2016 Aralık Anneleri

Hayırlısı olsun canım, 300 gram az mı sayılıyor ki? Kaç günde aldı bu kiloyu? Benim bildiğim bebeklerin bu haftalarda aldığı ortalama kilo 200 gram civarı. Aradaki farkın kapanmasına çok sevindim, inşallah haftasına uyumlu olacak, yetişecek bebeklerimiz.

Bende surekli meyve yiyorum ama onudami fazla kaciriyorum bilmiyomkiya bildigin dolap faresi oldum bide benim cocuk haftasina gore masallah fazla onada zarar verirmiyim diye dusunuyorum ck yemekten kafamda deli sorular

Bende surekli meyve yiyorum ama onudami fazla kaciriyorum bilmiyomkiya bildigin dolap faresi oldum bide benim cocuk haftasina gore masallah fazla onada zarar verirmiyim diye dusunuyorum ck yemekten kafamda deli sorular

Canim atıstır ama meyve degil. meyve sekeri bebege cok kilo aldiriyo. meyveyi kesince kilo alimi yavasladi bizim tombisin.

300 gr az değil ama 400 civarı almalıydı 15 günde anca 1800 olduk 32+4 düz. 2000 civarı olsaydık ciğer geliştirici vurulacaktı. erken doğum riskim yüksek. serklajlıyım. bebek dikişlere baskı yapıyor.

Ciğer gelistirici bende vuruldum 3 gün önce. Gelişmesi yavaşlayacak diye tedirginim.badem sütünün faydalı olduğu söyleniyor dene istersen

canım sat a göre hesaplar doktor sezeryanınızı zaten son haftalarda fark pek kalmıyo haftalarda

Offf kontrolume daha 10 gun var nasi geccek yaa... bekleyemio insannnnn... aslinda 14 ude 14 unde 35+3 oluyoruz pazartesi gunune denk gelio ama ben 3 gun daha bekleyip cuma gitmek istiorum ki 36 olsunda cati mati yapcaksa yapsin diye... offf..

Offf kontrolume daha 10 gun var nasi geccek yaa... bekleyemio insannnnn... aslinda 14 ude 14 unde 35+3 oluyoruz pazartesi gunune denk gelio ama ben 3 gun daha bekleyip cuma gitmek istiorum ki 36 olsunda cati mati yapcaksa yapsin diye... offf..
Ben de haftaya cuma gideceğim tekrar 35+4 olacak.Zaman hiç geçmiyor pofff..

Ciğer gelistirici bende vuruldum 3 gün önce. Gelişmesi yavaşlayacak diye tedirginim.badem sütünün faydalı olduğu söyleniyor dene istersen
badem sütü denemedim onuda denerim. 28. haftamda da ciğer geliştirici vurunmuştum. 30. haftamda yanılmıyorsam 50-100 gr arası birşey almıştı. 34. haftama girdiğimde 2000 kadar anca olur. 36-37 yi görmek nasip olursa ufak tekfek bebişim olacak gibi.

Kızlar ben bu turnusol kagidi nasıl kullanılıyor anlamadım . Minik bir parça ?
akıntın iç çamaşırında yoğun olduğunda üstüne bastır kağıdı. sıvıyı emecek kadar yoğun olmalı akıntın. 1 tatlı kaşığından daha yoğun şekildeyse işe yarayabilir. öteki türlü kağıt ıslanmaz ve sonuç vermez

Arkadaslar selam,

Cuma gunku kontrolde herseyi normal cikti ancak ac yani karin olcusu ufak cikti. 2 hafta geri gibi gozuktu. Doktor yapisal oldugunu soyledi. Boyle bir sorun yasayan var mi aranizda? insan endiseleniyor.

1 hafta önce benimde karın ölçüsü 10 gün geri çıkmıştı o zaman 32+0 dı. 32+6 da gittim gerileme 6 güne düşmüş doktor endişelenecek bir durum yok fark kapanıyor dedi. 32+6 da 1900 gr çıktı minik kuzu her hafta kontrole gidicem artık.

canım o bahsettiğin 0-3 aylık şeffaf olanlardan ben aldım bi de ucu ipli emzik tutacağı aldım onunla oldu kenardaki deliğe geçirdim ipi düğüm yaptım

Bugün sabahtan beri bebişin hediyelikleriyle uğraştım annemle birlikte. Keçe dikmekten parmaklarım acıdı ama bitince güzel olacak inşallah :)

Cuma-cmt-pazar bir eğitime katılacağım, ücretli bir eğitimdi, iki kişi ücretsiz katılcaktı, şanslılardan biri ben oldum. Umarım bütün gün Sandalye tepesinde oturabilirim, devam zorunluluğu varmış sertifikayı almak için. Cuma günü oradan çıkınca da doktor randevumuz var, 35+2 olacağız bakalım bebik ne kadar oldu :)

Kizlar yoruldum yoruldum yoruldum bebisin kiyfetlerinin yarisini utuledim digerleride kuruyor. Tabi baska utulenecek kiyafetlerde vardi onlarida yaptim. Halada bitmis degil. Neyse en azindan valizimi birazdan hazirlayip biterecem sadece ufak tefek seyler kaldi. Esim maasini alsin eksikleri tamamlicam insallah.
Artik bebis ne zaman gelirse gelsin
Tek korkum valizimin hazir olmamasiydi onuda birazdan yapacam insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…