2016 Aralık Anneleri

Ha sende kurs derdine duste oraciklarda sandalyelerde dogur..

Ankara'daki arkadaşlar 26 Kasım saat 14:00 de The Green Park Hotel de seminer var ekte konuları gönderiyorum...katılmak isteyen arkadaşlar başvurabilirler..ben başvurumu yaptım...o zamana kadar doğurmazsam

Eklentiler

• IMG_0808.webp
    39,9 KB · Görüntüleme: 49
Öyle bi durum.olursa eşim alır gelir ya inş hastahane evin dibinde yurusek bile banamisin denmez de hava soğuk okur die taksi kullanilir muhtemelen

Öyle bi durum.olursa eşim alır gelir ya inş hastahane evin dibinde yurusek bile banamisin denmez de hava soğuk okur die taksi kullanilir muhtemelen
Yeni doğmuş bebekle nasıl yuruyeceksem 30 dk bazen ne dediğini bende bilmiyorum :))))))

Kızlar hepize iyi dilekleriniz için teşekkür ettim buginde akşama kadar aç bıraktılar ama sancılarım nstde baya azaldı açıklığım kontrol ediliyo sürekli çatı üstlerinden inemedim resmen hep ağladım mahvettiler. Az öncr yiyrbilirsin yemek dediler şimdi bekliyoruz bakalım ama benim inanılmaz çatı ağrım var yürüyemiyorum

Canim rabbim yardimcin olsun insallah. Dualarimiz seninle

Amin, Amin amin... yeter bence de küçük valiz. aile hekimi 32de hazırla demişti de işte anca geçen hafta toparladım. Sen de maşallah 33sün artık yavaştan eline geçenleri atabilirsin.

Benim doktorum magnezyum ilacini icme artik kasilmalari hissetmezsin dedi. bu ilac hissetmeyi mi engelliyo kasılmayı mi acaba? bu arada dogum yapana kadar kullanan arkadaslarim vardi ama sezeryan oldu hepsi
Kasilmayi engellwiyor canim senin durumunda kullanimi uygun deil demek ki canim ama benim erken gelme ihtimali cok yuksekti servikal.mesafem de kisa oldugu icin icmek zorundayim..

Allah yardımcın olsun, kolaylıklar versin. Zor tabi ama bugünler geçecek, meleklerimizle sağlıkla döneceğiz evlerimize inşallah. Dua ediyoruz...

Aman bzde dogdu sanmistik canm iyi iyi sewindim ya senin adina.

Ben epidural sezaryen oldum canım. 3. gün ayaktaydım Allaha şükür. Sütüm de hemen gelmeye başladı.
Ya ben normal istiyorum ama olur da son dakika sezaryen olursam beni de o ameliyathaneye girip psikolojik kesildiğimi bilip de fenalık geçirirsem diye korkum var psikolojik nefes alamzsam falan filan birtek onlar korkutuyor beni bi cesaret verici iğne falan mı yapılıyor acaba ...?

Ayy canim ya. Surekli gelip gidip bakiyorlarsa o sancida yapiyordur. RAbbim yar yardimciniz olsun insallah doktor eve gitmene izin verir. Insallah zamaninda bebegini kucagina al saglikli bi sekilde. Üzulme yavruna melegine kavusacagin gunu düşün bak gör onu kucagina aldiginda herseyi unutacaksin

Ayy canim ya. Surekli gelip gidip bakiyorlarsa o sancida yapiyordur. RAbbim yar yardimciniz olsun insallah doktor eve gitmene izin verir. Insallah zamaninda bebegini kucagina al saglikli bi sekilde. Üzulme yavruna melegine kavusacagin gunu düşün bak gör onu kucagina aldiginda herseyi unutacaksin

Beslenmeme en basindan beri dikkat ettim ama bu soylediklerine daha fazla yukleniim bakalim degisiklik olucakmi. Tesekkurler.

Benimkinin kafa solda yan yatiyor yani. Kacinci haftada bas asagiya donuyor?

Aslinda 36. haftaya kadar dönmesi bekleniyormus. Ama cevremden ve annemden duydugum kadariyla son hafta bile dönen bebek cok. Hatta bir arkadasimin bebegi de son hafta döndü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…