2016 Aralık Anneleri

Arkadaslar dün kontrol icin gittim. yüksek tansiyon ve nst nin duzgün cikmaması nedeniyle yatıs verdiler. Gece acil sezeryanla alındı. Paşamin durumu gayet iyi masallahi var 3970 gr 52 cm dogdu. darisi bekleyenlerin basına.
Hayırlı olsun canım, Allah analı babalı büyütsün
 
Çok teşekkürler canım, gerçekten de öyle, insana çektiklerini unutturuyor bu minikler darısı bekleyenlerin başına. Hepinize dua ediyorum, en sağlıklı ve hayırlı şekilde gerçekleşsin doğumlarınız inşallah
 

Yok canim ya bir belirtim henuz. Benim kizin gelmeye niyeti yok gibi, keyfi yerinde. Beklicez artik...
 
Kizlar bu arada dogumunuzu aile hek. Bildircekmisiniz?. Bana dogurunca haber ver dediler. Dunde arkadasimdaydim onada dogum olunca haberimiz olsun cunku de ile hemsire ziyarete gelck ewe demisler. Haberiniz varmi bole biseyden. Ben bilmiyodum.
Ever canım öyle bişey varmış. Beni de doğumdan önce aramışlardı. Doğum olunca haber verin dediler. Bugün arıycam. Devlet tüm aşıları hastanelere vermiyormuş sanırım, burda olması gerekicek aşılarını demişti beni arayan da.
Bir de hastaneden doğumdan 48 saat sonra taburcu olduk. Çünkü bebeğin tahlilleri yapılıyor. Bunun için de 48 saat geçtikten sonra topuk kanı alınıyor. 2.topuk kanını da biz alıcaz demişti bana beni arayan hemşire. Ben de hastanedeki hemşireye sordum bir sakıncası var mı diye. Olmadığını ve 48 saati de geçip bir kaç gün sonrasının tahlilleri olacağı için daha net sonuçlar vereceğini söyledi.
 

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, kolaylıklar dilerim, güzel haberlerle dön inşallah :)

Kızlar acil!
Nişanım gelmişti biliyorsunuz bu sefer baya kıpkırmızı kan geldi normal mi
Canım ne olur ne olmaz doktorunu arayıp git istersen muayeneye. Kan biraz tedirgin etti beni. İmşallah normal bir durumdur
 
Kızlar günaydın sayılı günler kaldı doğuma. Ablam normalde salı günü suni sancı ile doğuracaktı ama vazgeçmiş kendi sancım gelsin istiyorum diyor :/ inşallah bu hafta doğurur çünkü cuma günü 40 haftası dolmuş olacak. Ben ondan önce doğurmak istemiyorum bakalım kuzenler arasında kaç günolacak. Sağlıkla gelsin ikisi de.
 
Günaydınn hamişler ve lohusalar
Günaydınn . Lohusalar emojisine katılıyorum
Ya güzel bi konuya değinmişsin şimdi biz hastaneden çıkarken yani doğumun 3.günü topuk kanı aldılar tekrar sağlık ocağına götürmeme gerek varmı ? Ebe aramıştı beni doğum olacağı gün bi 5 günle ilgili bişi dedi eğer 5 gün iöinde alınırsa bidaha alınması lazım felan o stresle dinleyemedim kadını
 
Kızımı çok özledim doğsun istiyor bir yanım deli gibi.aldığım şeyleri giydirmek istiyorum. Bebeklerin altının değiştirilmesine dayanamam çıkarım odadan Ama kızım doğsun kaka yapsın çiş yapsın istiyorum. Emzirme duygusunu çok merak ediyorum. Bir de o küçük elleri ayakları öpme yi istiyorum bir an önce. Benim bu deyip kocaman sarılmayı
Her yerini yıkamayı suda oynamayı istiyorum minnosumla.
Ay çok özledim kızlar yaa
 
Ay çok heyecanlı
Canım hiç korkma herşey cook kolay olacak
Bize de güzel bir örnek olacaksn
Kolaylıklar diliyorum
Bebeğin beklediğinden rahat doğacak'inşallah
 
Benim kizimin hareketleri 2 gundur cok az bilmiyorum niye... olmazsa bugun hastahaneye giderim eger boyle devam ederse
 
Kızlar doktordan çıktım şimdi açıklık 2 cm olmuş.Daha önce söylemiştim küçük bebek riskli demişti doktor.Cumartesiye kadar bekleyelim kendisi o zamana kadar gelmezse suni sancı verelim normal dogurabilirsin dedi.Cuma tekrar kontrol var.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…