- 11 Ağustos 2013
- 2.407
- 3.453
- 133
- 32
Ha sende kurs derdine duste oraciklarda sandalyelerde dogur..Bugün sabahtan beri bebişin hediyelikleriyle uğraştım annemle birlikte. Keçe dikmekten parmaklarım acıdı ama bitince güzel olacak inşallah :)
Cuma-cmt-pazar bir eğitime katılacağım, ücretli bir eğitimdi, iki kişi ücretsiz katılcaktı, şanslılardan biri ben oldum. Umarım bütün gün Sandalye tepesinde oturabilirim, devam zorunluluğu varmış sertifikayı almak için. Cuma günü oradan çıkınca da doktor randevumuz var, 35+2 olacağız bakalım bebik ne kadar oldu :)
Öyle bi durum.olursa eşim alır gelir ya inş hastahane evin dibinde yurusek bile banamisin denmez de hava soğuk okur die taksi kullanilir muhtemelenBilemiyoruz işte insan eksik olsun istemiyor o telaşla. Gerçi biraz da hastaneyle alakalı, ne getirin ne getirmeyin demeleriyle. Hoş ani bir durum olduğunda iyi kötü herşey sağlanıyor hastaneler tarafından biz pimpirikleniyoruz. Bizim yarım saat var ev ile hastane arası bakalım hayırlısı.
Canım bazı hastaneler, oto koltuğu/puset olmadan çıkarmıyor bebeği hastaneden. Nedeni de Allah korusun yolda bir kaza falan olur, kucakta olan bebek fırlar diye. Onu öğren hastanenden mutlaka. Rabbim korusun tabi kötü şeyler aklımıza getirmeyelim.
Yeni doğmuş bebekle nasıl yuruyeceksem 30 dkÖyle bi durum.olursa eşim alır gelir ya inş hastahane evin dibinde yurusek bile banamisin denmez de hava soğuk okur die taksi kullanilir muhtemelen
Kızlar hepize iyi dilekleriniz için teşekkür ettim buginde akşama kadar aç bıraktılar ama sancılarım nstde baya azaldı açıklığım kontrol ediliyo sürekli çatı üstlerinden inemedim resmenhep ağladım mahvettiler. Az öncr yiyrbilirsin yemek dediler şimdi bekliyoruz bakalım ama benim inanılmaz çatı ağrım var yürüyemiyorum
Amin, Amin amin... yeter bence de küçük valiz. aile hekimi 32de hazırla demişti de işte anca geçen hafta toparladım. Sen de maşallah 33sün artık yavaştan eline geçenleri atabilirsin.Maşallah 37 yi gormussun kucagimizda olduğu günleri de görürüz inşallah rabbim hepimize sağlıklı kolay doğumlar ve sonrası nasip etsin :) ben valizi hazırlayacağız günü sabırsızlıkla bekliyorum ben de küçük valiz hazırlayacağm insallah hem bebise hem bana yeter de artar bile öyle sus falan yok battaniye bebis kıyafet bnmkiler bezler bide babamız anca hem valizi tasisin puseti goturmem hastahanrde battaniye ye sarıp sarmalayip kucağında tasirim inşallah :)
Kasilmayi engellwiyor canim senin durumunda kullanimi uygun deil demek ki canim ama benim erken gelme ihtimali cok yuksekti servikal.mesafem de kisa oldugu icin icmek zorundayim..Benim doktorum magnezyum ilacini icme artik kasilmalari hissetmezsin dedi. bu ilac hissetmeyi mi engelliyo kasılmayı mi acaba? bu arada dogum yapana kadar kullanan arkadaslarim vardi ama sezeryan oldu hepsi
Allah yardımcın olsun, kolaylıklar versin. Zor tabi ama bugünler geçecek, meleklerimizle sağlıkla döneceğiz evlerimize inşallah. Dua ediyoruz...Kızlar hepize iyi dilekleriniz için teşekkür ettim buginde akşama kadar aç bıraktılar ama sancılarım nstde baya azaldı açıklığım kontrol ediliyo sürekli çatı üstlerinden inemedim resmenhep ağladım mahvettiler. Az öncr yiyrbilirsin yemek dediler şimdi bekliyoruz bakalım ama benim inanılmaz çatı ağrım var yürüyemiyorum
Aman bzde dogdu sanmistik canm iyi iyi sewindim ya senin adina.Kızlar hepize iyi dilekleriniz için teşekkür ettim buginde akşama kadar aç bıraktılar ama sancılarım nstde baya azaldı açıklığım kontrol ediliyo sürekli çatı üstlerinden inemedim resmenhep ağladım mahvettiler. Az öncr yiyrbilirsin yemek dediler şimdi bekliyoruz bakalım ama benim inanılmaz çatı ağrım var yürüyemiyorum
Ya ben normal istiyorum ama olur da son dakika sezaryen olursam beni de o ameliyathaneye girip psikolojik kesildiğimi bilip de fenalık geçirirsem diye korkum var psikolojik nefes alamzsam falan filan birtek onlar korkutuyor beni bi cesaret verici iğne falan mı yapılıyor acaba ...?Ben epidural sezaryen oldum canım. 3. gün ayaktaydım Allaha şükür. Sütüm de hemen gelmeye başladı.
Kasilmayi engellwiyor canim senin durumunda kullanimi uygun deil demek ki canim ama benim erken gelme ihtimali cok yuksekti servikal.mesafem de kisa oldugu icin icmek zorundayim..
Ayy canim ya. Surekli gelip gidip bakiyorlarsa o sancida yapiyordur. RAbbim yar yardimciniz olsun insallah doktor eve gitmene izin verir. Insallah zamaninda bebegini kucagina al saglikli bi sekilde. Üzulme yavruna melegine kavusacagin gunu düşün bak gör onu kucagina aldiginda herseyi unutacaksinKızlar hepize iyi dilekleriniz için teşekkür ettim buginde akşama kadar aç bıraktılar ama sancılarım nstde baya azaldı açıklığım kontrol ediliyo sürekli çatı üstlerinden inemedim resmenhep ağladım mahvettiler. Az öncr yiyrbilirsin yemek dediler şimdi bekliyoruz bakalım ama benim inanılmaz çatı ağrım var yürüyemiyorum
Ayy canim ya. Surekli gelip gidip bakiyorlarsa o sancida yapiyordur. RAbbim yar yardimciniz olsun insallah doktor eve gitmene izin verir. Insallah zamaninda bebegini kucagina al saglikli bi sekilde. Üzulme yavruna melegine kavusacagin gunu düşün bak gör onu kucagina aldiginda herseyi unutacaksinKızlar hepize iyi dilekleriniz için teşekkür ettim buginde akşama kadar aç bıraktılar ama sancılarım nstde baya azaldı açıklığım kontrol ediliyo sürekli çatı üstlerinden inemedim resmenhep ağladım mahvettiler. Az öncr yiyrbilirsin yemek dediler şimdi bekliyoruz bakalım ama benim inanılmaz çatı ağrım var yürüyemiyorum
Beslenmeme en basindan beri dikkat ettim ama bu soylediklerine daha fazla yukleniim bakalim degisiklik olucakmi. Tesekkurler.
Benimkinin kafa solda yan yatiyor yani. Kacinci haftada bas asagiya donuyor?
Canim ben hurmaya yemeye dun basladim gunde 2 tane bu hafta sadece 2 tane yiyecem onumuzdeki hafta cogaltirim insallah.Bu göğüs kremini sürmeye ne zaman başlamalı kızlar birde hurma yemeğe?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?