Allah yardımcın olsun. Hakkında hayırlısı hangisiyse o olur inşallah. Sizin için ve kendim için hep boyle dua ediyorum /QUOTE
teşekkür ederim bende kendim ve sizin için bol bol dua ediyorum allah herkese hayırlısını versin inş.
Canım maşallahSelam kızlar bugün 9+1 olduk çok şükür. Mide bulantısı dışında hiç sıkıntım olmadı. Son bir haftadan beri kasıklarımda batma oluyo ama öyle rahatsız edici şekilde degil. Varlıklarını hissettiriyolar sankiBi de öyle idrara sık çıkmıyorum. Su içmeye dikkat ediyorum ama yine de az geliyo demek ki. Ne süt ne yumurta yiyebiliyorum. Biliyorum ilk 3 ay bunlar önemli degil ama yine de üzülüyorum. Şu ilaçlar da bitse artık ne sevinecegim
cnm hayırlı olsun allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsinSelam kızlar bugün 9+1 olduk çok şükür. Mide bulantısı dışında hiç sıkıntım olmadı. Son bir haftadan beri kasıklarımda batma oluyo ama öyle rahatsız edici şekilde degil. Varlıklarını hissettiriyolar sankiBi de öyle idrara sık çıkmıyorum. Su içmeye dikkat ediyorum ama yine de az geliyo demek ki. Ne süt ne yumurta yiyebiliyorum. Biliyorum ilk 3 ay bunlar önemli degil ama yine de üzülüyorum. Şu ilaçlar da bitse artık ne sevinecegim
Canım benim insallah diger bebegim sımsıkı tutunur sana hayırlısıyla saglıkla alırsın kucagına. Sakın bişey yapiym deme yat dinlen bol bol. En azından şu riskli dönem geçene kadar. Kanaman nasıl oldu yani sancı mı oldu canın. Ben de bu haftayı hiç iyi geçirmedim sinir krizi geçirdim çok agladım.çok korktum onlara bişey olacak diye. Allahım korusun bebişlerimizi.Canım maşallahdiyerek başlayalım rabbim bebeklerini korusun.benimde çok iyi gidiyordu ama bu hafta kanamam oldu şu anda yatıyorum. Ne kadar sürecek onuda bilmiyorum ama bunda şükür bebeğim iyi ikiz gebelikti keselerden biri boşMuş onu düşürdüm.diğer bebeğim iyiydi insallah onda bir problem olmaz sanırım bu kanamalar bebeğin gelişimini engelleyebiliyomuş hepimizde ricam bizim için dua edin
Canım çok sagol. Allahım hepimize annelik duygusunu yaşatsın onların kokusunu doyasıya içimize çekmemizi nasip etsin inşallahcnm hayırlı olsun allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin
Sağol canım inşallah tutunur.dinleniyorum zaten çok iyiydım aslında hamile olduğumun farkında bile değildim branda oldu bende anlamadımCanım benim insallah diger bebegim sımsıkı tutunur sana hayırlısıyla saglıkla alırsın kucagına. Sakın bişey yapiym deme yat dinlen bol bol. En azından şu riskli dönem geçene kadar. Kanaman nasıl oldu yani sancı mı oldu canın. Ben de bu haftayı hiç iyi geçirmedim sinir krizi geçirdim çok agladım.çok korktum onlara bişey olacak diye. Allahım korusun bebişlerimizi.
Hayırlı olsun canım. Kötü şeyler getirme aklina göreceksin inşallah. Allah saglıkla kucagına almanı nasip etsin insallah. Hoşgeldin aramızaSlm kizlar bende geçen hafta cumartesi hamile oldugumu ogrendim. Asilama ile hamile kaldim. Bu sali gunu yine kan vercem ona göre keseyi görmeye gitcez aslinda cok korkuyorum ya goremezsem diye cunku bir dusugum oldu onda gorememistim sonra da dusmustu insallah bu sefer kesemizi goruruz. Rabbim butun isteyenlere hayirlisiyla bebisler nasip etsin insallah
Amin insallah canım. Rabbim hepimize nasip etsin sagliklica kucagimiza almayi. Bu arada hosbuldumHayırlı olsun canım. Kötü şeyler getirme aklina göreceksin inşallah. Allah saglıkla kucagına almanı nasip etsin insallah. Hoşgeldin aramıza
Canım ben kullanıyordum fakat kesem göründükten sonra doktor bırakmamı istedi günde 3 defa kullandım.sabah 8 öğlen 4 akşam 12 olacak sekildeKızlar estrofem kullanan var mı. Kullanıyosanız günde kaç tane
Canım inşallah sende hamilesindirMrb kizlaar, bende bu sbh testle ogrendim hamile oldugumu :) cikolata kistim var 8 cm..doktorlar hamile kalamazsin dedigi icin rahattim, suan hala inanamiyorum..testte bi skintimi var diorum...tekrar yapicam :) ama adetim zaten 10 gun gecikti
