2016 Aralık Anneleri

Kizlar ya istanbul suan acayip soguk. Kar sogugu resmen, esim de dalga geciyor guzel havalarda dogurmadin diye :) dedim sanki benim elimde :) burnum tikandi iyice yarin dr.a gidip bi serummu taktirsam napsam bilemedjm

Süpersin ya maşallah valla. Şakın uyma millete hamur işi tatlı yeme canım boşver. Hareketsizlik olarak da düşünme Bebek içim uykusuz kalmak zaten kalori yaktırır. Her gün süt üretmek için de 700 kalori yakıyorsun aşağı yukarı 7 km yürümüş gibi oluyorsun.

Süpersin cnm tebrik ederim
Allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı evlat olsun

Evdeyım kızlar çok şükür
Gözetimin iyi geçmiş belliki
Gözün aydın cnm

Uykusuzluk 2 katı sayılsa keşke
Bu aralae gündüz uyuyor
Geceleri cuk cuk meme emiyor
Memeyi bıraktığı an tekrr ağlıyor

Gecmis olsun canim sorun neymis
Fetal takipne dediler bebek hızlı nefes alıyormuş normal kontrolum vardı ben bişey hıssetmedım asıstanı eger yorgunsanız Yada streslıysenız bebeğin nefes alış verişlerinde böyle sorun olabiliyor dedı ama randevum Sabahtı ne yorgunum ne streslıydım anlamadım bende

BEn normal bekliyom bi aksilik olmadigi takdirde

Bndeee bendeeeeeee

Ben dee. Keske sezeryan gibi bi tarih verebilseler. Teknoloji o kadar gelisti sunun caresini bulamadilar :))

Ooo iyi baya variz yine :) Heyecanli bekleyis devam ediyor

Bnde gene cooook az akintiyla kan geldi cok azcik..
Kiz sen doguracan mi ?
Bende bugun ruyamda ayin 5.nde dogurdugumu gordum insallah ayin 6.sinda dogar cok guzel olur. Tam 39+0 olacam ve buyuk oglum 6 martta dogdu ve buda 6 aralik olsa cok guzel olur ama Rabbim hayirlisini nasip etsin dört gozle bekliyoruz babamizda artik gelmesini istiyor

Gecmis olsun canim. Insallah hersey yolunda gider de saglicakla aliriz yavrulari kucagimiza.

Kizlarrrr benim midem hala bulanıyor gibi ve hamileliğimin basindan beri ağzımda bu garip tat. Eksi gibi bi tat var ağzımda .

Bende pazartesi sabah sağlık ocağına gittim kontrol vardı.bebeğin kalp atışlarını dinledi çok yüksek dedi.170-180 atıyor dedi.hemen kadın doğumcuna git dedi.bende gittim sonra kontrol edildi şükür çıkmadı bişey.bazen strese giriyoruz sanırım Dr A gittiğimizde belki strese giriyoruz.çok geçmiş olsun bebişin vaktinde gelsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…