Cnn ilkim 4200 sezeryandı şimdi ikinci ye cesarretim olmadı 123 kilo ikincide normal olur diyenler var zaten bu kızım da 4 olmuş gene olmazmış))
Canim benimde kizim 4200 53 cm dogdu.
1 gece suni sanci verdiler acilma olmayinca doktorda riske atmayip sezeryan yapti.
Bunda normali denemeyi istedim
Ozeller kabul etmiyormus zeynep kamile yonlendirdi gorustugum her doktor riske almak istemediler.
zeynep kamil gitmicegim tek hastahane.
Dogumdan 1 bucuk yil sonra hamile kaldigim icin.
Bu bebiste 1 hafta onde gidiyo.
Nasip degilmis canm boylesi daha hayirliymis iri bebeklerin dogumlari riskli oluyo
Ilk zamanlar cok uzuluyordum niye ben normal insanlar gibi anne olamadim diye ama sukurki saglikli bir evladim var
Sezeryan izimde benim kizimin vucuduma verdigi en anlamli iz.
Valla bi kagitta hareketler var onlari verdi canm. Bakiyim resim koyablirsem koyarm
Sezeryan yapanin normal yapandan hic farki yok canim. Onemli olan bebegin ve senin sagligin. Sezeryan sonrasi normal dogumu zeynep kamil omer bey destekliyormus ama yalan bazi ozellerde var.
Canim
Emsey de cakmaktaki hisar hospital ve erdem hast.
Ve via hospitalla ilk hamileligimi ogrendigim haftalar muayne oldum gorustum kabul etmediler.
Sadece zeynep kamilin bu riski aldigini soylediler
KıZlar Dr yatış verdi bana bebek hızlı nefes alıyormuş böyke bişey yaşayan oldu mu normalde 33 haftalığım gelişimi 35 haftalıkmış kılo 2680 gr olmuş 2. Serumun bitmesini bekliyorum sonra nst olacakmış bilgisi olan var mı
Ben de via hospitale gidiyorum ilk hamileligim nasipse normal denicez. Sen hangi hastaneye devam ediyorsun?
Via canim evime yakin diye
Tugba hanima gidiyorum
Konusmustuk daha oncede
KıZlar Dr yatış verdi bana bebek hızlı nefes alıyormuş böyke bişey yaşayan oldu mu normalde 33 haftalığım gelişimi 35 haftalıkmış kılo 2680 gr olmuş 2. Serumun bitmesini bekliyorum sonra nst olacakmış bilgisi olan var mı
Canım ne zaman almıştın resmini koyda bakalım merak ettimKizzlarr oglusuma aldigim ninni soleyip masal anlatan yastigimizz cokkk guzelll hahah :))
Ben seninle aynıyım canımm Cumaları dolduruyorum günümü bu cuma 38+0 olcaz oğluşlaSaol cnm :)
Aa sen benle aynisin sen neden persembe alla alla .. degisik ya
Yok bnm kapali istah. Nadir cikolata falan yiorum. Yemegi bile zor yedim bugun.
Hayirlisi olsun canim. Ben unutmusum kusuruma bakma, bende viaya gidiyom Damlanur Hanim vardi belki hatirlarsin kapali bir bayan, arada cemal beyede gidiyorum. Bakalim hakkimizda hayirlisi insallah. Tuba hanima hic gitmedim, kilo icin bisey dedimi? Birde anestezi nasl olacak genelmi spinalmi?
Gecen hafta 35 haftalikken 3200 50 cm civariydi
13 araliga tarih verdi sezeryan icin
anestesi seklini tugba hanimla konusmadik
ama ilki spinaldi
bunda genel yapicam tamamen kendi tercihim.
Yarin kontrolum var
maşallah canım bebeğine kilosu da boyuna çok güzel. Rabbim sağsağlim kucağına almak nasip etsin inşallah
Güzel habee verimBu gece buralar benim gibi hissediyorum kaşıntı mide yanması var uyuyamıyorum...dışarda fena bir rüzgar var sabaha kar gelir gibi ayy ayakkabılara ayağım sığmıyor ne yapıcam ben zaten 40 olmuştu erkek ayakkabılarına mı dadanıcam ne
Teşekkür ederim. inşallah en kısa zamanda sağlıkla sizede olsunİş olayı istifa ile sonlandı. Sonra başka bir yere başladım. Ama doğum iznine ayrıldıktan sonra öğrendim ki şirket kapanıyormuş. Şans işte. Bu arada sizin iyi haberinizi okudum. Çok şükür. Darısı başımıza.
Bence sen bu hafta doğurursun canımKizlar bugun bende bir hal var. 2 wcmi lavabolarimi domestosladim biguzel, sonra kek yaptim, firinimin icini sildim, makinadan temiz bulasiklari yerlestirdim, ocagimi sildim. Suanda felaket bir kasik agrim var hani adet agrisinin oldugu yerde ama yaniyor gibi resmen,sanki orasi yanmis gibi felaket bir agri ve asagi baski. Bebekde hareketli, simdi uzandimm biraz bakalim hafifleyecekmi ? Olmadi bir dus alicam
Bir güzel haberde sana vereyim cnmHadi bakalim. Ama hic sanmam yarin dogum gelmis dicegini. Zira hala reflu devam edio azalmis olsadaama bulantilarim artiio gun icinde bazen.
