2016 Aralık Anneleri

Özellikle uyumuş ve günaydın sözünü hak edenler başta olmak üzere herkese günaydın
Dün sabah burada uykusuz anneleri görünce ben ne güzel uyuyorum demiştim kendimi nazar ettim herhalde ki bu gece sabah ettim resmen ağridan. @eylul durulmaz iyisindir inşallah canım. Sanırım ondan da korktum ben de mi erken dogurcam diye.Bütün gece gergindim.

Kızlar dün doktora gittim rapor aldım çalışabilir rapor.bebegim 10 gun önde 2200 gr. Bende bu ay 5 kilo almışım. 2 haftada 3 kilo hatta. Toplam 18 kilo aldım.sezeryan olacağım için doktor 40 i beklemeyiz bebek iri dedi. 39 a kadar beklicek ama kendi gelmesini beklicez bebisin. .. Bu arada ismede karar verdik Beren olucak.

Anladım canım tamam sağolasın

Ya bişey sorucam kızlar. Şimdi benim sat a göre olan tarihimle ultrason tarihim farklı 2 hafta önde çıkıyor. Şimdi sata göre 30+4 üm ama ultrasonda 32+3 oluyorum şimdi benim Doğumunda hangisi baz alınacak acaba var mı bu kadar önde giden hamileliği. Sezeryan olacağım için 38-39 da alınacak Bebek acaba hangisine göre alınacak

Günaydın arkadaşlar, sağlıkla geçireceğimiz güzel haberler alacağımız bir gün olsun inşallah.

Benim tansiyonumda takipte hergun olcuyorum. Normalde 12 8 cikiyor. En yuksek 13 9 cikti. Ama o da arada cikiyor. Doktorum ilac baslatmadi hala. Acaba tansiyon boyle olunca normal dogum oluyormu?

Canım 12-8 ya da 13-9 ideal tansiyon değil mi, yanlış mı biliyorum? Benim öyle çıktığında iyi diyor hemşireler, herşey yolunda diyor.

Arkadaslar selam,

Cuma gunku kontrolde herseyi normal cikti ancak ac yani karin olcusu ufak cikti. 2 hafta geri gibi gozuktu. Doktor yapisal oldugunu soyledi. Boyle bir sorun yasayan var mi aranizda? insan endiseleniyor.

Canım benim bebişin de karın olcusu 2 hafta geriden geliyor. Benim doktor da yapısı zayıf olabilir, her kontrolde gelişimi düzenli olduğu sürece problem yok dedi. Çünkü çok şükür kan dolaşımı-kemik gelişimi normal. AYrıca bazı bebekler, bazı haftalarda atak yapabiliyormuş. Her gün yarım litre süt, 1 haşlanmış yumurta,bol bol kaşar, muz, ceviz yemeye çalış. Balık, et de bebişe çok yarıyormuş. İnşallah haftasına yetişecektir bebişlerimiz.

Cnm suyum geliyo gibi hissetim muayne ettiler alttan kanama başladk şimdide drumu aradılar yarın yeni doğan yoğun bakıma yer sorun sezrryana alabiliriz demiş çok korkuyorum

Canım Allah yardımcın olsun, en hayırlı zamanda sağlıkla gelsin inşallah bebişin annesi. Dualarımız seninle.

İşte doğamın ilk magnetleri :)

Gülden çok güzeller canım, çok beğendim. Güzel günlerde dağıtırsın inşallah.

Birde bnim mide die bahsettigimiz yer yumusacik hic sertlik falan yok ayaktaykende yatarkende sizinde olemi. Bu kaburganin tam alti ve orta kisminiz yumusakmi

Canım aynısı bende de var yaklaşık 1 haftadır. Mesela akşam sağıma ya da soluma yatıyorum kanepede tv seyrederken, orası resmen boş, çökük ve yumuşak. Biraz aşağı indi galiba kuzucuk.

BUNLAR kızımın ev yapımı çikolataları :) Yeni döktüm. Tamamı bitince paket yapmaya geçicem...

Çok güzel olmuş, güzel günlerde ikram edersiniz inşallah canım.

Bebek anne karnında ne kadar uzun süre kalırsa o kadar iyi diyorlar ama 40ı da pek geçirmemek lazım. bence sat tarihini baz alırlar.

canım ilişkiyi yasakladı doktor bize 31 haftayı doldurduğumdan beri

Amin insallah. artik o guzzel kotlarima bluzlerime giremedigim ve devamli ewde pijamayla gezdigim icin kendimden nefret ediorum artik... ve dahada zaman var. Simdiden bole bunalima girersem napcm sonra ben.
aynen canım daha lohusalığımız war şimdiden bunları çok fazla dert etmemiz lazım halin olursa en azından eşinin eve gelmesine yakın kendine biraz bakabilirsin azcık süs püs fln gibi:)

kızlar @eylul durulmaz la ilgili son durum ne oldu haberi olan var mı? doğurdu mu acaba

sunflower bende etiket falan kesmedim ya. bebeğin çoğu eşyasını askıya yerleştirdik bir ara onları toplu keseyim bari.

QueenSweethart bence hamile taytı ile gidin çok rahatlar. yaz olsa elbise olurdu da. zaten hastanedeyken de geceliğe çevirirsiniz. ben sezeryan olacağım için hepsini kendimden muaf tuttum

S sibella34 hatta geceliğin üstüne de kırmızı lohusa kurdelanı da takar gidermişsin acile doğurduktan sonra hazır olayım diye:))) resmen ben doğurmaya geldim diye bağırmak olur, çok komik olurdu.

fairylike ne kadar kolay doğurmuşsun inşallah bu seferki de öyle olur 15 dk da doğoum ha:)

sukufelale sen 37. haftadasın canım ohoo seninki gelmek üzeredir artık:)

Benim de nerdeyse üc hafta önde. sata göre hesapliyo benim doktorum. yoksa suan dogurmus olmam lazimdi.

Benim de bebeğin karın ölçüsü 1 hafta geride ama her hafta düzenli büyüyor diğer değerleri de normal olduğundan doktorum sıkıntı yok dedi.İri bi bebek olmayacak ama haftasına göre normal ve genel olcumlerin ortalaması da uyumlu.
Ha bi de benim geç döllenme normalde 4 mart olan sat 14 mart olarak değiştirildi doktor tarafından belki de daha sonradır bilemiyorum.

Amin cnm.ins tesekkurler cevap icin

Canım çukurambar a gidiyorum fırat hocaya...hiç sormadım bir dahakine aklımda olsun da sorayım :) bir de biz fotoğraf çekimi yaptıracağız o yüzden ben aldığım hastane çıkışlarını götüreceğim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…