Gecmis olsun canim sorun neymisEvdeyım kızlar çok şükür
Doktor dikkat et derken neyi kastetti canımm şeker var mı sendeDoktor dikkat et yediklerine dedi diye gözüm dondu çok ama çok yedim(((((((((
Ayyy yasaklar ne kotu ya yarın sabah sağlıklı sağlıklı başlıycam olmuyo boyle
Süpersin ya maşallah valla. Şakın uyma millete hamur işi tatlı yeme canım boşver. Hareketsizlik olarak da düşünme Bebek içim uykusuz kalmak zaten kalori yaktırır. Her gün süt üretmek için de 700 kalori yakıyorsun aşağı yukarı 7 km yürümüş gibi oluyorsun.Vasfiyeteyzeniz canım kg ma sabah baktım
Ben drun tartısı bozuk demiştim
Evet haklıymışım
Dr tartısı 2kg da fazla tartmış
Sezeryandan sonra tam 10kg vermişim
Ama evde bu hareketsizlik ve herkesin süt olsun ye demesiyle geri almam inşallah
Süpersin cnm tebrik ederimMerhabaAzRASILAM ve arkadaşlarım 30.11.2016 saat sabah 5:25de Ayşe kızıma normal doğumla kavuştum. 50 cm 3400 gram. Rahat bir doğum oldu çok şükür. Ikimizde iyiyiz. Allah hepinizi bir avazda kurtarsın...
Gözetimin iyi geçmiş bellikiEvdeyım kızlar çok şükür
Uykusuzluk 2 katı sayılsa keşkeSüpersin ya maşallah valla. Şakın uyma millete hamur işi tatlı yeme canım boşver. Hareketsizlik olarak da düşünme Bebek içim uykusuz kalmak zaten kalori yaktırır. Her gün süt üretmek için de 700 kalori yakıyorsun aşağı yukarı 7 km yürümüş gibi oluyorsun.
BEBEKLER bazen geceyle gündüzü karıştırabiliyor aman dikkat et :)Uykusuzluk 2 katı sayılsa keşke
Bu aralae gündüz uyuyor
Geceleri cuk cuk meme emiyor
Memeyi bıraktığı an tekrr ağlıyor
Fetal takipne dediler bebek hızlı nefes alıyormuş normal kontrolum vardı ben bişey hıssetmedım asıstanı eger yorgunsanız Yada streslıysenız bebeğin nefes alış verişlerinde böyle sorun olabiliyor dedı ama randevum Sabahtı ne yorgunum ne streslıydım anlamadım bendeGecmis olsun canim sorun neymis
Sağol canımSüpersin cnm tebrik ederim
Allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı evlat olsun
Gözetimin iyi geçmiş belliki
Gözün aydın cnm
Bnde ayni setin bi kutu 106 bi kutu 108 yninda gene alt acma ve 3 tane islak mendil 89 a almistim . Bu biraz pahali yani cnm. Ama benm bahsettigim setten gene vardi gittigidiyorda oraya bak istersenKızlar 2 numara 88+88 nasıl sizce??
Normalde çıkmamıştı cnm da son tahlilde 102 mi ne çıkmış tansiyonda arada yukseliyordu sezeryana kadar dikkat et dedi....Doktor dikkat et derken neyi kastetti canımm şeker var mı sende
BEn normal bekliyom bi aksilik olmadigi takdirde
Bndeee bendeeeeeee
Ben dee. Keske sezeryan gibi bi tarih verebilseler. Teknoloji o kadar gelisti sunun caresini bulamadilar :))
Ben varım
Kızım bu sefer fazla kilo almamış. Artık aşağı indiği için tam ölçüm yapamayız dedi doktorumuz. Gelişimi iyi, plasentası, suyu iyiymiş çok şükür :) çatı muayenesi yapmadı, bende sormadım yapacak mısınız diye, normal Doğum için şu an bir engel görünmüyor dedi. Beklenen Doğum tarihimiz 16 aralık. O zamana kadar doğmazsa suni sancıyı deneyebiliriz o da olmazsa ancak o zaman sezaryen dedi. Hızlandırmak için ne yapabiliriz diye sordum, bol yürüyüş, merdiven inip çıkma, sık cinsel ilişki,bol hareket önerdi. Hurmayı sordum, hurmanın Doğumu başlayabilmesi için bir kaç tane Yemen yetmez günde 1 kiloyla ancak kasılma olur dedi. Ben yine de 3-5 tane ara öğün niyetine yerim. Çayı muayenesinden yırttığıma ve normal doğumu bekleyeceğimize çok sevindim
Bende buradayım inşallah :)
Hayırlı uğurlu olsun, güle güle büyüsün küçük Ayşecik, maşallah ikinize de
Bnde gene cooook az akintiyla kan geldi cok azcik..Ooo iyi baya variz yine :) Heyecanli bekleyis devam ediyor
Kiz sen doguracan mi ?Bnde gene cooook az akintiyla kan geldi cok azcik..
Fetal takipne dediler bebek hızlı nefes alıyormuş normal kontrolum vardı ben bişey hıssetmedım asıstanı eger yorgunsanız Yada streslıysenız bebeğin nefes alış verişlerinde böyle sorun olabiliyor dedı ama randevum Sabahtı ne yorgunum ne streslıydım anlamadım bende
Bende pazartesi sabah sağlık ocağına gittim kontrol vardı.bebeğin kalp atışlarını dinledi çok yüksek dedi.170-180 atıyor dedi.hemen kadın doğumcuna git dedi.bende gittim sonra kontrol edildi şükür çıkmadı bişey.bazen strese giriyoruz sanırım Dr A gittiğimizde belki strese giriyoruz.çok geçmiş olsun bebişin vaktinde gelsin inşallahFetal takipne dediler bebek hızlı nefes alıyormuş normal kontrolum vardı ben bişey hıssetmedım asıstanı eger yorgunsanız Yada streslıysenız bebeğin nefes alış verişlerinde böyle sorun olabiliyor dedı ama randevum Sabahtı ne yorgunum ne streslıydım anlamadım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?