2016 Aralık Anneleri

Cnn ilkim 4200 sezeryandı şimdi ikinci ye cesarretim olmadı 123 kilo ikincide normal olur diyenler var zaten bu kızım da 4 olmuş gene olmazmış))

Bebek kiloluysa sorun oluyor canim haklisin. Birde ilkinde sezeryan ama bebegin kilosu cok olmasa normal denenebilirdi

Sezeryan yapanin normal yapandan hic farki yok canim. Onemli olan bebegin ve senin sagligin. Sezeryan sonrasi normal dogumu zeynep kamil omer bey destekliyormus ama yalan bazi ozellerde var.

Sezeryan yapanin normal yapandan hic farki yok canim. Onemli olan bebegin ve senin sagligin. Sezeryan sonrasi normal dogumu zeynep kamil omer bey destekliyormus ama yalan bazi ozellerde var.

Canim
Emsey de cakmaktaki hisar hospital ve erdem hast.
Ve via hospitalla ilk hamileligimi ogrendigim haftalar muayne oldum gorustum kabul etmediler.
Sadece zeynep kamilin bu riski aldigini soylediler

KıZlar Dr yatış verdi bana bebek hızlı nefes alıyormuş böyke bişey yaşayan oldu mu normalde 33 haftalığım gelişimi 35 haftalıkmış kılo 2680 gr olmuş 2. Serumun bitmesini bekliyorum sonra nst olacakmış bilgisi olan var mı

Canim
Emsey de cakmaktaki hisar hospital ve erdem hast.
Ve via hospitalla ilk hamileligimi ogrendigim haftalar muayne oldum gorustum kabul etmediler.
Sadece zeynep kamilin bu riski aldigini soylediler

Ben de via hospitale gidiyorum ilk hamileligim nasipse normal denicez. Sen hangi hastaneye devam ediyorsun?

Canim insallah guzel haberlerle gelirsin. Kilosuda guzelmis bebisin, serum bitince insallah duzene girer nsten

Via canim evime yakin diye
Tugba hanima gidiyorum
Konusmustuk daha oncede

Hayirlisi olsun canim. Ben unutmusum kusuruma bakma, bende viaya gidiyom Damlanur Hanim vardi belki hatirlarsin kapali bir bayan, arada cemal beyede gidiyorum. Bakalim hakkimizda hayirlisi insallah. Tuba hanima hic gitmedim, kilo icin bisey dedimi? Birde anestezi nasl olacak genelmi spinalmi?

maşallah canım bebeğe. sakin ol geçen muayne de benim de başıma geldi. gözleme alıcaz demişti korkma canım inşallah bişi olmaz

Gecen hafta 35 haftalikken 3200 50 cm civariydi
13 araliga tarih verdi sezeryan icin
anestesi seklini tugba hanimla konusmadik
ama ilki spinaldi
bunda genel yapicam tamamen kendi tercihim.
Yarin kontrolum var

Gecen hafta 35 haftalikken 3200 50 cm civariydi
13 araliga tarih verdi sezeryan icin
anestesi seklini tugba hanimla konusmadik
ama ilki spinaldi
bunda genel yapicam tamamen kendi tercihim.
Yarin kontrolum var

maşallah canım bebeğine kilosu da boyuna çok güzel. Rabbim sağsağlim kucağına almak nasip etsin inşallah

Merhaba anneler sizin haftalar gelsin diye heycanla bekliyoruz gün sayıyoruz. İdrarımda +1 protein çıktı sizde bunu yaşayan var mı yardımınızı bekliyorum hepinize hayırlı doğumlar

Son zamanlardaki belirsizlik insani yoruyor. Bebek hayirlisiyla gelsin tabi de. Her gece dogumla ilgili ruya gormekten yoruldum. Bi yandan bebegine kavusma sabirsizligi, bi yandan belirsizlik, bi yandan kucuk bi agrida acaba doğum belirtisi mi diye bakmak. Bi yandan da milletin arayıp arayıp ayy noldu daha dogurmadin mi demesi. Daha doğurmadan lohusa depresyonuna giricem galiba :)

Güzel habee verim
Hamileliğin bitmesiyle tüm kaşıntılarım bitti inşallah sende kurtulursun cnm

Teşekkür ederim. inşallah en kısa zamanda sağlıkla sizede olsun
İş konusunda da Allah kerim yine bulur yine çalışırsınız.
Bence sen bu hafta doğurursun canım

Bir güzel haberde sana vereyim cnm
Şu topikte en çok reflü den çeken biri olarak
Hamileliğim bitti çok şükür reflüm tamamıyla bitti
Doktırum demişti zaten

Oooo süpermiş
Ne güzel arkadaşların var senin öyle :)

Şimdiye kucağındadır korkun felan kalmamıştır
Gerçekleşmediyse Allah kolay geçitten geçirsin inşallah

Sende kavuşmuşsundur canım
Rabbim analı babalı büyütsün inşallah

Aynen eylül ama bu uykusuzluk daha zor ama daha güzel
Evet canım çok şükür doğum yaptım. Cis kaka emzirme süt derken uğraşıp duruyoruz bebisle.
Allah analı babalı büyütsün inşallah cnm
Hangi gün kaç kg kaç cm oldu bebişimiz

Yakın zamanda hepsi olur inşallah cnm
Çok güzel bir duygu
Canının canı resmen
Ballı lokma onlar

Görünce kanı aklım gitti bakalım ne diyecek doktor
Haberdar et mümkün olursa tabii
Benim kizimin hareketleri 2 gundur cok az bilmiyorum niye... olmazsa bugun hastahaneye giderim eger boyle devam ederse
Canım git dra bence sen
Ne olur ne olmaz
Sen asıl lohusalığı gör herkes birşey diyor
Yeteeeeer diye bağırmak istiyorsun

Canım gözetim altında tutacaklardır seni
Mümkün olursa haber ver

Merhaba anneler sizin haftalar gelsin diye heycanla bekliyoruz gün sayıyoruz. İdrarımda +1 protein çıktı sizde bunu yaşayan var mı yardımınızı bekliyorum hepinize hayırlı doğumlar
Merhabalar
Bende 36.haftamda +2 çıktı
Tansiyon önemli bu durumda
Yüksek olmaması lazım
Ona dikkat et canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…