2016 Aralık Anneleri

Bence sen bu hafta doğurursun canım

ya insallah hayirlisiyla dogsun ama ne bilim banada boyle daha cok varmis gibi geliyor, bazen korkuyorum nasil dogacak diye bazende alsam kucagima saglikla diyorum siddetli agrilarim yok ara ara vurup geciyor ama enerji patlamam halen devam ediyor. Allah yardimcimiz olsun hepimizin insallah

O masallahh harikaa 10 kg vermis olman. Bende versem keske senin kadar :)

Al benden de o kadar canımm

Canım ne zaman almıştın resmini koyda bakalım merak ettim
Iki gun once aldim canim dun sondu sok marketlerde. Bnde tesaduf denk geldim aktueline. Koyarimda kabul etmioki ya resim sinir oluorum.
Ben seninle aynıyım canımm Cumaları dolduruyorum günümü bu cuma 38+0 olcaz oğluşla
Ewt canm cuma olcz degisik demek bunun sistemi buymus sende 17 gorunuosun mesela. Cozdum simdi :)
Tercumanim olmussun valla

Arkadaslar dün kontrol icin gittim. yüksek tansiyon ve nst nin duzgün cikmaması nedeniyle yatıs verdiler. Gece acil sezeryanla alındı. Paşamin durumu gayet iyi masallahi var 3970 gr 52 cm dogdu. darisi bekleyenlerin basına.
Maşallah canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün iyi beslemişsin oğluşunu

Gecen hafta 35 haftalikken 3200 50 cm civariydi
13 araliga tarih verdi sezeryan icin
anestesi seklini tugba hanimla konusmadik
ama ilki spinaldi
bunda genel yapicam tamamen kendi tercihim.
Yarin kontrolum var
CANIM niçin genel yapacaksın merak ettim bende epidural sezaryen olucam çok korkuyorum ama Allah yardım eder inşallah

Sancıyı şiddetli mi hissediyorsun canımm ben de kasılma var ama sancı tam olarak nasıl onu anlayamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…