Anladım canım tamam sağolasınNst ye iki kere girdim 10 dk sürüyo.baska odada sadece yatiyosun karnina bisey bagliyo. cati muayenesi yapicaz 10 gün sonra dedi. yani bu cuma gidisimde bakacak ve ben 36 haftami tam doldurmus olucam. erken dogum riski gördü bende biraz o yüzden de erken muayene yapiyo olabilir bilemiyorum.
sen şimdiye kadar kaç kilo aldın canım pekiBu listeye kasar peynirinide ekleyebiliriz :) bunlari olculu yersek abartmadan bizde cok kilo almayiz. Benim bir kontrolumde ben 300 gr almistim bebisim ise 650 gr. Tamamen saglikli ve dengeli beslenmekle alakali bence
Benim tansiyonumda takipte hergun olcuyorum. Normalde 12 8 cikiyor. En yuksek 13 9 cikti. Ama o da arada cikiyor. Doktorum ilac baslatmadi hala. Acaba tansiyon boyle olunca normal dogum oluyormu?
Arkadaslar selam,
Cuma gunku kontrolde herseyi normal cikti ancak ac yani karin olcusu ufak cikti. 2 hafta geri gibi gozuktu. Doktor yapisal oldugunu soyledi. Boyle bir sorun yasayan var mi aranizda? insan endiseleniyor.
Cnm suyum geliyo gibi hissetim muayne ettiler alttan kanama başladk şimdide drumu aradılar yarın yeni doğan yoğun bakıma yer sorun sezrryana alabiliriz demiş çok korkuyorum
İşte doğamın ilk magnetleri :)
32+0da 1750 gr cikti. Kan akisina bakti doktor bi sorun gormedi ama genede takip edelim dedi. Bende beslenmeme cok dikkat ediyorum. En basindan beri ettigimden daha napabilirim bilemedim.
Evet endise etmemek en iyisi ama insan ister istemez endiseleniyor.
Allah hepimize saglikla kucagimiza aldigimiz gunu nasip etsin.
Birde bnim mide die bahsettigimiz yer yumusacik hic sertlik falan yok ayaktaykende yatarkende sizinde olemi. Bu kaburganin tam alti ve orta kisminiz yumusakmi
BUNLAR kızımın ev yapımı çikolataları :) Yeni döktüm. Tamamı bitince paket yapmaya geçicem...
Bebek anne karnında ne kadar uzun süre kalırsa o kadar iyi diyorlar ama 40ı da pek geçirmemek lazım. bence sat tarihini baz alırlar.Ya bişey sorucam kızlar. Şimdi benim sat a göre olan tarihimle ultrason tarihim farklı 2 hafta önde çıkıyor. Şimdi sata göre 30+4 üm ama ultrasonda 32+3 oluyorum şimdi benim Doğumunda hangisi baz alınacak acaba var mı bu kadar önde giden hamileliği. Sezeryan olacağım için 38-39 da alınacak Bebek acaba hangisine göre alınacak
canım ilişkiyi yasakladı doktor bize 31 haftayı doldurduğumdan beriKontrolün sonunda eşim telefonu çalınca çıkmak zorunda kalmıştı. İlişki yi soracaktım ama unutmuştum. Dün öyle bir teklifle gelince şaşırdı. Bir ara
ben istemiyor muyum sanki bebeği düşünmemiz lazım dedi
Ben de doktora sormadıgm halde doktor izin verdi dedim
Benim hoşuma gitmesede teşekkür etti. Artık nasıl bir zorlukta kaldıysa :)
aynen canım daha lohusalığımız war şimdiden bunları çok fazla dert etmemiz lazım halin olursa en azından eşinin eve gelmesine yakın kendine biraz bakabilirsin azcık süs püs fln gibi:)Amin insallah.artik o guzzel kotlarima bluzlerime giremedigim ve devamli ewde pijamayla gezdigim icin kendimden nefret ediorum artik... ve dahada zaman var. Simdiden bole bunalima girersem napcm sonra ben.
Ya bişey sorucam kızlar. Şimdi benim sat a göre olan tarihimle ultrason tarihim farklı 2 hafta önde çıkıyor. Şimdi sata göre 30+4 üm ama ultrasonda 32+3 oluyorum şimdi benim Doğumunda hangisi baz alınacak acaba var mı bu kadar önde giden hamileliği. Sezeryan olacağım için 38-39 da alınacak Bebek acaba hangisine göre alınacak
:) benden daha önde olan varmış :) iyi bari bende korktum daha hala çok hazır değilim :)Benim de nerdeyse üc hafta önde. sata göre hesapliyo benim doktorum. yoksa suan dogurmus olmam lazimdi.
Kac gun once blmiorjm ama dun gobek deligimden farkettim. Sonrada baktm artk kaburgaya vurmuo daha asagi duruyo gerinince acitmio. Inmis demek dedmBenim indi uc gun once. Sanki daha rahat nefes aliyorum simdi
Amin cnm.ins tesekkurler cevap icinBEN geriden geliyorum cevap yazan olmuştur sanırım. günlük kıyafetinle gidiyorsun. HAstane gecelik veriyor onu giyiyorsun. Sanırım her iki durumda da öyle. Doğum sonrası temizlenip kendi getirdiklerini giyiyorsun.
sezaryen olacağı önceden belli oluyor genelde sağlık durumu veya tercihe bağlı olarak. BUNLar yoksa normal doğum olarak gidiyoruz doğum vakti geldiğinde. Son anda bir komplikasyon olursa durum değişebiliyor. Kalp atışlarında bozulma, bebeğin sancıya rağmen inmemesi Vs. İnşallah olmaz...
Sincan mı çukurambar mı. Hangi doktor :) hiç sordun mu hastane çantası için Bebek için tüm ihtiyaçları biz mi götürcez yoksa sadece bebeğin hastaneden çıkarlarken ki kıyafetini mi alıcaz. Merak ediyorım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?