2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ah keske gecse cidden sabirsizlaniyorum :) ben boyle dedigimde de buyukler keske karnimda kalsaydi diye aglicaksin diyolar dogdugunda da yok ya istiyorum benim kanim canim gelsin dunyaya artik raziyim :)
Ilk galiba canim benim son gebeligiim diye dusunuyoruz o yuzden hic erken dogsun istemiyorum zaman cok hizli geciyo geliyo bana doya doya gecirmek istiyorum gumlerimi

Cnm 4 fazla olmaz mı ya, valla ben birden fazla düşünmüyorum Allah nasip ederse :) çocuk işi zor iş biraz :=)
Ben 6 kardeş büyüdüm o Yüzden kalabalık aile ve kardes bence iyi bakılması kolay demiyorum ki hiç çocuk büyütmemişken ama Çocuğum kardeşsiz büyüsün hiç istemem hele ki böyle zor çocuk sahibi olabilmişken ilerde bi gün istersem geç kalmış olmak istemem yaş ilerliyo:) hem şimdi ileriki yaştaki insanları görüyorum çocuklarına düşkünlüğüne bakıyorum eğer kayınvalidemin ya da annemin tek çocuğu olsaydık ilgileri sadece bizde olurdu ve ben yada eşim zamanla bunalanilirdik :) o Yüzden ilerde çocuğumu bunaltmakta istemem hem biz olmıcak olsakta güvenebileceği bi kardeşi olsun ne bilim daha pek çok sey diyebilirim :) sadece bi kaç yıl büyümesinde zorlanıcam diye ne çocuğumu ne kendimi bundan mahrum edemem:) bu benim fikrim naçizane

Kardeş demek paylaşmak demek anne babana anlatamadığın bişey oldugunda destek demek okulda evde arkadasın demek ya da anne Baba'nın ihtiyacı oldugunda acil bişey oldugunda elin yetişmezse gözün arkada kalmaması demek:) kardeşlerim oldugu için mutluyum kolay büyümedik hep anlaşamadık ama birbirimizi en iyi biz Anladık o Yüzden böyle düşünenlerin olması güzel :))

Âmin cnm :) ne güzel ya özendim:) kahvaltı be yemek sofralarının şenliği yeter insana :) Allah'ım mutluluğunuzu daim etsin gönlünüze göre versin inş.

Âmin cnm :) ne güzel ya özendim:) kahvaltı be yemek sofralarının şenliği yeter insana :) Allah'ım mutluluğunuzu daim etsin gönlünüze göre versin inş.
Allah razi olsun canim,ben de guzel dualarina tum kalbimle amin diyorum..Rabbim isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar versin insallah..

Ya sen onu bunu boşversene illa şişman olmak iri bi karna sahip olmak zorunda mıyız! Çocuk 500gr kese 500 gr Ee sende 5 ayda 4 kilo almışsın gayet iyi cnm kıskanıyorlar hep ondan
Aynen işte tuhaf insanlar canım ya artık takmıyorum valla

Kesinlikle öyle canım görümcem de hamile ona da ne kadar sistin diyorlar bana da tam tersi demek ki napsak boş inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebislerimizi de başka istediğim yok valla

Kızlar tetenoz yaptırdığım kolumda geceden bu yana seyirme var çok sinir bozucu bişey acaba tetenozdan mıdır ? Birde iğnenin vurulduğu yerde sertlik oluştu.yarın bir hafta olacak tetenoz olalı.

Günaydınn güzel günlerimiz olsun inşallah

Kızlar tetenoz yaptırdığım kolumda geceden bu yana seyirme var çok sinir bozucu bişey acaba tetenozdan mıdır ? Birde iğnenin vurulduğu yerde sertlik oluştu.yarın bir hafta olacak tetenoz olalı.

Benim de 1 hafta boyunca sertlik ve dokunduğumda ağrı vardı. Geçti şimdi. Senin de bir iki güne geçer sanırım.

Günaydın tatlı annişlerrrrrr,

Çok güzel bir haftasonu geçirdim,haftasonları hiç bitmesin diyorum ve bu haftanın çok güzel geçmesini diliyorum herkes için.

Yoğunluktan çok yazamadım,cumartesi günü detaylı ultrasonumuz çok güzel geçti,hiçbir problemimiz çıkmadı. Plesentamda öndeymiş. Bebeğimde çok iyiydi,harketliydi. Yüzünü net göstermedi bize, kolunu koymuş gözlerinin üstüne,uyku modundaydı. Babasına o kadar benziyor ki hatta. Şaştık kaldık. Babasıda artık kabul etti evet bu tıpa tıp bana benziyor,sana benzemiyor diye. Yandım evde 2 cocuk bakacam :):) Biraz tansiyonum yüksek çıktı ama oda heyecan yaptığımdan diye düşündüm. Yinede takip edeceğiz,tansiyonumun çıkmaması için elimden gelen herşeyi yapacağım. Normalde tuzluda yemiyorum ama neden yüksek göründü bilmiyorum. Beslenmeme de çok dikkat ediyorum halbuki,daha çok meyve ağırlıklı besleniyorum. Bizden böyle.

Bu arada bebişimizim ismini koydum ben. Bebeğimizin ismi herhangi bir değişiklik olmaz ise Alp olacak.
B Began canım listeye ekleyebilir misin?

Günaydın güzel anneler kafama takılan bi soru var 22.haftamdayim doktorum bu hafta sekerime bakacakmis yani yükleme yapılacak herhalde ama erken değil mi 24 ve 28.haftalar arasında yapılır diye okudum sizlerden böyle bisey istendi mi

günaydın herkese, bu hafta bol tekmeli bir hafta geçirdik yolu yarıladık. Rabbim hepimize hayırla kurtulmayı nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…