Kızlar hevesinzii kırmak, gözünüzü korkutmak istemem ama ilk günler öyle düşünülüyor gerçektenAyy herseyi almışsın nerdeyse:) Beşiğin içindeki yatak konusunda bi özellik var mı ya da hepsinde özellikle nelere dikkat ettin hangi markalar
Tamamen katiliyorum..10 yil once ilk cocuguma kraft almistim..3 cocugumda da 2 ser 3 er yil kullandim..insallah 4. Ye de kullanacagim,o kadar saglam yani :)Kraft markasini aldik .çok sağlam ve kullanisli tavsiye ederim.
Saol tavsiyen için cnm bende Kraft, Kanz ve Pierre Cardin arasında kaldım. Kullanışlı ise alayım Kraftı o zaman. zaten fiyatları aşağı yukarı aynı bu markaların.Kraft markasini aldik .çok sağlam ve kullanisli tavsiye ederim.
Tmm canım Kraftı almam kesinleşti senin yorumdan sonra :=) tecrübe önemli ben yeni anniş olucam inşallah :=)Tamamen katiliyorum..10 yil once ilk cocuguma kraft almistim..3 cocugumda da 2 ser 3 er yil kullandim..insallah 4. Ye de kullanacagim,o kadar saglam yani :)
Canim ben e bebekten aldim ortopedik olmasina dikkat ettim. Besik ve Yastigini da oradan aldimAyy herseyi almışsın nerdeyse:) Beşiğin içindeki yatak konusunda bi özellik var mı ya da hepsinde özellikle nelere dikkat ettin hangi markalar
İyi akşamlar hepinize :) bende bebeğim için bisey almamıştım sadece eşimin g s storedan aldığı hastane çıkışımız ve birde hediye gelen mont tulumumuz vardı. Kalanını da kv ile birlikte çıkar alırız diyordum ( alışverişi çok sever :)) ama dayanamamış almış. Poşetleri görünce bi kızar gibi oldum içten içe ama neyse ki beğendim hepsinisonuçta ilk bebeğimiz sorabilirdi bi hastane çıkışı, 4 çıtçıtlı body, bornoz havlu takimi almış ve 4 tane de yelek örmüş beşik için yorgan bakacaktım unuttum dedi bende haftaya beraber çıkıp alırız anne dedim :)) hem bende bakarım biseyler. İyi pazarlık yapar kendisi
:) Hayırlısı diyelim o vakit burdan konusuruz zaten bi doğuralım bakalım sonra ki deneyimlerimiz nasıl olucak :) bi oğlan bi kız ne güzel olmuşKızlar hevesinzii kırmak, gözünüzü korkutmak istemem ama ilk günler öyle düşünülüyor gerçektenben ilk doğum yaptığımda hamilelere özeniyordum kii oğlumu nasıl dört gözle beklemiştim, sonra çocuklarını büyütmüş olanları kısmanıyordum, emekli kayınpederle kayınvalideyi kıskanıyordum oooh istedikleri saatte yatıp kalkıyolar diye vs. Ama sonra geçiyo tabii.. Şimdi de kızımı özlemle bekliyorumm... Annelik işte delilik yani
Ben yatağı şu kiraz çekirdekli olanından alıcam inş daha önce kullanan fikir verebilecek olan var mı?Canim ben e bebekten aldim ortopedik olmasina dikkat ettim. Besik ve Yastigini da oradan aldim
Böyle aynı Duyguları paylaştığımız insanlarla helede aynı vakitlerde dogum yapıcak olanlarla bi arada olmak çok güzel :) yazdıklarınızı okumak bile çok mutlu edici sanki ben almışım gibi :))Oh canm hayirli olsn gule gule kullaninn insallahhdogru sorabilirdi ama neyse ki begenmissin ve soeun etmemissin gerisini boaver beraber de bakarsinz..
