Aman cnmKontrolden geldik.tansiyonum epeyce yüksek çıktı.doktor.stres falan vardır belki kontrol.ettirmdedi o zamanda kıdem bulanioudu şimdi akşama doğru daha fazlalasti tansiyon dan olabilir mi acaba(((
Teşekkür ederim canımmCok ciciler
Tarih belli olunca insan daha da bir geriliyor benceBugün doktora doğum şeklini Konuşmak için gittik ve tekrar sezeryan olması kararı aldık. En en en az iki yıl geçmesi gerekli olduğundan doktorum sezeryanın daha doğru olacağını söyledi. Ve son iki gündür hemoroid problemi yaşıyorum, bunun normal doğumda daha da çok tetikleyeceğini söyledi, kendi eşim olsa normal doğum yaptırmazdım dedi doktorum.
30 Kasım sezeryan tarihim..
21 Kasım bir dahaki randevum ve o gün tam olarak netleştireceğiz tarihi, çünkü nerdeyse 3 Hafta erken oluyorya o zamana kadar gelisimini tamamlamazsa, zayif olursa diye dusunuyorum. Walla korku mu, heyecan mi, stres mi biseyler oldu iste bana
Aslinda gayet iyi kilosu da haftaya 2600u de gorur2400 cnm
Canım en altta ki ni nerden ve kaça yaptırdın cook ama çok hoşuma gitti.İşte doğamın ilk magnetleri :)
Aslinda gayet iyi kilosu da haftaya 2600u de gorurbuara dogum riskin varsa cankm sabahlari pekmez ve bol et sut yogirt tuket canim bi de doktoruna kalsiyum magnezyum ilaci sor canim. Benim de riskim vardi gunde iki tane osteocare (kalsiyim+magnezyum)almaya basladim bu haftayi gorduk cok sukur kasilmalari engeller
ShamuSu senin de mi uykun yok :)
Ankara da olup koru hastanesine giden var mı Merak ettim :)
Ellerine sağlık cnmBUNLAR kızımın ev yapımı çikolataları :) Yeni döktüm. Tamamı bitince paket yapmaya geçicem...
Cnm Instagramdan yaptrdımCanım en altta ki ni nerden ve kaça yaptırdın cook ama çok hoşuma gitti.
Valla canım eskiden hep rahme doğru vururdu aşağıya 33 den sonra tekme kalmadı poposu ayarlarıyla karnımda üst taraflarda şişlik oluyor iniyor ultrasonda gösterdi doktor göbeğimin 4 parmak üstünde poposu varmış popo atıyor anlıcağın:)canım bi şey sorucam döndükten sonra tekmelerini her zaman hissettiğin yer değişti dimi eskiden nerde hissediyodun şimdi nerde
Sincan mı çukurambar mı. Hangi doktor :) hiç sordun mu hastane çantası için Bebek için tüm ihtiyaçları biz mi götürcez yoksa sadece bebeğin hastaneden çıkarlarken ki kıyafetini mi alıcaz. Merak ediyorım :)Ben gidiyorum canım koru hastanesine...
sat a göre 33. haftadayım.ama doktor erken döllenme olmuş seninki 2 hafta önde dedi.raporu sat a göre verecek.placebohaftada ost: 48769089 .!.:nasa çalışacaksın canım 37. haftan dolucak haftaya
Kizlar gobisi azck asagi inen varmi. Sanki gobek deligm birazck asagi kaymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?