2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kizlar benim bebek yuzu donuk kucaklanmayi hic sevmiyor agliyor.hep disa donuk kucaklanmak istiyor varmi bizimki gibi olan
Var iki gündür dışa dönük taşıyorum tatlım etrafı izlemeye bayılıyorlar şuan ondan öyleler .. Bizimki banyodaki perdeyi çok seviyor 5 dakika boyunca gözünü dikip izliyor

cetrina cetrina cnm çok üzüldüm yaşadıklarına :( eşler öyle canım ya pek tuhaf düşünme şekilleri var. Kuzucukta o kadar ağlamış neyse cnm sağlık olsun napalim yakinda olsan gel ben yapayim sana o canının çektiği yemeği diyeceğim ama şimdi ilk sayfadan baktım fransada oturuyormussun :KK43:

Kizlar benim bebek yuzu donuk kucaklanmayi hic sevmiyor agliyor.hep disa donuk kucaklanmak istiyor varmi bizimki gibi olan

Benim kızımda eskiden disa dönük durmayi hic sevmezdi şimdi disa dönük durmak istiyor hep :) artik buyuyorlar ve etrafında nesneler ilgilerini cekiyor :)

cetrina cetrina cnm çok üzüldüm yaşadıklarına :KK43: eşler öyle canım ya pek tuhaf düşünme şekilleri var. Kuzucukta o kadar ağlamış neyse cnm sağlık olsun napalim yakinda olsan gel ben yapayim sana o canının çektiği yemeği diyeceğim ama şimdi ilk sayfadan baktım fransada oturuyormussun :KK43:
Can'ım ya çok teşekkür ederim Allah razı olsun düşünüp söylemen bile yeter tatlım .. Sabah erkenden uyanmış bilerek yapmadım çabuk soğur diye kapağını açtım masayada koyamadım yağmur yağıyor diye bilsem yapar Mıydım dedi .. Eşşeklik saati tutmuş o an demek ki .. Sağlık oldun Can'ım gerçekten kısmet ..sabah annemde bana diyor ki oh işte haşerelerin karınları doydu öyle düşün Güler misin ağlar Mısın kalbini kırmadım gülümsedim sadece :)

Var iki gündür dışa dönük taşıyorum tatlım etrafı izlemeye bayılıyorlar şuan ondan öyleler .. Bizimki banyodaki perdeyi çok seviyor 5 dakika boyunca gözünü dikip izliyor
Perde cok renklimi .bizimki tablolara televizyona oyun halisindaki oyuncaklara bakiyor .yuzu donuk saril basiyor ciglgi

Selammm gecesi gündüzüne karışmış taze ve tecrübeli analarr... yeni hafta hepinize güZellik, sağlık ve afiyet getirsinnn inşaAllah...
Saçları dökülmeye başlayan var mıı? Ben bir umut belki bu sefer dökülmez dedim ama başladık yine... oğlumda da bu civarlarda başlayıp 7. Ay bitmişti sanırım yne aynı olcakk...
Kan ve vitamin ilaçlarına aynen devam ettim ben .dr.um kullan saçların dökülebilir demişti

Can'ım zorla götür böyle olmaz bak benimde evladım var her şeyi onun için yapıyorum sende benim için yap anne de .. Mecbur gitmesi Lazım evde böyle oturup kanamayı geliştirmekle olmaz hem ne güzel sen yanındasın muhakkak ikna et Can'ım gerekirse sözünü dinleyeceği kişiler varsa onlarıda araya sok
Perşembeye ikna ettim dr konuşmaya sanirim olacak ameliyat umudu tükeniyor allahim icine bi sakinlik verdi korkuyorum ama bitecek gibi degil konusak bakak halimize dedi anne dedim ben yanindayim ameliyatta olsan hem bebek hemsele ilgilenitim daha 1 ay avde olacam gem iyileairsin dedim bakalim persembe halimiz belli olavak hergun konusmam ise yaradi sanirim sorma kiz bekle.bekle basimiza ia acilacak allah korusun kansere cevirip.organlara sicrarsa o daha t3hlikelinalak kurtulak dedim artik napiim

Benim saçlarımda daha başlamadı ama bu sabah oğlumun yatağında bir sürü saçı dökülmüş sanırım bende o döneme girecem ve çok korkuyorum ilk oğlumda saçlarım çok kötü olmuştu dökülmekten :KK43:
Sanırım kaçış yok canım... oğlumdayken çinko falan filan almıştım ama yok belli bi dönem var o ara dökülmesi lazımmm sanırım

Kan ve vitamin ilaçlarına aynen devam ettim ben .dr.um kullan saçların dökülebilir demişti
Kullanıyorum canım... ama hamilelik boyunca aslında dökülmesi gereken fakat dökülmeyen saçlar dökülmeli diye biliyorum

Ben

Ben de sırt üstü yastıksız yatırıyorum. Yastık tehlikeli değil mi ya benim de kafam karıştı. Yüz üstü sevmiyo bizimki yoksa gündüz fln yatırabilirdim öyle de.
Yastıksız reflu yataginda yatırıyorum ben.

