu yatarken pit pit diye birseyler oluyor ne anlama geldigini bilmiyorum. Tecrubeli anneler soyleyebilir mi ? Birde bebegimin simdiden a'dan z'ye herseyi hazir biraz erken bir yol izledik ama heycan olsa gerek. Kendinize dikkat edin. Uzun oldu ama kusura bakmayin :) arada bende ses vereyim diyorum :)
Merhaba canim dedigin gibi zaman gecmiyor. Ben calsiyorumm evde de degilim ama haftalari saymaktan bir hal oldum. Bende hemen hemen herseyini aldim :)Merhaba kizlar. Yazismalari hergun okuyorum herkese iyi temennilerimi sunuyorum :) konunun komsunun akrabalarin laflarini cok dikkate almayin. Sanki onlarin hamilelikleri dort dortluk gecmis ve ilk ayda karinlari firlamis gibi konusmasinlar herseyin bir zamani var sonucta. Bebisleriniz saglikliysa gerisi onemli degil. Ben hic kimseyi dinlemiyorum akillarinizi kendinize saklayin diyorum. Ayrintili gunumu bekliyorum. Yanliz sizede zaman gecmiyomus gibi geliyomu ?ben evde oldugum icin sanirim zaman gecmiyo. Bu arada catlak kremi kullanmiyorum hic catlamamda yok cok sukur. Bebegim ilk bebek karnimda iki gundur gece sirt ustu yatarken pit pit diye birseyler oluyor ne anlama geldigini bilmiyorum. Tecrubeli anneler soyleyebilir mi ? Birde bebegimin simdiden a'dan z'ye herseyi hazir biraz erken bir yol izledik ama heycan olsa gerek. Kendinize dikkat edin. Uzun oldu ama kusura bakmayin :) arada bende ses vereyim diyorum :)
Tombiş bebek iyidir çok severim umarım benimde öyle olur :)Canlar günaydınnn
Şöyle bir okudumm da geçmişi güzel haber alan arkadaşlara çook sevindimm.. Allahım daim etsin..
Plesanta previa olan arkadaşlar bol bol dinlenin çalışıyorsanız rapor alın.. Erken doğum riski var diolar ama öyle doğurmayan arkadaşım var.. Çook güzel bir kızı oldu..Maaşallah.. Bol bol dinlendi ama..
Bizde dün babaannesine ilk kez bebişi göstermeye gittik.. 610 gr 28 cm olmuş kızım.. Bende 6-7 kilo civarında almışım.. Ama zayıf hamile kaldığım için hala minyon gözüküyormuşum öyle dedi drum..Bizim minik azıcık önden gidiyormuş.. Biraz kilolu doğar dedi 3 küsür olmazda 4 olur çok çok dedi önemli değil o kadar dedi ama ben çok mutlu oluyorum.. Minyon bi anne dediler bana da hep ama bebişim maaşallah iyi gidiyor.. Bazı çok konuşanlara kapak oldu buda
Miniğimin artık yüzü çok belli.. Sevesim geliyor sürekli bakıyorum.. Babasına benziyor çok seviniyorummm..Kaşları saçları çıkmış belli oluyor karartı şeklinde.. Annem mide yanmalarımın sebebinin belliolduğunu söyledi.. Genel inanışa göre saçlı bebek mide yakar ya hani
Bir hafta sonra 2. Doz tetenozumuz ve 28. Haftada bir kan uyuşmazlık iğnemiZ var.. Bunları beklemek bile heyecanlı..
