Via da kime gidiyorsun bende via ya gidiyorum cemal beyeBen de via hospitale gidiyorum ilk hamileligim nasipse normal denicez. Sen hangi hastaneye devam ediyorsun?
Gecen hafta 35 haftalikken 3200 50 cm civariydi
13 araliga tarih verdi sezeryan icin
anestesi seklini tugba hanimla konusmadik
ama ilki spinaldi
bunda genel yapicam tamamen kendi tercihim.
Yarin kontrolum var
Bence sen bu hafta doğurursun canım
Vasfiyeteyzeniz canım kg ma sabah baktım
Ben drun tartısı bozuk demiştim
Evet haklıymışım
Dr tartısı 2kg da fazla tartmış
Sezeryandan sonra tam 10kg vermişim
Ama evde bu hareketsizlik ve herkesin süt olsun ye demesiyle geri almam inşallah
Via da kime gidiyorsun bende via ya gidiyorum cemal beye
Allah analı babalı büyütsün maşallahArkadaşlar beniö bebeğim doğdu 38+4 de spinal sezeryan ile. rabbim sizlerede hayırlı doğumlar nasip etsin
Al benden de o kadar canımmHayirli sabahlar arkadaslar :) dun hic giremedim her yazilani okumaya calistim:) @zazey cnm gozun aydin. Rabbim saglikla huzurla buyumeyi nasip etsin bebisinin
Benimde dün dr kontrolum vardi... Bebisimin basi iyce asagi indigi icin, dr kilo ölcümü yapamadi malesef.. Artik nasipse dogumda ögrenicez. Sonra tüm gün esimle alisveris yapip gezdik.. inanin hic hamile gibi degildim:) Bebisim galiba gelmeye merakli degil
Canım zaten çok zamanın kalmamış dayanabiliyorsan dayan bence sonra daha çok lazım bize izinlerGünaydın kızlar okuldan bir türlü ayrilamiyorum her akşam yarın ayrilcam diyorum okula gelince cayiyorum napsam bilemedim 35+2 im
Iki gun once aldim canim dun sondu sok marketlerde. Bnde tesaduf denk geldim aktueline. Koyarimda kabul etmioki ya resim sinir oluorum.Canım ne zaman almıştın resmini koyda bakalım merak ettim
Ewt canm cuma olcz degisik demek bunun sistemi buymus sende 17 gorunuosun mesela. Cozdum simdi :)Ben seninle aynıyım canımm Cumaları dolduruyorum günümü bu cuma 38+0 olcaz oğluşla
Tercumanim olmussun vallaSon zamanlardaki belirsizlik insani yoruyor. Bebek hayirlisiyla gelsin tabi de. Her gece dogumla ilgili ruya gormekten yoruldum. Bi yandan bebegine kavusma sabirsizligi, bi yandan belirsizlik, bi yandan kucuk bi agrida acaba doğum belirtisi mi diye bakmak. Bi yandan da milletin arayıp arayıp ayy noldu daha dogurmadin mi demesi. Daha doğurmadan lohusa depresyonuna giricem galiba :)
Kızlar 3 cm açılmam olmuş yatırdı doktor lavman yapıldı, sancılarım başladı. Dualarınızı eksik etmeyin e mi
Maşallah canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün iyi beslemişsin oğluşunuArkadaslar dün kontrol icin gittim. yüksek tansiyon ve nst nin duzgün cikmaması nedeniyle yatıs verdiler. Gece acil sezeryanla alındı. Paşamin durumu gayet iyi masallahi var 3970 gr 52 cm dogdu. darisi bekleyenlerin basına.
CANIM niçin genel yapacaksın merak ettim bende epidural sezaryen olucam çok korkuyorum ama Allah yardım eder inşallahGecen hafta 35 haftalikken 3200 50 cm civariydi
13 araliga tarih verdi sezeryan icin
anestesi seklini tugba hanimla konusmadik
ama ilki spinaldi
bunda genel yapicam tamamen kendi tercihim.
Yarin kontrolum var
Tmm canimValla bi kagitta hareketler var onlari verdi canm. Bakiyim resim koyablirsem koyarm
Yok canım magnetlerde çok geç gelmiyor 1 haftaya gönderiyorlarBaktım benim oğlan erken.gelmeye niyetli az önce çikolata siparişini verdim ben de :) Onlar erken gelir de magnet yaptirmaya kalksam uzun sürecek galiba ne yapcam bilemedim.
Güzel fikir canımm ben de öyle ikram edeyim lokumuBen kararsiz kaldim ordanmi versem diye. Birde lokum alcam kurdanlara batirip cikolata yaninda ikram edicem
Sancıyı şiddetli mi hissediyorsun canımm ben de kasılma var ama sancı tam olarak nasıl onu anlayamıyorumKızlar bugün benim nstde de sancım çıktı. Zaten hissediyodum. Doktor artık ufak ufak geliyo bebiş dedi. Nişan gelmesi devam ediyo olabilirmiş hafif pembemsi bi kıvamda. Gün veremiyorum ama bi saat sonrada olabilir dedi. Sancılar 5dakikada 1e düşene kadar evde bekleyebilirmişim. Bizden son haberler böyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?