2016 Aralık Anneleri

Insallah acilman hizlanir hurma ye mutlaka. Bence annenin geldigi gun dogurucaksin.

Valla bende salak gibi oldum. Karnim agriyo aha acaba dogum belirtisi mi diyorum meger cok afedersiniz tuvaletim gelmis :)))
Artik her seyi doguma şartlamisim.

Adet sancısından tabiki daha şiddetli oluyor, ilk kasıklarımda başlayan sancılar sonrasında belime kalçalarıma da vurmaya başlıyor dedigin gibi kasılmalar geldiginde nefes aldırmıyor acısı. O sırada derin nefes alıp vermen lazım sakinleştirmen lazım.sancılarını ayakta geçirmeye bak yürü devamlı, ben hep öyle yaptım. Nst ye bağlamaları dışında hep ayaktaydım yürüdüm.

Insallah acilman hizlanir hurma ye mutlaka. Bence annenin geldigi gun dogurucaksin.

Valla bende salak gibi oldum. Karnim agriyo aha acaba dogum belirtisi mi diyorum meger cok afedersiniz tuvaletim gelmis :)))
Artik her seyi doguma şartlamisim.
Kv de ole dedi bide annenin geldigi gun olurmus dedi annemde malesef gece gelcek ewe gelmesi rotar falan derken epey geccek vakit 2 falan bile olabilir saat bildigin gece yani.
Anladim bakalim hayirlisi ya ne blim artik olsun die dua bekliorum herkesten

kızlar birşey sorabilirmiyim salı günü kontrolüm vardı nts sancı çıktı doktor muane etmem lazım dedi açılma varmı diye çatı muanesinide yaptı 35+3 deyim çatı buanesi doğumu tetikliyormu bir arkadaşım öyle dedi bende korktum

Benim suanda normal dogum canim. Allah kismet ederse bi aksilik cikmazsa normal dogum olacak. Ama cemal beyde sezeryan olan bi arkadasim oldu gecen hafta ve memnun kaldi

Bişi daha sorucam Damlanur hanımım ultrasonu renkli ultrason mu öyle duydum da.son haftada renkli görmeyi çok istiyorum

Evet canim renkli, hem siyah beyaz gosteriyor sonra 4d ye geciyor renkli gosteriyor. Ben bastan beri hep renkki gordum bebegimi. Ama son haftalarda yeri daraldigi icin goruntuler eskisi kadar cok net olmuyor ama genede net yani hepsi

Bende cok korkuyordum tetiklermi diye ama 36+2 de yapti bana cati muayenesi hicbisey olmadi cok sukur bu haftalara geldik :) sen de icini ferah tut

Kolaylikla ve sağlıkla dogurursun inşallah. 30.ve 34.haftalarda bebeğin kilosu neydi hatırlıyor musun
cnm 1 kasımda 2900 du bir ay önce
Bebek kiloluysa sorun oluyor canim haklisin. Birde ilkinde sezeryan ama bebegin kilosu cok olmasa normal denenebilirdi
Kısmet değilmiş cnm rabbim saglıkla versin de bebeşlerimizi inşallah gerisi önemsiz

Sancıyı şiddetli mi hissediyorsun canımm ben de kasılma var ama sancı tam olarak nasıl onu anlayamıyorum
Bendede sancı çıktı bugün karnım sertleşiyordu nefesim daralıyo gibi oluyor du sancıymış bunlar bende kaç sancı olayını merak ediyorum aşagıdakş sancı dedi ebe 40 falandı

Benim kafamdanmılsın bende de bi stres oluştu uyuyuyum uyanıyım bitsin istiyorum:)))))

Bugun çok yoruldum ben beşiğin içi bebeğin eşyası derken ayy bitmeyecek gibiydi ilk bebekte daha kolaymış her dolap boş her kıyafet yeni yer var şimdi yeniler eskiler kuçukler buyukler derken çok karışıktııııııı

Gozun aydın canım rabbim sağlıklı sıhhatlı uzun ömürler versin inşallah:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…