2016 Aralık Anneleri

CANIM niçin genel yapacaksın merak ettim bende epidural sezaryen olucam çok korkuyorum ama Allah yardım eder inşallah

Bel agrisi ve bas agrisi cok cektim canim.
Uykusuzluktan ve bas agrisindan olmustum.
Bundada agrilarim olcak olmicak degil ama uyuyup uyandigimda hersey bitmis gitmis olsun istiyorum canim.
Ilkinde o duyguyu yasadim bunda daha sakin bi sekilde atlatma istegim var

Tebrikler Insallah bizde senin kadar hizli oluruz :)

Normal dogum bekliyen annisler,, valla bende heyecanla bebisimi bekliyorum,.. artik herseyi hazir bir minik prensesim eksik :)

Eki Görüntüle 1918907 buda kizimin sekeri, cikolata ve lolly sekerde yaptirdik... hersey hazir bekliyoruz artik
Canım sen Ankara da mıydın çekim yaptırdım demiştim yanlış hatırlamıyorsam ben de yaptırdım pazartesi günü de

Vajinusmus gecmisim olduğu için sezeryan olucam kızlar daha çatı muayenesine girmedim ama ..doktor 40 haftayı beklemeyiz bebek iri dedi 39 a kadar bebeğin gelmesini bekleriz dedi

AngelDream Canım ne zamandır yazmıyorsun, merak ediyorum seni. Doğum iznine ayrıldın mı? Hangi doktora gidiyorsun?
Merhabalar:) uzun zaman oldu yazmayalı evet koşuşturmaca iş güç ev derken.. bende 37. Haftada doğum iznine ayrıldım. 26 sında cumartesi günü de doğum yaptım kızlar, ilki normal doğumdu, bu da normal doğum oldu. 2. Daha kolay olur diyorlardı, kısmen evet.. sancılarım daha hafifti ama bunda da doğum anım çok zor geçti.. gerçekten hiç kolay değil, düşünüyorsanız epidural düşünebilirsiniz. Ben ağrı eşiğime göre 4-5 cm açılmada karar vereceğimi söyledim doktora ama birden 4 ten 6 ya çıktı açıklığım doğumum başladı epidural için geç kaldım.. kendimi birden çatıda buldum.

Damlanur hanim ve cemal beye donusumlu gidiyorum canim. Senin dogum seklin bellimi?cemal beye ne zamandir gidiyorsun?
Benim ilk doğumum Sezeryandı şimdi de öyle olucak ama spinal mş bilmem ben istemiyorum genel istiyorum panik atak tutar diye.ama cemal beyle konuşmadık ne şekilde olacağını.sanırım 18. haftadan beri gidiyorum.senin ameliyatını kim yapıcak

Sen de yine belirtiler var canim bende o da yok.hadi insallah nisandir
Insallahh bi gelemedi benim bu sipammm yaa. Annem gelip haftalar sonra dogurmayi dusundukce gelmeden dogurmayi bile goze almis durumdayim. Baya kasilmalar oluyo ard ard. Bu sefer bari nisan olsun artik yaa.. o mu bu mu su mu demekten valla yoruldum artik. Her sanciya dakka tutmaya baslamakdan falan. Hala 2 cm mis. 3 olmasini dilemistim ama olmamis. 3 4 olsun artik.

Nişan olabilir, kanlı ve sümüksü bir yapısı vardır. Benim cumartesi sabah 5 te nişanım geldi, peşinden adet sancısına benzer sancılarım başladı derken doğum sürecinr girdim akşam19:30 da da bebeğimi kucağıma aldım.

Suan cok sık agrili kasilmam oluyo nefesimi kesio. Benim ayin 25 indede cok az gelmisti ama ustune bugun 5. Gun bise yok. Bugunde geldi akintiyla sumuksu skilde ama blmiorum artik umut ede ede bi hal oluyorum. Kendi haline biraktim. Cnm bse sorcm. Sancilar 5 dkka 1 e dusunce diolar ya o o 5 dkkada 1 gelen sancilar bu yalanci giren sancilar gbi adet agrisina mi benzio yoksa baya siddetli mi oluyo. ?

Suan cok sık agrili kasilmam oluyo nefesimi kesio. Benim ayin 25 indede cok az gelmisti ama ustune bugun 5. Gun bise yok. Bugunde geldi akintiyla sumuksu skilde ama blmiorum artik umut ede ede bi hal oluyorum. Kendi haline biraktim. Cnm bse sorcm. Sancilar 5 dkka 1 e dusunce diolar ya o o 5 dkkada 1 gelen sancilar bu yalanci giren sancilar gbi adet agrisina mi benzio yoksa baya siddetli mi oluyo. ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…