Ben de torba gibi var 0-6 ay ama bizim oğlan sıçrıyo diye yarım kundak yapıyorum şu an uyku tulumumuzda öyle bir özellik yok. Ama torba olan daha mantıklı bence de özellikle alt değiştirirken. Seneye fln uykuları düzene girersr inşallah gece boyu değişmeyiz altlarını hiç o zaman bacaklı da olabilir
Bende kundak yapıyorum 3. Ayın sonunda sıçramaları bitiyor sonra uyku tulumunas geçeceğim. Battaniye vs çok tehlikeli.
Bizimki de aynı iki üç haftadır elini yumruk yapıyo hep ağzında. Seninki başlamadı mı başlar bugün yarın :)
Onu bizim kiz yapıyor ama benim elimle damaklarını kasimadi henüz. Şimdi kırmızı araba var rafta ona taktik. Ona uzanmaya çalışıyoruz.

Son düzenleme:
goqce goqce canim cok gecmis olsun yaaa..

tugbayhan tugbayhan canm valla Ankara o acidan zor ya insan kendini zor koruyo soguktan. Ama su ara mevsimler skintili zaten herkes icin. Dikkatli olmak lazm ama cok da sakinmamak lazm.
Aynen canim maalesef oyle. Esimin izni olsa istanbula kacardik bir hafta da iste onunda izni taaa yazin. O zamana cocugun yaşı gelir :D

Kızlar ben saç dökülmesi için her şeyi yapıyordum en son ilik kürü bile yapmıştım ama yok o bir kaç ay illa dökülüyor :kızgın:
Canim kan ilacı alıyor musun? Ben feramat ve daha vitamini alıyorum hala dökülme yok. Kanın düşmüş olabilir mi o çok döker saçı.
Var canım. Dışarıyı seyretmek istiyorlar.

Kızlarrrr yardım lütfennnn.
Göğsüm cok ağrıyor. Icinde bıldırcın yumurtası gibi sert toplar.. canım cok acıyor :KK43: dusa girdim sıcak su tuttum yok :KK43: sagdim yok :KK43: kızım emdi yok :KK43: gecmiyo yardımmm
Lahana koy. Buzdolabının çıkardığın lahanayı göğüs ucuna gelmeyecek şekilde sutyen in İçine koy.

Dün oğullarımın bütün çingeneliklerine rağmen markete gittim bugün yapacagım yemek için bi sürü malzeme aldım .. Akşam da oturdum zar zor iki tane Kocaman tencere yemek yaptım ... Ama Nasıl yaptım küçük oğlum ağlamaktan bayılacaktı artık ... Her neyse ohhh dedim en az 3 gün yemek derdim olmaz çıkarır dolaptan ısıtıp yeriz ...çabuk soğusun gece dolaba koyalım diye kocama bunlar balkona koy dedim .. Koy dedim ama başıma gelecekleri bilseydim der miydim hiç :KK43: :silah: balkonda masamız var yapması gereken tek şey tencereleri üstüne koymaktı .. Kızlar 2 saat sonra artık soğumuşlardır içeri alayım dedim :KK43: benim kocam tutmuş tencerelerin kapağını açmış o da yetmemiş onları yere koymuş masaya koymamış yan komşunun bahçesinde ne kadar haşere varsa hepsi yemeklerin içine doluşmuş ben asıl manzarayı tenceleri içeri alınca gördüm :olamaz: kolumda Kocaman soluncan yürüyordu :KK61: bi anda bastım çığlığı bir ağladım ki belki hayatımda böyle ağlamamışım :KK61: çok zoruma gitti onca emeğim yorgunluğum bebeğimin o iki saat ağlaması hepsi boşuna gitti yaşadığım travma cabası :cry: İçim Nasıl parçalandı elimle yemeği çöpe dökerken :cry: sağlık olsun ne diyim kısmette yokmuş bu haftada kocama yemek yok gelip efendi efendi kendi yapacak :KK62:
Güzel ceza tatlim ama emeğine çok üzüldüm. Aynılarını yaptir eve gelince. Bende mutfak dolabı yerleştirdik dün çok yorgundum. Buraya bakacak hal bile kalmamıştı.

Perşembeye ikna ettim dr konuşmaya sanirim olacak ameliyat umudu tükeniyor allahim icine bi sakinlik verdi korkuyorum ama bitecek gibi degil konusak bakak halimize dedi anne dedim ben yanindayim ameliyatta olsan hem bebek hemsele ilgilenitim daha 1 ay avde olacam gem iyileairsin dedim bakalim persembe halimiz belli olavak hergun konusmam ise yaradi sanirim sorma kiz bekle.bekle basimiza ia acilacak allah korusun kansere cevirip.organlara sicrarsa o daha t3hlikelinalak kurtulak dedim artik napiim
Çok iyi yapmışsın ikna olmasına kendi annemin gibi çok sevindim ..Allah korusun diğer dediğin ihtimali düşünmek bile istemiyorum olsun o ameliyatı Rabbim sana da güç versin hem anneye hem Bebişe bakarsın Allah yardımcın olsun annene de acil şifalar versin Gamzecim

Güzel ceza tatlim ama emeğine çok üzüldüm. Aynılarını yaptir eve gelince. Bende mutfak dolabı yerleştirdik dün çok yorgundum. Buraya bakacak hal bile kalmamıştı.
Seninde Ellerine sağlık tatlım kısmet Can'ım gerçekten kısmet..sağlık olsun

Back
X