- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Benimki de eskiye göre azaldı.Doktorum 2 saatte 1 kere hareket etsin takip et dedi.Ama bu çocuk hiç uyumayacak mı bilmem.Benim kizimin hareketleri 2 gundur cok azbilmiyorum niye... olmazsa bugun hastahaneye giderim eger boyle devam ederse
Kızlar doktorumu aradım, hemen hastaneye gidiyosun dedi ben de duş aldım bavulu kontrol ettim şimdi yoldayız
Hadi hayırlı haberler ver bize inşallah...
Bizde nst den çıktık gunun belli olacak ya stres yaptım ne soracağım doktora bilmiyorum ayyy
Kızlar doktorumu aradım, hemen hastaneye gidiyosun dedi ben de duş aldım bavulu kontrol ettim şimdi yoldayız
Canim hayirlisiyla kucagina al bebisini insallah. Bizi habersiz birakma. Senin icin dua edicem
Benim kizimin hareketleri 2 gundur cok azbilmiyorum niye... olmazsa bugun hastahaneye giderim eger boyle devam ederse
Benim birgun cok hareketli oluyor, birgun daha sakin. Icin rahat edecekse git tabi canim
Kızlar 3 cm açılmam olmuş yatırdı doktor lavman yapıldı, sancılarım başladı. Dualarınızı eksik etmeyin e mi
canım Allah m yardımcınız olsun bebeğine kavus bir an önce inşallahKızlar 3 cm açılmam olmuş yatırdı doktor lavman yapıldı, sancılarım başladı. Dualarınızı eksik etmeyin e mi
Kızlar 3 cm açılmam olmuş yatırdı doktor lavman yapıldı, sancılarım başladı. Dualarınızı eksik etmeyin e mi
Anaaa hadi gozun aydin kuzu bugun amma dogurcak olan cikti ya .. 3 cm olunca aliniomuymus abooo..Kızlar 3 cm açılmam olmuş yatırdı doktor lavman yapıldı, sancılarım başladı. Dualarınızı eksik etmeyin e mi
Ne çektin be bebişim vallahi senin doğurdumm haberini duysam gözlerim parlayacak sağlıkla gelsin artık Ediz EnesimizGunaydin kizlar. Bende kahvaltimi edip gtcem birazdan . Her sabah bulantiyla uyanmakdan ve yutkuna yutkuna cikarmamak icin savas vermekten biktimmm artikkkkk.... cok kotu oluyorum yaa
Canımm Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah sağ sağlim kavuş kuzunaaKızlar 3 cm açılmam olmuş yatırdı doktor lavman yapıldı, sancılarım başladı. Dualarınızı eksik etmeyin e mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?