- 14 Aralık 2014
- 1.560
- 706
- 333
- 36
Ne blim bazen ole gelio insana heralde o agzima dusuyo onda skinti yokda. Ayrica esime sonsuz guvenirim hic ole gozu disarda bi tip degildir iste benm psikolojim malesef. Gecti ama kusmustuk esimle ondan oldu galiba :) gectiaynen canım daha lohusalığımız war şimdiden bunları çok fazla dert etmemiz lazım halin olursa en azından eşinin eve gelmesine yakın kendine biraz bakabilirsin azcık süs püs fln gibi:)
Canım ben de merak ediyorum bu soruları ama duyduğum kadarıyla bünyeden bünyeye fark ediyor. Normalde epiduralde baş ağrısı olmaz spinalde olur diyorlar ama aksini iddia eden anneler de var. O kadar karışıyor ki insanın kafası.Sezeryan olacak arkadaşlar hastaneye ne goturecekler?? Bir de epidural Sezeryan olsn var mı hiç? ? Sezeryan dan sonra kaç gün yatiliyor geç mi iyileşme oluyor ?, süt hemen gelir mi kimi gelmez diyor??
Bunu söyleme iyi oldu teşekkürler bugün olctureyim eczanede falan ara ara :) kızlar bugün emzikler baktim da aventin 0-3 ay var ayıcık şeklinde ki şeklini beğenmedin amaagiz kısmı glfena değil çocuk tutabilir mi zincir yakılmaz bide ona duser sürekli yolda falan diye dusunuyorum bide 0_6 ay var oda normal emzik aventin yine oda çocuğun ağzında kocaman mi olur zarar verir mi diye dusunuyorum sizce ?Yüksek tansiyon da mide bulantısı yapabilir.baş ağrısı yapar tepen ağırır.dikkat et arkadaşım
:) benden daha önde olan varmış :) iyi bari bende korktum daha hala çok hazır değilim :)
Ben de çok heyecanlı ve telaşlıyım. Sanki ilk doğumum gibi yüreğim ağzımda bekliyorum. Dün gece çok kasılma ve saçlarım oldu ama düzenli değildi. Geliyor mu ne dedim :)sukufelale sen 37. haftadasın canım ohoo seninki gelmek üzeredir artık:)
maşşallah ona annesi o popoyu yemek lazımValla canım eskiden hep rahme doğru vururdu aşağıya 33 den sonra tekme kalmadı poposu ayarlarıyla karnımda üst taraflarda şişlik oluyor iniyor ultrasonda gösterdi doktor göbeğimin 4 parmak üstünde poposu varmış popo atıyor anlıcağın:)
Tamam Can'ım artık hangimiz önce öğrenirsek haber veririz :) bende özge hocaya gidiyordum da sanırım ayrıldığı hastaneden bakalım kime devam edicemCanım çukurambar a gidiyorum fırat hocaya...hiç sormadım bir dahakine aklımda olsun da sorayım :) bir de biz fotoğraf çekimi yaptıracağız o yüzden ben aldığım hastane çıkışlarını götüreceğim...
şimdi nasıl oldun canım doktor ne dedi en sonay insallah cnm soyle 2-3 hafta beklese cokkk mutlu olcam :) ondan sonra istedigi zaman gelsinnnn
Ben hastaneye bi gecelik bi de pijama takımı götürcem belki iki pijama takımı da olabilir onda kesin kararlı değilim.Sezeryan olacak arkadaşlar hastaneye ne goturecekler?? Bir de epidural Sezeryan olsn var mı hiç? ? Sezeryan dan sonra kaç gün yatiliyor geç mi iyileşme oluyor ?, süt hemen gelir mi kimi gelmez diyor??
suan iyiyim cnm, fazla agrim fln yok.. dr dedi 1-2 cm acilmam var 2 haftaya fln gelebilir bebek dedi.. bazilarinda daha erken geliyor bazilarinda daha gec belli olmuyormus. cati muayenesi yaptiracak olan arkadaslar kendinizi fazla kasmayin rahat birakirsaniz bi aci olmuyorşimdi nasıl oldun canım doktor ne dedi en son
Görümcemin göbeği 6. Ayda falan inmişti. Bazısı adet görene kadar inmiyor ama bünye yine tabi ilk 2-3 ayı gözden çıkarmalı amaKizlar normal dogum dogumdada gobek kalio mu ? Ne zaman gidiyo ?
Özellikle korunmadan ilişki oluyorsa erkeğin menisi doğumu başlatabiliyormuş. Doktor arkadaşım dedi. Hatta haftası geçmiş gebelere korunmasız ilişki tavsiye ediyorlarmışderinyesevi haklısın canım şu son ayda nasıl cesaret ettiysem üstelik doktoruma sormamıştm bile. Bir daha olmaz zaten dün sağlık ocağında da cinsel perhiz yapılmalı yoksa erken doğum olur dedi
Tamam Can'ım artık hangimiz önce öğrenirsek haber veririz :) bende özge hocaya gidiyordum da sanırım ayrıldığı hastaneden bakalım kime devam edicem
BEKLiyoruz hala canım yarın belli olacak şuanda yatıyorum serum alıyorum. Hayır hiç bişi yapmadım annemdeyim zaten hep yatıyorum ama ağrıdan yürüyemiyorum hala popomun kemikleri kırılmış gibi ağrıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?