Ilk galiba canim benim son gebeligiim diye dusunuyoruz o yuzden hic erken dogsun istemiyorum zaman cok hizli geciyo geliyo bana doya doya gecirmek istiyorum gumlerimiAh keske gecse cidden sabirsizlaniyorum :) ben boyle dedigimde de buyukler keske karnimda kalsaydi diye aglicaksin diyolar dogdugunda da yok ya istiyorum benim kanim canim gelsin dunyaya artik raziyim :)
Ben 6 kardeş büyüdüm o Yüzden kalabalık aile ve kardes bence iyi bakılması kolay demiyorum ki hiç çocuk büyütmemişken ama Çocuğum kardeşsiz büyüsün hiç istemem hele ki böyle zor çocuk sahibi olabilmişken ilerde bi gün istersem geç kalmış olmak istemem yaş ilerliyo:) hem şimdi ileriki yaştaki insanları görüyorum çocuklarına düşkünlüğüne bakıyorum eğer kayınvalidemin ya da annemin tek çocuğu olsaydık ilgileri sadece bizde olurdu ve ben yada eşim zamanla bunalanilirdik :) o Yüzden ilerde çocuğumu bunaltmakta istemem hem biz olmıcak olsakta güvenebileceği bi kardeşi olsun ne bilim daha pek çok sey diyebilirim :) sadece bi kaç yıl büyümesinde zorlanıcam diye ne çocuğumu ne kendimi bundan mahrum edemem:) bu benim fikrim naçizaneCnm 4 fazla olmaz mı ya, valla ben birden fazla düşünmüyorum Allah nasip ederse :) çocuk işi zor iş biraz :=)
Kardeş demek paylaşmak demek anne babana anlatamadığın bişey oldugunda destek demek okulda evde arkadasın demek ya da anne Baba'nın ihtiyacı oldugunda acil bişey oldugunda elin yetişmezse gözün arkada kalmaması demek:) kardeşlerim oldugu için mutluyum kolay büyümedik hep anlaşamadık ama birbirimizi en iyi biz Anladık o Yüzden böyle düşünenlerin olması güzel :))Dimi ama sorun edeceğime keyfini çıkardım. Beğenmeseydim de bunu ona yansıtmazdım :) kalanları da birlikte alırız ne güzel. Ben biraz fazla erteleyen o da çok sabırsız olduğumuzdan oluyor
Evet çocuk isi zor ama bendeelffth3 gibi düşünüyorum tamam kabul 4 olmasa da kardeşi olmalı Ben kardeşimi çok seviyorum Ve gozlemledigim kadarıyla da kardeşi olan cocuklar daha bi mutlu geliyor gözüme. Bi kaç kişiyle karşılaştım anne babasına iki elim yakalarında bana kardeş yapmadıkları için diyeni bile duydum kısmet olursa inşallah arayi çok açmadan bir bebeğimiz daha olsun isterim bende.
Âmin cnm :) ne güzel ya özendim:) kahvaltı be yemek sofralarının şenliği yeter insana :) Allah'ım mutluluğunuzu daim etsin gönlünüze göre versin inş.Canim 4. Cocuguma hamileyim cok sukur..10,8,5 yaslarinda 3 prensesim :))bir de oglum gelecek nasipse..biz esimle cok cocuk seviyoriz, elhamdulillah cok da zorlanmadik simdiye kadar..hepsi sezeryan olmasaydi 1 2 tane daha isterdik aslinda..bakarsiniz evlatlik aliriz birkac yil sonra..Rabbim evlatlarmizi en guzel sekilde yetistirmeyi nasip etsin insallah..bizlere de onlara da saglik versin..
Allah razi olsun canim,ben de guzel dualarina tum kalbimle amin diyorum..Rabbim isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar versin insallah..Âmin cnm :) ne güzel ya özendim:) kahvaltı be yemek sofralarının şenliği yeter insana :) Allah'ım mutluluğunuzu daim etsin gönlünüze göre versin inş.
Aynen işte tuhaf insanlar canım ya artık takmıyorum vallaYa sen onu bunu boşversene illa şişman olmak iri bi karna sahip olmak zorunda mıyız! Çocuk 500gr kese 500 gr Ee sende 5 ayda 4 kilo almışsın gayet iyi cnm kıskanıyorlar hep ondan
Kesinlikle öyle canım görümcem de hamile ona da ne kadar sistin diyorlar bana da tam tersi demek ki napsak boş inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebislerimizi de başka istediğim yok vallaÇok Alsan bu sefer de çok almışsn derler. Mutlaka niyeti bozuk olan bi şeyler der. Ay ben zar zor 2 kilo aldm bi de beni gorseler ooo. Karnım çok az bilmeyen anlamiyo hamile miyim diye. Sen sağlıklı ol, bebiş sağlıklı olsun. Gerisi boş arkadaşım. Salla boşver
Slm canm. umarım iyisindir. Cnm senin kaç çocuk var? :)günaydın hanımlar :) çok çocuk iyidirgeçmişi okuyamadım pek ama evin neşesidir çocuk, kardeş. abartmadan 3-5 tane yapmak lazım
Kızlar tetenoz yaptırdığım kolumda geceden bu yana seyirme var çok sinir bozucu bişey acaba tetenozdan mıdır ? Birde iğnenin vurulduğu yerde sertlik oluştu.yarın bir hafta olacak tetenoz olalı.
Slm canm. umarım iyisindir. Cnm senin kaç çocuk var? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?