2016 Aralık Anneleri

Kontrolden geldik.tansiyonum epeyce yüksek çıktı.doktor.stres falan vardır belki kontrol.ettirmdedi o zamanda kıdem bulanioudu şimdi akşama doğru daha fazlalasti tansiyon dan olabilir mi acaba (((
Aman cnm
Benim doktorum üstüne basa basa söylüyor
Tansiyon çok önemli
Gözlem altında tut mümkünse

Teşekkür ederim canımm

Tarih belli olunca insan daha da bir geriliyor bence

Aslinda gayet iyi kilosu da haftaya 2600u de gorur buara dogum riskin varsa cankm sabahlari pekmez ve bol et sut yogirt tuket canim bi de doktoruna kalsiyum magnezyum ilaci sor canim. Benim de riskim vardi gunde iki tane osteocare (kalsiyim+magnezyum)almaya basladim bu haftayi gorduk cok sukur kasilmalari engeller

Uyandım uyku yok yatakta. Buraya bakayım dedim bari. namaz kılıp şükretmek istiyorum Rabbim bize bu güzel bebekleri verdiği için. Hepimiz inşallah çok rahat bir şekilde atlatırz şu süreci. @eylul durulmaz dualarm seninle canım. Ağrıların dinsin en güzel zamanda gelsin bebiş inşallah

Benim doktorum magnezyum ilacini icme artik kasilmalari hissetmezsin dedi. bu ilac hissetmeyi mi engelliyo kasılmayı mi acaba? bu arada dogum yapana kadar kullanan arkadaslarim vardi ama sezeryan oldu hepsi

canım bi şey sorucam döndükten sonra tekmelerini her zaman hissettiğin yer değişti dimi eskiden nerde hissediyodun şimdi nerde
Valla canım eskiden hep rahme doğru vururdu aşağıya 33 den sonra tekme kalmadı poposu ayarlarıyla karnımda üst taraflarda şişlik oluyor iniyor ultrasonda gösterdi doktor göbeğimin 4 parmak üstünde poposu varmış popo atıyor anlıcağın:)

hayirli sabahlar arkadaslar, valla ben bu takvimdeki kiloyla ayni gidiyorum.. bebegim 33 haftalikken 2000 gramdi yani 2 kilo.. ve suan 1-2 cm acilmam varsa erken gelirse diye cabuk kilo alsin istiyorum.. normalde 40. haftayi bulsa 3400 gr fln ulasrdi

Günaydın kızlar
Ya ben hamilelik boyunca bulantım oldu kusmalardan canım çıktı ama sabah bulantım hiç olmamıştı hep yemekten sonra olurdu bu gün sabah bulantım var gözümü açtıkça lavaboya gidiyorum sizde de var mı bundurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…