Rabbim tüm annelerin gönlüne göre versin kuzucuklarrabbim bu dıyguyu tüm isteyenlere yaşatsın inşallah
Herseyi aldık derken neler aldınız kızlar ? Ben henüz başlamadım ama babası Dayanamayıp ayakkabı tulum falan Aldı:) bende almak istiyorum ama korkuyorum sonradan bişey falan olur da üzülürüm diye :s Allah'ım hepimize Sağlıcakla doğurmayı nasip etsin Ağustos ayı bizim için bi bayram olucak:)c
Merhaba canim dedigin gibi zaman gecmiyor. Ben calsiyorumm evde de degilim ama haftalari saymaktan bir hal oldum. Bende hemen hemen herseyini aldim :)
Allah korusun canım kötü düşünme. ben zıbın takımları, çorap, beşik, puset, emzik, hamak, önlük bunları aldım. acele etmiş olabilirim ama son aylara yüklenmekte istemedim.Allah hayırlısı ile zevkle kullanabilmeyi nasip etsin inşallahHerseyi aldık derken neler aldınız kızlar ? Ben henüz başlamadım ama babası Dayanamayıp ayakkabı tulum falan Aldı:) bende almak istiyorum ama korkuyorum sonradan bişey falan olur da üzülürüm diye :s Allah'ım hepimize Sağlıcakla doğurmayı nasip etsin Ağustos ayı bizim için bi bayram olucak:)
Mrb canm.hoşgeldin.gece hissettiklerin bebeğinin hareketleridir.bu haftalarda hissediyosundur artik
c
Merhaba canim dedigin gibi zaman gecmiyor. Ben calsiyorumm evde de degilim ama haftalari saymaktan bir hal oldum. Bende hemen hemen herseyini aldim :)
Herseyi aldık derken neler aldınız kızlar ? Ben henüz başlamadım ama babası Dayanamayıp ayakkabı tulum falan Aldı:) bende almak istiyorum ama korkuyorum sonradan bişey falan olur da üzülürüm diye :s Allah'ım hepimize Sağlıcakla doğurmayı nasip etsin Ağustos ayı bizim için bi bayram olucak:)
Ayy herseyi almışsın nerdeyse:) Beşiğin içindeki yatak konusunda bi özellik var mı ya da hepsinde özellikle nelere dikkat ettin hangi markalarAllah korusun canım kötü düşünme. ben zıbın takımları, çorap, beşik, puset, emzik, hamak, önlük bunları aldım. acele etmiş olabilirim ama son aylara yüklenmekte istemedim.Allah hayırlısı ile zevkle kullanabilmeyi nasip etsin inşallah
:)) cidden herseyi almışsın maşallah diğer aylara da alıcak bişeyler bıraksaydın sıkılma sonra:) bi yandanda iyi yapmışsın hazır rahat rahat gezebiliyoken almak mantıklı bi an önce geçse şu günler de kullanmak nasip olsa:)Ya gercekten hissetmeyi o kadar heyacanla bekliyorum ki anlatamam bu pit pit diye arada bi olan ve sadece 2gecedir hissettigim bebegimse dedigin gibi cok degerli anlar benim icin :) valla canim ben kendim yasiyorum ya hep dua ediyorum diyorum Allah isteyen herkese nasip etsin bu bir mucize cunku :)
Sorma canim ya gercekten gunler durdu sanki anlamsizca :) belkide saydigimiz icin gecmiyodur dusunuyorumda daha dun gibi evde idrar testi yaptigimi aslinda baya bi yol almisiz :)
Ohoo herseyi sayim birazini :) battaniye, tulum, zibin, besik, corap, eldiven, sapka, hastane cikisi, ayakkabi patikleri yani, yastik, yorgan, biberen, emzik, nevresim takimlari aklima daha gelmiyor bir cok sey.. herseyi hazir anlicagin :)
slm hamişler inşallah hepimiz iyisinizdir. yardıma ihtiyacım. kızlar Oyun Parkı almayı düşünüyorum. Hangi marka veya model kullanışlı? Tecrübeli arkadaşlardan tavsiye olan varsa sevinirim. Şimdiden tşkrler :) sağlıklı hamilelikler canlar :)
:)) cidden herseyi almışsın maşallah diğer aylara da alıcak bişeyler bıraksaydın sıkılma sonra:) bi yandanda iyi yapmışsın hazır rahat rahat gezebiliyoken almak mantıklı bi an önce geçse şu günler de kullanmak nasip olsa:)
Hakkaten çevredekiler öyle diyo ya çok garip geliyo bana da ben onu nasıl bi özlemle bekliyorum dalga falan geçiyolar heralde bu 9 ay bizim için nasıl geçiyo haberleri bile yokAh keske gecse cidden sabirsizlaniyorum :) ben boyle dedigimde de buyukler keske karnimda kalsaydi diye aglicaksin diyolar dogdugunda da yok ya istiyorum benim kanim canim gelsin dunyaya artik raziyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?