Canım doktoruna sormadan mi biraktin? Estrofemi yavaşca biraktiriyor doktorlar. Mesela 3 tane alan birine 3 gun 2tane, 3gun 1 tane sonra birak deniyor. Bence doktoruna sormadan birakmayin kizlar nolur ilaçlarınızı. Biz bu bebekleri çok zor elde ediyoruz. Ben de çok endişeliyim ama bu konuda doktora güvenmek zorundayim diyorum ve devam ediyorum. Korkuyorum kaybetmekten. Allah bebeklerimizi korusun ve sağlikla doğurmayi nasip etsin hepimize inşallah.Ben bugün itibariyle bıraktım estrofemi. Allahım pişman olmak da istemiyorum. Bebeklerimize bişey olmasın inşallah
Amin canım inşallah, hayırlisiyla sağlikli bebişlerimize zamanı gelince kavuşalim inşallah hepimiz. Çok teşekkür ederim.hkom Canım sanada çok geçmiş olsun bana bir hafta on gün kadar dinlen yeterli dendi şu anda çok şükür kanamam da yok kahverengi lekelerin devam ediyor o yüzden dinlenmeye devam ediyorum.rabbim hepimizi yavrularına kavustursun o cennet kokusunu bizlerde duyalim inşallah.
Canım doktorun nosu yok bende. Hemsireyi aramıştım dün kalp atışını duyduysan bırak artık dedi.kalp atışını duyalım 2 hafta oldu. 2 haftadan beri boş yere içiyomuşum. Içime sinmedi bugün tekrar aradım doktora sorun diye. Doktor bey zaten bütün hastalarına kalp atışından sonra bıraktırıyo ondan bilgi alıp söylüyorum dedi. Bugün ilk kez içmedim. Günde 5 tane kullanıyodum. Ben de ona kızıyorum ihmale gelecek konular degil ki bunlar. Neler çekiyoruz biz. Ama demek ki çok da umurlarında degilmişCanım doktoruna sormadan mi biraktin? Estrofemi yavaşca biraktiriyor doktorlar. Mesela 3 tane alan birine 3 gun 2tane, 3gun 1 tane sonra birak deniyor. Bence doktoruna sormadan birakmayin kizlar nolur ilaçlarınızı. Biz bu bebekleri çok zor elde ediyoruz. Ben de çok endişeliyim ama bu konuda doktora güvenmek zorundayim diyorum ve devam ediyorum. Korkuyorum kaybetmekten. Allah bebeklerimizi korusun ve sağlikla doğurmayi nasip etsin hepimize inşallah.
Amin canım inşallah, hayırlisiyla sağlikli bebişlerimize zamanı gelince kavuşalim inşallah hepimiz. Çok teşekkür ederim.
Evet kesinlikle çok önemli bir konu ya . iyi en azindan hemşire söylediyse problem yok. Ben de çok endişeleniyorum bu konuda ama doktorum 12. Haftaya kadar devam diyor. Ben de korkumdan bırakamiyorum biliyorsun zaten kaç defa kanama oldu. Ah bu doktorlar, ne yapacağimizi şaşiriyoruz yaa. Off bu bebekler için biz nelerden vazgeçiyoruz, hiç umurlarinda değil mi yaa.Canım doktorun nosu yok bende. Hemsireyi aramıştım dün kalp atışını duyduysan bırak artık dedi.kalp atışını duyalım 2 hafta oldu. 2 haftadan beri boş yere içiyomuşum. Içime sinmedi bugün tekrar aradım doktora sorun diye. Doktor bey zaten bütün hastalarına kalp atışından sonra bıraktırıyo ondan bilgi alıp söylüyorum dedi. Bugün ilk kez içmedim. Günde 5 tane kullanıyodum. Ben de ona kızıyorum ihmale gelecek konular degil ki bunlar. Neler çekiyoruz biz. Ama demek ki çok da umurlarında degilmiş
Canım ne biliym ya. Rahat olun diyolar ama elde degil ki bu. Ne zor şartlarla hepimiz hamile kalabildik çok şükür. Bişey olsa bizim kadar kim üzülecek. Istedigimiz biraz hassasiyet. Bunu da çok görmesinler bize yani.Evet kesinlikle çok önemli bir konu ya . iyi en azindan hemşire söylediyse problem yok. Ben de çok endişeleniyorum bu konuda ama doktorum 12. Haftaya kadar devam diyor. Ben de korkumdan bırakamiyorum biliyorsun zaten kaç defa kanama oldu. Ah bu doktorlar, ne yapacağimizi şaşiriyoruz yaa. Off bu bebekler için biz nelerden vazgeçiyoruz, hiç umurlarinda değil mi yaa.
