sargı bezide olur ilk yardım çantalarında mutlaka bulunuyor. kağıt direk tene temas ederse yapışma olabilir o yüzden sargı bezi yada gazlı bez söyledim.Bez yok cnm küçük kağıt verdi minik bisey
kızlar çalışamaz raporumu aldım. akşam kasılmalarım çok diye randevumu bugüne aldım. bebişim az kilo almış yine 300 gr kadar. 10 gün geri gelmesinden azalma göstermiş fark 1 haftaya düşmüş. 10 gün sonra tekrar randevum var. o zaman tekrar ciğer geliştirici vurulacak.
Bu erken dogum olayinda en korktugm bebegi hastanede birakip ewe gelmek. . .Facede de yazmiyo. bencede aldilar doguma. allah yardimcisi olsun
Bende surekli meyve yiyorum ama onudami fazla kaciriyorum bilmiyomkiya bildigin dolap faresi oldum bide benim cocuk haftasina gore masallah fazla onada zarar verirmiyim diye dusunuyorum ck yemekten kafamda deli sorularSOn 1 haftadır bende sürekli birşeyler yeme isteği var canım. Önceden aksine iştahsızdım diyebilirim. Kuruyemişle, sütle, meyveyle geçirmeye çalışıyorum yoksa abur cubura saldırırsam işimiz sakat :)
Bu erken dogum olayinda en korktugm bebegi hastanede birakip ewe gelmek. . .
Bende surekli meyve yiyorum ama onudami fazla kaciriyorum bilmiyomkiya bildigin dolap faresi oldum bide benim cocuk haftasina gore masallah fazla onada zarar verirmiyim diye dusunuyorum ck yemekten kafamda deli sorular
benim doktor ultrason baz aldı.baştan beri benimki iki hafta önde
300 gr az değil ama 400 civarı almalıydı 15 günde anca 1800 olduk 32+4 düz. 2000 civarı olsaydık ciğer geliştirici vurulacaktı. erken doğum riskim yüksek. serklajlıyım. bebek dikişlere baskı yapıyor.Hayırlısı olsun canım, 300 gram az mı sayılıyor ki? Kaç günde aldı bu kiloyu? Benim bildiğim bebeklerin bu haftalarda aldığı ortalama kilo 200 gram civarı. Aradaki farkın kapanmasına çok sevindim, inşallah haftasına uyumlu olacak, yetişecek bebeklerimiz.
Ciğer gelistirici bende vuruldum 3 gün önce. Gelişmesi yavaşlayacak diye tedirginim.badem sütünün faydalı olduğu söyleniyor dene istersen300 gr az değil ama 400 civarı almalıydı 15 günde anca 1800 olduk 32+4 düz. 2000 civarı olsaydık ciğer geliştirici vurulacaktı. erken doğum riskim yüksek. serklajlıyım. bebek dikişlere baskı yapıyor.
canım sat a göre hesaplar doktor sezeryanınızı zaten son haftalarda fark pek kalmıyo haftalardaYa bişey sorucam kızlar. Şimdi benim sat a göre olan tarihimle ultrason tarihim farklı 2 hafta önde çıkıyor. Şimdi sata göre 30+4 üm ama ultrasonda 32+3 oluyorum şimdi benim Doğumunda hangisi baz alınacak acaba var mı bu kadar önde giden hamileliği. Sezeryan olacağım için 38-39 da alınacak Bebek acaba hangisine göre alınacak
Ben de haftaya cuma gideceğim tekrar 35+4 olacak.Zaman hiç geçmiyor pofff..Offf kontrolume daha 10 gun var nasi geccek yaa... bekleyemio insannnnn... aslinda 14 ude 14 unde 35+3 oluyoruz pazartesi gunune denk gelio ama ben 3 gun daha bekleyip cuma gitmek istiorum ki 36 olsunda cati mati yapcaksa yapsin diye... offf..
badem sütü denemedim onuda denerim. 28. haftamda da ciğer geliştirici vurunmuştum. 30. haftamda yanılmıyorsam 50-100 gr arası birşey almıştı. 34. haftama girdiğimde 2000 kadar anca olur. 36-37 yi görmek nasip olursa ufak tekfek bebişim olacak gibi.Ciğer gelistirici bende vuruldum 3 gün önce. Gelişmesi yavaşlayacak diye tedirginim.badem sütünün faydalı olduğu söyleniyor dene istersen
akıntın iç çamaşırında yoğun olduğunda üstüne bastır kağıdı. sıvıyı emecek kadar yoğun olmalı akıntın. 1 tatlı kaşığından daha yoğun şekildeyse işe yarayabilir. öteki türlü kağıt ıslanmaz ve sonuç vermezKızlar ben bu turnusol kagidi nasıl kullanılıyor anlamadım . Minik bir parça ?
Arkadaslar selam,
Cuma gunku kontrolde herseyi normal cikti ancak ac yani karin olcusu ufak cikti. 2 hafta geri gibi gozuktu. Doktor yapisal oldugunu soyledi. Boyle bir sorun yasayan var mi aranizda? insan endiseleniyor.
300 gr az değil ama 400 civarı almalıydı 15 günde anca 1800 olduk 32+4 düz. 2000 civarı olsaydık ciğer geliştirici vurulacaktı. erken doğum riskim yüksek. serklajlıyım. bebek dikişlere baskı yapıyor.
Aynen ya valla gecmek bilmiyo artik. Sanki haftalardir 33 34 deyim yani. Bi turlu 36 olamadik ya. Daha cuma 35e gircezBen de haftaya cuma gideceğim tekrar 35+4 olacak.Zaman hiç geçmiyor pofff..
canım o bahsettiğin 0-3 aylık şeffaf olanlardan ben aldım bi de ucu ipli emzik tutacağı aldım onunla oldu kenardaki deliğe geçirdim ipi düğüm yaptımBunu söyleme iyi oldu teşekkürler bugün olctureyim eczanede falan ara ara :) kızlar bugün emzikler baktim da aventin 0-3 ay var ayıcık şeklinde ki şeklini beğenmedin amaagiz kısmı glfena değil çocuk tutabilir mi zincir yakılmaz bide ona duser sürekli yolda falan diye dusunuyorum bide 0_6 ay var oda normal emzik aventin yine oda çocuğun ağzında kocaman mi olur zarar verir mi diye dusunuyorum sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?