2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Evet ben kullanıyorum, rapor çıkardı doktorum.Dr una söyle raporla ekonomik oluyor

Günaydın güzel anneler
benim 3. hamileliğim ve üçünde de farklı aşermelerim oldu. Şimdi kızım olacağını öğrendim göğüs çevrem koyulaştı ve güzelleştim. karnımda sipsivri resmen gören erkek diyor ama doktor bu aya kadar hep kız dedi allahım hayırlısını sağlıklısını verir inşallah.
kan sulandırıcı iğneyi kadın doğum doktorum rapor çıkardı ve sağlık ocağından da her ay yazdırabiliyorum bir problem çıkmıyor

merhaba kızlar. cuma günü kontrole gitmiştim. bebeğim aşağıdaymış üzüldüm baya. rapor istedim raporda vermedi doktor oda ayrı canımı sıktı. birde idrar yollarında ödem gördü

merhaba kızlar. cuma günü kontrole gitmiştim. bebeğim aşağıdaymış üzüldüm baya. rapor istedim raporda vermedi doktor oda ayrı canımı sıktı. birde idrar yollarında ödem gördü
Geçmiş olsun cnm. Bebekler bir zaman sonra yukarı çıkıyor sıkıntı yapma ltfn. Muhtemelen doktor sana demiştir de. Verdiği ilaçları kullan ve canını sıkma hiçbir problem kalmaz inşallah.

Geçmiş olsun cnm. Bebekler bir zaman sonra yukarı çıkıyor sıkıntı yapma ltfn. Muhtemelen doktor sana demiştir de. Verdiği ilaçları kullan ve canını sıkma hiçbir problem kalmaz inşallah.
maalesef canım hiçbir ilaç vermedi. bende şaşırdım

Bende goruyorm. Ee artik kemikler gucleniyor. Tekmeler kuvvetleniyor:))

Günaydın arkadaşlar bütün kış grip olmadım nezle olmadım bademciklerim şişmedi diye böbürlenirken eşime,hava güzel diye çıktık dışarı 2 saat sonra döndük gece 4 te ben 39 derece Ateş bademcikler şişmiş titreme geniz burun akıntısı cok korktum gece 4 limon bir nane çayı bir meyve yedim ve gargara yaptım Ateş'im sabah düşmüştü ama hala Boğaz'ım çok ağrıyor,halsizim.hamilelikten önce rahatına inanılmaz düşkün gece su içmeye bile kalkmayan uykusuna düşkün ben gecenın 4 ünden sabaha kadar iylesmek için ona bir şey olma ihtimalini düşünerek çabaladım sonra kendi kendime dedim ki anne olmak demek ki insanın ruhuna işliyor hastalıksız sağlıkla kucağımıza aldığımız günler de gelecek Allah'ın izniyle...

İyi akşamlar annisler inşallah herkes iyidir herşey yolundadır gynefron kullanan varmı sabah aç karnına kullanılacak dendi bana ama hemen birşeyler yiyormusunuz yoksa bikac saat bekleniyormu kafam karıştı
Eczaci bir saat sonra ye dedi bana cnm

Günaydın mutlu hayırlı haftalar... Kızlar gece karabasanlar bastı beni hiç uyuyamadım kabusum oldular karnımı sıkıyolar tekme atıyolar dua ediyorum biraz dalıyorum sonra tekrar çok korktum bu gece

Kan sulandırıcı iğne neden kullanıyosun?

Başka bi yerden rapor al cnm Dr un vermiyorsa ? Idrar yollarında ödem niye oluşmuş ki

Geçmiş olsun cnm bol bol da su iç Ateş'in Olmasın biz hasta olsak sıkıntı değil zaten hep onları dert ediyoruz inş bi an önce Sağlıcakla kucagımıza alırız

Günaydın mutlu hayırlı haftalar... Kızlar gece karabasanlar bastı beni hiç uyuyamadım kabusum oldular karnımı sıkıyolar tekme atıyolar dua ediyorum biraz dalıyorum sonra tekrar çok korktum bu gece
Hamilelikte normalmiş bende bi kaç hafta önce yaşadım :s okuyup üfleyip yatıyoruz walla dert etme geçicek cnm inş

Günaydın kızlar sabah 2.doz tetanoz aşımı oldum bidahakinide doğum sonra vurulacakmisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…