Biz de dun kv ile alisverise ciktik bi seyler aldk meselaa bakim cantamizi iste reflu yastigi alt acma falan aklimiza gelenleri aldkbugn de esimle odalara besiklere baktk haftaya annem gelecek biraz da onunla bakiciizz.. Besik almak istiyolar cunku biz de tamamlayip odayi alirz haftaya belki de.. Zaten bi kac ayda teslim ediyorlarms iyi olur yani
Bu 4. Çocuğun mu:)) tüp bebek mi peki ? Kaç kız kaç oğlan ? 4 çocuğu bakmak nasıl bişey ? Yasları kaç? Ayy çok soru sordum:) sey bende 4 çocuk falan istiyorum nasip kısmet olursaTamamen katiliyorum..10 yil once ilk cocuguma kraft almistim..3 cocugumda da 2 ser 3 er yil kullandim..insallah 4. Ye de kullanacagim,o kadar saglam yani :)
Böyle aynı Duyguları paylaştığımız insanlarla helede aynı vakitlerde dogum yapıcak olanlarla bi arada olmak çok güzel :) yazdıklarınızı okumak bile çok mutlu edici sanki ben almışım gibi :))
Cnm 4 fazla olmaz mı ya, valla ben birden fazla düşünmüyorum Allah nasip ederse :) çocuk işi zor iş biraz :=)Bu 4. Çocuğun mu:)) tüp bebek mi peki ? Kaç kız kaç oğlan ? 4 çocuğu bakmak nasıl bişey ? Yasları kaç? Ayy çok soru sordum:) sey bende 4 çocuk falan istiyorum nasip kısmet olursa
Kizimda kullanıyorum simdi yeni yatak alican ona .ikinci kizima kullanicsm hala yepyeni duruyor .kenar demirleri kalin oluyor onlar çok iyi.yanlarında fileli askilik olanlar çok iyi .emzik biberon vs .malzemelerini koyuyorsun .isteğin yere tasiyabilirsin yatagi .çok kullanisli bisey .biz350 ye almistik 2 sene önce .sen de rahat edersin inşallah canım .Saol tavsiyen için cnm bende Kraft, Kanz ve Pierre Cardin arasında kaldım. Kullanışlı ise alayım Kraftı o zaman. zaten fiyatları aşağı yukarı aynı bu markaların.
Dimi ama sorun edeceğime keyfini çıkardım. Beğenmeseydim de bunu ona yansıtmazdım :) kalanları da birlikte alırız ne güzel. Ben biraz fazla erteleyen o da çok sabırsız olduğumuzdan oluyorOh canm hayirli olsn gule gule kullaninn insallahhdogru sorabilirdi ama neyse ki begenmissin ve soeun etmemissin gerisini boaver beraber de bakarsinz..
Biz de dun kv ile alisverise ciktik bi seyler aldk meselaa bakim cantamizi iste reflu yastigi alt acma falan aklimiza gelenleri aldkbugn de esimle odalara besiklere baktk haftaya annem gelecek biraz da onunla bakiciizz.. Besik almak istiyolar cunku biz de tamamlayip odayi alirz haftaya belki de.. Zaten bi kac ayda teslim ediyorlarms iyi olur yani
Cnm 4 fazla olmaz mı ya, valla ben birden fazla düşünmüyorum Allah nasip ederse :) çocuk işi zor iş biraz :=)
Canim 4. Cocuguma hamileyim cok sukur..10,8,5 yaslarinda 3 prensesim :))bir de oglum gelecek nasipse..biz esimle cok cocuk seviyoriz, elhamdulillah cok da zorlanmadik simdiye kadar..hepsi sezeryan olmasaydi 1 2 tane daha isterdik aslinda..bakarsiniz evlatlik aliriz birkac yil sonra..Rabbim evlatlarmizi en guzel sekilde yetistirmeyi nasip etsin insallah..bizlere de onlara da saglik versin..Bu 4. Çocuğun mu:)) tüp bebek mi peki ? Kaç kız kaç oğlan ? 4 çocuğu bakmak nasıl bişey ? Yasları kaç? Ayy çok soru sordum:) sey bende 4 çocuk falan istiyorum nasip kısmet olursa
Ama 1 cok az annesi..cok buyuk bir problem yoksa bence cocuk yalniz kalmamali..kardes demek 24 saat oyun arkadasi demek,paylasmak demek..daha de bir suru guzel sey demek..ben kendi adima cok mutluyum halimden..Cnm 4 fazla olmaz mı ya, valla ben birden fazla düşünmüyorum Allah nasip ederse :) çocuk işi zor iş biraz :=)
Dimi ama sorun edeceğime keyfini çıkardım. Beğenmeseydim de bunu ona yansıtmazdım :) kalanları da birlikte alırız ne güzel. Ben biraz fazla erteleyen o da çok sabırsız olduğumuzdan oluyor
Evet çocuk isi zor ama bendeelffth3 gibi düşünüyorum tamam kabul 4 olmasa da kardeşi olmalı Ben kardeşimi çok seviyorum Ve gozlemledigim kadarıyla da kardeşi olan cocuklar daha bi mutlu geliyor gözüme. Bi kaç kişiyle karşılaştım anne babasına iki elim yakalarında bana kardeş yapmadıkları için diyeni bile duydum kısmet olursa inşallah arayi çok açmadan bir bebeğimiz daha olsun isterim bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?