Bu arada ne ruzgar var disarda yaa . Ayyy kis geldi resmen bizim bebisler hala yokkk.. en son icerinin kombisinide kapatcam enes usurde cikar belki :)))))
Oooo süpermişSelam kızlar. Daha yeni girdim sayılır eve. Arkadaşlarım bugün bana sürpriz baby shower hazırlamış öyle mutlu oldum ki anlatamam Eki Görüntüle 1919151 o kadar özenmişler hediyeler almışlar. Allah herkesi sevdikleriyle beraber tutsun ne deyim. İnşallah Doğumum sıkıntısız geçer oğluşum sağlıkla büyüyünce ona verilen değeri gösterebilirim :)
Şimdiye kucağındadır korkun felan kalmamıştırDünden beri şikayet ettiğim göğüs batması sancıymış.yatay pozisyonda olduğu için yanlara vuruyormuş sancı. Yatırdılar şimdi ,sabaha sezeryan olucak.normalde 2sindeydi.dua edin lütfen kızlar ilk bebek korkuyorum
Sende kavuşmuşsundur canımDoğum yapan arkadaşlarım, Allah analı babalı, sağlıklı, mutlu, huzurlu günlerde bebişlerinizi büyütmeyi nasip etsin. Biraz göz attım foruma hepsini görmemiş olabilirim. Artık Sayılar azalıyor, az kaldı kısmetse hepimizin.
Biz de bugün minnoşumuzla kavuşacağız inşallahsaat 00:49 şu an burda, sabah 5 de kalkmam lazım. Uyuyabilirsem ne ala hepimize Allah kolaylık versin, sağsalim alalım bebişlerimizi inşallah kucağımıza
Hepinize sevgiler
Aynen eylül ama bu uykusuzluk daha zor ama daha güzelOyy kızlaaar gözümün feri gitti gittiiiuykusuz hergeceee hamişken resmen alışıyormuş vücut neyseki zorluk çekmiyorum şükürler olsun her gecemize gündüzümüze gece nöbetlerimde girip okuyorum yazdıklarınızı hepinizi öptümmm
Allah analı babalı büyütsün inşallah cnmEvet canım çok şükür doğum yaptım. Cis kaka emzirme süt derken uğraşıp duruyoruz bebisle.
Yakın zamanda hepsi olur inşallah cnmKızımı çok özledim doğsun istiyor bir yanım deli gibi.aldığım şeyleri giydirmek istiyorum. Bebeklerin altının değiştirilmesine dayanamam çıkarım odadan Ama kızım doğsun kaka yapsın çiş yapsın istiyorum. Emzirme duygusunu çok merak ediyorum. Bir de o küçük elleri ayakları öpme yi istiyorum bir an önce. Benim bu deyip kocaman sarılmayı
Her yerini yıkamayı suda oynamayı istiyorum minnosumla.
Ay çok özledim kızlar yaa
Haberdar et mümkün olursa tabiiGörünce kanı aklım gitti bakalım ne diyecek doktor
Canım git dra bence senBenim kizimin hareketleri 2 gundur cok azbilmiyorum niye... olmazsa bugun hastahaneye giderim eger boyle devam ederse
Sen asıl lohusalığı gör herkes birşey diyorO kadar moral bozan insan oluyo ki annem de dahil.Biraz sancim oluyo diyorum herkes ay o daha bişey mi ne gördün ki bilmem ne..Ya ben zaten ilk.kez dogurcam hiçbir şey bilmiyorum niye korkutuyosunuz..
Bi babannem sağolsun yaşlı derler güya.Ben 11 tane ettim yavrum çocuk doğurmak sağlıktır.Hiç de zorluğu yok başladığı gihi biter.Merak etme sadece dua et dedi içimi ferahlattı.
Zaten gün belli olunca iyice bi stres aldı beni.Ağlamak istiyorum sadece.
Canım gözetim altında tutacaklardır seniKıZlar Dr yatış verdi bana bebek hızlı nefes alıyormuş böyke bişey yaşayan oldu mu normalde 33 haftalığım gelişimi 35 haftalıkmış kılo 2680 gr olmuş 2. Serumun bitmesini bekliyorum sonra nst olacakmış bilgisi olan var mı
Benim de 11 martAa dogru gercekten cumaymis benm 11 mart cok ilginc ya . @Anneoldumben
MerhabalarMerhaba anneler sizin haftalar gelsin diye heycanla bekliyoruz gün sayıyoruz. İdrarımda +1 protein çıktı sizde bunu yaşayan var mı yardımınızı bekliyorum hepinize hayırlı doğumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?