Evet canım çok şükür doğum yaptım. Cis kaka emzirme süt derken uğraşıp duruyoruz bebisle.
Amin, inşallah seninki de rahatça geçer de yavrunu sağlıkla alırsın kucağınaBende ilerleyen haftalarda genel anestezi ile sezeryan olacağım için iyi olmana çok sevindim darısı bana. Allah analı babalı büyütsün inşallah
Hayırlı olsun canım, Allah analı babalı büyütsünArkadaslar dün kontrol icin gittim. yüksek tansiyon ve nst nin duzgün cikmaması nedeniyle yatıs verdiler. Gece acil sezeryanla alındı. Paşamin durumu gayet iyi masallahi var 3970 gr 52 cm dogdu. darisi bekleyenlerin basına.
Çok teşekkürler canım, gerçekten de öyle, insana çektiklerini unutturuyor bu miniklerHayirli olsun canim. Rabbim anali babali saglikli bir sekilde buyumeyi nasip etsin insallah. Cok gecmis olsun .ama bebegini kucagina aldiktan sonra herseyi unutmussun. Rabbim herseyin mukafatini veriyor canim. Bundan sonra sizi saglikli gunler bekliyor sira bizdesizede mutlu gunler
Yok tatlım evin dekorasyonu değil. Bi mekan ayarlamışlar beni oraya götürdüler ablamın da iş birliğiyleSüper görünüyor. Evinin dekorasyonu ne kadar güzelmis :) Onlarin dekorasyonu ile de bomba olmus
Benim direk kan olarak geldi hala azar azar geliyo.Böyle de oluyor mu nişan dedim oluyor dedi doktorum.Kızlar acil!
Nişanım gelmişti biliyorsunuz bu sefer baya kıpkırmızı kan geldi normal mi
Evet bizden de öyle istediler. 5 dk da bire düsünce gidicez. Zaten 5 dk bir sanci gelirken nasil gidicem bilmiyorum :) arabaya kadar yürüyebiliriz insallah :)
Ben sormadim anestezi uzmani ne zaman gelir diye. Akisina biraktim düsünmüyorum
Son 12 gün, cok heyecanliSenin 5 gün kalmis hic belirti bisi var mi?
Ever canım öyle bişey varmış. Beni de doğumdan önce aramışlardı. Doğum olunca haber verin dediler. Bugün arıycam. Devlet tüm aşıları hastanelere vermiyormuş sanırım, burda olması gerekicek aşılarını demişti beni arayan da.Kizlar bu arada dogumunuzu aile hek. Bildircekmisiniz?. Bana dogurunca haber ver dediler. Dunde arkadasimdaydim onada dogum olunca haberimiz olsun cunku de ile hemsire ziyarete gelck ewe demisler. Haberiniz varmi bole biseyden. Ben bilmiyodum.
Doğum yapan arkadaşlarım, Allah analı babalı, sağlıklı, mutlu, huzurlu günlerde bebişlerinizi büyütmeyi nasip etsin. Biraz göz attım foruma hepsini görmemiş olabilirim. Artık Sayılar azalıyor, az kaldı kısmetse hepimizin.
Biz de bugün minnoşumuzla kavuşacağız inşallahsaat 00:49 şu an burda, sabah 5 de kalkmam lazım. Uyuyabilirsem ne ala hepimize Allah kolaylık versin, sağsalim alalım bebişlerimizi inşallah kucağımıza
Hepinize sevgiler
Canım ne olur ne olmaz doktorunu arayıp git istersen muayeneye. Kan biraz tedirgin etti beni. İmşallah normal bir durumdurKızlar acil!
Nişanım gelmişti biliyorsunuz bu sefer baya kıpkırmızı kan geldi normal mi
Günaydınn . LohusalarGünaydınn hamişlerve lohusalar
Ya güzel bi konuya değinmişsin şimdi biz hastaneden çıkarken yani doğumun 3.günü topuk kanı aldılar tekrar sağlık ocağına götürmeme gerek varmı ? Ebe aramıştı beni doğum olacağı gün bi 5 günle ilgili bişi dedi eğer 5 gün iöinde alınırsa bidaha alınması lazım felan o stresle dinleyemedim kadınıEver canım öyle bişey varmış. Beni de doğumdan önce aramışlardı. Doğum olunca haber verin dediler. Bugün arıycam. Devlet tüm aşıları hastanelere vermiyormuş sanırım, burda olması gerekicek aşılarını demişti beni arayan da.
Bir de hastaneden doğumdan 48 saat sonra taburcu olduk. Çünkü bebeğin tahlilleri yapılıyor. Bunun için de 48 saat geçtikten sonra topuk kanı alınıyor. 2.topuk kanını da biz alıcaz demişti bana beni arayan hemşire. Ben de hastanedeki hemşireye sordum bir sakıncası var mı diye. Olmadığını ve 48 saati de geçip bir kaç gün sonrasının tahlilleri olacağı için daha net sonuçlar vereceğini söyledi.
Görünce kanı aklım gitti bakalım ne diyecek doktorBenim direk kan olarak geldi hala azar azar geliyo.Böyle de oluyor mu nişan dedim oluyor dedi doktorum.
Ay çok heyecanlıKızlar doktorumu aradım, hemen hastaneye gidiyosun dedi ben de duş aldım bavulu kontrol ettim şimdi yoldayız
QueenSweethart inşallah anneninki gibi pozitif ötesi bi doğum hikayemiz olur biz de böyle anlatırız birbirimize
Kızlar doktorumu aradım, hemen hastaneye gidiyosun dedi ben de duş aldım bavulu kontrol ettim şimdi yoldayız
Senin yerine ben heycanlandim... hayirli haberlerini bekliyoruz cnmbenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?