CANIM niçin genel yapacaksın merak ettim bende epidural sezaryen olucam çok korkuyorum ama Allah yardım eder inşallah
@Anneoldumben canım kg ma sabah baktım
Ben drun tartısı bozuk demiştim
Evet haklıymışım
Dr tartısı 2kg da fazla tartmış
Sezeryandan sonra tam 10kg vermişim
Ama evde bu hareketsizlik ve herkesin süt olsun ye demesiyle geri almam inşallah
Canım sen Ankara da mıydın çekim yaptırdım demiştim yanlış hatırlamıyorsam ben de yaptırdım pazartesi günü deNormal dogum bekliyen annisler,, valla bende heyecanla bebisimi bekliyorum,.. artik herseyi hazir bir minik prensesim eksik :)
Eki Görüntüle 1918907 buda kizimin sekeri, cikolata ve lolly sekerde yaptirdik... hersey hazir bekliyoruz artik
Benim kg fazlaydı zaten cnmO masallahh harikaa 10 kg vermis olman. Bende versem keske senin kadar :)
İnşallah hamileliğimin son dönemdeki resmen şişlikdiTebriklerInsallah bizde senin kadar hizli oluruz :)
Aynen canım benim de öyle gerginlik dışında bişey yok aman neyse biraz daha dursunlar acele etmesinlerAyy kizlar benim bebegin gelmeye niyeti yok galiba ne sanci ne kasilma hic bisey yok rahati yerinde anlasilanburda herkes bi sanciydi nişandi bende hic bisey yok malesef
Normal dogum bekleyen kimler var kizlar? Toplanin yoldaslarDD
Çok güzel eline sağlık canımmTeyzeleri kızımın çikolataları nasıl annesi yaptı
Bu arada gene akintiyla bu sefer belirgin bisekilde kan geldi. . . Artik bu barii nisan olsunn nolurrrr yaaaaa...
Merhabalar:) uzun zaman oldu yazmayalı evet koşuşturmaca iş güç ev derken.. bende 37. Haftada doğum iznine ayrıldım. 26 sında cumartesi günü de doğum yaptım kızlar, ilki normal doğumdu, bu da normal doğum oldu. 2. Daha kolay olur diyorlardı, kısmen evet.. sancılarım daha hafifti ama bunda da doğum anım çok zor geçti.. gerçekten hiç kolay değil, düşünüyorsanız epidural düşünebilirsiniz. Ben ağrı eşiğime göre 4-5 cm açılmada karar vereceğimi söyledim doktora ama birden 4 ten 6 ya çıktı açıklığım doğumum başladı epidural için geç kaldım.. kendimi birden çatıda buldum.AngelDream Canım ne zamandır yazmıyorsun, merak ediyorum seni. Doğum iznine ayrıldın mı? Hangi doktora gidiyorsun?
Benim ilk doğumum Sezeryandı şimdi de öyle olucak ama spinal mş bilmem ben istemiyorum genel istiyorum panik atak tutar diye.ama cemal beyle konuşmadık ne şekilde olacağını.sanırım 18. haftadan beri gidiyorum.senin ameliyatını kim yapıcakDamlanur hanim ve cemal beye donusumlu gidiyorum canim. Senin dogum seklin bellimi?cemal beye ne zamandir gidiyorsun?
Insallahh bi gelemedi benim bu sipammm yaa. Annem gelip haftalar sonra dogurmayi dusundukce gelmeden dogurmayi bile goze almis durumdayim. Baya kasilmalar oluyo ard ard. Bu sefer bari nisan olsun artik yaa.. o mu bu mu su mu demekten valla yoruldum artik. Her sanciya dakka tutmaya baslamakdan falan. Hala 2 cm mis. 3 olmasini dilemistim ama olmamis. 3 4 olsun artik.Sen de yine belirtiler var canim bende o da yok.hadi insallah nisandir
Bndeee bendeeeeeeeNormal dogum bekleyen kimler var kizlar? Toplanin yoldaslarDD
Nişan olabilir, kanlı ve sümüksü bir yapısı vardır. Benim cumartesi sabah 5 te nişanım geldi, peşinden adet sancısına benzer sancılarım başladı derken doğum sürecinr girdim akşam19:30 da da bebeğimi kucağıma aldım.Insallahh bi gelemedi benim bu sipammm yaa. Annem gelip haftalar sonra dogurmayi dusundukce gelmeden dogurmayi bile goze almis durumdayim. Baya kasilmalar oluyo ard ard. Bu sefer bari nisan olsun artik yaa.. o mu bu mu su mu demekten valla yoruldum artik. Her sanciya dakka tutmaya baslamakdan falan. Hala 2 cm mis. 3 olmasini dilemistim ama olmamis. 3 4 olsun artik.
Bendede ole canim sorun yok ondan merk etme bnde 1 haftadir var o yogun bisekilde.Selam kızlar akintim hala devam ediyor su gibi hafif sarımsı gibi bazen su gibi.bugün kasıklarım da da ağrı var adet ağrısı gibi .doktor kontrolüm yarın
Suan cok sık agrili kasilmam oluyo nefesimi kesio. Benim ayin 25 indede cok az gelmisti ama ustune bugun 5. Gun bise yok. Bugunde geldi akintiyla sumuksu skilde ama blmiorum artik umut ede ede bi hal oluyorum. Kendi haline biraktim. Cnm bse sorcm. Sancilar 5 dkka 1 e dusunce diolar ya o o 5 dkkada 1 gelen sancilar bu yalanci giren sancilar gbi adet agrisina mi benzio yoksa baya siddetli mi oluyo. ?Nişan olabilir, kanlı ve sümüksü bir yapısı vardır. Benim cumartesi sabah 5 te nişanım geldi, peşinden adet sancısına benzer sancılarım başladı derken doğum sürecinr girdim akşam19:30 da da bebeğimi kucağıma aldım.
Suan cok sık agrili kasilmam oluyo nefesimi kesio. Benim ayin 25 indede cok az gelmisti ama ustune bugun 5. Gun bise yok. Bugunde geldi akintiyla sumuksu skilde ama blmiorum artik umut ede ede bi hal oluyorum. Kendi haline biraktim. Cnm bse sorcm. Sancilar 5 dkka 1 e dusunce diolar ya o o 5 dkkada 1 gelen sancilar bu yalanci giren sancilar gbi adet agrisina mi benzio yoksa baya siddetli mi oluyo. ?Nişan olabilir, kanlı ve sümüksü bir yapısı vardır. Benim cumartesi sabah 5 te nişanım geldi, peşinden adet sancısına benzer sancılarım başladı derken doğum sürecinr girdim akşam19:30 da da bebeğimi kucağıma aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?