2016 Aralık Anneleri

O kadar moral bozan insan oluyo ki annem de dahil.Biraz sancim oluyo diyorum herkes ay o daha bişey mi ne gördün ki bilmem ne..Ya ben zaten ilk.kez dogurcam hiçbir şey bilmiyorum niye korkutuyosunuz..

Bi babannem sağolsun yaşlı derler güya.Ben 11 tane ettim yavrum çocuk doğurmak sağlıktır.Hiç de zorluğu yok başladığı gihi biter.Merak etme sadece dua et dedi içimi ferahlattı.

Zaten gün belli olunca iyice bi stres aldı beni.Ağlamak istiyorum sadece.

Hic uzulme canim. Bana neler dediler ayy simdi iyi zamanlarin sen son zamanlarinda gorcen. Sonlara geldim 30 haftaligim ayy simdi iyisin son 2 hafta mide yanmasindan olucen. Son 2 haftaya geldim ayyy sen bide dogumda gor. Dogum olur sen simdi gor cocuk emmicek uyumicak vs vs felaket tellaligi. Ya moral verseler kafamiz rahat olsa keske. Benim de bir annem moral verdi bana, kizim herkes doguruyor senin neyin eksik bsover bi bakican hepsi gecmis sen sadece bolca dua et dedi. K.valideme ve baskalarina gore hep daha kotu olcam.

İçini ferah tut canım milleti dinleme benim annem de hemen doğar diye anlatır...3 kardeşiz hepimizi de kolayca doğurmuş...gun yaklaşınca bş stres başlıyo ondan benim ikinci olacak gun belli oldu sığamıyorum hiç bi yere..keşke bende normal yapabilseydim çok şişman olmasam isterdim emin ol....

Her Herkesin bunyesi farklı anlamak istemiyor insanlar bunu hemde korkutmaya ne gerek var olumlu olunması lazım ya

Canim kiloyla alakasi varmi nirmal dogumun? Benim gorumcem 120 kg ile normal dogurdu bikac ay once. Bende cok zayif degilim.100 kg civariyim doktor normal olur dedi. Bildigim bebegin cok kilolu olmamasi, sezeryanda kilo oldumu risk olmuyormuymus doktor ne dedi sana?

Zaten insanlarin hosuna gidiyo devamli olumsuz konusmak. Benim arkadasim yeni hamile. Simdi ben ona ayy miden cok kotu bulanicak.ayy daha son zamanlari gor belin cok kotu olucak mi.diyim. ben hep olumlu anlatmaya calisiyorum hamileligi. Keske herkes bunu yapsa. Kulak tikamak gerekiyo malesef bu psikolojide pek.mümkün olmuyo

ayın 16 sı çok uzak değil mi. haftada 1 görmesi gerekiyor artık. benimde erken doğum riskim var 21. haftadan beri 15 günde 1 görüyordu 30 dan sonra 10 güne düşürdü 35+3 ken haftada 1 gelirsin dedi.

Günaydın kızlar :) hepimize sağlıklı bir gün diliyorum

;
Kızlar 3 cm açılmam olmuş yatırdı doktor lavman yapıldı, sancılarım başladı. Dualarınızı eksik etmeyin e mi
Hadi hakkında hayırlısı olsun canım, Rabbim su gibi bir avazda doğurmayı nasip etsin, sağlıkla kucağına al inşallah yavrunu

ayın 16 sı çok uzak değil mi. haftada 1 görmesi gerekiyor artık. benimde erken doğum riskim var 21. haftadan beri 15 günde 1 görüyordu 30 dan sonra 10 güne düşürdü 35+3 ken haftada 1 gelirsin dedi.
Bana da çok uzak geldi.dr hersey yoluna merak etme dedi.anlamadım bişi.gelirsin yatış için günü konuşuruz dedi.haftaya başka bi hastaneye de gidicem içim rahat etsin diye belki bilmiyorum ama baya sıkıntıdayım

Ciktim kizlar aciklik ayni herdey yolunda obur persembe goruselim dedi. Normal dogurursun dedi 4 5 cm den sonra morfin veriorm zatn dedi agri kesici . Onun harici epidurali fln onermiorm dedi bnde dsunmuorm zatn dedim sadeccr sezerynda spinali oneriorm dedi bnden hberler bole :)

Hadi gozun aydin canim. Benide kim.gorse icine dogmus ayin 5 inde dogurcaksin diyorlar. Bende dedim iyi bari daha 5 gunum.var az daha yatayim :) saka bir yana saglikla ve su gibi kolayca kavuslaim yavrularimiza insallah

Cnn ilkim 4200 sezeryandı şimdi ikinci ye cesarretim olmadı 123 kilo ikincide normal olur diyenler var zaten bu kızım da 4 olmuş gene olmazmış))

En son 41 e kadar bekliyorum sonra suni deniyoruz dedi .insallah o kdr kalmaz yaa kendiliginden gelir bi an once annem de gelck smdi bu sefer oda erken gelmis olcak mahcup olcam.
Hakkinda hayirlisi canim. Insallah sipa fazla bekletmez sıkma canini eninde sonunda gelecekler peki hangi hareketler bunlar. ?

Cnn ilkim 4200 sezeryandı şimdi ikinci ye cesarretim olmadı 123 kilo ikincide normal olur diyenler var zaten bu kızım da 4 olmuş gene olmazmış))
Kolaylikla ve sağlıkla dogurursun inşallah. 30.ve 34.haftalarda bebeğin kilosu neydi hatırlıyor musun

Canim benimde kizim 4200 53 cm dogdu.
1 gece suni sanci verdiler acilma olmayinca doktorda riske atmayip sezeryan yapti.
Bunda normali denemeyi istedim
Ozeller kabul etmiyormus zeynep kamile yonlendirdi gorustugum her doktor riske almak istemediler.
zeynep kamil gitmicegim tek hastahane.
Dogumdan 1 bucuk yil sonra hamile kaldigim icin.
Bu bebiste 1 hafta onde gidiyo.
Nasip degilmis canm boylesi daha hayirliymis iri bebeklerin dogumlari riskli oluyo
Ilk zamanlar cok uzuluyordum niye ben normal insanlar gibi anne olamadim diye ama sukurki saglikli bir evladim var
Sezeryan izimde benim kizimin vucuduma verdigi en anlamli iz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…