- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
Iyi yaptın canım benim dün sancım vardı cesaret edemedim valla 5 günde bir jilet yapcam artık doğuma kadar napimmBen de simdi agdadan ciktim. ter döktüm resmen. 36. haftadayim artik bi daha gitmem doguma kadar. erken dogum olursa olsun zaten bebek kilolu dedim. jiletle ugras ugras iki gün sonra ayni.
Nolcagida belirsizde iste hazirlanp duruyoz. Sezeryan olcklsr icin iyi saat belli ama normaller ne zaman olcgi belirsizCanım ilk doğumunda karaciğere bağlı birşey olarak mı görmüştü doktorun kaşıntılarını? Acaba ondan dolayı mı erken almıştı bebeği?
Bizim evde de sanırsın taşınıyoruz kaç valiz/poşet şey oldu doğumda hastaneye gidecekArabaya sığmayacak diye korkuyorum valla :) Bir de akşama doğru hastaneye gidip, sabahına çıkarmışız. (İnşallah öyle kısa sürer tabi ki).Artık evde dağıtılır herşey.
ILK doğumumda valiz hazırlamıştım, hastanede uzun kalınca (sancım gelsin, doğum kendi başlasın diye 3 gün bekledi doktor) annem çok kızdı başıma bela oldu koca valiz diye :) Acemilik de var bezi Vs fazla koymuşum. Şimdi küçük bir bavul yaptım. Normal doğuma göre bi gece kalacak kadar. Eve de yedek valiz hazırladım. Gerekirse (İnşallah gerekmez) zaten ev yakın gelip alırlar artıkBizim evde de sanırsın taşınıyoruz kaç valiz/poşet şey oldu doğumda hastaneye gidecekArabaya sığmayacak diye korkuyorum valla :) Bir de akşama doğru hastaneye gidip, sabahına çıkarmışız. (İnşallah öyle kısa sürer tabi ki).Artık evde dağıtılır herşey.
Maşallah 37 yi gormussun kucagimizda olduğu günleri de görürüz inşallah rabbim hepimize sağlıklı kolay doğumlar ve sonrası nasip etsin :) ben valizi hazırlayacağız günü sabırsızlıkla bekliyorum ben de küçük valiz hazırlayacağm insallah hem bebise hem bana yeter de artar bile öyle sus falan yok battaniye bebis kıyafet bnmkiler bezler bide babamız anca hem valizi tasisin puseti goturmem hastahanrde battaniye ye sarıp sarmalayip kucağında tasirim inşallah :)ILK doğumumda valiz hazırlamıştım, hastanede uzun kalınca (sancım gelsin, doğum kendi başlasın diye 3 gün bekledi doktor) annem çok kızdı başıma bela oldu koca valiz diye :) Acemilik de var bezi Vs fazla koymuşum. Şimdi küçük bir bavul yaptım. Normal doğuma göre bi gece kalacak kadar. Eve de yedek valiz hazırladım. Gerekirse (İnşallah gerekmez) zaten ev yakın gelip alırlar artık
Iyi yaptın canım benim dün sancım vardı cesaret edemedim valla 5 günde bir jilet yapcam artık doğuma kadar napimm
Ben epidural sezaryen oldum canım. 3. gün ayaktaydım Allaha şükür. Sütüm de hemen gelmeye başladı.Sezeryan olacak arkadaşlar hastaneye ne goturecekler?? Bir de epidural Sezeryan olsn var mı hiç? ? Sezeryan dan sonra kaç gün yatiliyor geç mi iyileşme oluyor ?, süt hemen gelir mi kimi gelmez diyor??
Hayirlisi canim. Insallah Rabbim gonlunuze gore versin bebegin vakti zamaninda gelsin insallah.ay insallah cnm soyle 2-3 hafta beklese cokkk mutlu olcam :) ondan sonra istedigi zaman gelsinnnn
benim doktor ultrason baz aldı.baştan beri benimki iki hafta öndeYa bişey sorucam kızlar. Şimdi benim sat a göre olan tarihimle ultrason tarihim farklı 2 hafta önde çıkıyor. Şimdi sata göre 30+4 üm ama ultrasonda 32+3 oluyorum şimdi benim Doğumunda hangisi baz alınacak acaba var mı bu kadar önde giden hamileliği. Sezeryan olacağım için 38-39 da alınacak Bebek acaba hangisine göre alınacak
Bizim ben kucuk el valizi oglusun sirt cantasi o kdr :)Canım ilk doğumunda karaciğere bağlı birşey olarak mı görmüştü doktorun kaşıntılarını? Acaba ondan dolayı mı erken almıştı bebeği?
Bizim evde de sanırsın taşınıyoruz kaç valiz/poşet şey oldu doğumda hastaneye gidecekArabaya sığmayacak diye korkuyorum valla :) Bir de akşama doğru hastaneye gidip, sabahına çıkarmışız. (İnşallah öyle kısa sürer tabi ki).Artık evde dağıtılır herşey.
O zaman da tahlil falan yapmamıştı aslında cnm bilmiyorum kiCanım ilk doğumunda karaciğere bağlı birşey olarak mı görmüştü doktorun kaşıntılarını? Acaba ondan dolayı mı erken almıştı bebeği?
@eylul durulmaz haber yokmu. Galiba aldilar onu doguma.
Canim peki hiç ağrı falan kaldi mi herkes bişey söylüyor bel baş ağrısı uyuşukluk falanBen epidural sezaryen oldum canım. 3. gün ayaktaydım Allaha şükür. Sütüm de hemen gelmeye başladı.
gazlı bez varsa ince 1 kat ile iç çamaşırına ped yerleştirir gibi koyuyorsun 11-12 saat duruyor. renk değişimine göre normal akıntımı yoksa bebişin suyumu anlıyorlar.Kızlar benim akintim var su gibi doktor turnusol kağıdı verdi nasıl yapılıyor bilen var mi
Bez yok cnm küçük kağıt verdi minik biseygazlı bez varsa ince 1 kat ile iç çamaşırına ped yerleştirir gibi koyuyorsun 11-12 saat duruyor. renk değişimine göre normal akıntımı yoksa bebişin suyumu anlıyorlar.
ILK doğumumda valiz hazırlamıştım, hastanede uzun kalınca (sancım gelsin, doğum kendi başlasın diye 3 gün bekledi doktor) annem çok kızdı başıma bela oldu koca valiz diye :) Acemilik de var bezi Vs fazla koymuşum. Şimdi küçük bir bavul yaptım. Normal doğuma göre bi gece kalacak kadar. Eve de yedek valiz hazırladım. Gerekirse (İnşallah gerekmez) zaten ev yakın gelip alırlar artık
Maşallah 37 yi gormussun kucagimizda olduğu günleri de görürüz inşallah rabbim hepimize sağlıklı kolay doğumlar ve sonrası nasip etsin :) ben valizi hazırlayacağız günü sabırsızlıkla bekliyorum ben de küçük valiz hazırlayacağm insallah hem bebise hem bana yeter de artar bile öyle sus falan yok battaniye bebis kıyafet bnmkiler bezler bide babamız anca hem valizi tasisin puseti goturmem hastahanrde battaniye ye sarıp sarmalayip kucağında tasirim inşallah :)
Arkadaslar ben surekli bsy yemek istiyorum aksama kadar otursam herseyi yerim daha sofradan kalkmadan baska seyler gozumun onunden geciyor sizdede boyle bir durum varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?