Insallahh bi gelemedi benim bu sipammm yaa. Annem gelip haftalar sonra dogurmayi dusundukce gelmeden dogurmayi bile goze almis durumdayim. Baya kasilmalar oluyo ard ard. Bu sefer bari nisan olsun artik yaa.. o mu bu mu su mu demekten valla yoruldum artik. Her sanciya dakka tutmaya baslamakdan falan. Hala 2 cm mis. 3 olmasini dilemistim ama olmamis. 3 4 olsun artik.
Normal dogum bekleyen kimler var kizlar? Toplanin yoldaslarDD
Bişi daha sorucam Damlanur hanımım ultrasonu renkli ultrason mu öyle duydum da.son haftada renkli görmeyi çok istiyorumBEn normal bekliyom bi aksilik olmadigi takdirde
Adet sancısından tabiki daha şiddetli oluyor, ilk kasıklarımda başlayan sancılar sonrasında belime kalçalarıma da vurmaya başlıyor dedigin gibi kasılmalar geldiginde nefes aldırmıyor acısı. O sırada derin nefes alıp vermen lazım sakinleştirmen lazım.sancılarını ayakta geçirmeye bak yürü devamlı, ben hep öyle yaptım. Nst ye bağlamaları dışında hep ayaktaydım yürüdüm.Suan cok sık agrili kasilmam oluyo nefesimi kesio. Benim ayin 25 indede cok az gelmisti ama ustune bugun 5. Gun bise yok. Bugunde geldi akintiyla sumuksu skilde ama blmiorum artik umut ede ede bi hal oluyorum. Kendi haline biraktim. Cnm bse sorcm. Sancilar 5 dkka 1 e dusunce diolar ya o o 5 dkkada 1 gelen sancilar bu yalanci giren sancilar gbi adet agrisina mi benzio yoksa baya siddetli mi oluyo. ?
Suan cok sık agrili kasilmam oluyo nefesimi kesio. Benim ayin 25 indede cok az gelmisti ama ustune bugun 5. Gun bise yok. Bugunde geldi akintiyla sumuksu skilde ama blmiorum artik umut ede ede bi hal oluyorum. Kendi haline biraktim. Cnm bse sorcm. Sancilar 5 dkka 1 e dusunce diolar ya o o 5 dkkada 1 gelen sancilar bu yalanci giren sancilar gbi adet agrisina mi benzio yoksa baya siddetli mi oluyo. ?
Canım 37+2de kucağıma aldım kızımı. Spinal anestezi oldum. İlki de aynı şekilde olmuştu.Canım, Allah, analı babalı büyütsün. Kaç hafta kaç günlükken sezaryen oldun? Hangi tür anesteziyi tercih ettin?
Peki önceden mi belirlediniz tarihi yoksa bebeğin gelmesini mi bekledinizCanım 37+2de kucağıma aldım kızımı. Spinal anestezi oldum. İlki de aynı şekilde olmuştu.
Kv de ole dedi bide annenin geldigi gun olurmus dedi annemde malesef gece gelcek ewe gelmesi rotar falan derken epey geccek vakit 2 falan bile olabilir saat bildigin gece yani.Insallah acilman hizlanir hurma ye mutlaka. Bence annenin geldigi gun dogurucaksin.
Valla bende salak gibi oldum. Karnim agriyo aha acaba dogum belirtisi mi diyorum meger cok afedersiniz tuvaletim gelmis :)))
Artik her seyi doguma şartlamisim.
Anladim bakalim hayirlisi ya ne blim artik olsun die dua bekliorum herkestenAdet sancısından tabiki daha şiddetli oluyor, ilk kasıklarımda başlayan sancılar sonrasında belime kalçalarıma da vurmaya başlıyor dedigin gibi kasılmalar geldiginde nefes aldırmıyor acısı. O sırada derin nefes alıp vermen lazım sakinleştirmen lazım.sancılarını ayakta geçirmeye bak yürü devamlı, ben hep öyle yaptım. Nst ye bağlamaları dışında hep ayaktaydım yürüdüm.
Ben varımNormal dogum bekleyen kimler var kizlar? Toplanin yoldaslarDD
yok cnm ben belcikada kaliyorum :)Canım sen Ankara da mıydın çekim yaptırdım demiştim yanlış hatırlamıyorsam ben de yaptırdım pazartesi günü de
Benim ilk doğumum Sezeryandı şimdi de öyle olucak ama spinal mş bilmem ben istemiyorum genel istiyorum panik atak tutar diye.ama cemal beyle konuşmadık ne şekilde olacağını.sanırım 18. haftadan beri gidiyorum.senin ameliyatını kim yapıcak
Bişi daha sorucam Damlanur hanımım ultrasonu renkli ultrason mu öyle duydum da.son haftada renkli görmeyi çok istiyorum
kızlar birşey sorabilirmiyim salı günü kontrolüm vardı nts sancı çıktı doktor muane etmem lazım dedi açılma varmı diye çatı muanesinide yaptı 35+3 deyim çatı buanesi doğumu tetikliyormu bir arkadaşım öyle dedi bende korktum
cnm 1 kasımda 2900 du bir ay önceKolaylikla ve sağlıkla dogurursun inşallah. 30.ve 34.haftalarda bebeğin kilosu neydi hatırlıyor musun
Kısmet değilmiş cnm rabbim saglıkla versin de bebeşlerimizi inşallah gerisi önemsizBebek kiloluysa sorun oluyor canim haklisin. Birde ilkinde sezeryan ama bebegin kilosu cok olmasa normal denenebilirdi
Bendede sancı çıktı bugün karnım sertleşiyordu nefesim daralıyo gibi oluyor du sancıymış bunlar bende kaç sancı olayını merak ediyorum aşagıdakş sancı dedi ebe 40 falandıSancıyı şiddetli mi hissediyorsun canımm ben de kasılma var ama sancı tam olarak nasıl onu anlayamıyorum
Benim kafamdanmılsın bende de bi stres oluştu uyuyuyum uyanıyım bitsin istiyorum:)))))Bel agrisi ve bas agrisi cok cektim canim.
Uykusuzluktan ve bas agrisindan olmustum.
Bundada agrilarim olcak olmicak degil ama uyuyup uyandigimda hersey bitmis gitmis olsun istiyorum canim.
Ilkinde o duyguyu yasadim bunda daha sakin bi sekilde atlatma istegim var
Bende memnunum cemal beyden zaten de renkli çok merak ediyorum.saol canımBenim suanda normal dogum canim. Allah kismet ederse bi aksilik cikmazsa normal dogum olacak. Ama cemal beyde sezeryan olan bi arkadasim oldu gecen hafta ve memnun kaldi
Gozun aydın canım rabbim sağlıklı sıhhatlı uzun ömürler versin inşallah:))))MerhabaAzRASILAM ve arkadaşlarım 30.11.2016 saat sabah 5:25de Ayşe kızıma normal doğumla kavuştum. 50 cm 3400 gram. Rahat bir doğum oldu çok şükür. Ikimizde iyiyiz. Allah hepinizi bir avazda kurtarsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?