2016 Aralık Anneleri

Benim kizimin hareketleri 2 gundur cok az bilmiyorum niye... olmazsa bugun hastahaneye giderim eger boyle devam ederse
Benimki de eskiye göre azaldı.Doktorum 2 saatte 1 kere hareket etsin takip et dedi.Ama bu çocuk hiç uyumayacak mı bilmem.

Ben çok stres yaptım bugün neden bilmiyorum oyy oyyy...bide arkamda biri vızır vızır konuşuyo başım ağrıdı ya...

Gunaydin kizlar. Bende kahvaltimi edip gtcem birazdan . Her sabah bulantiyla uyanmakdan ve yutkuna yutkuna cikarmamak icin savas vermekten biktimmm artikkkkk.... cok kotu oluyorum yaa

Gunaydin kizlar. Bende kahvaltimi edip gtcem birazdan . Her sabah bulantiyla uyanmakdan ve yutkuna yutkuna cikarmamak icin savas vermekten biktimmm artikkkkk.... cok kotu oluyorum yaa
Ne çektin be bebişim vallahi senin doğurdumm haberini duysam gözlerim parlayacak sağlıkla gelsin artık Ediz Enesimiz

Kızlar 3 cm açılmam olmuş yatırdı doktor lavman yapıldı, sancılarım başladı. Dualarınızı eksik etmeyin e mi
Canımm Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah sağ sağlim kavuş kuzunaa

Kızlar günümüz belli oldu 6 aralıkta gelecek inşallah kuzum...doktorum hala da erteleyesi vardı 4 kilo civarı dedi gene vermedi ölçümleri sancım çıkmış nst dede genel olucam demi dedim nasıl istersen dedi sabah bu saatlerde gelin dedi...tansiyon biraz yüksek dedi kanımda şeker sınıra yakınmış hamur işi tatlı kızartma yok dedi anam eve geldik bi açım ki sormayın gözüm dondu resmen ne yesem diye

Ayy bu arada nst beklerken biri geldi kanaması varmış baktılar kafa yerleşmiş yatıralım falan dediler ben heyecan yaptım zaten çantaları ellerinde gelmişler....yaşı küçük bi hamişti zayıf önde bi göbek vardı çok hoşuma gitti hayırlısıyla dogursun inşallah

CansuEylul aman sorma cnm yoldayim gidiorum hastaneme. Bakalim bana neler olmuss. Benide alirmis bugun diyip duruyorum en son 40 olck bunu diyisim alcaklar :) biseyi 40 kere soleyince oluomus ya. :)

Havadan mıdır nedir hiç iyi hissetmiyorum kendimi.halim yok,midem bulanıyor,çocuk çok aşağıda hareket ediyor.daha vaktim var biliyorum ama patlamaya hazır bomba gibiyim.erken doğum riski yüzünden 26.haftadan beri doğru dürüst dışarı çıkamadım iyice sıkıldım,bunaldım.dr kontrolü de ayın 16 sında nasıl dayancam bilmiyorum.sanki günler geçmiyor.

kızlar doğum yapan arkadaşlara bir sorum olacak normal doğum planlıyorum, hastane ve sonrası için depend ihtiyacınız oldu mu? alıp koymam gerekli mi yoksa normal pedler yeterli oluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…