Evet canım, insanların tüm hayatını etkileyen bir durum. Ama doktorlar hergün birçok kişiye bakmaktan duygusuzlaşıyorlar artık. Ne diyelim, Allahım yardımcımız olsun inşallah, tek dileğim bebeklerimizin sağlıklı olarak doğduğu ve sağlıkla büyüdüğü günleri görmek. Rabbim hepimizi hayırlı olanlarla karşilaştırsın.Canım ne biliym ya. Rahat olun diyolar ama elde degil ki bu. Ne zor şartlarla hepimiz hamile kalabildik çok şükür. Bişey olsa bizim kadar kim üzülecek. Istedigimiz biraz hassasiyet. Bunu da çok görmesinler bize yani.
Aminnnn canım. Senin durumun nasıl. Kanaman geçti miEvet canım, insanların tüm hayatını etkileyen bir durum. Ama doktorlar hergün birçok kişiye bakmaktan duygusuzlaşıyorlar artık. Ne diyelim, Allahım yardımcımız olsun inşallah, tek dileğim bebeklerimizin sağlıklı olarak doğduğu ve sağlıkla büyüdüğü günleri görmek. Rabbim hepimizi hayırlı olanlarla karşilaştırsın.
Benim kirmizi kanamam en son olduğundan beri bir daha olmadı çok şükür ama kahverengi lekelenmem devam ediyor canım. Hala da günde 2 ampul progesteron iğne oluyorum. Rabbim bir daha hiçbirimize göstermesin öyle aktif kanamayı. Lekelenmeler de bitsin inşallah. Bebeklerimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah.Aminnnn canım. Senin durumun nasıl. Kanaman geçti mi
Çok şükür canım. Şu zorlu süreci Allahım hayırlısıyla geçirmemizi nasip etsin. Elimiz yüregimizde resmen. Inşallah bebeklerimizi saglıkla kucagımıza aldıgımız günleri de görürüz. Perşembe günü başka bi doktora gitmeyi düsünüyorum. Kalp atışını gördükten sonra bi daha hiç gitmedim. Inşallah herşeyin yolunda oldugunu duyarım da rahatlarım biraz olsun.Benim kirmizi kanamam en son olduğundan beri bir daha olmadı çok şükür ama kahverengi lekelenmem devam ediyor canım. Hala da günde 2 ampul progesteron iğne oluyorum. Rabbim bir daha hiçbirimize göstermesin öyle aktif kanamayı. Lekelenmeler de bitsin inşallah. Bebeklerimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah.
İnşallah canım git bir an önce artık. Beni her hafta çagırdı doktor şimdiye kadar. Şimdi 2haftaya çıkardi. Bazı tahliller falan yaptirdik. Sen de git için rahat etsin bir an önce ama içini ferah tut inşallah herşey gayet güzel gidiyordur. Gidince göreceksin artik gecen haftaki son kontrolde şekilleri o kadar çok minik birer bebeğe benziyordu ki. İnsan daha da heyecanlanıyor. Rabbim bebeklerimizi korusun sağlik versin.Sen de miniğini gör gel ve gelince yaz mutlaka merak ederiz.Çok şükür canım. Şu zorlu süreci Allahım hayırlısıyla geçirmemizi nasip etsin. Elimiz yüregimizde resmen. Inşallah bebeklerimizi saglıkla kucagımıza aldıgımız günleri de görürüz. Perşembe günü başka bi doktora gitmeyi düsünüyorum. Kalp atışını gördükten sonra bi daha hiç gitmedim. Inşallah herşeyin yolunda oldugunu duyarım da rahatlarım biraz olsun.
Ayy inşallah canım ya yazdıklarını okuyunca bile o kadar heycanlandım ki. Çok merak ediyorum. Yazarım tabiki canım.İnşallah canım git bir an önce artık. Beni her hafta çagırdı doktor şimdiye kadar. Şimdi 2haftaya çıkardi. Bazı tahliller falan yaptirdik. Sen de git için rahat etsin bir an önce ama içini ferah tut inşallah herşey gayet güzel gidiyordur. Gidince göreceksin artik gecen haftaki son kontrolde şekilleri o kadar çok minik birer bebeğe benziyordu ki. İnsan daha da heyecanlanıyor. Rabbim bebeklerimizi korusun sağlik versin.Sen de miniğini gör gel ve gelince yaz mutlaka merak ederiz.
