- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
O kadar moral bozan insan oluyo ki annem de dahil.Biraz sancim oluyo diyorum herkes ay o daha bişey mi ne gördün ki bilmem ne..Ya ben zaten ilk.kez dogurcam hiçbir şey bilmiyorum niye korkutuyosunuz..
Bi babannem sağolsun yaşlı derler güya.Ben 11 tane ettim yavrum çocuk doğurmak sağlıktır.Hiç de zorluğu yok başladığı gihi biter.Merak etme sadece dua et dedi içimi ferahlattı.
Zaten gün belli olunca iyice bi stres aldı beni.Ağlamak istiyorum sadece.
İçini ferah tut canım milleti dinleme benim annem de hemen doğar diye anlatır...3 kardeşiz hepimizi de kolayca doğurmuş...gun yaklaşınca bş stres başlıyo ondan benim ikinci olacak gun belli oldu sığamıyorum hiç bi yere..keşke bende normal yapabilseydim çok şişman olmasam isterdim emin ol....O kadar moral bozan insan oluyo ki annem de dahil.Biraz sancim oluyo diyorum herkes ay o daha bişey mi ne gördün ki bilmem ne..Ya ben zaten ilk.kez dogurcam hiçbir şey bilmiyorum niye korkutuyosunuz..
Bi babannem sağolsun yaşlı derler güya.Ben 11 tane ettim yavrum çocuk doğurmak sağlıktır.Hiç de zorluğu yok başladığı gihi biter.Merak etme sadece dua et dedi içimi ferahlattı.
Herkesin bunyesi farklı anlamak istemiyor insanlar bunu hemde korkutmaya ne gerek var olumlu olunması lazım yaHic uzulme canim. Bana neler dediler ayy simdi iyi zamanlarin sen son zamanlarinda gorcen. Sonlara geldim 30 haftaligim ayy simdi iyisin son 2 hafta mide yanmasindan olucen. Son 2 haftaya geldim ayyy sen bide dogumda gor. Dogum olur sen simdi gor cocuk emmicek uyumicak vs vs felaket tellaligi. Ya moral verseler kafamiz rahat olsa keske. Benim de bir annem moral verdi bana, kizim herkes doguruyor senin neyin eksik bsover bi bakican hepsi gecmis sen sadece bolca dua et dedi. K.valideme ve baskalarina gore hep daha kotu olcam.
İçini ferah tut canım milleti dinleme benim annem de hemen doğar diye anlatır...3 kardeşiz hepimizi de kolayca doğurmuş...gun yaklaşınca bş stres başlıyo ondan benim ikinci olacak gun belli oldu sığamıyorum hiç bi yere..keşke bende normal yapabilseydim çok şişman olmasam isterdim emin ol....
O kadar moral bozan insan oluyo ki annem de dahil.Biraz sancim oluyo diyorum herkes ay o daha bişey mi ne gördün ki bilmem ne..Ya ben zaten ilk.kez dogurcam hiçbir şey bilmiyorum niye korkutuyosunuz..
ayın 16 sı çok uzak değil mi. haftada 1 görmesi gerekiyor artık. benimde erken doğum riskim var 21. haftadan beri 15 günde 1 görüyordu 30 dan sonra 10 güne düşürdü 35+3 ken haftada 1 gelirsin dedi.Havadan mıdır nedir hiç iyi hissetmiyorum kendimi.halim yok,midem bulanıyor,çocuk çok aşağıda hareket ediyor.daha vaktim var biliyorum ama patlamaya hazır bomba gibiyim.erken doğum riski yüzünden 26.haftadan beri doğru dürüst dışarı çıkamadım iyice sıkıldım,bunaldım.dr kontrolü de ayın 16 sında nasıl dayancam bilmiyorum.sanki günler geçmiyor.
Hadi hakkında hayırlısı olsun canım, Rabbim su gibi bir avazda doğurmayı nasip etsin, sağlıkla kucağına al inşallah yavrunuKızlar 3 cm açılmam olmuş yatırdı doktor lavman yapıldı, sancılarım başladı. Dualarınızı eksik etmeyin e mi
Bana da çok uzak geldi.dr hersey yoluna merak etme dedi.anlamadım bişi.gelirsin yatış için günü konuşuruz dedi.haftaya başka bi hastaneye de gidicem içim rahat etsin diye belki bilmiyorum ama baya sıkıntıdayımayın 16 sı çok uzak değil mi. haftada 1 görmesi gerekiyor artık. benimde erken doğum riskim var 21. haftadan beri 15 günde 1 görüyordu 30 dan sonra 10 güne düşürdü 35+3 ken haftada 1 gelirsin dedi.
Ciktim kizlar aciklik ayni herdey yolunda obur persembe goruselim dedi. Normal dogurursun dedi 4 5 cm den sonra morfin veriorm zatn dedi agri kesici . Onun harici epidurali fln onermiorm dedi bnde dsunmuorm zatn dedim sadeccr sezerynda spinali oneriorm dedi bnden hberler bole :)
Cnn ilkim 4200 sezeryandı şimdi ikinci ye cesarretim olmadı 123 kilo ikincide normal olur diyenler var zaten bu kızım da 4 olmuş gene olmazmışCanim kiloyla alakasi varmi nirmal dogumun? Benim gorumcem 120 kg ile normal dogurdu bikac ay once. Bende cok zayif degilim.100 kg civariyim doktor normal olur dedi. Bildigim bebegin cok kilolu olmamasi, sezeryanda kilo oldumu risk olmuyormuymus doktor ne dedi sana?
Hakkinda hayirlisi canim. Insallah sipa fazla bekletmezEn son 41 e kadar bekliyorum sonra suni deniyoruz dedi .insallah o kdr kalmaz yaakendiliginden gelir bi an once annem de gelck smdi bu sefer oda erken gelmis olcak mahcup olcam.
Kolaylikla ve sağlıkla dogurursun inşallah. 30.ve 34.haftalarda bebeğin kilosu neydi hatırlıyor musunCnn ilkim 4200 sezeryandı şimdi ikinci ye cesarretim olmadı 123 kilo ikincide normal olur diyenler var zaten bu kızım da 4 olmuş gene olmazmış))
Valla bi kagitta hareketler var onlari verdi canm. Bakiyim resim koyablirsem koyarmHakkinda hayirlisi canim. Insallah sipa fazla bekletmezsıkma canini eninde sonunda gelecekler peki hangi hareketler bunlar. ?
Cnn ilkim 4200 sezeryandı şimdi ikinci ye cesarretim olmadı 123 kilo ikincide normal olur diyenler var zaten bu kızım da 4 olmuş gene olmazmış))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?