Kalp atışını gördügümüzde doktor ilaçlara aynen devam dedi. Ben 5 tane kullanıyodum günde. Hala devam ediyorum. Kafam karıştı bugün. Hemşireyi aradım sordum kalp atışını duyduysan bırak dedi. Ama doktor aynen devam et dedi dedim. Zaten bi sonraki kontrolde bıraktıracak sen artık kullanma dedi. Ya madem böyle niye söylemiyolar sinirlerim iyice bozuldu. Ne hallerde geldik bugünlere. Kalp atışını görelimiz 2 hafta oldu acaba bu zamana kadar kullanmamın bi zararı olmuşmudurCanım ben kullanıyordum fakat kesem göründükten sonra doktor bırakmamı istedi günde 3 defa kullandım.sabah 8 öğlen 4 akşam 12 olacak sekilde
Endişelenme canım rahim duvarının kalinlasmasini sağlıyor bu ilaç bebeklerimiz bize rahat tutunup rahme uyum sağlasin diye veriliyor. Zararı olacağını sanmıyorum ama yinede kontrolde sor doktoruna.Ben bıraktığımda kalp atışını henüz duymamistim sadece keseyi görmüştük.Kalp atışını gördügümüzde doktor ilaçlara aynen devam dedi. Ben 5 tane kullanıyodum günde. Hala devam ediyorum. Kafam karıştı bugün. Hemşireyi aradım sordum kalp atışını duyduysan bırak dedi. Ama doktor aynen devam et dedi dedim. Zaten bi sonraki kontrolde bıraktıracak sen artık kullanma dedi. Ya madem böyle niye söylemiyolar sinirlerim iyice bozuldu. Ne hallerde geldik bugünlere. Kalp atışını görelimiz 2 hafta oldu acaba bu zamana kadar kullanmamın bi zararı olmuşmudur
Canım üzüldüm okuyunca çünkü nasıl bir stres ve korku çok iyi biliyorum. Benim 3 kez oldu. İnşallah bir daha ne bana ne başkasına Allahım kimseye yaşatmasın inşallah. Ama yine de moralini yüksek tutmaya ve sürekli dinlenmeye bak. Ben 17 mayısta ilk kanamam olduğundan beri yatıyorum. Daha da 3 hafta kadar yatacağim sanırım. Bebekler iyi olsun da daha ne isteriz, katlanacağız yatmaya. 12. Haftada risk azalır artık dedi doktorum. İnşallah öyle olur. Benim 9+1 bugün işte. Sana da çok geçmiş olsun ama mutlaka dinlen hiç kalkma. İnşallah zamanla daha iyi oluruz.Canım maşallahdiyerek başlayalım rabbim bebeklerini korusun.benimde çok iyi gidiyordu ama bu hafta kanamam oldu şu anda yatıyorum. Ne kadar sürecek onuda bilmiyorum ama bunda şükür bebeğim iyi ikiz gebelikti keselerden biri boşMuş onu düşürdüm.diğer bebeğim iyiydi insallah onda bir problem olmaz sanırım bu kanamalar bebeğin gelişimini engelleyebiliyomuş hepimizde ricam bizim için dua edin
Maşallah canım inşallah keseyi de görürs\n. Dua et ama kötü şeyler getirme aklına. İnşallah Rabbim isteyen herkese versin.Slm kizlar bende geçen hafta cumartesi hamile oldugumu ogrendim. Asilama ile hamile kaldim. Bu sali gunu yine kan vercem ona göre keseyi görmeye gitcez aslinda cok korkuyorum ya goremezsem diye cunku bir dusugum oldu onda gorememistim sonra da dusmustu insallah bu sefer kesemizi goruruz. Rabbim butun isteyenlere hayirlisiyla bebisler nasip etsin insallah
Canım hayırlı olsun çok sevindim. Benim de çikolata kistim var. Tüp bebekle hamileyim şimdi. Çok şanslısın, bizim kendiliğinden olmadı. Maşallah size, inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Mrb kizlaar, bende bu sbh testle ogrendim hamile oldugumu :) cikolata kistim var 8 cm..doktorlar hamile kalamazsin dedigi icin rahattim, suan hala inanamiyorum..testte bi skintimi var diorum...tekrar yapicam :) ama adetim zaten 10 gun gecikti
Canım ben de kullaniyorum. Benim rahin kalınlaşmadığı için baya yüksek doz vermişti doktorum. Günde 6 tane ağızdan, 3 tane vajinal alıyorum. Şuan 9+1 haftalığım ve 12. Hafta da bırakacağız dedi. Ben de baya tedirgin oldum sordum, dedi ki "siz tüp bebek hastalarında hormonların hepsini önce baskılıyoruz ki kontrol bizde olsun. Sonra istedigimiz hormonlari ilaçla elde ediyoruz. Yani şuan senin normal gebelik olsaydı östrojen hormonu vücudun üretecekti. Ama biz baskiladığimiz için ilaç almak zorundasın yoksa bebeğin tutunamaz, sen bana güven." dedi. Ben de hala kullaniyorum. Rabbim bebeklerimizi korusun inşallah hiç bir problem olmaz. Dua edelim hepimiz inşallah.Kızlar estrofem kullanan var mı. Kullanıyosanız günde kaç tane
ben kalp atışlarını gördüğüm gün bıraktım pişman olmazsın merak etmeBen bugün itibariyle bıraktım estrofemi. Allahım pişman olmak da istemiyorum. Bebeklerimize bişey olmasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?