Cnm çok geçmiş olsun. Allah en kısa zamanda nasip etsin anne olmayı.Kızlar Merhaba çok Üzgünüm dün kürtaj oldum hamileliğim sona erdi allah bir daha yaşatmasin ve kimseye yaşatmasin
Arkadaşım çok geçmiş olsun.inşallah en kisa zamanda tekrar bebeğin olur.Neden oldu peki kanaman falan mi oldu yoksa kalp atışımi durdu.Kızlar Merhaba çok Üzgünüm dün kürtaj oldum hamileliğim sona erdi allah bir daha yaşatmasin ve kimseye yaşatmasin
Canım çok üzüldüm okuyunca. Rabbim yardımcın olsun ve inşallah en hayırlı zamanda sana yine hayırlı haberleri nasip etsin. Dualarımdasın canım sakın kendini üzme, Rabbim herşeyi öyle güzel kararlaştırıyor ki. Eminim senin için de bebek için de biz göremesek de en hayırlısı buymuş. Rabbim gönlüne göre versin inşallah geçmiş olsun.Kızlar Merhaba çok Üzgünüm dün kürtaj oldum hamileliğim sona erdi allah bir daha yaşatmasin ve kimseye yaşatmasin
Ah canim ya cok üzüldüm nedesek senin icini rahatlatmaz tabi bir sure baska seylerle ilgilen kafan dagilsin kitap oku mesela senin psikolojini rahatlaticak biseyler. Hayirlisi boyleymis diyip Rabbime dua etmekten baska bisey gelmez elden. Herseyin bi vakti zamani vardir elbet. Tekrar cok cok gecmis olsun. İnsallah yine guzel haberler verirsin bizeKızlar Merhaba çok Üzgünüm dün kürtaj oldum hamileliğim sona erdi allah bir daha yaşatmasin ve kimseye yaşatmasin
Canım çok çok geçmiş olsun. Allah dayanma gücü versin. Hakkına hayırlı degilmiş demek ki. Inşallah en kısa zamanda gelir bebeginKızlar Merhaba çok Üzgünüm dün kürtaj oldum hamileliğim sona erdi allah bir daha yaşatmasin ve kimseye yaşatmasin
teşekkür ederim cnmCnm çok geçmiş olsun. Allah en kısa zamanda nasip etsin anne olmayı.
cnm çok teşekkür ederim kanamam yoktu hiç bir şeyim yoktu hamilelik belirtilerimi yaşıyordum ama boş gebelik dediler bakalım genetik test yaptırdım bu ay sonu belli olacak bu ikinci bebeğimi kaybedişim o yuzden genetik test istediler ona göre testler devam edilecekmişArkadaşım çok geçmiş olsun.inşallah en kisa zamanda tekrar bebeğin olur.Neden oldu peki kanaman falan mi oldu yoksa kalp atışımi durdu.
ilk bebeğimin 8 haftalıkken 6 haftalıktı gelişimi durmuştu bu sefer boş gebelik kese falan herşey normal fakat bebek yoktucnm çok teşekkür ederim kanamam yoktu hiç bir şeyim yoktu hamilelik belirtilerimi yaşıyordum ama boş gebelik dediler bakalım genetik test yaptırdım bu ay sonu belli olacak bu ikinci bebeğimi kaybedişim o yuzden genetik test istediler ona göre testler devam edilecekmiş
amin cnm inş.dayanması çok zor ama kısmet böylemiş demekten başka şansım yok tek duam bir daha yaşamak istemiyorum allahım bir daha yaşatmaz inş.Canım çok üzüldüm okuyunca. Rabbim yardımcın olsun ve inşallah en hayırlı zamanda sana yine hayırlı haberleri nasip etsin. Dualarımdasın canım sakın kendini üzme, Rabbim herşeyi öyle güzel kararlaştırıyor ki. Eminim senin için de bebek için de biz göremesek de en hayırlısı buymuş. Rabbim gönlüne göre versin inşallah geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?