2016 Aralık Anneleri

Sezeryan olacak arkadaşlar hastaneye ne goturecekler?? Bir de epidural Sezeryan olsn var mı hiç? ? Sezeryan dan sonra kaç gün yatiliyor geç mi iyileşme oluyor ?, süt hemen gelir mi kimi gelmez diyor??

aynen canım daha lohusalığımız war şimdiden bunları çok fazla dert etmemiz lazım halin olursa en azından eşinin eve gelmesine yakın kendine biraz bakabilirsin azcık süs püs fln gibi:)
Ne blim bazen ole gelio insana heralde o agzima dusuyo onda skinti yokda. Ayrica esime sonsuz guvenirim hic ole gozu disarda bi tip degildir iste benm psikolojim malesef. Gecti ama kusmustuk esimle ondan oldu galiba :) gecti

Sezeryan olacak arkadaşlar hastaneye ne goturecekler?? Bir de epidural Sezeryan olsn var mı hiç? ? Sezeryan dan sonra kaç gün yatiliyor geç mi iyileşme oluyor ?, süt hemen gelir mi kimi gelmez diyor??
Canım ben de merak ediyorum bu soruları ama duyduğum kadarıyla bünyeden bünyeye fark ediyor. Normalde epiduralde baş ağrısı olmaz spinalde olur diyorlar ama aksini iddia eden anneler de var. O kadar karışıyor ki insanın kafası.
Kasıkta yara olacağı için ben hastaneye 3 tane gecelik bir pijama bir de sabahlık ve lizöz götürücem. Benim esas merak ettiğim de hastaneden çıkarken ne giyicez? Kontrollerime giderken genellikle yeni anneler pijamasıyla falan çıkış yapıyor ben o görüntüden hoşlanmadığım için uzun ve kalın bir sabahlık aldım muhtemelen onunla çıkarım diyorum ama elbise de alıcam yanıma kararımı değiştirirsem diye.

Yüksek tansiyon da mide bulantısı yapabilir.baş ağrısı yapar tepen ağırır.dikkat et arkadaşım
Bunu söyleme iyi oldu teşekkürler bugün olctureyim eczanede falan ara ara :) kızlar bugün emzikler baktim da aventin 0-3 ay var ayıcık şeklinde ki şeklini beğenmedin amaagiz kısmı glfena değil çocuk tutabilir mi zincir yakılmaz bide ona duser sürekli yolda falan diye dusunuyorum bide 0_6 ay var oda normal emzik aventin yine oda çocuğun ağzında kocaman mi olur zarar verir mi diye dusunuyorum sizce ?

maşşallah ona annesi o popoyu yemek lazım benim de tekmeler göbeğin biraz altında işte değiştiğinde anlarım gibime geliyo

Tamam Can'ım artık hangimiz önce öğrenirsek haber veririz :) bende özge hocaya gidiyordum da sanırım ayrıldığı hastaneden bakalım kime devam edicem

Ben hastaneye bi gecelik bi de pijama takımı götürcem belki iki pijama takımı da olabilir onda kesin kararlı değilim.
Ben epidral spinal olmuştum çok baş ağrım oldu ama hangisinden oldu bilmiyorum :) bence epidral veya spinal tercihini anestezi uzmanına bırakmak lazım sanırım onun yapış şekliyle alakalı bu baş ağrısı. Ben ilk gece yürümeye başlamıştım zar zor ikinci gün biraz daha iyi derken 4-5. Gün tamamen iyiydim artık. Süt için de kesinlikle bünyeyle alakalı eğer sezeryan öncesi sancın olursa kasılman olursa sanırım daha hızlı geliyor benim hemen gelmemişti. Hastaneden çıkarken de şimdi ki gibi giyinip çıkmıştım kot pantolon üst. Zaten o göbek hemen öyle inmiyor :)

derinyesevi haklısın canım şu son ayda nasıl cesaret ettiysem üstelik doktoruma sormamıştm bile. Bir daha olmaz zaten dün sağlık ocağında da cinsel perhiz yapılmalı yoksa erken doğum olur dedi

şimdi nasıl oldun canım doktor ne dedi en son
suan iyiyim cnm, fazla agrim fln yok.. dr dedi 1-2 cm acilmam var 2 haftaya fln gelebilir bebek dedi.. bazilarinda daha erken geliyor bazilarinda daha gec belli olmuyormus. cati muayenesi yaptiracak olan arkadaslar kendinizi fazla kasmayin rahat birakirsaniz bi aci olmuyor

Özellikle korunmadan ilişki oluyorsa erkeğin menisi doğumu başlatabiliyormuş. Doktor arkadaşım dedi. Hatta haftası geçmiş gebelere korunmasız ilişki tavsiye ediyorlarmış

Özge hocaya bir akşam acile gittiğimde muayene ölmüştüm gerçekten çok iyi bir doktor...doktorumuzu da öneririm...tamam öğrendiğimde yazar etiketlerim seni canım :)
Tamam Can'ım artık hangimiz önce öğrenirsek haber veririz :) bende özge hocaya gidiyordum da sanırım ayrıldığı hastaneden bakalım kime devam edicem

Günaydın güzel anneler

Geçmiş olsun canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…