2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlar 3 kilo aldım sayılır ama ödemim çok. Kilolu gibi duruyorum. 62 kilo görüyorum tartıda 59 la kaldım. Bee reflü çıktı ya. Hala iştahla yiyemiyorum.
Tuzu ve tuzlu gıdaları istersen azalt cnm tuz ödem yapıyo diyorlar.

Tuzu ve tuzlu gıdaları istersen azalt cnm tuz ödem yapıyo diyorlar.
Ben tuzluda yemiyorum aslında. Pişirdiğim yemeklere tuz bile atmam. İş yerindeki yemeklere tuzot atıyorlar. Herhalde onlardan oluyır. Hafta sonu daha iyi oluyorum.

Maşallah canım bırak dışarıdan görmeyi içerden de gelmiyor benim pek sesbabası gibi sakin bir cocuk olacak zaar:))

İyi akşamlar annisler inşallah herkes iyidir herşey yolundadır gynefron kullanan varmı sabah aç karnına kullanılacak dendi bana ama hemen birşeyler yiyormusunuz yoksa bikac saat bekleniyormu kafam karıştı

İyi akşamlar annisler inşallah herkes iyidir herşey yolundadır gynefron kullanan varmı sabah aç karnına kullanılacak dendi bana ama hemen birşeyler yiyormusunuz yoksa bikac saat bekleniyormu kafam karıştı
gece yatarken alıyorum ben (tabi öncesinde 2 saat aç kalıyor olman lazım)

Cnm doktor bana yemekten 1,5-2 saat önce aç karna kullan demişti. sabah mı kullanayım dedim, fark etmiyor öğlen en mantıklısı dedi, sabah erken kalkmana gerek yok dedi.

Cnm ben Hemşireyim tuz Vücutta su tutulumuna sebep oluyo yani ödem yapıyo cidden :s
oooo tmm sağlıkçımız da varmış :)) artık seni soru yağmuruna tutcam bir yere kaçmayasın sakın :)) bu arada cvp içinde tşkr ederim cnm.

Hmm sağol canım, benim hastanede de yazilmiyormus. Devlet hastanesinde çıkarılır mı acaba ki?

Ben tuzluda yemiyorum aslında. Pişirdiğim yemeklere tuz bile atmam. İş yerindeki yemeklere tuzot atıyorlar. Herhalde onlardan oluyır. Hafta sonu daha iyi oluyorum.
Bizim bi arkadaş da ödem yaptı. Bi de tansiyon sorunu da yaşadı. Doktor sabah tatlı yeme. Bir iki saat sonra ye demiş ona. İstersen onu da bi dene

Maşallah canım bırak dışarıdan görmeyi içerden de gelmiyor benim pek sesbabası gibi sakin bir cocuk olacak zaar:))
Bizimki de öyle. Gaz mı bebek mi anlamıyorum bile. Hafif bi his sadece o kdr ama bizi resmen şok etti ya. Bi de yarı uzanır haldeydim. Hatta ikinci yaptığnda da o halde yatıyordum. Belki de birden olacak seninki de. Bi Komşum da öyle dedi durdu durdu birden çat diye vurdu kaburgam delindi sandım diyo :)

cnm gerçekten kanıtlanmış bir şey var mı tuz ödem yapıyor diye? yada dokturu filan bahseden varsa bilgi verse iyi olur :)
Doktorlar da diyorlar genelde. Eski hamile arkadaşlar da diyorlardı. Ben azalttım biraz. Mesela peynir zeytin tuzlu diye yumurtlama domates salatalığa atmadan yiyorum kahvaltıda. Salataya da cok atmıyorum. Bende ödem olmadı ama bünye meselesi de var tabi. Her beden farklı tepki veriyor hamileliğe cnm.

Ben de ilk kez bugün tekme attığında karnımın oynadığını gördüm. Çok hareketli değil aslında ama aç olduğumda çok hareketli yokken hiç hareket yok. Tatlıya da hiç tepki vermiyor benim kız:)))

Ay hadi inşallah canım:))

Bi yerde okumuştum bebekler annelerin yediği şeylerin tatlarını alıyorlarmış. O yüzden aş erme olur yazıyordu. Benimki de öyle. Aşırı çikolata severim. Hamilelikten beri hiç yiyemiyor um. Ama mesela bir meyveyi yerken resmen zevk alıyorum ve o meyveden yarım saat sonra yaptı. Hadi ne duruyon yesene der gibi :) şu anda ismini vermeyem geç saat oldu eşleri manav manav gezdirmeyelim :)

ne güzel ya erkenden öğrenmişsin,bende işlerimi iptal ettim yarın tekrar gidicem.
kocakarı yöntemleri her zaman doğru sonuç vermiyor canım,iki kız hamileliği geçirdim onlarda da yüzüm güzel di yüzüme bakıp oğlun olcak derlerdi,diğer belirtileri hatırlayamadım.bu hamileliğim de aşermem daha değişik ama oda fark etmiyormuş

Kan sulandırıcı iğne kullanıp, ilaçlarını raporla alan var mı kızlar? Malum ilaçlar pahalı ve rapor çıkartılıp ödenen ücretin düştüğünü duydum.
Evet ben kullanıyorum, rapor çıkardı doktorum.Dr una söyle raporla ekonomik oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…