2016 Anneleri

Canım Sağol inşallah gelişir çok dikkat ediyorum aslında yediklerime ama hakkımızda hayırlısı neyse o olur inşallah.
Canim benim de biri hep biraz daha minik. Her kontrolde bir gün geri görünüyor gelişimi normal yani. İnşallah yetişir o da diğerine ikizlerden biri öyle olabiliyor sen dua et içini ferah tut.Rabbim dualarını jabul etsin bu mübarek günde insallah.
Çok teşekkür ederim canım çarşamba günü gidicez kese için çok heycanlıyım hiç geçmio günler :)
Hadi inşallah bebeğinin kesesi sana ultrasondan el sallar canım. Rabbim doğdukları gunu de gostersin insallah hepimize.
geçmez cnm geçmez çok zor beklemek.bende bebeği görmeye gün sayıyorum perşembe günü randevum var inşallah bebeğimi görücem dua edin kızlar
İnşallahcanım Rabbim bu mübarek günde dualarını kabul etsin inşallah. Bebegini gör de gel güzel haberini bekleriz unutma yazmayı.

Kızlar Berat Kandiliniz mübarek olsun. Bebeklerimizin sağlıkla doğduğunu da görelim inşallah. Bu mübarek günde tüm dualarınız kabul olsun. Rabbim gönlümüzden geçenin en hayırlısını versin inşallah. Dualarınızda unutulmamak dileğiyle.

çok saol canım sağ salim alalım bebişlerimizi kucağımıza :)

çok teşekkür ederim cnm amin.yazarım mrk etme ilk haberleri size vericem

kizlar bende karin ve gogus sisliginden baska belirti yok, muayenem 13 gun sonra, cok korkuyorum ya buyumuyorsa, sizin belirtiler nasil, ne zaman basladi???

Sağol canım inşallah oda buyur ama diğer kesenin yarısı kadardı öyle az bir fark yoktu yani rabbim hayırlısıni nasip eder inşallah.tek de olsa kucağıma almak nasip olsun sağlıkla sıhhatle buda yeter.

Sağol canım inşallah oda buyur ama diğer kesenin yarısı kadardı öyle az bir fark yoktu yani rabbim hayırlısıni nasip eder inşallah.tek de olsa kucağıma almak nasip olsun sağlıkla sıhhatle buda yeter.
benim arkadasim da oyleydi, kizlar gec yerlesip buyuyormus, simdi 10 yasinda bir kiz bir erkek cocugu var

kizlar bende karin ve gogus sisliginden baska belirti yok, muayenem 13 gun sonra, cok korkuyorum ya buyumuyorsa, sizin belirtiler nasil, ne zaman basladi???
canım benimde sadece göğüslerimde hassasiyet var bide arada karnım ağrıo sanki hamile değilmişim gelio ama şükürki bi sorun çıkmadı az önce doktordan çıktım kesemi gördüm :)

canım benimde sadece göğüslerimde hassasiyet var bide arada karnım ağrıo sanki hamile değilmişim gelio ama şükürki bi sorun çıkmadı az önce doktordan çıktım kesemi gördüm :)
hayırlı olsun cnm inşallah kalp atışını da duyarsın

kızlar merhaba doktordan geldim ama üzgünüm bebeği göremedik doktor pazartesiye kadar şans verelim ama olmazsa kürtaj olucam çok üzgünüm

kızlar merhaba doktordan geldim ama üzgünüm bebeği göremedik doktor pazartesiye kadar şans verelim ama olmazsa kürtaj olucam çok üzgünüm
insallah gorusursun bebegini hayirlisiyla, cok uzuldum

Hemen ümitsizliğe kapılma canım keseyi görmüşmüydün daha çok yeni zaten

Canım çok sevindim senin adına hayırlısıyla Rabbim tamamına erdirsin inşallah. Sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de göstersin Allahım hepimize inşallah.

Canım yaa çok üzüldüm okuyunca ne diyeceğimi bilemiyorum inan ki. Pek fikrim yok ama belki de görürsünüz daha Allah tan umut kesilmez. Rabbim yardımcın olsun. Dualarımdasın inşallah.

cnm benim çok teşekkür ederim inşallah dua ediyorum başka türlü elimden hiç bir şey gelmiyor keşke gelebilse ama sözün bittiği yer diyorum kısmet diyorum.duaların için çok teşekkür ederim

cnm benim çok teşekkür ederim inşallah dua ediyorum başka türlü elimden hiç bir şey gelmiyor keşke gelebilse ama sözün bittiği yer diyorum kısmet diyorum.duaların için çok teşekkür ederim
canım İşlh Allahın izniyle duyarsnın bebişin sesinide bnde hep bununla karışlaşmaktan çok korkuyorum rabbim hepimizi korusun dualarımız seninle

Allah yardımcın olsun. Hakkında hayırlısı hangisiyse o olur inşallah. Sizin için ve kendim için hep boyle dua ediyorum.

canım İşlh Allahın izniyle duyarsnın bebişin sesinide bnde hep bununla karışlaşmaktan çok korkuyorum rabbim hepimizi korusun dualarımız seninle
inş.cnm allah inş.hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder dualarım sizinle sakın stres yapmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…