2016 Aralık Anneleri

Ben de simdi agdadan ciktim. ter döktüm resmen. 36. haftadayim artik bi daha gitmem doguma kadar. erken dogum olursa olsun zaten bebek kilolu dedim. jiletle ugras ugras iki gün sonra ayni.
Iyi yaptın canım benim dün sancım vardı cesaret edemedim valla 5 günde bir jilet yapcam artık doğuma kadar napimm
 
Nolcagida belirsizde iste hazirlanp duruyoz. Sezeryan olcklsr icin iyi saat belli ama normaller ne zaman olcgi belirsiz
 
ILK doğumumda valiz hazırlamıştım, hastanede uzun kalınca (sancım gelsin, doğum kendi başlasın diye 3 gün bekledi doktor) annem çok kızdı başıma bela oldu koca valiz diye :) Acemilik de var bezi Vs fazla koymuşum. Şimdi küçük bir bavul yaptım. Normal doğuma göre bi gece kalacak kadar. Eve de yedek valiz hazırladım. Gerekirse (İnşallah gerekmez) zaten ev yakın gelip alırlar artık
 
Maşallah 37 yi gormussun kucagimizda olduğu günleri de görürüz inşallah rabbim hepimize sağlıklı kolay doğumlar ve sonrası nasip etsin :) ben valizi hazırlayacağız günü sabırsızlıkla bekliyorum ben de küçük valiz hazırlayacağm insallah hem bebise hem bana yeter de artar bile öyle sus falan yok battaniye bebis kıyafet bnmkiler bezler bide babamız anca hem valizi tasisin puseti goturmem hastahanrde battaniye ye sarıp sarmalayip kucağında tasirim inşallah :)
 
Sezeryan olacak arkadaşlar hastaneye ne goturecekler?? Bir de epidural Sezeryan olsn var mı hiç? ? Sezeryan dan sonra kaç gün yatiliyor geç mi iyileşme oluyor ?, süt hemen gelir mi kimi gelmez diyor??
Ben epidural sezaryen oldum canım. 3. gün ayaktaydım Allaha şükür. Sütüm de hemen gelmeye başladı.
 
benim doktor ultrason baz aldı.baştan beri benimki iki hafta önde
 
Bizim ben kucuk el valizi oglusun sirt cantasi o kdr :)
 
O zaman da tahlil falan yapmamıştı aslında cnm bilmiyorum ki
 
Kızlar benim akintim var su gibi doktor turnusol kağıdı verdi nasıl yapılıyor bilen var mi
gazlı bez varsa ince 1 kat ile iç çamaşırına ped yerleştirir gibi koyuyorsun 11-12 saat duruyor. renk değişimine göre normal akıntımı yoksa bebişin suyumu anlıyorlar.
 

Bilemiyoruz işte insan eksik olsun istemiyor o telaşla. Gerçi biraz da hastaneyle alakalı, ne getirin ne getirmeyin demeleriyle. Hoş ani bir durum olduğunda iyi kötü herşey sağlanıyor hastaneler tarafından biz pimpirikleniyoruz. Bizim yarım saat var ev ile hastane arası bakalım hayırlısı.


Canım bazı hastaneler, oto koltuğu/puset olmadan çıkarmıyor bebeği hastaneden. Nedeni de Allah korusun yolda bir kaza falan olur, kucakta olan bebek fırlar diye. Onu öğren hastanenden mutlaka. Rabbim korusun tabi kötü şeyler aklımıza getirmeyelim.
 
kızlar çalışamaz raporumu aldım. akşam kasılmalarım çok diye randevumu bugüne aldım. bebişim az kilo almış yine 300 gr kadar. 10 gün geri gelmesinden azalma göstermiş fark 1 haftaya düşmüş. 10 gün sonra tekrar randevum var. o zaman tekrar ciğer geliştirici vurulacak.
 
Arkadaslar ben surekli bsy yemek istiyorum aksama kadar otursam herseyi yerim daha sofradan kalkmadan baska seyler gozumun onunden geciyor sizdede boyle bir durum varmi

SOn 1 haftadır bende sürekli birşeyler yeme isteği var canım. Önceden aksine iştahsızdım diyebilirim. Kuruyemişle, sütle, meyveyle geçirmeye çalışıyorum yoksa abur cubura saldırırsam işimiz sakat :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…